Katy13
|
Tudi jaz ne mislim koga obveščat, da sem šla v porodnišnico, bodo izvedeli, ko bom rodila. Zofy - ti pa lepo razloži mami, da je to tvoja želja in da bo sigurno izvedela, ko boš rodila, da prej je pa ne boš obveščala. Takšna je moja tašča, venomer klicari. Sama od doma nisem navajena, da bi se kar naprej klicali in si nekaj sporočali, npr. ko greva z na morje, pošljem jaz SMS domov, da sva prispela in potem se 14 dni ne oglasim (razen, če jaz kaj potrebujem), od mojega mama pa pričakuje, da se bova klicala vsak dan. Mene to ful jezi , ker grem na dopust, da se spočijem in vse odklopim in ne zaradi tega, da visim na telefonu. Je pa sedaj že veliko bolje, kot je bilo na začetku. Včasih se zgodi, da gre moj ven na kakšne žur in jaz nikoli ne preverjam kje je in kdaj pride, tašča pa. Se pač ne zaveda, da je že polnoleten. Sem pa rekla, da bom rekla v P, da ne smejo dajati podatkov, če kdo kliče, če em bodo vprašali. Bodo že zvedeli, ko bova midva poklicala.