Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, a ti lahk jst pojem na tvoji poroki Ful bom kul.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:20:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Hja, takoj ko zvem kdaj začnem , grem v Lj do enga , pa te takoj zvrcnem za kofe. Evo ti link tega lepega ščeneta http://www.gify.nou.cz/smajlici.htm sem za trenutek pomislila, da je fotka od moje mrcine... Stupid me
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mismis, kaj pa ti? A nisi ti v službi?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:21:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, a ti lahk jst pojem na tvoji poroki Ful bom kul. Potem bodo pa spet gostje plačevali samo, da nehaš pet
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:22:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mismis, kaj pa ti? A nisi ti v službi? sem, sem sej delam neki vmes
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: dakec Hja, takoj ko zvem kdaj začnem , grem v Lj do enga , pa te takoj zvrcnem za kofe. Evo ti link tega lepega ščeneta http://www.gify.nou.cz/smajlici.htm sem za trenutek pomislila, da je fotka od moje mrcine... Stupid me Faca mismis.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, a ti lahk jst pojem na tvoji poroki Ful bom kul. Potem bodo pa spet gostje plačevali samo, da nehaš pet , Spet????
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:24:28
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis hvala za link. Dakec lahko poješ,sam glej,da res ne bo tako kot je rekla Mismis
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:25:54
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec lahko poješ,pa če ti bodo plačevali a nehaš gre pol to v moj žep.Glej da boš ornk fušala Sej ti bom dala nekaj Za tvoj trud
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:26:03
|
|
|
|
sabsa
|
Žirafa in Goldy kako se počutita 1 dan po punkciji? Upam, da bolje. Linda25 poročaj kako je bilo na transferju. Sedaj pa lepo počivat! Ozone upam, da je punkcija minilo z minimalnimi bolečinami in da se dobro počutiš.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:26:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, a ti lahk jst pojem na tvoji poroki Ful bom kul. Katera pa si ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:30:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, a ti lahk jst pojem na tvoji poroki Ful bom kul. Katera pa si ti? Pikovit, kakšno je to vprašanje. Sponž je lahko samo una ta druga v vrsti, ki ma tako lepe kitka in se dere na ves glas, kar poglej jo, izrezana Sponž
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem ta druga, ki se dere na vs glas, da bo keš kaplal v žep. No, pikovit dam ti 50 posto, ni lahk fušat. Mismis me je pogruntala.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:35:02
|
|
|
|
gugu
|
Punce a mi lahko pomagate izračunati v katerem tednu nosečnosti sem če sem imela PUNKCIJO 14. 2 in ET 18.2! Po mojih izračunih sem 4 tedne je pravilno ??? Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gugu Punce a mi lahko pomagate izračunati v katerem tednu nosečnosti sem če sem imela PUNKCIJO 14. 2 in ET 18.2! Po mojih izračunih sem 4 tedne je pravilno ??? Hvala za pomoč! To zna Sayuri u nulo. Ti bo točno izračunala. Sam, da se prikaže tle gor. Kak bebica?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:39:03
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gugu Punce a mi lahko pomagate izračunati v katerem tednu nosečnosti sem če sem imela PUNKCIJO 14. 2 in ET 18.2! Po mojih izračunih sem 4 tedne je pravilno ??? Hvala za pomoč! Jst tud mislim da si tle nekje.Čeprav kokr berem ostale punce jemljejo kar zadnjo M in pol nekaj seštevajo in odštevajo...Sayuri vem da nekaj obvlada.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:39:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Jst sem ta druga, ki se dere na vs glas, da bo keš kaplal v žep. No, pikovit dam ti 50 posto, ni lahk fušat. Mismis me je pogruntala. Matr kolk si luštna
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, evo iste misli. Jst Sayuri ti Sayuri....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:42:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, evo iste misli. Jst Sayuri ti Sayuri.... Ja punca res obvlada.Zdej jih bi imela 3
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:43:20
|
|
|
|
pikovit
|
A Mismis piše post al je šla dol z neta?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kam grem pa jst zdle? Ja na kosilo Vam še kaj pol povem, če slučajno še mačke ne bo tu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:44:37
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Veste kam grem pa jst zdle? Ja na kosilo Vam še kaj pol povem, če slučajno še mačke ne bo tu. Velja pa dober tek ti želim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:45:01
|
|
|
|
mismis
|
mismis se mora malo odstraniti z neta in neki dokončati za herr direktorja, se tipkamo kasneje
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:50:03
|
|
|
|
gugu
|
No potem pa Sayuri prosim za izračun nosečnosti , menda si ti pravi stručko za te stvari HVALA
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:56:30
|
|
|
|
m.rudovic
|
IZRAČUN ROKA PORODA PO ŠOLSKO JE PRVI DAN ZADNJE MENSTRUACIJE +SEDEM DNI -TRI MESECE +1LETO JAZ MISLIM DA JE TAKO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?