|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
11.3.2008 18:30:51   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Živjo!

Mi smo tudi iz posvetovalnice in naše nove mere so:
Vida-9640g in 76 cm -45 cm og
Vilma-9830g in 77 cm-46cm og

pišuka, DODI tvoji sta pa veliki. naša Zala je pri 9M merila 72,5 cm in težka je bila 8400g.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
11.3.2008 18:40:06   
dodi
Sta kar dondiki-čist po mamiciuser posted image user posted image
Brez problema sem dobila napotnici za v razvojno,tako,da v ponedeljek pokličemuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.3.2008 18:42:55   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Sta kar dondiki-čist po mamiciuser posted image user posted image
Brez problema sem dobila napotnici za v razvojno,tako,da v ponedeljek pokličemuser posted image

super. je dr. križnarjeva super zdravnica, čeprav je uradno že v pokoju. Je še mene zdravila, ko sem bila še majhna.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.3.2008 18:56:13   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Lumpa Žiga ma pa že zdaj takšen navihan pogled,pa tak cukrček.user posted image user posted image user posted image

Viator maš pa mirne živce,ker če bi meni tako dolgo  pult delali bi naredla tako uzbuno,da bi jim bilo žal,da so mi kuhno prodali.Ne se jim pustit,malo zagrozi s kako inšpekcijo,pa kak fajn zakon o varstvu potrošnikov si dobi ,boš videla kako hitro boš mela pult doma.user posted image

Sej jih nimam, mislim živcev, sej pizdim 100/h ampak ne pomaga dosti. Bom pa mal pogledala ja, kako je s pravicami in varstvom potrošnika, dejansko ti vedno prav pride.

Štosi so pa svetski in res mal kruti...

Vidim, da je bil danes dan za sistematske... - same ornk punce - - Zala je pa sploh faca - da je tako sodelovala na pregledu.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.3.2008 19:04:32   
hanna1
ursikazala,dodi in julci,krasne mere majo vaši pikice,kr tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image .Mi smo se malo potepali zunaj,je bilo čist fajn,pa je kr takoj večer user posted image ,zdaj bom pa najbrž morala še malo angleščino ponavljat user posted image user posted image ,-moram sinetu malo volje dat user posted image .julci,kdaj pa imaš ti zdaj naslednjo posvetovalnico,midve jo imava 11.6-upam,da do takrat dobiva kakšno kilco gor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib
julci!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
do solz sem se nasmejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Viator maš pa mirne živce,ker če bi meni tako dolgo  pult delali bi naredla tako uzbuno,da bi jim bilo žal,da so mi kuhno prodali.Ne se jim pustit,malo zagrozi s kako inšpekcijo,pa kak fajn zakon o varstvu potrošnikov si dobi ,boš videla kako hitro boš mela pult doma.

se strinjam z julci,treba jim je malo stopit na prste

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 11.3.2008 19:08:23 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.3.2008 19:17:23   
natasaom
dan user posted image !sam pozdrave vam pošljem,da ne boste name pozabile.grem pod tuš pa na kavč..sem mal utrujena.julči - dober vic-
viator kar stopi jim na glavo-ne na prste user posted image ...ostale konzerve tud lepo,lepo pozdravljam.....
pa-pauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.3.2008 19:31:10   
majrim
kar se trgovin tičeuser posted image ...jaz jih ne maram....je pa zatouser posted image  navdušen,ko ga pošljem ...posledično tega je,da itak domov prinese več kot naročimuser posted image ...jaz gleda,da kej prišparam,on pa user posted image ...pa meni vedno kej za pocartatuser posted image ...in mi je že zdej slabo,ko pomislim,da gremo ta vikend k tašči in v ponedeljek do celja,da si kupim kej za oblečt..user posted image ...me je že zdaj grozaaaaaaaaaaaaaa
Larauser posted image ...uživaj te posebne trenutke!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.3.2008 19:33:01   
majrim
pa kaj ste vse danes letale okrog zdravnikov al kaj??user posted image
ursi....kar se slinga tiče...so tudi mene čudno gledali ,ko sem šla enkrat na banko...ampak tamala je pa spala ko top...zdej pa itak mora imet vse pod kontrolouser posted image ...je pa super zadeva touser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.3.2008 19:38:51   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image

Evo naše osemmesečnice!!! Čist frišna slikica, od danes zjutraj. Ampak res, kako ta čas leti...se mi zdi, da se je včeraj rodila!!user posted image

vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene vse naj naj želim tej lepotički-joj še bo glave moškim mešala z temi očki  user posted image
julci!
do solz sem se nasmejala.

enako
Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image
Lumpa-tvoj fant je res pravi lumpekuser posted image
DUŠKA-dobrodošla spet doma-mali je pravi frajer ,avto pa super-naj vam dobro služi
Mene je pa skoraj kap-ko mi je serviser povedal račun samo za pomivalni stroj sem plačala 41€,sušilnega je pa moral odpelat-samo sem mu rekla da mi naj prej ceno pove da me ne bo kap-predno bo popravljaluser posted image
ursikazala,dodi in julci,krasne mere majo vaši pikice,kr tako naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.3.2008 19:40:16   
Laubica
Majrim-kako kajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.3.2008 20:01:09   
viator
Šit Laubica, tele serviserji...no sej pult imamo, tako da lahko normalno kuham itd, samo zamenjat ga morejo. Jutri grem pa v napaduser posted image user posted image user posted image .

Zdejle pa na pilates..jao, spet me bo vse bolelo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
11.3.2008 20:01:57   
viator
Lara in jaz se seveda vsem zahvaljujeva za čestitke..user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
11.3.2008 20:04:09   
stephany
Čestitke Lari in mamici Viator za obmesečnico!

user posted image              user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
11.3.2008 20:13:35   
stephany
Duškamb - user posted image user posted image  za avto, pa veliko srečno prevoženih kilometrov z njim vam želim!

Majrim - ti želim dober nakup. Se lahko pa kaj v Laškem ustaviš.
Drugače pa sem jaz tudi čisto nesrečna, ko si moram it kupovat obleko. Je križ, če nisi po JUS-u... Se že nekaj časa psihično pripravljam, da bo treba po nakupih, ker nimam nič za oblečt. In ker bo kmalu treba v službo user posted image user posted image user posted image , bo treba kaj nabavit...

user posted image user posted image  za punce, da so bile pridne v posvetovalnici in da tako lepo rastejo!

Moj sonček bo pojutrišnjem star 10 mesecev, pa mi je sinoči prvič pokazal, da se da pridno spat. Prva runda je bila dolga 4 ure (se je pa 3x prevalil na mojo posteljo, enkrat se mu je uspelo celo na vzglavnik uležt), potem se je skoraj pol ure dojil, in nato še 4 ure. user posted image user posted image user posted image  
Me prav zanima kako bo nocoj?!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
11.3.2008 21:08:35   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Moj sonček bo pojutrišnjem star 10 mesecev, pa mi je sinoči prvič pokazal, da se da pridno spat. Prva runda je bila dolga 4 ure (se je pa 3x prevalil na mojo posteljo, enkrat se mu je uspelo celo na vzglavnik uležt), potem se je skoraj pol ure dojil, in nato še 4 ure. user posted image user posted image user posted image  
Me prav zanima kako bo nocoj?!

Držim vse kar je treba,da bo tud današnja  noč dobra pri tebi, meni ,pri vseh user posted image user posted image
Mi smo tud danes ponoč jamrali nekaj čez eno,pol nekaj čez dve in ko sem že mislila,da bom mela vsako uro uzbuno,je le zaspala mirno do pol osmih-al pa sem jes na tisto stran spala,ko bol švoh slišim-user posted image -pa še ene 2× sem morala mojega orng dregnt,da se obrne,ker je tako fajn ležat na hrbtu in požagat vse smreke v bližni in daljni okolici user posted image .Ponavadi,ko začne jamrat,ji jaz kar dudo vtaknem,jo pol itak ven vrže,dojima se pa midve ponoč že več ne..ne vem kako dolgo,bi morala it nazaj pogledat user posted image -pa res hitro beži čas,da take stvari pozabljam...no se včasih zgodi,da se pa čist zbudi in takrat pač ne kompliciram in jo pristavim,ker pa moje zize niso več navajene nočne,rabijo nekaj časa,da se zbudijo in odprejo ventilček user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
11.3.2008 22:08:34   
makala
Da se vam še jaz malo javim, za spremembo zvečer, ker je Kaja zbolela in že spi in  je RR prost. Lepe mere imajo tile vaši sončki.
Naša princeska je pa mela dons izbruh trme. Drla se je 10 minut u eno. Brcala, ritala in taku tulila, da je bla čist rdeča in mokra. Jst sem jo pa gledala. In to je blo najhujš, ker je nisem prec dvignila. Ko pa jo je popustilo, je bla pa tku dobre volje, nasmejana. Najbrž je mogla to ven dat. Ampak mau zgodej se trma.
Tud jst se moram odpravt po nakupih. Si moram kej za oblečt za Lanin krst kupit. Pa me ni volja, ker ne maram šopingov. Moj user posted image  dost rajš po štacunah hod kot jst.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
11.3.2008 22:11:42   
makala
Zdele sem pa vaje matematičnega kenguruja za 8. razred rešvala. Mau za sive celice prov paše. Ampak so pa naloge user posted image user posted image user posted image .
Al pa men že sive celice odmirajo.user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
11.3.2008 22:17:04   
makala
Zdej pa ni nobene. Pa da ne bom monologa tolkla, grem spat.
Lahko noč.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
11.3.2008 22:19:33   
julci
čER PUNCE.

jaz sem pa čist zmešana dans.Do danes nisem upala kaj omenit,zdaj pa vam lahko zaupam eno skrivnost.Namreč bolj ko se bliža datum,bolj  z odporom sem mislila na staro delovno mesto.
pred 14 dnevi pa je ponudba sama prišla do meneuser posted image najprej sem bla skeptična a bi ali nebi.Pa pojavljat so se začele govorice o vsakoletnem odpuščanju.Tako sem prišla do zaključka da menjam delovno mesto.Se mi je skala odvalila od srca.Ker  eno živčno norišnico zodpuščanjem sem pred 2 letoma dala skoz in nebi rada spet iste travme doživljala.
prejle sem govorila z  bodočo šefico in me je lepo prosila,če bi bila kakšna možnost,da bi začela mesec dni prej.Imam pa veliko možnost da postanem vzorčna šivilja,če bom zainerisirana.kar se dela tiče pa bom mela veliko lažje delo kot prej za isto plačo.
Edino kar mi je pa ful težko,da bom mogla mesec dni prej od moje pupike.Sam bi mela pa sam jutranji šiht  od7-15 ure,na starem delovnem mestu pa nadve izmeni.

Prej sem pa cel popoldne z vmesnimi prekinitvami pisala prošnjo,odpoved bom pa dala potem,ko bo tukaj100%.Se da naredit,ker jevsklopu iste firme,sam da je zasebe podjetje.

Tk punce moje držite pesti da bo šlo vse po planu.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
11.3.2008 22:21:13   
julci
Saj sem vedela,da ko bom svoj roman do koncanapisala boste pa vse pobegnale v pančevo.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
11.3.2008 22:24:28   
julci
user posted image kliknite na okvirček pa si poglejte,sam lulat pojteprej,da se ne bo katera od smeha polulala.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 11.3.2008 22:25:26 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
11.3.2008 22:26:32   
julci
Je zgleda cel tekst aktivenuser posted image user posted image user posted image če bi hotla da JE TK MI SIGURNO NE BI USPELOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.3.2008 22:35:25   
stephany
user posted image user posted image user posted image  Julči - za novo službo! To pa je novička! En mesec prej začet sicer ni fajn, a če bo služba toliko boljša od prejšnje, nimaš kaj veliko za razmišljat. Pa če bo samo ena smena je tudi boljše, a ne.

Hana - pri nas tudi žagamo drva ponoči. Potem ga pa dregnem in rečem - obrni se, smrčiš, on pa meni - kdo, a jaz?, jaz pa že ne! user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.3.2008 22:39:11   
julci
Hana - pri nas tudi žagamo drva ponoči. Potem ga pa dregnem in rečem - obrni se, smrčiš, on pa meni - kdo, a jaz?, jaz pa že ne!

sam punce roko na srce jaz sem zadnjič samo sebe čula,me je skor kapuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tk da boga Zal,ko ji midva začneva smreke žagatuser posted image user posted image user posted image

Stephany služba je res boljša,tud dolgoročno,sploh kar se tiče hrbtenice in rok.Mislim pa da je tud zdravje prejko vse drugo.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.3.2008 23:00:07   
julci
ojla hana,kaj počneš te vidimuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?