|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
11.3.2008 9:44:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala

Tamala je zaspala, pa lahko mami zdaj kavico popije in pofruštkauser posted image

Vidim, da je 30.3. nedelja... mi smo ponavadi ob vikendih na morju takle cajt, tako da bom videla.

Duskamb, kak faconček je Matija!! Čestitam tudi za nov avto... jaz imam tudi citroena, C4 - in je super.

Kar se pa shoppinga tiče, grem pa čist najraje sama ali z mami oz. kako frendico. No pa Nika gre zdaj zraven, je čist pridkana shoperkauser posted image  Tukaj pač z moškimi nismo na isti valovni in potrebujemo dosti več časa za nakup. Nimaš kaj. Čeprav sem pa tudi sama že izgubila tisto voljo za hoditi po štacunah recimo celo popoldne (kot smo včasih lahko). Zdaj sem prav vesela, če dobim tisto kar potrebujem čimprej. Ali pa nabavim pri LaRedoute (po netu, iz Francije), imajo ful kvalitetno in poceni kaj najdeš.

Ja meni se tud ne da glih prav dolgo po štacunah letat, sploh me zdelajo tale velika nakupovalna središča. Še zmeraj pa rabim malo več časa, kot bi mi ga soprog odmeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po netu je tud komot, čeprav kaj pa vem, jaz kar rada probam cote, preden jih nabavim. Za punce je pa super. Nimata tako komplicirane postave kot mama. user posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
11.3.2008 9:45:40   
julci
A veš kaj sem mu jaz enkrat nardila,ko sva bila tam 3 leta skupaj.Grozno mi je šlo na živce ker si je vedno kupil prve čevlje,ki so mu bli prav.user posted image Pa sem ga povabla k kolegici ki ma trgovino s čevlji.Ko mu začne nosit škatlje iz skladišča me ej lepo prosil da naj ji rečem ,da naj neha.Mu je blo nerodno,ker je zgledal ko kaka baba v trgovini.user posted image user posted image user posted image V tisto trgovino ga nikol več nisem dobla.user posted image user posted image user posted image user posted image Sam kupo si je pa super čevlje,je bil ful zadovoljen

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.3.2008 9:45:51   
viator
user posted image

Evo naše osemmesečnice!!! Čist frišna slikica, od danes zjutraj. Ampak res, kako ta čas leti...se mi zdi, da se je včeraj rodila!!user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.3.2008 9:46:46   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

A veš kaj sem mu jaz enkrat nardila,ko sva bila tam 3 leta skupaj.Grozno mi je šlo na živce ker si je vedno kupil prve čevlje,ki so mu bli prav.user posted image Pa sem ga povabla k kolegici ki ma trgovino s čevlji.Ko mu začne nosit škatlje iz skladišča me ej lepo prosil da naj ji rečem ,da naj neha.Mu je blo nerodno,ker je zgledal ko kaka baba v trgovini.user posted image user posted image user posted image V tisto trgovino ga nikol več nisem dobla.user posted image user posted image user posted image user posted image Sam kupo si je pa super čevlje,je bil ful zadovoljen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - dobro si ga!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
11.3.2008 9:49:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image

Evo naše osemmesečnice!!! Čist frišna slikica, od danes zjutraj. Ampak res, kako ta čas leti...se mi zdi, da se je včeraj rodila!!user posted image

Kakšen sonček.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ima 8. mesecev?
jaz sem še malo odklop!

ČESTITKE ZA 8. MESECEV!!!!

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
11.3.2008 9:56:32   
ursikazala

user posted image

kakšna srčkana žabica!!! Čestitke k 8. mesecemuser posted image
Čas pa res leti... Se še prav spomnim, ko si ti rodila, je bil moj na službeni poti v Sofiji, potem pa ravno tudi takrat, ko sem rodila jazuser posted image user posted image user posted image user posted image  (vmes pa nič).

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
11.3.2008 10:05:02   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala

kakšna srčkana žabica!!! Čestitke k 8. mesecemuser posted image
Čas pa res leti... Se še prav spomnim, ko si ti rodila, je bil moj na službeni poti v Sofiji, potem pa ravno tudi takrat, ko sem rodila jazuser posted image user posted image user posted image user posted image  (vmes pa nič).

Hvala, hvala. Točno ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale Sofija...zgleda da ima neko magično moč. Škoda, da ni šel 7.7. na službeno pot - pol bi imela ful bondovski rojstni datumuser posted image 07.07.07 -

< Sporočilo je popravil viator -- 11.3.2008 10:06:11 >

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.3.2008 10:41:01   
Anonimen
Da nas malo dvignem.

Kje ste čveke?

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.3.2008 11:36:51   
hanna1
Pozdravček tud od mene in vsenajnaj mala LARA-kakšne očke živahne user posted image user posted image
Naj bo tak nasmeh vedno na tvojih ustih in očeh user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna lepotička si postala-ampak očke imajo pa vse take..temne,prodorne...v glavnem same lepotičke pri vaši hiši viator,res si lahko ponosna nanje.

Meni je šele sedaj uspelo prit do rač.,preden da malo pospravim po bajti,pa perilo pospravit z stojala-sine mi itak stvari,ki so mu nalepljene na tazadnjo,,prej pobere dol in je že oblečen,sploh ni treba likat,saj ni zmečkano,nooo !!!user posted image user posted image -pa spet se pere,pa idejo za kosilo bo treba....Je moja težja polovica user posted image doma zdaj dva dni in je tekoooooo fajn-lahk jes kaj nardim,ker on tamalo merka.Včeraj smo šli na tortico in sem jaz zmazala en čebelji pik,pa Blaž tud,Ivo pa je zagrebško--jes je zdaj ne pojem več cele,razen,če sem hudo lačna..kreme in smetana se mi kar ustavi,mam rajši sočen biskvit....včasih bi jih pa jedla nonstop user posted image

..aaaaa,čevlji,moj si jih tud nezna kupvat,no seb še nekako kr kupi,sam ko jes probam tadrugi par,se pa al skregava,al pa gre ven--mu sploooooh ni jasno,kaj je tu za komplicirat in poskušat,ampak za lepo žensko,ki je še lepo upedenana od glave do pet,mu pa oči kr odnese user posted image --mu bom že pokazala,doma pa ni važno,tud jes se raje postavim na ogled vsaj malo porihtana,kot pa kakšno ptičje strašilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --svetla izjema je moj brat (od moških,ki jih bolj poznam),da lahko z njim greš v šoping in ti še pomaga pri izbiri,pa sam malo prečekira vse...blagor njegovi ženi,mojga bi mela,bi pa vidla user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.3.2008 12:09:48   
hanna1
duskamb,super,da ste uživali in to ne samo v kopanju,avto je pa tud krasen in naj varno prevozite v njem tisoče km blizu in daleč user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.3.2008 12:45:53   
smotka lonib

user posted image

vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.3.2008 14:01:08   
viator
Hvala lepa za čestitke in dobre želje. user posted image user posted image

V Lj je tako zoprno vreme...uhhh, človek ne more ven. No s slavljenko sva pojedli kosilo, zdej grem pa še za nas hitro neki ščarat..

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
11.3.2008 14:09:30   
lumpa6

user posted image

user posted image user posted image čestitke,, ful mate lušno beybouser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
11.3.2008 14:38:13   
lumpa6
....user posted image  danes, 14:36user posted image to je pa naš lump

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
11.3.2008 15:03:14   
hanna1
lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image -kakšen tipček,samooo...le kaj neki je imel v mislih user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.3.2008 15:47:03   
Anonimen
Lumpa - pa res je pravi lump ta tvoj Žiga. To nam je pokazal jezik, ker preveč klepetamo. In drugače, ste že kaj bolje?

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.3.2008 16:45:42   
viator
Hihihi..kol je luštkan Žiga, Lumpa, tud tak fletkan mali lumpek. user posted image

Drugače sem da danes jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tako kot Laubica včeraj - Harvey Norman in Gorenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - čista katastrofa - že 2 meseca čakamo na pult, ki so ga narobe odrezali....pa še vedno nič - v ta harvey ne stopim več - pa če zastonj stvari talajo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.3.2008 17:10:58   
julci
Najprej čestitke Lari za 8 malih svečk,prav tako njeni mamici.Vse lepo in dobro še naprej,mali lepotički pa veliko smeha in nagajivih iskric v očeh.

user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
11.3.2008 17:16:34   
julci
Lumpa Žiga ma pa že zdaj takšen navihan pogled,pa tak cukrček.user posted image user posted image user posted image

Viator maš pa mirne živce,ker če bi meni tako dolgo  pult delali bi naredla tako uzbuno,da bi jim bilo žal,da so mi kuhno prodali.Ne se jim pustit,malo zagrozi s kako inšpekcijo,pa kak fajn zakon o varstvu potrošnikov si dobi ,boš videla kako hitro boš mela pult doma.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.3.2008 17:19:52   
julci
Mi smo pa danes meli posvetovalnico,bile sva pohvaljene,Zala je lepo sodelovala,pa pokazala ji je kako seplazi,pa dvigne ob opori.
Naše nove mere so pa take: teža-8600g
                                           višina-72 cm
                                            obseg gl-46

Je rekla da ma glih prav po teži.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
11.3.2008 17:29:53   
julci
malo krutouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pride mož precej nadelan zgodaj zjutraj domov, se previdno in potiho
sleče že na hodniku, pretihotapi v spalnico, počasi zlekne poleg žene
in zaspi, v upanju, da ni nič opazila. Ko odpre oči, je okrog njega
vse belo in poleg njega stoji človek, oblečen popolnoma v belo...
"Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično vprašanje.
"Moje ime je sv. Peter in tole in tvoja spalnica...".
Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more
biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"
Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se
vrne le kot pes ali kokoš.
Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot
kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"
Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo
oblačilo, peresa vsepovsod.
"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da
skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride
glavni petelin z dvorišča in mu reče
"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?"
"Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas
eksplodiral."
"Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le
močno se napni in pritisni, pa boš videl"
In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek,
boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla.
"Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na
poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo
jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam
pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem
življenju!
Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje
jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije:
"Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
11.3.2008 17:37:26   
ursikazala
Me smo tudi danes s posvetovalnice in cepljenja... zaenkrat vse ok.
Sploh skoraj opazila ni, ko jo je piknila v šunkicouser posted image  samo malo se je nakremžila.
Velika je 68, glava 45, težka pa 7480, dolginka prava.

Sem bila pa tam s slingom, ker je deževalo, me je folk krneki gledal... očitno to še vedno ni ravno pogosto videtiuser posted image  
Pač včasih so to imele samo ciganke, zdaj je pa to modernouser posted image user posted image
Naša se sicer ni hotela noter nosit, ko je bila manjša, ker je bila vedno dolga in ji tudi ni pasalo prav nekaj skrčena bit. Vedno noge steguje neki. Tako da zdaj za ta sedeči pokončni položaj ji je pa kul.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
11.3.2008 17:41:08   
julci
Žena gre ven 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najkasneje do polnoči. Tako ure tečejo kot tudi martiniji in žena se pošteno nasekana vrne domov ob 4h ponoči.
Ko tako pijana stopi v stanovanje, se ravno začne dreti kukavica na uri. Štirikrat naredi "kuku". Žena se prestraši, saj ve da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štiri "kuku"-je, tako da ji bo naslednji dan težil zakaj je prišla domov tako pozno.
Zato hitro sama "zakuka" še osemkrat. Žena je vsa ponosna, saj se je kljub pijanosti tako hitro domislila tako dobre rešitve. Oddahne si in gre spat.
Naslednji dan mož vpraša ženo kdaj je prišla domov. "Okoli polnoči" mu ta odvrne. Mož sploh ni nič slabe volje, zato je žena še toliko bolj vesela, saj ji ji zares uspela dobra ukana.
Nato pa moz rece: "Rabimo novo uro s kukavico".
Pa žena vpraša: "Zakaj pa to?"
Pa mož: "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem rekla 'u pičko', potem je zakukala se trikrat, se odkašljala, nato zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala se dvakrat, nato pa se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec se ji je pa začelo še kolcati..."

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
11.3.2008 18:14:13   
dodi
Živjo!

Mi smo tudi iz posvetovalnice in naše nove mere so:
Vida-9640g in 76 cm -45 cm og
Vilma-9830g in 77 cm-46cm og

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
11.3.2008 18:29:08   
smotka lonib
julci!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
do solz sem se nasmejala.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?