|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.3.2008 19:06:19   
sončnica24
J pdp po zadnji M imam 23.10, glede na velikost pa 30.10 tako da še moram počakat na NS, potem pa bo že malce več jasnouser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.3.2008 19:18:46   
_ancica_
soncnica...kdaj pa imas NS?

jaz sem se pa z mojim ocijem pogovarjala prej, pa me je vprasal kdaj bo dedek postal, pa sem mu povedala da ze delava na temu (prej niso vedli, ker sem jih hotla presenetit user posted image ). Potem mi je pa povedal, da sva bila oba z bratom nenacrtovana, da sva se kar zgodila...zdej mi je pa ful bed, ker nama pa kr nc ne rata user posted image user posted image Jst upam, da ni kaj narobe z mano...

Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.3.2008 19:29:29   
sončnica24
Ancica pa vse ostale, zdaj pa me lepo poslušajte, ker vam piše vaša nova mamauser posted image .

Ne se preveč obremenjevat s plodnimi dnevi pa pri user posted image ne mislite na to da delate dojenčka ampak uživajte. Jaz si sploh nisem nič računala za februar pa zgleda da če bi mi tudi ne bi ratalo ker je očitno bila O en teden bolj pozna, pa tudi nobenih znakov da je bila nisem mela in če bi vse to računala pa tuhtala kako pa kaj verjetno še danes ne bi bila user posted image .

Tako da drage moje punce nič računat nič tuhtat o tem ampak samo uživat absolutno pa ne mislit da ste ve krive da ne rata, ker morate vedeti da tudi če je vse v najlepšem redu je možnost zlo majhna.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.3.2008 19:37:16   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ancica pa vse ostale, zdaj pa me lepo poslušajte, ker vam piše vaša nova mamauser posted image .

Ne se preveč obremenjevat s plodnimi dnevi pa pri user posted image ne mislite na to da delate dojenčka ampak uživajte. Jaz si sploh nisem nič računala za februar pa zgleda da če bi mi tudi ne bi ratalo ker je očitno bila O en teden bolj pozna, pa tudi nobenih znakov da je bila nisem mela in če bi vse to računala pa tuhtala kako pa kaj verjetno še danes ne bi bila user posted image .

Tako da drage moje punce nič računat nič tuhtat o tem ampak samo uživat absolutno pa ne mislit da ste ve krive da ne rata, ker morate vedeti da tudi če je vse v najlepšem redu je možnost zlo majhna.

vemo mi to....ampak je tako tezko ne mislit (vsaj malo)  user posted image user posted image user posted image vse bi rade tako na hitro postale nosecke, pa na zalost ne gre tako user posted image no, bo ze.

Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.3.2008 19:40:12   
sončnica24
Nič čvekice moje jaz grem počasi spat oz. malo šeuser posted image pa se mi zdi da bom kar hitro zaspala se mi že nekaj spi tako da še kaj lepega napišit pa si jutri spet kaj tipkamo.

Nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.3.2008 19:41:17   
_ancica_
sem se pozabila zahvalit za vzpodbudne besede...hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.3.2008 19:42:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Nič čvekice moje jaz grem počasi spat oz. malo šeuser posted image pa se mi zdi da bom kar hitro zaspala se mi že nekaj spi tako da še kaj lepega napišit pa si jutri spet kaj tipkamo.

Nočkouser posted image

lahko nocko ti zelim, jutri se pa spet kaj tipkamo cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.3.2008 20:08:41   
_ancica_
no, zdaj sem pa spet sama ostala user posted image
grem koledarje delat...se se malo kasneje kaj oglasim, da vidim ce bo kera gor...cau bau user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
11.3.2008 20:38:10   
NAJBOLJŠA
Ancica, sem ugotovila, kaj je to...EMŠO.user posted image
En teden me boli drugisklep na roki. Na mezinčku.user posted image
Zobje, da ne omenim.user posted image
Danes po zobarjih, popldne me pa boli v prsnici.Sploh ko vdahnem.user posted image
Stres, pa emšo.
Skratka, šok.user posted image
Pa nisem ena tistih, ki jamrajo za vsako figo, lohk se clo pohvalim da sem potrpežljiva....

Jao, kolk sem sedaj pojamrala, pa zagnojila.

Še sama seb se smilim.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4559
11.3.2008 20:39:38   
tany83
Ojla...

meni ni delal internet pa nisem se mogla pol povezat user posted image ... hudica ja, sem bla jezna... sem pa vse posparavila in pol lezala na kavcuuser posted image ...

una zenska, ki je rekal za stanovanje me ni klicala user posted image  vrjento bi mogla jaz njo... ja ancica sama bi sla oz. me bi peljaja ta zenska, ki je fuuul prijazna, zena od enga frenda od mojga, smo se zadnjic srecali v restavraciji in je rekle, da ce bi hodila z njo v fitnes, je fuuul prjazna, ker ona je tud doma, moz je itak lastnik ene ekskurzije in pol si gospa prvosci bit doma... no sej jst sm tud user posted image ... v glavnem, je vcerej prsla mimo in ker ve, da isceva stanovanje je rekla, da je eno vidla in ce zelim me ona pelje, ker moj dela in je rekeu naj grem in pol bova sla se skupi... ma ni blo nic (vsaj do zdaj ne), meni je nekak nerodno jo tko klicat, se posebi ker sem ime pozabla in moja spanscina je bl tko user posted image ....

soncnica.. ti resna bodoca mamica user posted image ...

jaz ne racunam kej prevec kdaj mam O... jo pa obcutim ponavaduser posted image ... midva z mojim itak ne morva zgresit, ker itak vsak dan, vsaj enkrat na dan user posted image ... tko da je pr men brezveze se obremenjevat z O... ker je ne morem zgresituser posted image user posted image user posted image

meni bolj tezi cakat, na M.. oz. tiste dneve pred M.. sem bolj na trnih kaj je in kaj ni...user posted image ... se pa poskusam cim manj obremenjevat tud te dneve in uzivatuser posted image

No, ce je se ktera tle se oglaste....user posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 11.3.2008 20:40:18 >

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
11.3.2008 20:40:43   
NAJBOLJŠA
Vmes , ko sem pesnila govor leta, pa vse kidnete spat.Sram vas bilo....
Rabim mal tolažbe......
Jokam.
Še jokam.
Pa nč.
Kr pejte spat , jaz pa bom sama .Jokala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
11.3.2008 20:40:43   
Šarki
jooj punce naute verjele kaj se mi je zdele zgodil... tamalo sm dajala spat k se mi je na glavo usedu en velikanski
user posted image  sm misnla da me bo kap. pa to ne ena suha južina ampak en ornk komad ta mastn. BLJAK....

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4562
11.3.2008 20:42:05   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jooj punce naute verjele kaj se mi je zdele zgodil... tamalo sm dajala spat k se mi je na glavo usedu en velikanski
user posted image  sm misnla da me bo kap. pa to ne ena suha južina ampak en ornk komad ta mastn. BLJAK....

user posted image user posted image user posted image ... ce se to men zgodi, umrem od soka... namrec mam fobijo na pajke... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
11.3.2008 20:42:49   
NAJBOLJŠA
Tanchi a sejih bojiš  ( vmes še vedno jokam ...) ?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
11.3.2008 20:43:06   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Vmes , ko sem pesnila govor leta, pa vse kidnete spat.Sram vas bilo....
Rabim mal tolažbe......
Jokam.
Še jokam.
Pa nč.
Kr pejte spat , jaz pa bom sama .Jokala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....

bom jokala s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se mal objemckov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4565
11.3.2008 20:45:46   
Šarki
zAKAJ jokaš NAJBOLJŠA?? povej mi...

a si vidla kok sva usklajene, prej sva do sekunde naenkrat sporočilo prjavle..

ne, drugač se ne bojim glih full ampak mi je pa zelo neprijetno BLJAK...

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
11.3.2008 20:53:23   
NAJBOLJŠA
Tany, hvala.
Tanchi, mal višje si preber...jokam.
Ampak je že mal boljš...
Še mal pa bo House...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
11.3.2008 20:56:22   
Šarki
AJA sorči... ja kok si ti boga, da še jest kakšno solzico potočimuser posted image user posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
11.3.2008 20:56:24   
_ancica_
hojla punce...sem v kuhinji in pripravljam lazanjo. Pol mesna pol pa s spinaco...je ful enga dela. Mije ful dobra, delamje pa ne lih rada, no sej zdaj sem ze skoraj na pol poti user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA...ja bogica ti user posted image user posted image user posted image kaj ces EMSO...kolk si pa mlada ce smem vprasat?

tany...a potem bos zacela mal na fitnes hodit al kako? user posted image jaz sem tudi zadnjic vidla da je en res blizu, ampak bom se malo pogledala ce je kak bazen, ker jaz bi rajsi plavala user posted image user posted image

tanchi
...midva imava enga pajka (takega mastnega) na hladilniku user posted image (ampak ni taprav)

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
11.3.2008 20:57:57   
tany83

Tany, hvala.
Tanchi, mal višje si preber...jokam.
Ampak je že mal boljš...
Še mal pa bo House...

Ni zakajuser posted image

House je bil men zmer fajn za gledat, sem ga skoz spremljala v SLo... tle pa ga nisem se zasledila... bi mogla it vse programe skoz ob vseh urah, sam to je mal prevecuser posted image ... nimam sporeda da bi mal pregledlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4570
11.3.2008 21:00:00   
NAJBOLJŠA
Ancica, ja , veš, imajo prav tisti, ki pravijo, da se po tridesetem letu začne...Imam Kristusova leta. Še do junija..
Pa ti?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
11.3.2008 21:00:12   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hojla punce...sem v kuhinji in pripravljam lazanjo. Pol mesna pol pa s spinaco...je ful enga dela. Mije ful dobra, delamje pa ne lih rada, no sej zdaj sem ze skoraj na pol poti user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA...ja bogica ti user posted image user posted image user posted image kaj ces EMSO...kolk si pa mlada ce smem vprasat?

tany...a potem bos zacela mal na fitnes hodit al kako? user posted image jaz sem tudi zadnjic vidla da je en res blizu, ampak bom se malo pogledala ce je kak bazen, ker jaz bi rajsi plavala user posted image user posted image

tanchi
...midva imava enga pajka (takega mastnega) na hladilniku user posted image (ampak ni taprav)

Ja nevem, nisem jaz lih na fitnesom navdusena, sam me je una povabla za druzbo in mogoce bi blo fajn se mal socializirat...user posted image ... sicer mam jaz pa plavanje vsak dan na dosegu roke....user posted image .... se bolj bi blo kaka hisa z bazenomuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
11.3.2008 21:01:05   
NAJBOLJŠA
Tany, kolk časa pa si zdomka?....
House ni tko stara zadeva...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4573
11.3.2008 21:01:38   
Šarki
ja house je res najboljšiuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
11.3.2008 21:04:06   
tany83

Tany, kolk časa pa si zdomka?....
House ni tko stara zadeva...user posted image

Saj vem, da ne... sej jaz tud nisem stara zdomka...user posted image user posted image user posted image

od septembra sem zdomkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?