|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.3.2008 14:17:09   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

in potem vse tiho je bilo....user posted image

user posted image user posted image user posted image ... pr men je komaj 9 zjutraj... nisem se lih produktivna, pocaki na ucinek kave...

povej ti kaj??? user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
11.3.2008 14:25:22   
Šarki
teb skos piše da si odsotna, tko da sploh ne vem kdaj boš prebrala kar napišem. a kej slovenske trač časopise bereš?? jest mam tukaj glih novo Novo

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.3.2008 14:35:45   
tany83

teb skos piše da si odsotna, tko da sploh ne vem kdaj boš prebrala kar napišem. a kej slovenske trač časopise bereš?? jest mam tukaj glih novo Novo

Ja sem v ilegali user posted image user posted image user posted image ....

Ne, ne berem, sam kake novice po internetu preberem... mi pa lih ti poves, ce pise kaj zanimivega v Novi... kaj je novga na trac sceni??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.3.2008 14:43:08   
Šarki
damjan murko bo dobu 25000 eur od tv paprike k se bo poročil  in bojo oni imel pravico snemat

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.3.2008 14:59:31   
tany83

damjan murko bo dobu 25000 eur od tv paprike k se bo poročil  in bojo oni imel pravico snemat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....  no coment

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.3.2008 15:02:51   
Šarki
amy winehouse si je v neki restavraciji na obrazu ugasnila čik ker so ji težili da ne sme  kaditi

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.3.2008 15:06:04   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... te pa ne poznam... sam v tej reviji pa res same trace pisejo....

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.3.2008 15:07:49   
Šarki
ADIDASOV NASVET:
PRIVOŠČITE SI NEKAJ KEPIC ČOkoladnega sladoleda, da v elo vnesete dodatno količino magnezija. poleg tega je v vsaki kepici še prb 70 mg kalcija, minerala, ki ga mišice nujo potrebujejo za neovirano krčenjeuser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.3.2008 15:09:56   
tany83

ADIDASOV NASVET:
PRIVOŠČITE SI NEKAJ KEPIC ČOkoladnega sladoleda, da v elo vnesete dodatno količino magnezija. poleg tega je v vsaki kepici še prb 70 mg kalcija, minerala, ki ga mišice nujo potrebujejo za neovirano krčenjeuser posted image user posted image

Ta izjava pa mi je najljubsauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.3.2008 15:32:05   
_ancica_
Dober dan punce user posted image
spet sem bolj pozno vstala danes, sele ob 10ih user posted image pa se kar bi spala. Je pa res, da zadnje case hodim bolj pozno spat , najhitreje ob polnoci, drugace pa tam okoli enih.  user posted image

soncnica...bravo za tvojo pikico! user posted image user posted image user posted image Naslednjic nam pa mogoce ze lahko pokazes slikico, seveda ce se bo ze kaj vec videlo user posted image zdaj pa veliko pocivat in se pustit razvajat. Sem ravno razmisljala, jaz sem ze na splosno ful razvajena, kaj bo sele potem ko bom enkrat user posted image ....jupi!!!! user posted image user posted image user posted image

tany in tanchi...vidim, da se s traci kratkocasita user posted image user posted image user posted image ...se kaj novega?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.3.2008 15:46:00   
tany83
Ojla ancica...

ja, mal se kratrkocasimo...

jaz sicer zdaj grem pospravit posteljo in pol sobi, ker mi je rekela ena da me bo danes poklicala al morem jaz njo... nevem tocno user posted image user posted image user posted image , da me bo peljala pokazat eno stanovanje... no bom pocakala, ker ni rekla nic tocno ure, moj je pa tud ni vprasal... mozkiuser posted image user posted image

tko, da morem bit cel dan v pripravjenosti user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.3.2008 16:14:41   
binica
ku ku, a me sploš še kdo pozna tuki gor??

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.3.2008 16:32:45   
_ancica_
tany...a potem bos sla sama gledat stanovanje? A je dalec?

binica...seveda te se poznamo...kako si? kaj novega?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.3.2008 17:19:10   
_ancica_
ja kje pa ste zdaj vse??? user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.3.2008 17:54:07   
sončika84
hojla bejbike! kako ste kaj danes? jaz sem trenutno še cela evforična al kak bi se izrazla. smo zdej s prjatlco mal cunjice pogledale in si jih razdelile. in k sm gledala tele lepe male oblekce,me je primlu da bi kr rodila!user posted image user posted image kok je vse tko fletno,mejhno!!!! zdej pa papcam ješprenjček,ki mi je včeri ratal.user posted image pol pa likat. pa kuhat za jutri.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.3.2008 17:56:08   
gojska
ancica,

user posted image

jest bom k tko uletela, ker iščem nekoga iz une celine. Povej mi kako kličeš v slovenijo nekoga na mobitel ?
Če sploh ? Imate kodo za EU pol pa 00386 al kaj ?
Dej če veš mi kr tle spodi napiš. Oprosti ker se takole rinem, upam da se boš danes še kaj čekirala.
Lep pozdrav v Kanado.
čao
gojska

< Sporočilo je popravil gojska -- 11.3.2008 17:57:06 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.3.2008 17:58:05   
gojska
drugač pa vse lepo pozdravljam in dober čvek želim.user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.3.2008 18:27:12   
sončnica24
Se vam malo javim, sem čisto zmantrana danes se vidi da nisem ponoči dobro spala in bom verjetno kmalu zaspala upam ker popoldne mi ni ratalo sem samo nekaj poležavala?

Kako pa ste ostale, mi smo imeli malo dežja potem pa se je tak lep dan naredil že prav diši po pomladiuser posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.3.2008 18:29:51   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

ancica,

user posted image

jest bom k tko uletela, ker iščem nekoga iz une celine. Povej mi kako kličeš v slovenijo nekoga na mobitel ?
Če sploh ? Imate kodo za EU pol pa 00386 al kaj ?
Dej če veš mi kr tle spodi napiš. Oprosti ker se takole rinem, upam da se boš danes še kaj čekirala.
Lep pozdrav v Kanado.
čao
gojska

tukaj prodajajo telefonske kartice (po 2, 2,5 in 5 dolarjev) s katerimi lahko klices ven iz drzave. Je res poceni. Jaz ponavadi klicem na stacionarni telefon moje v Slovenijo, tako da ne vem kako je ce klices na mobitel, ampak pomoje da ni razlike...Npr jaz ponavadi kupim kartico za 2 dolarja, prek katere se lahko pogovarjam z mojimi tudi do ure in pol (ce bi klicala na mobitel, verjetno malo manj casa). Klice se pa takole...vsaka kartice ima svojo PIN kodo (zgledajo kot tiste MOBI kartice za nafilat mobije). Najprej poklices stevilko (ki je na kartici, odvisno iz kerega mesta v kanadi klices), potem se oglasi posneta tajnica in sledis navodilom, vtipkas pin kodo, potem pa za internacionalni klic vtipkas 011 + 386 + 1 (ker klicem v ljubljano, ce bi klicala na mobitel bi vtipkala 31 oz 41...) + tel. stevilko. Jaz vedno klicem s temi karticami, ker je noro poceni.
Ne vem ce sem ti kaj pomagala z mojim odgovorom...upam user posted image  

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.3.2008 18:30:22   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Sem ravno prišla domov.user posted image Zjezana.user posted image Kot sem vam že povedala, sem imela probleme z zobmi.In včeraj kličem mojo zobarco (imam isto že ene 12 let, če ne več ), da imam v bistvu dva zobe, ki se zdravita, odprta....Da sta mi padli provizorij plombi ven.In kaj mi reče, da me ne more naprej vzet, da sta zoba lohk tud en mesec odprta.Datum pri njej imam sredi aprila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem popiz...user posted image
Danes pa sem šla do enga super zobarja, ki ga na videz poznam, pa še poklicno vem, da je fajn.Pa mi je rekel, da se komot k njemu prepišem, tole morva pa takoj zapret, če ne bo zob fuč.Zmenla sva se za v petek.
Ni mogel verjeti, kako me je una...user posted image user posted image user posted image
A ve se ne bi zjezile????

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.3.2008 18:36:28   
_ancica_
soncika84...vem kako je ko gledas tiste majhne cunjice user posted image jaz bi tudi bla nosecka!!!!! user posted image user posted image user posted image

soncnica....pri nas pa se nic ne disi po pomaldi user posted image upam, da bo kmalu kaj zadisalo user posted image ti pa kar lepo pocivaj in nam porocaj o vsem kar se ti lepega dogaja user posted image
aja, sej res...sem te hotla vprasat, v kermu tednu si zdaj?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.3.2008 18:42:46   
sončnica24
Po zdanji M v 8 po velikosti user posted image pa v 7. Pa se mi zdi da bo ta drugi teden 7 veljal ker potem gri tudi tista kri na wc papirju skozi, da bi bila vgnezditvena. Bo pa vse najbolj jasno po NS.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.3.2008 18:49:33   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla, bejbe.
Sem ravno prišla domov.user posted image Zjezana.user posted image Kot sem vam že povedala, sem imela probleme z zobmi.In včeraj kličem mojo zobarco (imam isto že ene 12 let, če ne več ), da imam v bistvu dva zobe, ki se zdravita, odprta....Da sta mi padli provizorij plombi ven.In kaj mi reče, da me ne more naprej vzet, da sta zoba lohk tud en mesec odprta.Datum pri njej imam sredi aprila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem popiz...user posted image
Danes pa sem šla do enga super zobarja, ki ga na videz poznam, pa še poklicno vem, da je fajn.Pa mi je rekel, da se komot k njemu prepišem, tole morva pa takoj zapret, če ne bo zob fuč.Zmenla sva se za v petek.
Ni mogel verjeti, kako me je una...user posted image user posted image user posted image
A ve se ne bi zjezile????

uf...se dobr da si sla do tega zobarja. En mesec je pa res dolga user posted image sej ne recem par dni, se mogoce en teden, kar je pa vec je pa ze nenormalno! user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.3.2008 18:51:30   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Po zdanji M v 8 po velikosti user posted image pa v 7. Pa se mi zdi da bo ta drugi teden 7 veljal ker potem gri tudi tista kri na wc papirju skozi, da bi bila vgnezditvena. Bo pa vse najbolj jasno po NS.

super...se malo pa bo zunaj user posted image user posted image se pravi cez malo vec kot 7 mesecev!!! to bo pa hitro minilouser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.3.2008 18:53:16   
sončnica24
Čvekice tukaj mate en fajn link kje lahko najdete smeilie:

http://www.funfilesandsmiles.com/smileys/smileys.htm

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?