|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.3.2008 9:47:22   
noa1
Lane31: sedaj mi pa čisto nič ni več jasno. Jaz sem tebi poslala en ZS, na katerega si mi tudi odgovorila...sem šla sedaj gledat. Saj si mislila tisti ZS ko sem ti pošiljala tel. št.. No...na tega si mi odgovorila.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Desetke007
11.3.2008 10:03:56   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
zobozdravnik, raje ne bi o tem, imam datume za odstranitev modrostnega, pa me je že sedaj groza, saj je na pol v sluznici in ga bodo verjetno razbijali.


Vidš to grem pa jst prav z užitkom. Če je treba zob spulit, grem k zasebnemu kirurgu. Sicer je za plačat, ampak mi je še vsak zob spulil v parih sekundah, brez bolečin. Enga sem misnla, da mi bo mogu razbit, pa je sam mal s kladučkom udaru in je ven padu user posted image . Res grem raj zob spulit, kot zdravit...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Desetke007
11.3.2008 10:08:07   
suzanamai
Klaudia saj imam datum pri zasebnem kirurgu, močno upam da bo res tako kot si rekla, čeprav ni bil nič kaj nadušen, ko sem bila pri njem na pregledu. Mi je pa moja Z izruvala zgornjega modrostnega, ki je bil čisto zunaj in je bilo čisto izi, nič bolelo, pa samo dvakrat ga je malo zaguncala in je bil zunaj.

Skuštrana se prijavim za kakšen lep Mei tai, če prideš na srečanje, ga kar prinesi. Mogoče jeans varianto.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Desetke007
11.3.2008 10:18:54   
teka
jutro (že drugič)!

naš user posted image pa je zadnje čase prav zgoden, danes npr. ob 5:55. pol pa ene 2-3 uri bedi, pa ga premaga spanec za kakšne 1/2 urce.  pa mami tudi user posted image
zobar: joj, vidim da nisem edina, ki grem tja samo ko je nujno potrebnouser posted image se mi je ravno pred kakšnim mesecem plomba premaknila (ooo groza) spredaj na enki in sem se že predstavljala kako hodim brez plombe škrbasta okoli. me ziher ne bi bilo na srečanje user posted image   no, pa pokličem zobarja kdaj lahko pridem, on pa "kar zdaj ali pa jutri". in sem hitro zrihtala varsto in odbrzela. moram povedat, da je blo hitro gotovo in skoraj brez bolečin. ufff, sem si oddahnila...
obračanje:
je max sicer že pokazal, da mu gre, ampak tega ne prakticira veliko. trenutno je najbolj aktualno brcanje in vriskanje!
kilogrami: sem jih sicer res zgubila, imam težo kot pred nosečnostjo, vendar so se malo drugače razporedili. jim je sedaj najbolj všeč na predelu trebuhauser posted image se moram pohvalit, da začnem v četrtek s pilatesom, ker namreč rabim skupinsko spodbudo za vadbo (samodisciplina vzdrži žal samo kak dan ali dva). bomo vidli, kako bo user posted image obvladal oba otroka.
evo, user posted image že kliče....

čau

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Desetke007
11.3.2008 10:37:51   
Klaudia
Pri nas imamo spet ekonom lonec user posted image
Evo, da si boste znale prestavljat kako to zgleda:
http://www.youtube.com/watch?v=dQEyWftx0xI
 
Potem pa še par videov Lie:
Obrat s hrbta na trebuh – obrne se šele nekje pri minuti ali celo malo čez
http://www.youtube.com/watch?v=17BeD3pADAg
 
pitje s tupperware kozarčka
http://www.youtube.com/watch?v=jeRfYU8Fgks
 
in pa smejanje z mami user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=qx_K3gYk8DM

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:04:11   
metkica1
Lia je pa res pravi cuker.user posted image user posted image  Kako lepo pije iz lončka in sama si ga drži.
Bravo.user posted image  Pa obrat ji tudi super uspe.

Mislim, da bo počasi res treba kupit ta držala za flaške.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:12:13   
micla
Pozdrav zelo na hitro, ker sem v polnem zagonu med knjigami.

Bi vas hotla samo neki vprašat, tiste ki že dajete GH. Kaj delate s sadnimi obroki?  Namreč jst se ne morem odločit, ali naj ji delam razne zvarke doma (npr. kuhan jabolček, pa banano...). glede na to, da je jabolko kupljeno in zgleda oh in sploh popolno, ali naj raje frutek ji dam?

Skratka po vaše: kaj je "boljše in bolj zdravo" za malčke, tiste pitane in škropljene jabolke ali hrana posebej za otroke. 
Sej vem, mi boste rekle, naj grem po bio stvari, ampak kam v tem selu kot je gorica?  user posted image  Nimamo mi tle eko tržnice.
Sej do zdej sem ji delala sadje sama in je kar jedla, ma zadnjič sem ji tudi frutek dala in ga je prav polizala. Se vidi, da je bolj sladko, čeprav ji tudi jst v jabkico dam 2 žlički cukra, ker sicer noče jest.

Pa prosim ne mislit, da se mi ne da ji pripravljat sadja, samo preverjam, kaj se vam zdi boljše za naše user posted image

Vnaprej hvala za vaše minutke.

Grfem nazaj študirat.

_____________________________

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:12:45   
noa1
Evo...mi je knčno uspelo malo uspavatuser posted image user posted image ....je bila že prava tečka zaspana. Ko se zbudi pa greva malo ven, čeprav piha kot noro zunaj in ni nič kaj lep dan, samo bova šli ven vsaj za pol ure. Rabim tudi jaz sveži zrak.
Lia je pa ta prava....pa tako lepo že pije ...in obrati. Prava lepotička.
Jaz pogrešam sonček...danes se je malo skril. Upam, da bo v četrtek lepo vreme, da bomo lahko zunaj. Kaka pa je kaj vremenska napoved?


(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:13:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek


Pa še to me zanima: pravijo, če dojiš, da grejo kg dol. A je to res? Ker sem že z večih strani slišala, da to sploh ne držiuser posted image



Pri meni delno drži.
Po prvem porodu (zredila sem se 13 kg) sem polno dojila 6 mesecev, nato pa ob drugi prehrani do 18 meseca. Jedla sem vse, basala s sladkarijami....in res kar zmanjkalo me je, v pol leta -7 kg kakor sem zanosila.
Zdej drugič sem se zredila v nosečnosti 6 kg, iz porodnišnice sem šla -5 kot pred nosečnostjo, pa polno dojim, pa sem se nekoliko zredila +2.
Ko sem pri prvi nehala dojit, sem se zredila. Moram želodček že zdaj navaditi na manjše količine hraneuser posted image user posted image user posted image

Drobižek, da ne boš kaj zamerila, sem se res samo hecala, ker sem nase jazna ko user posted image , ker se ne znam zadržat.
En deževen pozdravček


(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:14:13   
živa
Hoj!

Včeraj nisem prišla do računalnika, se je moj user posted image  zabarikadiral pred njim in se jezil "na to kišto", ker nekaj ni delalo po njegovih načrtih.

Včeraj smo imeli cepljenje; mere pri 4,5 mesecih, Klaudia:
7260 g
65 cm.
Po cepljenju je bil malo tečen, je rabil več crkljanja, imel je malo vročine, danes je pa že dobrovoljček ... in tudi zelo prijazen do mamice, ki ji je kar malo nerodno user posted image : zjutraj (ob 7:30) sem ga dala na igralno blazino, pod loke, in šla "za 5 minutk" nazaj ležat ... in se zbudila ob 9:30 user posted image . Mali se je očitno pridno igral, vmes zaspal in se naprej igral user posted image . Grozna mama, a ne user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Živepo, kolikor sem pogruntalauser posted image  Neli ne bom dajala sedet, sploh pa ne obložene z blazinami. V naročju pa tako kot je napisala Klaudija. V položaju zibke. Ampak velikokrat kr pozabim, pol mi pa živa na srečanju nabije slabo vestuser posted image .



A jaz user posted image ? Zakaj pa? Daj no, tvoja Neli je res carica, vse obvlada, zagotovo ti je ni treba imeti ležečki kot jaz mojega user posted image .

Ravno včeraj sem klicala fizioterapevtko, pri kateri smo bilio februarja, in naju naročila na še eno uro telovadbe naslednji teden. Mi je že po telefonu dala malce drugačna navodila, kot smo jih dobili v RA user posted image ; je rekla, da če bomo pasli kravice z iztegnjenimi rokami, se bo še bolj zategnil v ramenih in hrbtu; naj pase kravice samo na pol na boku (ena roka pokrčena, druga iztegnjena).

Lane 31; ti si me enkrat prosila za vaje iz RA, ali ne? Pozabila sem ti odgovoriti. naše vaje so še tako specifične, da gibalno neproblematičnim otrokom ne pridejo v poštev (sproščanje rokic, pasenje kravic na boku, položaj lupinice na hrbtu, bokih ipd.). Ko bo kaj uporabnega, pa napišem.


IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ubadam se s 3 letno trmouser posted image . V vrtcu se ni hotel sam obuti, ampak je težil da ga jaz. Pa je šel bos domovuser posted image . Je celo pot jamral da ga zebe, pa mokro je, pa kamenčki pikajo... Upam, da ne bo jutri vročinauser posted image



user posted image user posted image user posted image  user posted image  Bravo za načelnost. Ne vem, če ne bi jaz isto naredila user posted image . Vsaj upam, da bi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Za zajtrk kavica z mlekom in odločena, da je danes dan D za začetek hujšanja, ob 10 še nekaj volje za štart, ob 12h dovoljenje za manj kalorično kosilo, ob 2h pošteno kosilo, ob 15h kavica in piškoti....zvečer spoznanje, da kamor je šel bik, naj gre pa še štrik, sledi poštena večerja in po njej se pojavi strašna volja po hujšanju  s štartom naslednji dan....vse tja do 12h! user posted image
Rezultat ni zanemarljiv: Kljub polnemu dojenju, zagotovo + 1kg mesečno user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image  Odlična dieta user posted image . Jaz sem po kg priblično na istem kot pred 2. user posted image in morda imam kak kg manj kot pred 1. user posted image , ampak trebušček ostaja user posted image . Na telovadbo pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaa; pri prvem sem že veselo trenirala user posted image .

Kasija: user posted image  Elianu za prva dva zobka. Meni je zobozdravnica rekla, naj jih že od začetka čistimo z zobno ščetko; najboljša je Cura Prox, posebna za otroke, se dobi v Sanolaborju. Zobne paste pa še ne rabiš.

Sicer sem pa jaz pri zobozdravnikih tudi čisto trda od strahu, pa čeprav imam 1A zobarco (od Klaudie user posted image  že ve user posted image ).

Toliko za zdaj, moj prijazni mali že spet spi, večji se zunaj potepa s taščo, jaz grem pa malo polenarit ali kaj narest, bom še videla user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:20:27   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Se vidi, da je bolj sladko, čeprav ji tudi jst v jabkico dam 2 žlički cukra, ker sicer noče jest.



Ne mislit, da ti pamet solim, ampak raje ne delaj tega. Zdaj jo boš lažje navadila na nesladkane stvari kot pozneje. Vztrajaj, bo že začela jest; tudi če do 6. meseca ne bo jedla kaj dosti GH, bo to čisto ok.

Jaz sem pri prvem vse delala sama, posledično frutkov sploh ne povoha. Ker sva z možem delala frutek jabolko + korenček doma in ga shranila v kozarčke, ni bilo panike, sem to vzela na pot. Če je kaka lupina špricana, pa otroka tudi ne bo konec, itak jo olupiš, pa še slej ko prej se mora navadit na to, da je enako kot ti.

Micla, zdaj pa hitro nazaj za knjige user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:20:41   
drobižek
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki srček je Lia! Pa obvlada že obračanje na obe strani! Pridna!

Klaudia - a še te nič ne cuka za lase? Živi se samo približaš z glavo in že steguje rokice proti glavi. Najboljše pa ji je , ko potegne za lase - tako močno, da ful zaboli....

Nič grem štrudl pečt. Danes imam sladico za večerjo, pa si bom privoščila. Pa še testo danes prvič sama delam, ponavadi sem ga kar kupila. Da vidimo kaj bo ratalo...



(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:28:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: micla


Bi vas hotla samo neki vprašat, tiste ki že dajete GH. Kaj delate s sadnimi obroki? 


Jaz sem pri prvi v začetku sama pripravljala obroke, če smo kje bili, pa sem imela s sabo frutek.
Kaj je bolj zdravo pojma nimam, na ta način sem lažje uvedla bolj raznovrstno hrano in res po malem dodajala nove stvari.
Zdej drugič sem malemu dala enkrat za probat pire pa mal špinačke, potem nekaj dni spet nič GH, pa enkrat malček banane...
Je polno dojen, dodajam mu samo malo za spoznavanje, občasno...Ko bom začela  redno dajat GH, bom pripravila sama. Mogoče ni res, samo meni se zdi doma pripravljeno vsseno boljše.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:30:48   
drobižek
kinnie - kje bom zamerla. Ne se hecat! Sem se tudi jaz hecala. Sem mislila, da še mogoče ti res hujšaš - za spodbudo. Pol sem pa vidla kakšno dieto imata z lane 31user posted image Super je! Je najboljša!

Evo za vaju:user posted image user posted image Pa še za ostale, če bosta kaj pustili user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:38:26   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Lane31: sedaj mi pa čisto nič ni več jasno. Jaz sem tebi poslala en ZS, na katerega si mi tudi odgovorila...sem šla sedaj gledat. Saj si mislila tisti ZS ko sem ti pošiljala tel. št.. No...na tega si mi odgovorila.


Točno....joj sem jaz pozabljiva....pa saj to ni več normalnouser posted image ....jaz pa sem danes šla na zs in očitno pozabila da sva si kaj pisali user posted image

ŽIVA.....te je pa res moral imeti mir....samo da vama je pasalouser posted image

MAMA06....user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: Desetke007
11.3.2008 11:59:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

kinnie - kje bom zamerla. Ne se hecat! Sem se tudi jaz hecala. Sem mislila, da še mogoče ti res hujšaš - za spodbudo. Pol sem pa vidla kakšno dieto imata z lane 31user posted image Super je! Je najboljša!

Evo za vaju:user posted image user posted image Pa še za ostale, če bosta kaj pustili user posted image


user posted image user posted image user posted image
Joj ne se hecat, jaz sem včeraj vzdržala brez sladkarij in s pravilno prehrano, pa že dva dni delam trebušnjake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tko da štart je bil! Sem si včeraj modelčke za maffine kupla, in že to ti nekaj pove, da jih še nisem spekla ( jaz takooo rada pečem-itak pa še rajši jem-- tooo ja!)user posted image



(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: Desetke007
11.3.2008 12:01:30   
Kasija
Klaudia Lia je tako luškana! Elianu bom dala pogledat posnetek s tupperware flaško, morda se ga prime user posted image  (se hecam, saj drži jo, samo ne pije tako ekspertno - bravo lia!; morda mu pa ni všeč vsebina?)

Skuštrana sem pogledala mei tai-je. So zelo zelo lepi!  Samo če smem pripomnit  - fotke bi mogla drugače uredit. Ko jih odpreš si  ne sledijo v zame povsem logičnem zaporedju, ker so kar vmes tiste z arsenom v slingu. Je pa dobro, da so fotke z arsenom, ker sta ful lušna in arsen zgleda prav srečen v njem in te kar mami, da bi kupil - pravi prodajalec je user posted image . Ne se jezit, prosim, samo hotela sem reči, ker mogoče nisi pogledala strani tako z očmi uporabnice. Pa tisti v katerem je arsen je tako lep, pa ga ni naprodaj?

Saj res, do kdaj bo to gnilo vreme? Komaj čakam user posted image

Šlauh - Jaz kar razmišljam o nabvavi enodelnih kopalk - takih podalšanih še v hlačke, ki pokrijejo stegna. Tam imam namreč največ škode v obliki strij. Pa še da bi podpirale moja vira mleka v čisto preobilni različici...Kar ne morem se odločit, kaj na meni bi bilo bolj pametno skrit user posted image .

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: Desetke007
11.3.2008 12:08:11   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

MAMA06....user posted image



Dušo evo meuser posted image

Res sem vse prebrala, časa je pa bolj malo, saj sem nonstop leteča. Pa še malo obiskov doma, pa cajta sfali. Vstajam včasih prej, včasih kasneje, ne pa več pred 7.

Obljubim, da se bom poskušala poboljšati, OKuser posted image ?

Naš je pa včeraj natreniral trebušnjake in to veselo ponavlja. Je prav zanimiv.

Midva sva že z 2 urnega sprehoda po dežju, soncu in spet dežju. Sva s kolegico bile zunaj edine. Malo so naju smešno gledali, amkap se ne sekiram. Moj je itak celo pot prespal, pa komaj po jutranjem spanju je bil Pravi zaspan ded. No sedaj pa šibam, me že kličeuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: Desetke007
11.3.2008 12:08:12   
Kasija
časopisi - mene ni do zdaj noben prepričal, pa sem brala moj malček, mama in supermami. vsi so cortkani in sploh, samo več informacij dobim tukaj na rr. preveč poljudni so članki. v glavnem sem dobila veliko teh časopisov iz prejšnjih let in potem sama kupila par, pa se mi zdi, da se ponavljajo teme. bi me bolj zanimalo kaj v stilu mon-a - tak je najbližje moj sonček (iz serije kot  revija lepa in zdrava). rajši kupim sproti, če me kateri prepriča z naslovi.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: Desetke007
11.3.2008 12:41:55   
jasna
Hej babnce, nehite tok čvekat, spet boste dež priklicaleuser posted image

metkica 1 , dobrodošla, ponovnouser posted image

Lane, članek se dolgo odpira zaradi slik. Se ga pa res splača prebrat. Jaz ga bom definitivno dala tastu, če bo hotel Neli "sprehajat".

Skuštrana, meni sling čisto zadošča. Me pa mika, da bi si mei tai kupila za RD in ga namontirala na možičkauser posted image .

kg - Ob dojenju je večja poraba kalorij, Če je pa tudi vnos povečan pa nič ne pomagauser posted image  Pri prvem je trajalo 1 leto, da je telo prišlo na normalo. Pri drugem mi je po 1 letu ostalo 4kg viška. Sedaj sem -5kg kot pred Neli. Tole letanje za otroci se pozna, jem pa ogromno sladkarij.

Klaudia, kako lepo Lia pijeuser posted image , pa tak cukrček jeuser posted image . Neli pa se še vedno le doji. Bomo kasneje šli kr na lonček.

živa, mogoče je pa mali rabil mal miru pred tabouser posted image . Saj očitno mu je bilo ok, če bi protestiral, bi ga tako in tako slišala.

Tole je pa naša Nelči:
http://www.youtube.com/watch?v=r9QgvRBScng
Je rekla, da bo šla kr po reglcih in se mami ni treba nič umešavat.

Danes zjutraj sem se pa zbudila (oz. me je zbudil prvorojenec) in  iz posteljice nad ograjico kukata dve očkiuser posted image . Bo počasi treba spustit jogi nižje.

LP

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: Desetke007
11.3.2008 12:44:25   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Bi vas hotla samo neki vprašat, tiste ki že dajete GH. Kaj delate s sadnimi obroki?  Namreč jst se ne morem odločit, ali naj ji delam razne zvarke doma (npr. kuhan jabolček, pa banano...). glede na to, da je jabolko kupljeno in zgleda oh in sploh popolno, ali naj raje frutek ji dam?


Mi imamo sadje domače, tako da kar ta kuham. Če je pa kakšno eksotično sadje, pa raje kupim hipp kašico. Včeraj sem ji skuhala jobolko skupaj s parimi suhimi slivami, potem sem pa še banano zraven vmešala. Je pojedla vse. Še oblizovala se je zraven user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Klaudia - a še te nič ne cuka za lase? Živi se samo približaš z glavo in že steguje rokice proti glavi. Najboljše pa ji je , ko potegne za lase - tako močno, da ful zaboli....


O cuka cuka. Tukaj na posnetki imam čop in visijo dol samo sprednji lasje- te jo ne zanimajo, ona ima rajši sladke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Klaudia Lia je tako luškana! Elianu bom dala pogledat posnetek s tupperware flaško, morda se ga prime user posted image  (se hecam, saj drži jo, samo ne pije tako ekspertno - bravo lia!; morda mu pa ni všeč vsebina?)



Možno. Kaj mu pa daš pit? Meni je čaj pila z velikim odporom, tako da ji zdaj kupujem hipp-ov blagi jabolčni sok brez sladkorja, pa ga zmešam vsaj pol pol če ne še manj. Pije kot žolna. Potem pa tulit začne, ko je lonček prazen user posted image


Pa hvala vsem za pohvale Lii user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: Desetke007
11.3.2008 13:01:19   
Jenny Anny
Ja Lia je res carica, se obrača za kot za stavo. Neli pa že zelo lepo sedi.

Naši pa nič od tega še ne gre. Kravic sploh noče past, sam roke dviguje in se jezi. KO je na hrbtu se pa zelo nazaj sloči, a bi ji morala to preprečit. Prevali se samo iz hrbta na bok.

Lane31    upam, da si danes OK opravila z zobozdravnikom.

Medve sva ble na sprehodu, pa naju je dobil dež, hvalabogu sem imela dežno prevleko za voziček sabo, jaz sem bla pa mal mokra, sva pa užgale en šprint do domauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: Desetke007
11.3.2008 13:18:51   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija



Šlauh - Jaz kar razmišljam o nabvavi enodelnih kopalk - takih podalšanih še v hlačke, ki pokrijejo stegna. Tam imam namreč največ škode v obliki strij. Pa še da bi podpirale moja vira mleka v čisto preobilni različici...Kar ne morem se odločit, kaj na meni bi bilo bolj pametno skrit user posted image .


user posted image user posted image user posted image ...Ko sem pa to prebrala.....crkneš user posted image user posted image .....v moji glavi kar naenkrat slika do kam bi morale segat moje kopalke....torej naj grem kupit potapljaško opremo user posted image user posted image user posted image
Ni sicer strij je pa celulit....no ja saj obojega pa ja ne smem imet, sem nekaj še vam pustla user posted image

Klavdija.....a je veverička kar prosta ....jaz sem mislila da je v  kletki...hecni glaseki....mogoče še dokliče koga user posted image
Za Lio sem se jaz enako čudla pitju....dobra je....sva jo skupaj gledali,pa upam da se je vsaj obrat iz trebuha nazaj naučila user posted image

Zobozdravnik...ob 16h....lije ko iz škafa user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 11.3.2008 13:21:12 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: Desetke007
11.3.2008 13:23:12   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Klavdija.....a je veverička kar prosta ....jaz sem mislila da je v  kletki...hecni glaseki....mogoče še dokliče koga user posted image


To jo spustimo približno 1x na dan, da se malo zlaufa. Drugače je v kletki...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 13:33:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Ali boste dobili božičnico?
Minka Pobalinka



Da (25%)

Ne (51%)

Nisem zaposlen/a (24%)


Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!