mamuška
|
Oj, sem leteča. sam na hitr: Termovke so miljonkrat bolj praktične vakuumske kovinske, 1. so pol lažje in manjše, in 2. (kar je najpomembneje!) - SE NE RAZBIJEJO!! Jaz jih imam cel asortiman, od 3 dcl do 1,5 l. Sem jih veliko uporabljala tudi kasneje - za juhce ipd s sabo nosit. RR- pediatrinja , matr ste za vice!!! O posojanju imama pa trenutno mnenje. Sosedi v bloku sem posodila sedež, tisti 9-18 kg. Ajd, so reveži, pa si težko kupjo, pa tralala. Fajn. Tamala je mal mlajši od našega tavečjega, je pa krepko krepko težja, ker jo futrajo s samim sladkišem in to najslabše sorte. Pa mi zdajle svane, da bomo mi sedež pravzaprav še rabili in da tale bejba že daaaaaaaaaaaaaavno nima več 18 kg, če jih ima naš 20 kg, pa ga je tamala zmerja krepko pajsala za enih 6-8 kg. Zahvatim sosedo in jo prav priazno prosim, če nam počasi lahko vrne avtosedež, ker ga bomo kmalu rabili. D ani treba dons, ampak tja do konca mesca pa. Pravi, ja OK. Pride čez 3 dni na vrata, prav "Tlele sem sedež prnesla nazaj! Živjo!" Ne hvala, ne nič , kaj šele enea čokolada za K . Jaz sem ravno dojila, pa pol dam D. dol in grem gledat sedež. Skoraj me je kap! Sponka za zapet - polomljena! Luknje za pasove na hrbtišču vse strgane in zrezane. Logično, ker je punca že 3 x prevelika za ta sedež! Sedež usran do konca, od čokalde, piškotov, paštete in drugih mastnih flekov - ni da ni gor. Z možem sva bila čist paf, totalno brez besed. Z eno besedo je stol za v kontejner. Pred nami ga je imel en otrok, pa naš K, bil je kot nov in na smrt mi je žal, da sem ga posodila. Pa ajde, živemu človeku se vse zgodi, pač poveš "posluš, tole se mi je zgodil, oprosti,k kaj zdaj lahko naredimo?" al karkol - ženska pa nič, ne hvala za izposojo, ne oprsoti, še povedala ni, da je sedež praktično uničen, niti ga ni oprala - ej, kar popizxxxxtis dobim, če se samo spomnim. Sama sem imela za K. ogromno stvari izposojenih, kakšen bodi smo tudi zaflekali, pa vedno povedali "ej, tko pa tko - kwa zdej?", pa vedno sem potem kupila neko malenkost za tiste, ki so nam stvari posodili. Meni se zdi to minimalc, če ti eden recimo lupino posodi ali komplet cotke za pol leta. Ta pa ko "jxxbi se, tle maš, pa mir mi dej!" Podn! Najprej je hotu mož dol it pa razčistit, pa sva pol rekla, da nima smisla. Bomo pa stol tko dali na odpad, da ga bodo sigurno videli. Adijo, pamet in kultura! Mislm, ženske, jest bom dudo z žnurco prvezala v usta , Do zdaj sem 12 x vstala in šla dat dudo