Katina
|
Calena, ja, ja sem pridna - če bi imela možnost bi ziher mislila, da se ne morem zadržat, tako pa... Si bom na poletje privoščila kakšno skutno tortico - morda si jo sama spečem, kot nagrado . Mene od tvojih dobrot najboj gane francoska, pri pršutu sem že zbirčna, ker ne maram tiste bele maščobe, tatarcu se pa brez problema odpovem. Upam, da sta si z privoščila lep dan in da je bil film v skladu s pričakovanji. Hvala za info o celjenju proti ratavirusu. A ne spada cepljenje proti tuberkulozi med obvezna cepljenja? Ja, včasih je bolje, da počakaš na kakšno ustrezno stanovanje, kot da kupiš nekaj, kar ti je skoraj všeč. Ne vem sicer iz katerega konca si, ampak meni je bilo všeč eno stanovanje v naselju Bistra v Domžalah in ima kar zanimivo razporeditev. Mi imamo 4ss, vendar je 1 soba sedaj kabinet in "rumpelkamra", obljubila sem si, da jo pospravim, ko končam nalogo (ne me kregat, ker ne vem kaj mi je da se sploh ne morem spravit k delu), ker imam po sobi za 3 gajbice literature, po pultu in mizi pa en kup papirjev. Soba je sicer narejena kot delovna soba z ležiščem za goste, ampak je kot da bi vanjo bomba padla. Jaz bi si želela še eno sobico - otroško za . Sicer že cca 2 leti iščeva parcelo tod okoli, vendar so cene astronomske, zato čakava na ugodno priložnost. Tolažim se s tem, da če mi je namenjeno mi bo enkrat ponujena priložnost. Za vsako ceno pa ne bom rinla z glavo skozi zid. Opcija je sicer tudi dvojček, ampak imam jaz zgleda preveč zahtevne kriterije ali pa preveč izdelano kaj bi rada, tako da mi praktično noben, ki sem ga videla ni sedel v srce. No, eni so mi bili všeč ampak sem takrat mislila, da bi rada mela več m2 in se nisem odločila, pa tudi ideja o selitvi še ni bila tako zrela kot je sedaj. Jaz bom kar ostala dolgolaska, čeprav sem se zadnjič postrigla za kakih 15 cm. Tudi meni so po porodu izpadali lasje tako, da me je bilo strah kaj bo, ampak so se obnovili in tudi sedaj računam, da bo tako. Komaj čakam, da te spoznam in vidim frizurco. mml, hvala za namig glede plenic, morda mi kdaj pride prav. Boš ti potem nabavla leovit namesto AD3? Upam, da bo Matic dobro prenesel cepljenje, poročaj prosim kako je bilo. Tudi jaz se nagibam k taki zaščiti, ker zna bit rotavirus še posebno pri obupen. Jaz v Tajski restavraciji v Lj. še nisem bila, me pa veseli, da si bila zadovoljna - mogoče bom po mitozi lahko kdaj tudi to poizkusila. jaz sem toxo pozitivna - ena stara zadeva, tako, da mi glede te hrane sploh ne bi bilo treba pazit, ampak je tud ne smem . Ej, ti si še večji načrtovalec kot jaz, jaz imam tudi načrte za nekaj let vnaprej, ampak za 7 let pa ne. Sicer imaš dobro taktiko, samo še sosede moraš prepričat, da se odselijo. Naši sosedi pod nami se bodo odselili v hišo, ki jo imajo na štajerskem, samo mi to nič ne pomaga, ker imajo enako stanovanje kot mi. Bravo za Manco in to še sredi takega letnega časa. Bogi Matic, ampak je bil do zdaj tako brez problemov, da ste najbrž že čisto pozabili kako je ko ima trok krčke. Ja, tud jaz razmišljam o tvoji disciplini glede sprehajanja - meni gre na živce le vsa krama, ki jo moraš pripravit, pa to, da bom morala nest voziček ven, ker nimamo dvigala - saj je samo 2. nadstropje, pa vendar mi ne diši ta logistika. Veš, vsi pravijo, da ni mogoče razvadit, tako da vama tako crkljanje brez očitkov pripada. Cenzus za otroški dodatek je letos (za najvišji razred dohodkov) nad 909,60 do 1.200,67€ povprečnega bruto dohodka na družinskega člana, kar znese cca 4800€ skupnega bruto dohodka družine mesečno. Glej: Otroški Dodatek NiLe, če imaš že brezplačne karte je potrebno to priložnost v najkrajšem času izkoristit. Kar na internet pojdi pogledat program v Koloseju in hajd v kino. Pa še kakšno kosilce bo padlo. Čestitke Lei za 3. rojstni dan . Saj bo prišlo toplejše vreme in z njim tudi večja želja po spanju brez pleničk. Veš glede ustnega zagovora samo en namig: pojdi probat, ker zgubit nimaš kaj. Malo izkoristi , mogoče bo kaj palilo, če ne bo šlo izpit še vedno lahko počaka, ti boš pa imela malo manj slabo vest. kaj praviš? Joj, tale novica o pleničkah me je pa resnično razveselila. Bravo za resnično srečno . Daj, prosim pošlji mi njen GSM, mogoče se bo imela čas kaj dobit z mano, pa še kakšen klepet bi mi pasal. Kaj ko bi se le šla pokazat? Glede na to, da imaš še več kot 1 mesec do roka se ne bodo prav hitro odločili za sprožitev poroda. Al pa vsaj zamejaj sredin pregled za ponedeljek, boš vsaj vedla pri čem si. Tudi če je vse to normalno se vsaj sekirala ne boš in boš vedela, da je na varnem. Majuska, tajska restavracija je zraven Maximarketa imenuje se Da Buda ( če me spomin ne vara). Hvala za čestitke za izpit. Veš, jaz sploh nimam problema z iglami in večina sester je tako izurjenih, da sploh ni panike - razen na 50g cuker testu, ko je bila sestra tako čivčna, da sploh ni našla moje žile (normalno nihče nima s tem problemov) in me je nato na jemanje krvi odpeljala kar v laboratorj, ker ji ni šlo. Na 100g testu pa sploh ni več poskušala jemati krvi, so mi jo kar v laboratoriju. Vau, kako hitro gre čas, že morfologijo imaš? Super , lahko boš opazovala vašega . Kolk je to lep občutek. Obvezno poročaj o vtisih. Jaz imam danes slaščičarski dan. Dopoldan bom verjetno skočila do mamice na kavico, da ji voščim 8. marec, popoldan se zaprem v slaščičarsko delavnico. Jutri bom pa glavna kuharica. Tokrat bo menu bolj navaden, ampak tudi glavna kuharica je že mal opešala in ne more več tako skakljati kot sicer. Mojega čaka presenečenje in upam, da se bomo zabavali, ko bo odprl darilo. Si moram pripravit fotoaparat, da kliknem njegovo faco.
|