|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
2.3.2008 6:44:31   
Katina
Včeraj sem se pozabila malo pohvalit. Dobila sem prav prijetno pošto: sporočilo, da se m zelo uspešno opravila izpit user posted image user posted image user posted image . No, pa je še en izpit pod streho.

Dananji dan se ne začenja nič bolj vzpodbudno kot včerajšnji zato upam, da si ga boste same naredile lepega user posted image .
mml, upam, da je bilo vaše včerajšnje praznovanje prijetno in lepo.
NiLe, ti se pa le pocajtaj, da boš polna energije kot navadno.
Calena, je pravljica uspavala Lano? Ko je bila naša Lara nekoliko večja je oboževala pravljice na kasetah in ne boš verjela, še sedaj si jih kdaj zavrti - jih ima na računalniku.
Majuška, a ni luštno, ko prebiraš podarjene stvari user posted image .

Mi2 sva bila včeraj po nakupih - ne,ne nič takega živila. Morala sem pa mal pokukat tudi v C&A in sem našla dve tako cute stvari za našo user posted image , da sem ji jih morala kar kupit. Danes se vrne domov in upam, da ji bodo stvari všeč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.3.2008 7:40:04   
nanka
Mml vse najboljše, veliko sreče in zdravja, pa veliko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.3.2008 9:36:21   
NiLe
Dobro jutro punce user posted image

joooj, kako lepo jutro je danes, da me kar razganja ... kljub zamašenemu nosuuser posted image . Danes sem malce bolje, najbrž je pomagalo, da sem včeraj malo več počivala, se naspala in še moj user posted image mi je zvečer privoščil masažo nog user posted image user posted image user posted image

Je pa tako čudno, ko te ne zbudijo otroci in hočejo svojo nedeljsko dozo Živ-žava user posted image user posted image user posted image ... trenutno je tišina v stanovanju, saj dragi še lepo drnjoha ... jaz bom šla počasi pod tuš in privoščila si bom super zajtrk. Nato pa počasi po najina sončka user posted image

Katina; user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit in shoping.

Majuska; uživaj v prebiranju cotic user posted image

Preživite lepo in sončno nedeljo ... baje se nam drug teden obeta sneg user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.3.2008 16:18:59   
Calena
Ojla punce,

Upam, da uživate v sončni in prav pomladansko topli nedelji. Naša Lana še malo kašlja in smrka, drugače pa je že skoraj čisto zdrava. Smo šli v Koloseja gledat Alvina in veveričke, pa je bila ful pridna. Sicer sem pa izpraznila eno omaro in vanjo zložila cunjice, pleničke, brisačke za našega user posted image , ki jih je tašča pridno oprala in zlikala. Sem kar boljše volje, ko je zdaj že vse pripravljeno za njegov prihod.

Katina Čestitkeuser posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen izpit in za uspešen shopping. Upam, da je Lara zadovoljna s kupljenimi cunjicami, tudi jaz se težko uprem kakim luštnim cotkam za našo Lano.
Ja Lana je včeraj po pravljici hitro zaspala, ker ni hotela zamuditi Živ Žav-a; in res se je zbudila že ene 5 minut do 7ih zjutraj in gledala Živ Žav v celoti. Naša Lana tudi že "obvlada" igranje igric na računalniku - zaenkrat ima le Feliksova potovanja, pa ful uživa ampak ji ne pustimo igrati dalj kot tričetrt ure.
Se opravičujem za Tosamouser posted image  ampak račun sem žal že vrgla v smeti - sem pa tam zapravila cca 50 EUR...

NiLe upam, da je tvoje zdravje že ok in da ti skrb za tvoja navihančka ne vzame preveč energije. Pa želim da te tvoj user posted image tudi danes razveseli s kakšno masažo.

Majuska uzivaj v sončku in prebiranju oblačilc za tvojega prihajajočegauser posted image

Vsem želim eno prijetno nedeljo. Maksimalno uživajte in se pustite crkljati.

Lp,
Calena

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.3.2008 3:49:12   
Katina
NiLe, me veseli, da se je zdravje odločilo, da ne bo več štrajkalo. Vendar še ne smeš prehitro štartat na polno. Kakše dan še po malem počivaj. Zdaj imaš še čas izkoristit tišino, kmalu se bo ta luksuz za nekaj časa nehal. Nas čaka kar velika sprememba, saj smo bili glede tega že zelo razvajeni in sem imela včasih cel dan samo zase. Navadno sem skoz nekaj brkljala, samo na koncu dneva ni blo kaj pokazat.user posted image
Calena, me veseli, da je tudi Lana že ven iz ta hujšega. Kolk ste pridne, da imate že vse pripravljeno. Jaz sem pa kot ena veverička, ki zbira zimsko zalogo. V kabinet (ki se bo nekoč moral poslovit od tega imena in bo postal otroška soba) se zbirajo vreče in škatle s stvarmi za user posted image . Preden jih začnem rihtat moram napisat nalogo, da odstranim tone (3 gajbice) strokovne literature. Potem "smem" začeti s pospravljanjem. Ugotavljam, da sem tolk lena glede dokončanja, da se sploh ne spoznam. V mislih imam vse v zvezi z user posted image . Kaj moram urediti na CSD, katere papirje moram nest v službo, kdaj na predavanja v MŠ - da uskladim urnik z obveznostmi, planirat izlete do dohtarjev - kar je seveda zdaj podvig, saj si moram navadno splanirat jedilnik za cel dan in s sabo vzet tudi malico ali kak drug obrok, še na obisk ne morem kar tako za dolgo časa, seveda me vabi internet in pogovori ter strani za user posted image .............. tko sem grozna, da se sploh ne spoznam.

Vsem hvala za čestitke. Še dobro, da sem se odločila, da grem na izpit kljub temu, da sem že cincala ali naj sploh grem. Takrat je pozitiven rezulat še slajši.

user posted image je seveda prava ženskica in je komaj čakala, da pomeni nakupljeno. Oboje ji je bilo zelo všeč. K sreči je user posted image predlagal, da naj vzameva eno številko večjo jeans jakno in še dobro, da sem ga poslušala. Kompletek (3/4 hlače, majčka, bolero in oblekica, ter trak za v lase) ji pašejo kot manekenki user posted image .

V nedeljo smo bili vabljeni na roj. dan in moram rečt, da sem morala kar malo zobe stisnit, ker je bilo tam veliko okusnega (npr. jagode, pa torta, francoska solata in še kaj bi se našlo). Vendar sem bila karakter. Ob času moje malice sem privlekla prinešeno malico kos pirinega kruha in jabolko user posted image , ter pomalicala moj "kraljevski" obrok. No, klepetati tudi nismo mogli v nedogled, saj sem morala nato domov, da bi si pripravila večerjo in izvedla moj obvezni ritual pred njo. Saj ne rečem, da se ne da preživet s temi tegobami, je pa potrebno veliko discipline in organizacije. Ne morete verjet kako hitro se prazni hladilnik - včasih sem hodila po večjih nakupih cca 1x mesečno, zdaj moramo v trgovino vsaj 2x tedensko, da nakupim zelenjavo in mlečne izdelke. Ampak vam ne bom več morila s tem.

Povejte mi rajši kaj vse je dobro kupit v Avstriji, če mi slučajno rata drug teden it do Celovca. Nekaj ste se pogovarjale o kapljicah proti krčkom, ki se jih dobi v A lekarnah. Mi priporočate še kaj, ko oz. če bom ravno tam?
Pa še eno vprašanje glede lanolinske kreme. Veliko vas pravi, da jo boste odnesle že v porodnišnico ... Jaz sem imela prvič težave z dojenjem, tako da smo kmalu pristali na stekleničkah. Tudi tokrat se bom potrudila kolikor vem in znam, da bi dojenje steklo, zato seveda nimam kakšnih pametnih izkušenj (same neuporabne). Kdaj ste začele uporabljat to kremo in kako?

Danes me čaka kar naporen dan, jaz pa ne morem spat. Obiskat moram onkologa, pa zmenek z diabetologinjo imam, popoldan še MŠ, vmes pa en kup opravkov. namesto, da bi danes spala kot polh bom seveda opravljala dela dežurne sove. Se že kar vidim, da bom že sredi dneva tečna kot user posted image .

Tako sem se že veselila spomladanskega vremena in temperatur, ki so mi dvigale razpoloženje, zdaj se nam pa obeta skok v zimo user posted image . Name sonce tako blagodejno vpliva, da je kaj - takrat imam dosti več energije in volje do česarkoli. Upam, da bo tole poslabšanje le kratkotrajnno in nas mogoče že drug teden čaka skok v pomlad. Avtomobili se bodo tako morali kmalu preobut, pa bi se mi tud lahko, ne?

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.3.2008 15:11:19   
NiLe
Hej, Katina, kaj pa ti počneš tako pozno ponoči oz. takoooo zgodaj zjutraj? Pa kam ste se skrile vse user posted image in mml?
Sem se mogla javit, da nismo na drugi strani user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

NiLe, me veseli, da se je zdravje odločilo, da ne bo več štrajkalo. Vendar še ne smeš prehitro štartat na polno. Kakše dan še po malem počivaj. Zdaj imaš še čas izkoristit tišino, kmalu se bo ta luksuz za nekaj časa nehal.

Očitno sem  bila v nedeljo preveč aktivna, zato sem bila včeraj spet čist adijo ... danes je pa že malce bolje in upam, da se losam te viroze.

user posted image je seveda prava ženskica in je komaj čakala, da pomeni nakupljeno. Oboje ji je bilo zelo všeč. K sreči je user posted image predlagal, da naj vzameva eno številko večjo jeans jakno in še dobro, da sem ga poslušala. Kompletek (3/4 hlače, majčka, bolero in oblekica, ter trak za v lase) ji pašejo kot manekenki user posted image .

Verjamem, da je vaša fletna v novih coticah.

Pa še eno vprašanje glede lanolinske kreme. Veliko vas pravi, da jo boste odnesle že v porodnišnico ... Jaz sem imela prvič težave z dojenjem, tako da smo kmalu pristali na stekleničkah. Tudi tokrat se bom potrudila kolikor vem in znam, da bi dojenje steklo, zato seveda nimam kakšnih pametnih izkušenj (same neuporabne). Kdaj ste začele uporabljat to kremo in kako?

Lanolin kremo sem začela uporabljati takoj ob začetku dojenja in fina ravno zaradi tega, ker je pred dojenjem ni potrebno spirati. Po končanem dojenju sem se namazala in mi je res pomagalo, da nisem imela razžrtih bradavic.

Danes me čaka kar naporen dan, jaz pa ne morem spat. Obiskat moram onkologa, pa zmenek z diabetologinjo imam, popoldan še MŠ, vmes pa en kup opravkov. namesto, da bi danes spala kot polh bom seveda opravljala dela dežurne sove. Se že kar vidim, da bom že sredi dneva tečna kot user posted image .

Uf, imaš pa pester dan ... upam, da ga čim lažje prebrodiš in da greš zgodaj v posteljo, glede na to, da si bila ponoči pokonci user posted image ...

Calena; ful si pridna, da imaš že vse pripravljeno ... jaz se ne morem pohvaliti z ničemer, razen, da je oprana 1 runda tetra plenic, povijalk in bodijev. Jutri pa RES začnem ... če verjameš user posted image user posted image user posted image

sedaj pa šibam po moja sončka ... adijoooo

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.3.2008 18:43:35   
Majuska
Uh, jest sem tut prve cunjice že oprala ... plenice še pridejo na vrsto user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.3.2008 7:32:46   
Katina
ku, ku dekleta smo malo zaspale?

Moj pohod okrog dohtarjev se je za ta teden končal (vsj upam). Počutim se kot kakšna krvodajalka. V ponedeljek sem dala kri in vodo v ZD, v torek na onkološkem in pri diabetologu kri in vodo user posted image . Pa še vsak dan se 4x špiknem in 2x oddam vodo user posted image . že ko sama tole berem se mi sliši kot burleska.

No, na onkološkem sem skoraj poglana korenine, da sem dobila papirje za v laboratorij. Čakala sem cca 1 uro stoje, ker se nihče od spremljevalcev bolnikov ni spomnil, da bi mi mogoče odstopil sedežuser posted image . No, nas so v šoli učili, da se ga odstopi starejšim in user posted image . Zgleda da ta dokrtina več ne velja. Vroče mi je blo pa tako, kot da bi bil termostat na 42 stopinjuser posted image , da je kar teklo z mene.
nato skok na Polikliniko, kjer sem z zadovoljstvom pokazala moje meritve in je bila diabetologinja z njimi zadovoljna. Nadaljevati moram tako kot sedaj do naslednjega pregleda user posted image .

Včeraj bi morala imeti še GP, vendar je G zbolela. Dobra stran tega pa je, da sem vsaj dobila papirje za na CSD, napotnici za v P in rešilca. Zadnjih dveh dokumentov sicer še ne mislim uporabiti.

NiLe, večkrat sem nočna sova in takrat se pasem po internetu. Lepo da nas vzdržuješ na naslovnici. Tudi jaz bom danes skromno prispevala k temu. jej, jej, zdej je pa res dost te tvoje viroze. kaj ko bi jo zapakirala v škatlo in vrgla v koš?
Hvala za nasvet o lanolinski kremi. Jo kupiš v lekarni? Jaz sem imela pri user posted image velike probleme z bradavicami, tamala je polivala in ker niti ni bilo dovolj mleka je zraven mleka tekla še kri. Katastrofa. Smo se tako matrali dober mesec, kljub temu, da mi je patronažna rekla, da naj se ne mučim. Itak je bila user posted image pri 17 dneh nekaj časa v bolnici, kamor sem hodila na 3 ure dojit user posted image , s tem, da je zraven spila celo flaško mleka. Sej mislim, da sem že enkrat pravila mojo zgodbo o dojenjuuser posted image .
Ste že zbrali tortico za user posted image ? Rojstni dan ima na čudovit praznik. Tudi mi imamo ta vikend fešto, ker user posted image praznuje - tudi on si je izbral zanimiv datum; 40 mučenikov.Vas asociira na kaj? user posted image Jaz mu bom spekla kar tiramisu, ker ga obožuje, pa še rumove kroglice bom naredila, ker imam še nekatere sestavine, ki bi jih bilo dobro porabit. Jaz zelo uživam v peki tort, samo da jih zdaj ne smem niti poskusit. Še dobro, da bo tokrat tiramisu, ki je narejen iz svežih jajc in ga tko al tko ne bi probala.

Calena, NiLe, Resnično srečna; za vas se pa že "broji sitno"user posted image . Uživajte še ta mesec kajti potem se bo začel veliki finale. NiLe, ti se pa nikar ne sekiraj če nimaš vse priparvljeno. nam je zadnjič v MŠ sestra rekla, da naj končamo z vsemi deli v 38t in nato 14 dni počivamo.

majuška, ti si pa hitra s pranjem. Se ti nikamor ne mudi, ker jih boš preden jih oblečeš tako morala še enkrat, ker bodo do takrat že vse prašne. Ti jih le lepo zloži in preglej in se topi ob majhnih cotkah, prala in likala jih boš pa kasneje. Si kar preveč pridna.

mml, kje si? Je Matic še tako priden? Kaj pa Manca? Verjetno nimaš več toliko časa, ali pa spet skeniraš diaseuser posted image . Si mi bla tolk luštna s tem, da si me spodbudila, da sem naredila varnostno kopijo slik, ki jih imamo na compu.

nanka, ti si verjetno zopet nazaj v službi in nimaš več toliko časa za klepetanje. Ampak se le kdaj pa kdaj oglasi, prav?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 183
6.3.2008 10:42:36   
mml
Hoj,

me daje spomladanska lenoba, pa se mi ne da nič...

Pri nas več ali manj vse po starem, tako da se ne smem pritoževati user posted image . V torek je bil Matic prvič na pregeldu pri pediatrinji in se je od odpusta zredil za 1350 g in zrasel za 3cm, tako da sedaj tehta 4750 g in je dolg 57 cm, Manca je bila pri isti starosti 700g lažja in samo 1 cm krajša...tako da je očitno res, da so fantki večji in težji kot punčke...

V tem vremenu mi še ven ni preveč za hodit, ker tako neumno piha, tako da upam, da bo vreme naslednji teden res lepše

katina jaz sem vzela s sabo v porodnišnico MultiMum Lanolin, ene 2x sem si bradavice namazala, po tem pa ne več. Na srečo imam takšne zelo "usnjene" utrjene bradavice, da nimam večjih težav pri dojenju, v prvih dneh sem pridelala par ragad, to je bilo pa vse. Enako je bilo tudi prvič.
Kar se nakupov v A tiče...mi nabavljamo tam Antiflat kapljice (pri nas so podobna zadeva SAB simplex) in Oleovit D3. So pa ceneješe plenice in adaptirano mleko, samo ne vem če splača to ravno kupovati na zalogo..

NiLe upam, da si spet zdrava  in v dobri formi. Jaz sem tudi začela s pranjem in nakupi ene dobre 3 tedne pred PDP, prvič sem imela pa vse prirpavljeno že en mesec pred PDP user posted image . A si se s prof. kaj zmenila glede ustnega izpita?

Majuska nima smisla, da že sedaj pereš, ker boš morala po tem poelti vse še enkrat preprat, sploh tetra plenice rade "porumenijo", če jih imaš kje na svetlem, tako da sedaj rajši lenari in uživaj user posted image

Calena bravo za Lano in računalniške podvige user posted image . Pri nas Manca uspešno "piše" v Wordu, sploh uživa, če sem zraven in ji zraven govorim besede, ki se začnejo na črko, ki jo piše, sicer pa še ne obvlada kakšnih hujših računalniških spretnosti user posted image

nanka si že v službi?

Lepo se imejte in uživajte v user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.3.2008 11:40:38   
Calena
Daan punce,

NiLe in Katina hvala da nas vzdržujeta na naslovnici in za vajina poročila. Ja res je naša debata nekam poniknila, ampak upam, da postanemo tudi ostale spet bolj aktivne.

Katina ti si bila pa res božica ta teden z vsemi temi dohtarji. Upam, da si povsod uspešno opravila in boš imela zdaj nekaj časa mir pred njimi. S takšnimi spremljevalci, ki nočejo vstati user posted image  v čakalnici imam pa tudi jaz veliko izkušenj. V Leonišču pogosto user posted image  spremljajo svoje user posted image  in seveda jim ne pade na pamet da bi mogoče dvignili svojo rit in sedež odstopili kakšni user posted image . Vem kako zoprno je stati dalj časa, tudi mene takoj začne oblivati in mi postane neznosno vroče.

Lepo da je bila tvoja user posted image  tako navdušena nad oblekcami. Že naša je včasih ful izbirčna, ampak če ji kaj luštnega kupim, je pa vedno vesela. No samo ko kupujeva čevlje je zdaj vedno zraven, ker so številke in modeli včasih res čudni. Tvoja user posted image  je pa že prava damica, vitka in luštna kot kakšna manekenka.

Verjetno je bilo prav težko na rojstnem dnevu se upreti vsem dobrotam, ampak saj vem da ti za svojega user posted image  ni nobena odpoved tako težka. Ooo, a ta vikend pa praznuje tvoj user posted image ..lepo da ga boš presenetila s sladkimi dobrotami..pa res si ful karakter, da se lahko upreš sladkarijam. A lahko potem ješ vsaj kakšne dietne skutine tortice?

NiLe upam da si zdaj že čisto zdrava in da sta nadležni kašelj in prehlad že preteklost. Ti je uspelo na zmenek s prfoksom? Upam, da si se fajno zmenila in ti bo dovolil opravljanje izpita še pred rojstvom user posted image . Vi boste tudi praznovali za vikend, a ne? Si kar predstavljam tvojo user posted image  kako bo navdušena nad tortico in odpiranjem daril. A boš sama pekla tortico ali jo boš kar kupila? Pa darilo ste že izbrali?
Sama sem vedno prelena za peko rojstnodnevnih tortic, ker ima naša user posted image  vedno kakšne posebne želje, pa pol tortico rajš kar naročim. Nazadnje je želela torto v obliki telebajska Lili ki je niti slučajno ne znam pripraviti. Ja malo je razvajena, upam da na user posted image  ne bo preveč ljubosumna.
A si cunjice za bejbiko že pripravila?
Veš saj jaz sploh nisem tako pridna. Se moram zahvaliti tašči, da je vse preprala in zlikala, ker so bile cunjice spravljene pri njej. Vse punčkaste so šle pa k eni kolegici in večina k sestrični.

Majuska ti si pa res pridna, da si cunjice že oprala, ampak verjetno jih boš morala še enkrat preden se tvoj user posted image  rodi.

mml kako ste kaj pri vas? Ti uspe skrbeti za Manco in Matica hkrati? Upam, da ste vsi zdravi in da Matic lepo napreduje. Sta že bila pri pediatru? Ga boš ti cepila proti rotavirusu? Verjetno imaš zdaj bolj malo časa za RR. Uživajte in se crkljajte.

nanka in resnično strečna upam, da sta obe ok. Oglasita se kaj, ko bosta utegnili.

Jaz sem pa zadnje dni bolj lenobna in kar malo bluzim. V ponedeljek sem oddala papirje za CSD potem pa sva šli s prijateljico na kosilo v Imperio Mexicano in kino, v torek sva šla s prijateljem na kavico in tortice, včeraj pa so končno dali v prodajo stanovanja v Celovških dvorih (smo zelo dolgo čakali na to ker bomo morali kupiti večje stanovanje), a je žal razporeditev bolj slaba, pa bomo morali kaj drugega poiskati, sem prav slabe volje. No ampak dokler se user posted image  ne rodi ne bom preveč o tem razmišljala, saj kakšno leto še ne bo potreboval svoje sobice.  Pa naša ta starejša user posted image  danes praznuje svoj 8. rojstni dan - ji bom naredila kar eno mesno-ribjo tortico, da jo malo pockrljam. Pa čestitko moram poslati kolegici, ki je včeraj rodila zdravega in krepkega user posted image .

No lepo se imejte vse mamice in vse user posted image .

Se kasneje še kaj oglasim, ker zdajle končno šibam k frizerju...

Pa-pa
Calena

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.3.2008 20:19:14   
Majuska
Ojla,

punce sploh nisem tako pridna, kot se zdi, samo pri cunjicah pa res nisem mogla čakat ... tolk je hecno tiste male majčke in bodije gledat, pa sem rekla vsaj preprati jih moram. Saj vem, da bom morala še enkrat, ampak glih veselje se imela user posted image tetra plenice imam v predalih, tako da ne bo panike.

Drugače pa komaj čakam vikend, spet sem imela naporen teden in čakam, da bom lahko malce počivala. Sem pa zato danes izvedela, da sem uspešno opravila izpit, bravo zame user posted image

Dekleta, pridne bodite ... se spet kaj beremo!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 186
6.3.2008 22:48:47   
Katina
mml, user posted image Trikrat HURA za Matica! Kako hitro raste in pridobiva na teži. Res je korenjak. Sigurno je razlika med user posted image in user posted image , saj se tudi na končnem produktu navadno pozna razlika.
Imaš prav, da je vreme zadnje dni čist neprimerno za take micene, čeprav so korenjaki. Saj mrazek ni problem, pihanje je pa zoprno in hitro sproži kakšno vnetje ali prehlad.
Hvala za namig glede nakupov v A. Za Antiflat že vem, da so proti krčkom, čemu služijo Oleovit D3 pa nimam pojma - je to nekaj podobnega kot AD3 kapljice, ki jih je še moja user posted image dobivala pri pediatru, ko je bila še micena?
Kje kupuješ plenice, če si ravno v A? So cenejše vse znamke plenic ali le nekatere. kar se pa adaptiranega mleka tiče še vedno upam, da se nam bo tokrat le uspelo dojiti. Če nam spet ne rata se bom takratpozanimala o ugodnih nakupih.

NiLe, saj res, si mogoče šla do prof.? Verjetno ne, če si se še slabo počutila. Ampak te bomo nagnale drug teden, da veš.

Calena: NiLe in Katina hvala da nas vzdržujeta na naslovnici in za vajina poročila. Ja res je naša debata nekam poniknila, ampak upam, da postanemo tudi ostale spet bolj aktivne.

Bravo za najino skrb za naslovnico user posted image user posted image user posted image , vabljene, da se nama pridružite.

Calena, veš, me je imelo, da bi kar komu rekla če mi odstopi sedež. Najbrž bi izbrani dotičneš zardel, ostali bi po moje pogledali v tla, kakor da se jih ne tiče. Bolj razmišljam o tem bolj si mislim, da bi morala izvest ta manever. Mogoče se le opogumim naslednjič in opazujem reakcije.
veš, ne samo da ne smem tortice, sladkorja (razen tistega vsebovanega v OH) nisem videla že od začetka marca. Glede na mojo sladkosnednost je zanimivo to, da ga niti ne pogrešam toliko kot sem mislila. Zmoti me le kadar vidim druge, da jedo kaj sladkega.
Joj, se spomnim faze telebajskov pri moji user posted image . Jaz sem ji včasih za zajtrk pekla telekotke. Še zdaj se včasih spomni nanje.
Bravo za prijazno taščo, ki pomaga.user posted image
Sploh nisem vedela, da obstaja cepivo proti rotavirusu. Mi lahko malo bolj razložiš kako je s tem cepljenjem?
Lepo, da sta si s prijateljico privoščili razvajanje v mehiški in v kinu. in tudi čvek s prijateljem je bil verjetno sproščujoč. Tudi jaz obožujem nekatere mehiške specialitete. Uf kako bi šla na eno kosilce ali večerjo. Če bo vse po sreči si ga bom privoščila ko opravim mitozo.user posted image
Torej ste pred veliko spremembo in boste prodajali zdajšnje stanovanje. (Če e ne motim tile Celovški dvori še niso dolgo narejeni?) Imate večje stanovenje že ogledano? Mi smo z razporeditvijo v našem stanovanju zelo zadovoljni, je prav prijetno razgibano. Takoj ko sem zagledala tloris mi je bilo všeč. Čeprav bomo tudi mi verjetno prodajali stanovanje, ker iščemmo parcelo za hišico - oba sva namreč prej stanovala v hiši in si zelo želiva malo vrta. Mogoče nama bo pa nekoč uspelo.

Zdaj si verjetno čisto prenovljena z novo frizurco. Glej, da preveč ne očaraš svojega user posted image , ga moraš glih en prov user posted image .

Majuška, še jutri pa bo vikend tukaj. Saj bo kmalu minila ta utrujenost - zdaj ji pomaga vreme, ko bo posijalo sonce boš polna energije in poleta. Bravo za uspešno opravljen izpit. user posted image user posted image user posted image No, vidiš da si pridna, ko polagaš izpite.

nanka, pridi kaj na obisk, pa resnično srečna in *tedy* ki se nam je pred kratkim pridružila in nam že ušla?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.3.2008 11:36:27   
Calena
Ojla,

mml user posted image user posted image user posted image  bravo za Matica, da tako lepo napreduje. Je res že pravi korenjak. Glede vremena se pa strinjam, da ni nič luštno v takem vetru okoli hoditi. Tudi jaz upam, da se vreme kmalu izboljša in da bo končno prišla pomlad.
Ja tile naši otroci so res dobro tehnično podkovani. Super da se Manca tudi že spoznava z računalnikom - bo kmalu prava mojstrica.

Katina ja naslednjič se le opogumi in koga naženi dol s sedeža potem pa opazuj kakšna bo reakcija. Ampak žal so eni moški res malo zvezani. Sicer sem bila pa zadnjič prijetno presenečena, ko sva v Massu kupovali čevlje za Lano, pa je bila ful vrsta. Moški itak da me ne bi spustili, ampak ženske so mi pa takoj ponudile, da sem na vrsti pred njimi, pa še prodajalki je ena rekla, da naj bom jaz prva. Se vidi da ženske bolje razumemo user posted image  in mamice z majhnimi otroki kot pa moški...

Ja res si pridna, da ne ješ tortic. Meni se pa že celo user posted image  sanja o francoski solati, pršutu in tatarskem biftku, tako da komaj čakam, da po porodu to poskusim. Enako je bilo prvič, upam samo, da to ne bo povzročilo krčkov pri user posted image .
Tudi jaz obožujem mehiško hrano in če bo vse po sreči greva danes z user posted image  spet na mehiško kosilce/večerjo potem pa še v kino, ker si zelo želim videti film P.S. Ljubim te. Brala sem namreč knjigo, ki me je ful ganila, zdaj bi pa še film gledala. Lana pa bo v varstvu pri babici.

Glede cepljenja proti rotavirusu: Cepljenje je samoplačniško, cepi pa se dojenčke v starosti od 6 tednov do 6 mesecev. In sicer morajo odmerek cepiva "popiti po žlički" dvakrat, zaščita pa traja do 2 leti. Več si lahko prebereš tukaj: www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
Sama sem se odločila da bom user posted image  cepila tako proti tuberkulozi kot tudi proti rotavirusu. Lana je sicer rotavirus prebolela šele pri 3 letih, pa je bila kljub temu ful boga. Si ne predstavljam kako bogi so šele dojenčki, če zbolijo.

Glede stanovanj: ja Celovški dvori so še v fazi izgradnje in naj bi bili končani do konca leta 2009. Lokacija je meni sicer super, ampak razporeditev pa ni najboljša, tako da se verjetno za nakup ne bomo odločili, čeprav eno 4ss sem rezervirala. Trenutno imamo zelo funkcionalno 3ss ampak bo kmalu premajhno, ker bo tudi user posted image  potreboval svojo sobico. Tako da smo v fazi iskanja vsaj 4ss ali pa manjše hiške/dvojčka. Tudi sama bi si želela vsaj malo vrta in pa da nimaš kakšnih zoprnih sosedov nad sabo. Saj trenutno težav s sosedi nimamo, ampak nikoli ne veš kam se priseliš.

Lase sem si pa včeraj res temeljito skrajšala predvsem zaradi user posted image . Ko sem rodila Lano sem namreč imela dolge lase, potem so mi seveda začeli odpadati in jih je bilo povsod polno, kar je bilo zelo nehigienično...

Majuška Čestitkeuser posted image  za uspešno opravljen izpit.

Vsem želim prijeten dan in še lepši vikend.

Uživajte in se veliko cartajte,

Calena

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.3.2008 17:13:05   
mml
Majuška user posted image  za opravljen izpit

katina plencie v A so najcenejše v Bipi ali pa v Toysu, če imajo kakšno akcijo
Še gelde cepljenja proti rotavirusom...cepljenje je samoplačniško, cena je okrog 75€, odvisno od dispanzerja do dispanzerja. Cepivo je varno in učinkovito in vsekakor se splača dati otroke cepit. Bom poročala naslednji mesec, kako bo Matic zadevo prenesel user posted image
Oleovit D3 so podobne kapljce kot AD3, samo da jih dojenčki boljše prenašajo in imajo o njih manjkrat krče, daje se pa samo 1 kapljica dnevno v prvem letu starosti

calena lepo se imej v kinu in večerji. Midva sva šla na "zadnjo" večerjo v Tajsko restavracijo in je bilo prav super. Manca je bila pa pri moji mami in je tudi uživala. Jaz sem to nosečnsot malo grešila in za novo leto jedla tako pršut  kot tatarca in francosko...čeprav sem tokso negativna, samo takret sem bila že precej proti koncu nosečnosti in je bilo za okužbo s tokso pri Maticu že "prepozno"...sem pa ostala do konca negativna user posted image . Je pa dosti več možnosti, da se okužis z neoprano zelenjavo ali pri delu na vrtu, kot pa s kupljenimi suhomesnatimi in drugimi mesnimi izdelki, ki so pri nas strogo pregledani.
Upam, da boste našli stanovanje, ki vam bo ustrezalo. Mi moramo v naslednjem srednjeročnem obdobju (nekje v 7 letih) najti večje stanovanje ali vrstno hišo, ker za nakup hiše ali parcele na lokaciji, ki bi bila meni všeč, bi morala zadeti na lotu user posted image . Nama je pa trenutna lokacija zelo vešč in po tihem računava, da bova kupila večje stanovanje kar tu, če in ko se bo kdo odeslil..ja saj vem računi brez krčmarja...

Manca je pa danes ponoči spet spala brez plenice (po dolgem času) in je ostala postelja suha user posted image , ne vem kdo je bil bolj vesel Manca ali jaz user posted image . Je zvečer prijavila, da bo spala brez plenice in sem jo pač upoštevala, ker je že velika punca user posted image .
Matica je danes dopoldan nekaj zvijalo in črvičilo, tako da sploh ni mogel dobro spati, sva šla kjlub zoprni sivini na en sprehod, je pasalo tudi meni, sedaj ko lahko spet normalno hodim in nisem več podobna upokojencem, ki se počasi premikajo od ene klopce do druge. Se bom morala zdisciplinirat in it ven v vsakem vremenu (no ne v dežju), ker z Manco sva hodili ven, razne če je bilo manj kot -10°C. Sicer je v vozičku malo oddremal, ampak se je takoj zbudil, ko sva prišla domov in po tem je še eno uro jokal, po tem pa zaspal pri meni v naročju in nisem iemla srca, da bi ga odložila, tako da sva po tem eno uro skupaj ležala...jaz to opredeljujem, namreč kot hudo razvajanje user posted image . No zdaj se je pa najedel, še eno uro gledal v svet in se čudil in zdaj spi. Manca in oči sta šla pa po nakupih, jaz pa bluzim po RR user posted image . So se pa januarčice razpisale o otroških dodatkih in sem nekaj na hitro računala in ugotovila, da bi po novem celo dobili otroške dodatke user posted image , tako da moram še enkrat preračunat bolj natančno in če je tako bom pač oddala vlogo...nima smisla puščat državi, če ti kaj da user posted image

Lep konec tedna vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.3.2008 22:22:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Calena
 Meni se pa že celo user posted image  sanja o francoski solati, pršutu in tatarskem biftku, tako da komaj čakam, da po porodu to poskusim. Enako je bilo prvič, upam samo, da to ne bo povzročilo krčkov pri user posted image .

Oh, jaz že celo nosečnost jem francosko ... sem čist obsedena z njouser posted image user posted image ... saj s kupljeno ne more biti nič narobe. Bolj je sumljiva domača, če delaš s svežimi jajci in oljem... Pa tudi pršut sem parkrat jedla ... no, edino tatarcu sem se odpovedala.

Tudi jaz obožujem mehiško hrano in če bo vse po sreči greva danes z user posted image  spet na mehiško kosilce/večerjo potem pa še v kino, ker si zelo želim videti film P.S. Ljubim te. Brala sem namreč knjigo, ki me je ful ganila, zdaj bi pa še film gledala. Lana pa bo v varstvu pri babici.

Upam, da je bil prijeten večer ... tudi mi2 si morava vzeti še kakšen večer frej, preden bomo spet priklopljeni user posted image ... pa še zadnjič sem bila izžrebana v neki nagradni igri in dobila dve karti za ogled filma v Koloseju.

Mml; user posted image user posted image user posted image za napredek vašega Matica in pa vse pohvale Manci za "suho" noč. No, moja Lea jutri praznuje 3 RD in imamo še vedno nočno pleničko, ampak upam, da se jo bomo počasi znebili ... ker občutno manj pije, odkar ji zvečer ponudim vodo user posted image user posted image Hvala za razlago za cepivo za RV. Sem zadnjič slišala nekaj o tem in po mojem se bomo tudi mi za to odločili.
Majuška; user posted image user posted image za opravljen izpit ...
Punce, lepo, da skrbite zame, ampak ne vem, če bom šla na ustnega ... sem zadnjič na forumu faksa malo prebirala debate o ustnem izpitu pri tem prof., pa me je vse minilo ... poleg tega imam naslednjo sredo v času gov. ur pregled (dober izgovor, a ne?user posted image user posted image user posted image )

Katina; za tebe imam super novico ... danes sem se dobila z resnično srečno na kavici in mi je prinesla zavitek pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image ... pakirane so po 10 kom., in sicer 2*5 pleničk (motiva kot si ga zadnjič prilepila). Super so! Aja, če želiš ti pošljem na ZS njen GSM, pa se dogovorita ali pa počakaš do naslednjega našega srečanja.

Punce, a lahko malo pojamram user posted image ... že dva dni me fuuuul matra spodaj,  špika, zpada, pritiska kot da bi morala na veliko potrebo, težko hodim, stojim težko ... v glavnem, nič kaj prijeten filing user posted image ... ne bi zganjala panike za nič in hodila v P user posted image ... po drugi strani me je pa strah, da bi rekli, da gremo rodit ... sej v bistvu komaj čakam, ampak kakšen teden bi pa še počakala. V glavnem, danes sem oprala še eno žehto cotic, jutri pa pripravim torbo za P. Držite pesti, da se ne bo nič dogajalo tja do srede, ko imam pregled user posted image

No, zdej me pa kliče moja Lea ... sedaj smo se lotili še samostojnega spanja, ker je bila ta večerna procedura hudo naporna in počasi jo navajamo, da zaspi ob lučki in brez najine prisotnosti.

Dost jamranja user posted image ... želim vam prijeten DAN ŽENA ... jaz ne pričakujem nobenega darila, ker sem si ga priskrbela  (no, s pomočjo mojega user posted image user posted image user posted image ) pred tremi leti v ljubljanski porodnišnici in je to najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli prejela.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.3.2008 0:25:36   
Majuska
NiLe, si se pocajtala? Upam da je zdravje zdaj boljše, ti želim veliko veselja pri pripravljanju stvari za P...

mml, omenila si tajsko restavracijo, kje pa je?? Mene bi zeloooo mikalo poskusiti. Vidim da ste pri vas v redu, da si zadovoljna, super.

Katina, nisem ti še čestitala za izpit, bravo!! Kako je zdaj kaj tvoje počutje, revica so te namatrali z iglami user posted image

Evo po dveh napornih tednih si želim, da bi malce doma ostala ... nekaj me je namreč pričelo špikato čisto v spodnjem delu trebuha, neka čudna bolečina je. Na srečo tudi v službi malo bolj merkajo name zdaj, samo danes nisem imela menjave, ki bi namesto mene šibala po stopnicah s pošto gor in dol. Naslednji teden grem na morfologijo in moram priznati, da sem že kar malo nestrpna user posted image

Tkole, počasi šibam spat, ker komaj gledam ... se jutri še beremo!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.3.2008 7:05:27   
Katina
Uf, imam še eno novico. Moj se je takooooooo potrudil, da sem . Že včeraj mi je prinesel vrtnico, češ da bo vsaj presenečenje. In ker sva šla spat po polnoči sem dobila še darilce za obmesečnico - pomirjujoče olje za masažo z dvema bonoma za masažo pri .

Ker je danes 8. marec želim vsem majčicam, njihovim mamam, prijateljicam ...

user posted image

Zdaj grem najprej na zajtrk, nato prebrat kaj ste napisale.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.3.2008 8:02:54   
Katina
Calena, ja, ja sem pridna - če bi imela možnost bi ziher mislila, da se ne morem zadržat, tako pa... Si bom na poletje privoščila kakšno skutno tortico - morda si jo sama spečem, kot nagrado user posted image . Mene od tvojih dobrot najboj gane francoska, pri pršutu sem že zbirčna, ker ne maram tiste bele maščobe, tatarcu se pa brez problema odpovem.
Upam, da sta si z user posted image privoščila lep dan in da je bil film v skladu s pričakovanji. Hvala za info o celjenju proti ratavirusu.  A ne spada cepljenje proti tuberkulozi med obvezna cepljenja?
Ja, včasih je bolje, da počakaš na kakšno ustrezno stanovanje, kot da kupiš nekaj, kar ti je skoraj všeč. Ne vem sicer iz katerega konca si, ampak meni je bilo všeč eno stanovanje v naselju Bistra v Domžalah in ima kar zanimivo razporeditev. Mi imamo 4ss, vendar je 1 soba sedaj kabinet in "rumpelkamra", obljubila sem si, da jo pospravim, ko končam nalogo (ne me kregat, ker ne vem kaj mi je da se sploh ne morem spravit k delu), ker imam po sobi za 3 gajbice literature, po pultu in mizi pa en kup papirjev. Soba je sicer narejena kot delovna soba z ležiščem za goste, ampak je kot da bi vanjo bomba padla. Jaz bi si želela še eno sobico - otroško za user posted image . Sicer že cca 2 leti iščeva parcelo tod okoli, vendar so cene astronomske, zato čakava na ugodno priložnost. Tolažim se s tem, da če mi je namenjeno mi bo enkrat ponujena priložnost. Za vsako ceno pa ne bom rinla z glavo skozi zid. Opcija je sicer tudi dvojček, ampak imam jaz zgleda preveč zahtevne kriterije ali pa preveč izdelano kaj bi rada, tako da mi praktično noben, ki sem ga videla ni sedel v srce. No, eni so mi bili všeč ampak sem takrat mislila, da bi rada mela več m2 in se nisem odločila, pa tudi ideja o selitvi še ni bila tako zrela kot je sedaj.
Jaz bom kar ostala dolgolaska, čeprav sem se zadnjič postrigla za kakih 15 cm. Tudi meni so po porodu izpadali lasje tako, da me je bilo strah kaj bo, ampak so se obnovili in tudi sedaj računam, da bo tako.
Komaj čakam, da te spoznam in vidim frizurco.

mml, hvala za namig glede plenic, morda mi kdaj pride prav. Boš ti potem nabavla leovit namesto AD3?
Upam, da bo Matic dobro prenesel cepljenje, poročaj prosim kako je bilo. Tudi jaz se nagibam k taki zaščiti, ker zna bit rotavirus še posebno pri user posted image obupen.
Jaz v Tajski restavraciji v Lj. še nisem bila, me pa veseli, da si bila zadovoljna - mogoče bom po mitozi lahko kdaj tudi to poizkusila.
jaz sem toxo pozitivna - ena stara zadeva, tako, da mi glede te hrane sploh ne bi bilo treba pazit, ampak je tud ne smem user posted image .
Ej, ti si še večji načrtovalec kot jaz, jaz imam tudi načrte za nekaj let vnaprej, ampak za 7 let pa ne. Sicer imaš dobro taktiko, samo še sosede moraš prepričat, da se odselijo. Naši sosedi pod nami se bodo odselili v hišo, ki jo imajo na štajerskem, samo mi to nič ne pomaga, ker imajo enako stanovanje kot mi.
Bravo za Manco user posted image in to še sredi takega letnega časa. Bogi Matic, ampak je bil do zdaj tako brez problemov, da ste najbrž že čisto pozabili kako je ko ima trok krčke. Ja, tud jaz razmišljam o tvoji disciplini glede sprehajanja - meni gre na živce le vsa krama, ki jo moraš pripravit, pa to, da bom morala nest voziček ven, ker nimamo dvigala - saj je samo 2. nadstropje, pa vendar mi ne diši ta logistika.
Veš, vsi pravijo, da user posted image ni mogoče razvadit, tako da vama tako crkljanje brez očitkov pripada.
Cenzus za otroški dodatek je letos (za najvišji razred dohodkov) nad 909,60 do 1.200,67€ povprečnega bruto dohodka na družinskega člana, kar znese cca 4800€ skupnega bruto dohodka družine mesečno.
Glej:
Otroški Dodatek

NiLe, če imaš že brezplačne karte je potrebno to priložnost v najkrajšem času izkoristit. Kar na internet pojdi pogledat program v Koloseju in hajd v kino. Pa še kakšno kosilce bo padlo.
Čestitke Lei za 3. rojstni dan user posted image . Saj bo prišlo toplejše vreme in z njim tudi večja želja po spanju brez pleničk.
Veš glede ustnega zagovora samo en namig: pojdi probat, ker zgubit nimaš kaj. Malo izkoristi user posted image , mogoče bo kaj palilo, če ne bo šlo izpit še vedno lahko počaka, ti boš pa imela malo manj slabo vest. kaj praviš?
Joj, tale novica o pleničkah me je pa resnično razveselila. Bravo za resnično srečno user posted image user posted image user posted image . Daj, prosim pošlji mi njen GSM, mogoče se bo imela čas kaj dobit z mano, pa še kakšen klepet bi mi pasal.
Kaj ko bi se le šla pokazat? Glede na to, da imaš še več kot 1 mesec do roka se ne bodo prav hitro odločili za sprožitev poroda. Al pa vsaj zamejaj sredin pregled za ponedeljek, boš vsaj vedla pri čem si. Tudi če je vse to normalno se vsaj sekirala ne boš in boš vedela, da je user posted image na varnem.

Majuska, tajska restavracija je zraven Maximarketa imenuje se Da Buda ( če me spomin ne vara).
Hvala za čestitke za izpit. Veš, jaz sploh nimam problema z iglami in večina sester je tako izurjenih, da sploh ni panike - razen na 50g cuker testu, ko je bila sestra tako čivčna, da sploh ni našla moje žile (normalno nihče nima s tem problemov) in me je nato na jemanje krvi odpeljala kar v laboratorj, ker ji ni šlo.  Na 100g testu pa sploh ni več poskušala jemati krvi, so mi jo kar v laboratoriju.

Vau, kako hitro gre čas, že morfologijo imaš? Super user posted image , lahko boš opazovala vašega user posted image . Kolk je to lep občutek. Obvezno poročaj o vtisih.

Jaz imam danes slaščičarski dan. Dopoldan bom verjetno skočila do mamice na kavico, da ji voščim 8. marec, popoldan se zaprem v slaščičarsko delavnico. Jutri bom pa glavna kuharica. Tokrat bo menu bolj navaden, ampak tudi glavna kuharica je že mal opešala in ne more več tako skakljati kot sicer.

Mojega čaka presenečenje in upam, da se bomo zabavali, ko bo odprl darilo. Si moram pripravit fotoaparat, da kliknem njegovo faco.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.3.2008 20:16:12   
Calena
Ojla,

mml user posted image user posted image user posted image  Manci za "suho noč". Je res pridna  punčka. Upam, da so krčki pri Maticu ponehali in da bo lahko mirno spančkal. Tudi meni se zdi, da je fino, da gredo user posted image  vsak dan na sprehod vsaj za pol do tričetrt urce, ker so potem notri veliko bolj pridni - no seveda če je vreme kolikor toliko normalno.
Tajska restavracija Da Buda je tudi meni mnjami, pa njihovi ledeni čaji so res super. Sicer sva se pa tudi včeraj imela super na mehiškem kosilu in v Koloseju.
Ja glede stanovanj sem tudi jaz precej izbirčna. Na slabše zagotovo ne bi šla kot smo sedaj. Tudi meni so všeč hiše z vrtom a kaj ko bi na tej lokaciji morala tako kot ti zadeti na loteriji, če bi želela kaj kupiti. Najraje bi ostala kar na isti lokaciji ali še bližje centru, tako da bo treba poiskati stanovanje, vrstno hišo ali dvojček nekje precej blizu. Zaradi otrok se mi zdi, da morajo biti v bližini vrtec, šola, trgovina, postaja LPP. In ker imamo zdaj to vse pred nosom bo verjetno kar težko najti kaj primernega. No imamo vsaj še dobro leto dni časa preden gre Lana v šolo.

NiLe upam, da ste lepo praznovali Lein rojstni dan. VSE NAJBOLJŠE JI ŽELIMuser posted image  Saj je še zelo mlada in se bo od pleničk že odvadila v toplejših mesecih, ki prihajajo. Bravo, da ste uspeli, da sama zaspančka.
Karte za kino pa le izkoristita z user posted image  čimprej, zdaj igra kar nekaj dobrih filmov. Pa še kakšno dobro kosilce ali večerjo si privoščita.
Držim pesti, da se tvoje težave umirijo in da bo tvoja user posted image  še vsaj par tednov na varnem v tvojem trebuščku. Mogoče bo pomagalo, če boš več počivala. Ja počasi bo res treba pripraviti torbo za v P. A bodo tebi na naslednjem pregledu že posneli CTG? Meni v četrtek ga bodo pa me je kar malo strah. Ko sem bila user posted image  z Lano so mi ga prvič posneli pri 38.tednih, pa ker so že bili popadki, so me poslali kar na E oddelek v P in sproženje poroda. Upam, da bo tokrat drugače.

Katina cepljenje proti tuberkulozi že nekaj let ni več obvezno in se je treba nanj posebej naročiti v ambulanti v P, stane pa baje cca 10 EUR. No jaz vsekakor nameravam našega malčka cepiti proti RV in tuberkulozi, za katero se mi zdi, da je v porastu.
Hvala za informacije o otroškem dodatku - ko dobimo user posted image  bomo tudi mi upravičeni, samo da ne pozabim oddati vloge. Včasih sem prav grozno šlampasta in pozabljiva da je kaj.
To si pa predstavljam kako izgleda tvoja študijska soba. Pri nas ni bilo nič drugače ko je bila Lana še user posted image . V "kabinetu" smo sicer imeli previjalno mizo, banjico, par omaric ampak drugače je pa tam stala še miza, računalnik in ogromno študijske navlake, ki sem jo z velikim užitkom vrgla v smeti, ko sem magistrirala. No zdaj je ta soba Lanina in ni več toliko krame; eno omaro je odstopila cunjicam za bratca.
Sama pri stanovanjih nisem tako zelo izbirčna ampak moj user posted image  ima zelo izdelane kriterije kaj želi in mu je redkokdaj kaj všeč, tako da bo kar težko najti kaj kar bo ustrezalo obema. Meni je najpomembnejša dobra lokacija, njemu pa poleg tega še dobra razporeditev prostorov.
Drugače je bilo pa včeraj fino tako v mehiški kot v Koloseju. Film je bil zelo ok, čeprav je bila knjiga seveda po pričakovanjih veliko boljša.
Tudi jaz komaj čakam da te spoznam.
Kako pa ti je šlo danes s slaščičarskimi mojstrovinami? Upam, da ti je šlo vse super od rok in da bo ju3 tvoj user posted image  navdušen tako nad dobrotami kot nad darilom. ŽELIM MU VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image

Mi smo pa danes preživeli prav prijeten dan. Z Lano sva šli dopoldan gledat lutovno predstavo Žogica Marogica, ki je bila zelo luštna, pa tam sem srečala dve kolegici vsako s svojim sinčkom..Potem smo šli pa vsi skupaj z user posted image  še v Kavala na kosilce. Lana je pojedla skoraj celo porcijo njokov z gorgonzolo, mož se je odločil za polento z jurčki, sama pa sem pospravila vse špinaćne rezance z bučkami in gamberi. Potem pa smo se še malo sprehodili s kužki, Lana pa je zraven dirjala s skirojem.
Me je pa prijetno presenetila za 8. marec. S pomočjo user posted image  je izdelala čestitko (narisala je mene z bratcem v trebuščku in rožice zraven) in sama napisala Vse najboljše mamici za 8. marec ...sem bila res ganjena in njeno čestitko postavila na častno mesto vsem na ogled.

Upam, da ste tudi ve lepo praznovale današnji dan žena. Čeprav že malo pozno ŽELIM VSEM VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA VAŠ PRAZNIK user posted image

Lepo preživite večer in se imejte fajno. Pa naj bo za vse tudi jutrišnja nedelja čimbolj prijetna in polna zanimivih dogodivščin

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.3.2008 19:44:13   
Majuska
Ojla,

sem se malo pozanimala za tole tajsko restavracijo in mislim, da bova šla z mojim probat, čeprav sem našla kaj nekaj kritik ... bomo sami presodili!

Danes je bil krasen dan, sva šla z dragim na dolg sprehod, potlej pa direkt v dišečo kopel. Mmmmm, prijetna nedelja, ni kaj user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.3.2008 20:33:32   
Katina
calena, če ciljate na nepremičnino blizu centra prav rada verjamem, da potrebuješ zadetek na lotu - pa ne kar kakšnega - katerega izmed večjih. Mi smo se zato preselili malo izven LJ (čeprav sem originalno Ljubljančanka) in smo zelo zadovoljni. Trenutno imamo vso infrastrukturo dosegljivo peš. Zato bi si radi tu tudi postavili hišico - vendar tudi tu cene nepremičnin plezajo v nebo.
Držim pesti, da najdete idealno lokacijo za vašo družinico.
Meni so pri user posted image delali CTG okoli 33t, ker sem imela konstantne bolečin in ugotovili, da imam popadke. Dobila sem pest buscopanov in magnesolov, ter polni penzion v P za en teden - nato sem sveto obljubila, da bom počivala in sem lahko odšla domov. user posted image se je rodila v 10 dni pred rokom.
Uf, se vidi da sem glede cepljenj že 100 let za polžiuser posted image , kje se je treba naročit? V ambulanti v porodnišnici user posted image . Od kdaj naprej pa cepijo user posted image in kako dolgo cepivo drži oz. kdaj je potrebna osvežitvena cepitev, če sploh.
Slaščičarske mojstrovine so požele obilo pohval in izginile v trenutku tako, da je bil moj kar žalosten, ker mu niti en košček ni ostal za jutri. Večkrat je e omenil, kaj bi si želel za darilo, ampak je bil zelooo presenečen, ko ga je dobil - meni je pa zatajil fotoaparat user posted image . Ravno takrat mi je zamnjkalo baterij - ne moreš verjet kakšen smotan timing.
Bravo za tvoja2, lepo presenečenje sta ti pripravila. Tudi moja user posted image mi je dala čestitko in sem je bila zelo vesela.

NiLe, upam, da ste luštno praznovali. Se je Lea razveselila tortice in darilc? Prepričana sem, da je uživala v pozornosti.
Stiskam pesti, da so se tvoje težave in bolečine umirile. Javi nam kaj kako se počutiš.
majuška, upam, da tudi meni danes znese kakšna dieča kopel, kako bi pasala - malo sem namreč utrujena od pripravljanja kosila za povabljence.

Jaz sem imela včeraj napad user posted image - če bi mi delal zdrav razum se mi sploh ne bi bilo treba user posted image in glava me ne bi zjutraj bolela, ampak, kaj čem, če sem pod vplivom hormonov. Še dobro ,da sem bila danes polno zaposlena in sem misli uspešno odganjala. Upam, da me je cmeravost spustila in da bo zdaj en čas mir.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.3.2008 13:25:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Calena

NiLe upam, da ste lepo praznovali Lein rojstni dan. VSE NAJBOLJŠE JI ŽELIMuser posted image  Saj je še zelo mlada in se bo od pleničk že odvadila v toplejših mesecih, ki prihajajo. Bravo, da ste uspeli, da sama zaspančka.

Lea je bila presrečna in nadvse zadovoljna z darili in torto (a uganete, kaj je imela gor na torti??? - častim pijačko tisti, ki ugane user posted image ) ... super praznovanje smo imeli, otroci so uživali v bowlingu, starši pa v čvekanju.

Karte za kino pa le izkoristita z user posted image  čimprej, zdaj igra kar nekaj dobrih filmov. Pa še kakšno dobro kosilce ali večerjo si privoščita.

Upam, da nama ta teden rata ...
Držim pesti, da se tvoje težave umirijo in da bo tvoja user posted image  še vsaj par tednov na varnem v tvojem trebuščku. Mogoče bo pomagalo, če boš več počivala. Ja počasi bo res treba pripraviti torbo za v P.

Meni se je stanje po dveh dneh malce umirilo, knok, knok - trkam ... Se mi pa dozdeva, da se mi je trebuh kar spustil ...

A bodo tebi na naslednjem pregledu že posneli CTG? Meni v četrtek ga bodo pa me je kar malo strah. Ko sem bila user posted image  z Lano so mi ga prvič posneli pri 38.tednih, pa ker so že bili popadki, so me poslali kar na E oddelek v P in sproženje poroda. Upam, da bo tokrat drugače.

Pregled imam to sredo, sem 35. tednov noseča, zato malce dvomim, da mi bodo delali CTG. Po mojem bo to šele čez 14 dni na ponovnem pregledu. Bom pa insistirala, da me G pogleda spodaj, ker imam res tak čuden filing, da sem odprta user posted image

Me je pa prijetno presenetila za 8. marec. S pomočjo user posted image  je izdelala čestitko (narisala je mene z bratcem v trebuščku in rožice zraven) in sama napisala Vse najboljše mamici za 8. marec ...sem bila res ganjena in njeno čestitko postavila na častno mesto vsem na ogled.

Iiiii, ful lepo ... meni je starejši sine prinesel prelepo čestitko iz šole in pa pesmico  od T. Pavčka:
Vsaka mama je prava mama,
dana za srečo in veselje.
Prava. In ena sama.
Za vse življenje.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Slaščičarske mojstrovine so požele obilo pohval in izginile v trenutku tako, da je bil moj kar žalosten, ker mu niti en košček ni ostal za jutri. Večkrat je e omenil, kaj bi si želel za darilo, ampak je bil zelooo presenečen, ko ga je dobil - meni je pa zatajil fotoaparat . Ravno takrat mi je zamnjkalo baterij - ne moreš verjet kakšen smotan timing.
user posted image user posted image user posted image za tvoje mojstrovine. Glede aparata pa : welcome to the club user posted image . To se mojemu user posted image stalno dogaja. Sem mu rekla, naj ima  ob porodu  obe bateriji, da mu ne bi zatajil ravno ob najpomembnejšemu dogodku user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj napad - če bi mi delal zdrav razum se mi sploh ne bi bilo treba in glava me ne bi zjutraj bolela, ampak, kaj čem, če sem pod vplivom hormonov. Še dobro ,da sem bila danes polno zaposlena in sem misli uspešno odganjala. Upam, da me je cmeravost spustila in da bo zdaj en čas mir.

Nikar ne bodi žalostna ... veseli se vsakega dne posebej ... saj pridejo trenutki, ko nas zajame melanholija ali pa celo napad joka ... ampak, glej, pomisli na pozitivne stvari in pa vse tisto, kar imamo ob sebi in kaj lepega nas čaka v prihodnjih mesecih
user posted image

Tako, svoj odmor sem izkoristila, danes sem si zadala kar nekaj opravkov ... nekaj sem že naredila, sedaj me čaka še likanje cotk in obisk trgovine in pa prevzem otrok iz šole in vrtca.

Lep dan še naprej!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 197
10.3.2008 18:01:58   
Katina
NiLe: Lea je bila presrečna in nadvse zadovoljna z darili in torto (a uganete, kaj je imela gor na torti??? - častim pijačko tisti, ki ugane ) ... super praznovanje smo imeli, otroci so uživali v bowlingu, starši pa v čvekanju.
A lahko odgovorim na nagradno vprašanje? Je bil to slučajno spiderman?

Super, da se so se tvoje špikanje in čudni znaki umirili. Ti kar počakaj rajši na april.
A ni dober občutek, ko od svojega naraščaja dobiš kakšno lepo čestitko in ko se spomnijo za praznike user posted image .

Dobra ideja, da naj v torbico za fotoaparat dam še rezervne baterije. user posted image Se bom začela držat tega nasveta.

Joj, kolk si ti pridna in disciplinirana. V bodočih dneh in tednih se bom morala tud jaz disciplinirat.

Danes sva z mojim zrihtala papirje na CSDju in najbolj vesela sem bila, ko je mojemu referentka povedala, da mu v službi morajo izpolnit obrazce pre rojstvom user posted image . Ko sem mu jaz govorila, mi ni verjel, kljub temu, da sem svojo trditev podkrepila s členom iz zakona (ja, sem bila pridna in naštudirala). Že ves dan se mi smeji, da sem imela prav user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 198
10.3.2008 18:16:48   
nanka
Punce pozdravček,

imam kar malo slabo vest, ker se vam nisem javila, samo zdaj sem v službi pa je user posted image takšno vzdušje in sem čisto out. Čakata me še dva dolga meseca, potem pa nastopim dopust.

Nile, Čestitke Lei, če me spomin ne vara je imela na torti spider-mana. Dete naj še malo počaka, si rekla da ima zeleno luč po veliki noči.

Morfologija je za mano in dete se uspešno skriva, tako da ne vem kaj  nas bo presenetilo. Sem se že naročila na samoplačniški UZ v 30t. Drugače imam pa tudi jaz občutek, da imam vse zelo nizko.

Tudi jaz sem kupila potiskane pleničke v Rutarju. So malo dražje ampak so lepe. Manjka mi samo še banjica na stojalu in sem zaključila z nakupi. Mogoče še kakšen bodi.

Kako ste že vse pridne , opravljate izpite.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.3.2008 21:26:21   
Majuska
Ojla Nanka,

lepo da si se javila, mene morfologija čaka jutri ... me prav zanima, a se bo dete pri nas tudi skrivalo ali ne user posted image   sem v prijetnem pričakovanju dogodka!

Sicer sem pa te teden doma, že od petka čutim neko neprijetno špikanje v spodnjem delu trebuha in me dohtarca ne mara poslat nazaj na delo, ker sem zadnjič nekaj težkega dvigovala. No ja, mal počitka ne bo odveč, pa še učila se bom lahko za naslednji izpit.

Zdaj grem pa do konca pregnat glavobol user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?