|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.3.2008 16:49:00   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Punce moje...se bom za nekaj casa poslovila (ne se bat, se bom vsake tolk se kaj oglasila user posted image ). Ve pa se kar naprej pridno klepetajte, da bom imela kaj pametnega za prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image cau user posted image user posted image

saj jaz tud grem, morem pospravit mal...

pa se ne dela mi neki ta strana... nepisem sporocilo, pa ne dostavi, skoz je eror... sem jezna...user posted image

grem zdaj user posted image

papa user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.3.2008 16:51:17   
Šarki
JA pol pa jest tud grem

čauuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.3.2008 17:19:54   
NAJBOLJŠA
Vmes prletim, pa vas že ni...user posted image user posted image user posted image
Ej, če je ktera tle???Vprašanje..ponavadi delam puranov file v smetanovi omaki.Pa vedno delam z kislo smetano.Ki pa je sedaj nimam!!!  Imam pa full sladke smetane..A ktera dela z njo, pa kako??
HELP..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.3.2008 17:53:42   
tany83
Ojla..

jaz sem spet mal prletela... soba in kopalnica pospravljeni...

Najboljsa jaz zmer delam s sladko, mi je boljse... nevem kako ti delas s kislo, sam po moje je isto, namesto kisle, das sladko....user posted image

zdaj si pa morem neki naredit za jest, nisem se nic danes....user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.3.2008 17:57:33   
Šarki
ja sam pazi da nebop preveč dala ker bo presladka omaka. vmes poskusi, drugač je pa bol s sladko k s kislo, vsaj meni

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.3.2008 17:58:53   
sončika84
oj! najboljša, jaz tudi mislil,da lahko nardiš s sladko smetano. po moje ne bo nbič drugač. drgač bejbe kako ste kaj? jaz sem super. sem zadovoljna,ker sem se danes učila!user posted image napredekuser posted image user posted image user posted image pa mal sem pospravla,pa cunje oprala in posušila,pa sebe  stuširala. zdaj pa sem dala ješprenj kuhat,da bo moj lubi jutri sit.user posted image jaz sam upam,da mi bo uspel,ker ga delam prvič. sem pa tut eno pecivo spekla,ki pa mi ni lih uspelo. sem ga premal časa pekla.user posted image user posted image sem mal razočarana,sam kaj čem.zdej ga ne morem dat spet pečt.user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.3.2008 18:05:23   
Šarki
jooj jest sm čist  skurjena. vse tri babe smo doma k ma ta starejša norice, pa smoskos notr, se nam že meša. smo navajene da če smo doma da gremo vsak dan peš v trgovino. vsaj po kruh.

brezveze

wanted cash.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.3.2008 18:09:04   
sončika84
jooj tanchi, te čist zastopm. boga! pa dejte pogledat kak filmček,risanko. pa kšno igrco se pejte. je pa tečno ja skoz bit notr. A tut na en kratek spreodek ne morte it?vrjetn ne. pa kaj mate vse nrice al kako? Č ne,zrihtaj si kako varuško(mamo..),da pride vsaj za eno urco,da greš mal na luft.
ajz grem pa peglat zdej. bodite pridne!user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.3.2008 18:15:43   
Šarki
ma veš že tri dni sam risanke navijam k sta vsaj mal pr mir, ampak za vsako stvar ki jo moti začne cvilt tko da sm psihično nauser posted image . od domačih nobenga ne morm fehtat, sestra ma svoje otroke, babi in dedi imata službo tko da sta zmatrana, ne živimo v isti hiši, če ne bi jih že nekak uštulil notuser posted image , avta dons nimam k se je mož na šiht peljal, am brala da morš merkat med noricami, da se otroci hitreje prehladijo. drgač jih ima samo starejša, čakam če jih bo tamala tudi dobila. od srede jih ima tko da skos bol upam da jih tamala ne dobi.

pa tamala je tko mejhna da če se kej tacga igrava da ta veliko zanima, nama tamala nagaja. sej drugač sva prej risale, sam ni dost za cel dan...

wanted cash.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
10.3.2008 18:24:32   
_ancica_
tany...sem ti prej en mail poslala user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
10.3.2008 18:27:18   
tany83

vem, vem... sem ti odgovorila kar pejd cekiratuser posted image ... hvala

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.3.2008 18:33:55   
NAJBOLJŠA
Ej, punce, hvala.
Bom kasneje povedala kako so bli jedci zadovoljni...user posted image
Tanchi, čist tko, kje pa je beraška dolina?

Ostale pa niste nč povedale s kje dol vlečete filme?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.3.2008 18:45:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

sem pogledala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.3.2008 18:47:09   
tany83

user posted image  lepo... a si kaj odgovarjala, da ne bom zastonj tje hodilauser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.3.2008 19:00:26   
sončnica24
Evo mene, zmantrana da bom tja padla. Sem prej malce k sebi prišla pa sem najprej atiju kosilo naredla, potem me je od mojega teta klicala je mogo sin nekaj pri angleščini naret pa ni vedo pa so k meni prinesli, potem je še brat hoto nekaj jest in če si gre on sam kuhat potem je kuhna v kaosu pa sem še njemu kosilo naredla. Potem pa še je tašča prišla pa še teta po tisti list in sem še jim kavo kuhala, zdaj pa sem se stuširala in sem že v postli.

Sem pa že danes jezna na g. ker moj ne more z manouser posted image , jaz pa sem tak upala da bo lahko prvič user posted image vido, zdaj pa nebo nič s tegauser posted image . No pa saj bo potem na NS šel z mano, saj tam pa verjetno je lahko zravenuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.3.2008 19:01:40   
_ancica_

user posted image  lepo... a si kaj odgovarjala, da ne bom zastonj tje hodilauser posted image ...

nekaj malga sem ti napisala...ampak sej verjetno si ze pogledala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.3.2008 19:04:40   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Evo mene, zmantrana da bom tja padla. Sem prej malce k sebi prišla pa sem najprej atiju kosilo naredla, potem me je od mojega teta klicala je mogo sin nekaj pri angleščini naret pa ni vedo pa so k meni prinesli, potem je še brat hoto nekaj jest in če si gre on sam kuhat potem je kuhna v kaosu pa sem še njemu kosilo naredla. Potem pa še je tašča prišla pa še teta po tisti list in sem še jim kavo kuhala, zdaj pa sem se stuširala in sem že v postli.

Sem pa že danes jezna na g. ker moj ne more z manouser posted image , jaz pa sem tak upala da bo lahko prvič user posted image vido, zdaj pa nebo nič s tegauser posted image . No pa saj bo potem na NS šel z mano, saj tam pa verjetno je lahko zravenuser posted image

lepo pocivaj zdaj user posted image
tega pa nisem vedla, da bodoci ocka ne sme zraven user posted image a dobis kaksno slikco za domov? al je se prezgodaj?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.3.2008 19:05:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Si pa zaposlena ti danes....user posted image

Ja saj vrjetno se se fuuul slabo vidi??? nevem kdaj se pravzaprav komi lahko vidi???user posted image ... po moje ce je rekel g. da ne sme s tabo je ze kak razlog za to??? nevem tko jaz mislim....

Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.3.2008 19:06:12   
tany83

nekaj malga sem ti napisala...ampak sej verjetno si ze pogledala user posted image

ne nisem se pogledla... bom zdajuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.3.2008 19:09:57   
sončnica24
Sem zdaj malce gledala pa jih full dosti ni smelo zraven, ker baje zato ker je vaginalni uz, preko trebuha se še baje nič ne vidi. Sicer mene to ne bi motlo predvsem zato ker pa se srček že vidi kako bije, pa ker sem jaz taka mila dušica, bi mi blo všeč če bi bil zraven ampak dobro no potem bom jutri pač šla sama, upam pa da bom slikico dobila, da bo pol vsaj nekaj vidouser posted image .

Je pa res da nekatere g. pustijo, tako da je odvisno od g do g. Upam da bo pri naslednjih lahko šel zraven.

Zdaj pa že počivam lepo v postli ne bom danes več nič delala.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.3.2008 19:13:13   
tany83
Saj te razumem, jaz bi tud hotela da gre z mano, da bi videl, sam kot si napisala eni raj odsvetujejo, ker se ce dela UZ navadni, tebuh, ne vidi se nic...
drugic bo pa itak sel s tabo.... ce ti bojo pa dali slikico po slikaj in jo poslji prooooosim, jaz bi tud rada kaj videla.... user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.3.2008 19:16:18   
sončnica24
Bom probala skenirat če bo šlo, ker če še jaz slikam potem bo verjetno bolj malo za videt? Tako da se bom potrudla, kako pa bo pa ne bom obljubla, da ne bom prevečuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.3.2008 19:18:15   
_ancica_

Saj te razumem, jaz bi tud hotela da gre z mano, da bi videl, sam kot si napisala eni raj odsvetujejo, ker se ce dela UZ navadni, tebuh, ne vidi se nic...
drugic bo pa itak sel s tabo.... ce ti bojo pa dali slikico po slikaj in jo poslji prooooosim, jaz bi tud rada kaj videla.... user posted image user posted image user posted image ...

jaz tudi!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.3.2008 19:19:10   
tany83
oki doki...user posted image

saj vrjetno se tko zelo, zelo mal vidi, ker je sam ena mala pikica sele...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.3.2008 19:20:20   
sončnica24
No saj bom jutri če že ne bo šlo slikice prilepit o vsem ostalem poročala tako da vam bo malo več jasnouser posted image , škoda da ni katera pred mano potem bi vedla kaj vse me čakauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?