lucalu
|
Evo mene! Midva sva pravkar s kontrole... imamo bolj pogoste kontrole zaradi pridobivanja teže... in smo v dveh dneh pridobili 100tko!!! Zdaj imamo 2650 g. Drugače smo mi včeraj prvič spali od 22h do 3h in smo bili full veseli, ampak nam je zdravnica pravkar rekla, da ga ne smem pustiti tako dolgo spati, ker mora tudi ponoči jesti na 3 ure... vsaj dokler ne prideva do 3 kg... No ja, saj bo - samo, da smo končno zdravi! Je pa tako, da so našemu Taiu takoj po porodu ugotovili, da ima nizek krvni sladkor (1,1) in je bil 3 dni na infuziji... potem, ko se mu je pa sladkor končno malo uredil, pa je dobil še zlatenico in je bil dva dni še pod lučko... zato sem bila 5 dni brez njega. Hodila sem ga samo dojit, pa še to nisem imela mleka... za vsako, ko sem ga videla, se mi je paralo srce - bil je full miren in prve 3 dni sploh ni jokal (mislim, da zato, ker ni imel energije - zaradi sladkorja). Pa na obeh rokicah so mu poknile žile (zaradi infuzije), tako, da jo je imel potem v glavici. V sobi sem non-stop jokala - GROZA!!! No zdaj smo super in upam, da tako tudi ostanemo!!! Mleka imamo zdaj dovolj, ampak je Tai bolj cartek, tako, da pri mamici vedno zaspi, zato si še črpam in mu potem dodajam. Aja! Včeraj nam je odpadel popek! Res je punce, ko pravijo, da, ko dobiš dete v roke, je vse pozabljeno... zdaj se recimo sploh ne spomnim več kako je bolelo, takrat sem pa mislila, da bom kar umrla. Držite se, saj bo kmalu konec!!! Pa še enkrat, res VSEM HVALA ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE!!!
< Sporočilo je popravil lucalu -- 10.3.2008 11:37:05 >
|