|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
10.3.2008 7:58:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pri nas je zunaj lepo sončno vreme, sicer je verjeto dokaj hladno. user posted image

Nasy in Lucalu - ni se vama potrebno bati, da sta zastonj napisali vajini porodni zgodbi, ker mi vse preberemo, je čisto vseen ali je dolga zgodba ali kratka.   

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
10.3.2008 8:01:45   
Naša črtica koraka
user posted image  ups, bi moralo biti skupaj user posted image

Sem hotela povedati, da se strinjam s Katy13 in pa da pri nas še ni sončka.

Zaenkrat se še ne ve, če se katera ponoči odločila, da gre v rim,
no, jaz grem danes še po opravkih! user posted image

Dobro jutro vsem,
se beremo za časa kosila!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 10.3.2008 8:02:19 >

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
10.3.2008 8:08:54   
janet
Dobro jutro!

Moje spanje je zadnje čase ful rahlo, kak se obrnem se zbudim, me ful bolijo kosti, upam, da se kaj razteza, pa da bo lažje rodit. Bedim pa že od pol šestih, sem Nežo v šolo spravila, pol pa nisem mogla več zaspati, zdaj sem pa taka kot bi me vlak povozil, saj sma z dragim šla spat šele ob pol enih, sma mogla moto gp gledat.

Pri nas imamo lep sončen dan, čeprav je še mrzlo, sam da je sonček.user posted image

No naša user posted image Pija je pridna, sam ne vem če ve kaj hočem od nje ko jo ven nosim na wc, saj so zjutraj kupčki po celi hiši, tud lužice, pa še blato ima kašasto, že tri dni, saj vem da je nekaj sprememba okolja, sam a je mogoč kriva tableta proti parazitom tud? No upam da se bo blato čimprej normaliziralo, ker mislim, da potem ne bo več tolk pokakala čez noč?!user posted image

No porodni zgodbi sem tud jaz prebrala, brez skrbi! Lepo da ste vsi doma in zdravi!!!!!

No grem zdaj mal po hiši sčistit, pa kaj pojest, se popoldan še kaj javim.

Lep user posted image dan vsem srečkam user posted image in novopečenim mamicam!!!!!!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
10.3.2008 8:56:37   
perp
dobro jutro,

ja tudi moje spanje je zelo obupno. Danes em se zbudila ob 4-ih, in nazaj zaspala šele ob 6:30 za ene dve urce. Ampak se pa počutim tudi jaz janet, kot da bi me vlak povozil.

No po vsej veretnosti tudi jaz danes ne grem v rim, ker se mi enostavno nič ne dogaja.

Nasy in Lucalu hvala za vajini zgodbi. Važno, da je sedaj vse ok user posted image  in da ste zdravi in lepo doma.

Danes imam okoli 14 ure g. Bomo spet merli popadke in ziher spet ne bo nič ... Pa še vagali se bomo. Baje če se ti ustavi naraščanje teže ali pa celo malček zgubiš, se ti baje bliža porod user posted image  bomo videli ....

NČK ni problema okoli AD.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
10.3.2008 9:08:41   
Alina975
Perp, ne niso nam povedali tega v MŠ.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.3.2008 9:09:59   
*medica*
dobro jutro tudi od mene..

pri nas je neko čudno muhasto vreme....lahko da se še kaj sončka pokaže vendar dvomim..spala sam pa katastrofa..kakor koli se obrnem mi ne paše..kosti me bolijo ..pa še sred noči me zbudi glavobol..v spanju me je glava začela boletuser posted image da sem vstala šla na wc in spila dva lekadola..ampak glava me še kar boli tko čudno.

srečno na pregledih..lahko da bo danes CTG kaki pokazal popadek pa se lahko že pripravi na pot..user posted image no vseeno srečno vsem..

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.3.2008 9:36:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Evo, optimizem je deloval in smo meli mal sončkauser posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Midva sva ravno nazaj iz sprehoda kjer sva končno uspela nabrati vrečo regrata user posted image ....zdej ga je pa že kar dosti.

Ko sma šla z mojim na sprehod, sem mu med nabiranjem zvončkov lih razlagala, da je ena marčevka 1x zaman nabirala regrat.. na,  pa si ga dočakala!

user posted image user posted image  Ja pa sem ga res. Pa še dober je bil, sem ga že zmazala včeraj user posted image

Dobro jutro punce!
Kako smo kaj danes? Jaz sem se lepo naspala. Včeraj zvečer sem se pa tudi jaz ustrašila, mogoče ne niti to, da bom šla že isto noč rodit, ampak sem se zavedla, da zdej so se pa res začeli premiki v mojem telesu. V nožnici me je tko špikalo, da sem na trenutke kar okamenela, pa šraufalo me je....mi je blo včeraj zvečer prav grozno ko sem pomislila, da bom dopoldne spet sama doma, sam sej ni panike. Vem, da moj prileti v roku pol ure, ne glede kdaj pokličem...pa sej ne bo še....menda user posted image ....Tale zadeva s trebuhom je kar vsak dan težja.....

Tina50 in ati Dejan, iskrene čestitke za vašega korenjaka Lana user posted image user posted image user posted image ...celotni družinici želim veeeeliko zdravja, crkljanja in čim več prespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.3.2008 9:39:28   
*BellaLuna*
Janet če želiš Pijo res naučiti, kaj želiš od nje, potem jo morate tudi ponoči nositi ven. Omejite ji prostor (najbolje, če je kar v spalnici) in ko jo bo tiščalo, bo cvilila in nemirna. Takrat jo samo odneseš ven in bo opravila svoje. Če se boste tega držali samo podnevi, bo veliko dlje trajalo, da bo doumela, kaj sploh želite od nje.

Perp to so vse baje-ji. Meni se je ustavila teža oz. mi je še celo malo padla, pa to že 14 dni nazaj, pa sem še vedno v enem kosu. To so stvari, ki mogoče pri enih držijo, pri meni je pa očitno vse glih kontra.

*medica* srečno na pregledu. Jaz ga imam tudi, pa upam, da bo kaj napredka od zadnjič. Drugače je pa jutri najin dan, a ne?

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.3.2008 9:48:17   
Dinki
V garderobi , ko sva se z preoblačla, pa reče en mali fantek meni ¨bajsika¨- sva se pol z mojim še nekaj časa na ta račun smejala .

user posted image user posted image  ta je dobra user posted image ....

Lucalu, hvala za delitev z nami tvoje porodne zgodbe. Tako kot so rekle že ostale, ne moremo vse rodit na enostaven način. S časoma bodo te "grde" stvari šle mimo, ostal bo pa le lep spomin. Zdej je najhuje že za vami, pomembno je, da sta ti in Tai doma v objemu očka in s kužki user posted image .

Vsem, ki imate danes preglede, srečno!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.3.2008 11:09:29   
Zofy
Dobro jutro oz. dober dan! Danes pa niste nič klepetavo razpoložene... Jaz čakam in čakam, da se bo klepet zače, pa ni še nič od vasuser posted image .
Spet sem spala do 10h, sploh ne vem kaj mi je, ma ko sem v Lj, sploh ne morem vstati. Sej bi še kar spala oz. poležavala, to mi je itak najlepše in tega si moram naredsiti zalogo, ker pol bo konec takega luksuzauser posted image user posted image .

Lucalu in Nasy, hvala za vajini porodni zgodbi. Tudi jaz sem se čisto naježila in oči so se mi zasolzile... Kar sem razbrala iz vajinih zgodb je, da tudi če poteka vse ne vem kako boleče in zakomplicirano, je največje veselje in največji čudež dobiti otročka v naročje user posted image . In da se za to splača potrpeti. To bom imela v mislih, ko bom tudi sama rojevala in ko bo hudo... skozi bom mislila na konec, ko bom končno spoznala svojo Julijo in si jo privila k sebiuser posted image user posted image .

Zdaj pa grem pod tuš in k frizerju, da mi postriže franzice in pobarva obrvi in trepalnice (ja, da bom lepa na slikahuser posted image ). Se beremo več kasno user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.3.2008 11:24:50   
Alina975
Lucalu in Tina čestitke tudi z moje strani za vajine pikice user posted image user posted image user posted image , vse dobro v novi družbi user posted image .
Lucalu in Nasy, hvala, ker ste delili vajini porodni izkušnji z nami...vedno rade beremo tako čtivo me user posted image , iz prve roke je najboljše zvedet.

Vsem, ki imate danes preglede, pa vso srečo, tudi jz sem med vami.

Pr nas na Goriškem je spet megla user posted image , upajmo, da bo že enkrat sonce.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.3.2008 11:24:58   
Dinki
Zofy, tudi jaz čakam na čvek, pa ni nič user posted image ...lepo se zrihtaj danes....
evo, tudi jaz sem si naredila plan, da grem ta teden še k frizerju in na depilacijo, pol pa v lepem stanju čakam na našega novega člana user posted image . K depilatorki sem se že naročila jutri dopoldne ob 10h user posted image , si bom mogla uro navit, za frizerja se morem pa še zmenit.

BellaLuna in Medica, jutri je vajin dan....upam, da vaju doleti najlepši trenutek user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.3.2008 11:35:00   
lucalu
Evo mene! Midva sva pravkar s kontrole... imamo bolj pogoste kontrole zaradi pridobivanja teže... in smo v dveh dneh pridobili 100tko!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj imamo 2650 g.
Drugače smo mi včeraj prvič spali od 22h do 3h in smo bili full veseli, ampak nam je zdravnica pravkar rekla, da ga ne smem pustiti tako dolgo spati, ker mora tudi ponoči jesti na 3 ure... vsaj dokler ne prideva do 3 kg... No ja, saj bo - samo, da smo končno zdravi!
Je pa tako, da so našemu Taiu takoj po porodu ugotovili, da ima nizek krvni sladkor (1,1) in je bil 3 dni na infuziji... potem, ko se mu je pa sladkor končno malo uredil, pa je dobil še zlatenico in je bil dva dni še pod lučko... zato sem bila 5 dni brez njega. Hodila sem ga samo dojit, pa še to nisem imela mleka... za vsako, ko sem ga videla, se mi je paralo srce - bil je full miren in prve 3 dni sploh ni jokal (mislim, da zato, ker ni imel energije - zaradi sladkorja). Pa na obeh rokicah so mu poknile žile (zaradi infuzije), tako, da jo je imel potem v glavici. V sobi sem non-stop jokala - GROZA!!!
No zdaj smo super in upam, da tako tudi ostanemo!!! Mleka imamo zdaj dovolj, ampak je Tai bolj cartek, tako, da pri mamici vedno zaspi, zato si še črpam in mu potem dodajam.
Aja! Včeraj nam je odpadel popek! user posted image user posted image user posted image
Res je punce, ko pravijo, da, ko dobiš dete v roke, je vse pozabljeno... zdaj se recimo sploh ne spomnim več kako je bolelo, takrat sem pa mislila, da bom kar umrla. user posted image
Držite se, saj bo kmalu konec!!! Pa še enkrat, res VSEM HVALA ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE!!! user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 10.3.2008 11:37:05 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.3.2008 11:46:38   
Dinki
Joj Lucalu, super user posted image , full sem vesela za Tai-a in tebe user posted image
Čestitam za pridobljeno 100-tko, za odpadel popek, za malega zaspančka, ki očitno kar rad spi in za mami, ki ji je ratalo dojenje user posted image user posted image ...prav lepo je prebrati, da gre vse naprej normalno in prepričana sem, da boš kmalu pestvala že pravega korenjačka user posted image ....je pa pravi borec tale tvoj malček, se je izkazal že takoj na začetku....Uživaj in čiiiimmmmm veeeeeečččč crkljanja in dojenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.3.2008 12:15:31   
perp
Perp to so vse baje-ji. Meni se je ustavila teža oz. mi je še celo malo  padla, pa to že 14 dni nazaj, pa sem še vedno v enem kosu. To so stvari, ki mogoče pri enih držijo, pri meni je pa očitno vse glih kontra.

ja se popoloma strinjam s tabo. Če je tako pri nekaterih, sploh ni nujno da je pri vseh user posted image  tako.

< Sporočilo je popravil perp -- 10.3.2008 12:16:48 >

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.3.2008 12:18:00   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Evo mene! Midva sva pravkar s kontrole... imamo bolj pogoste kontrole zaradi pridobivanja teže... in smo v dveh dneh pridobili 100tko!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj imamo 2650 g.

user posted image user posted image  Barvo mali koranjaček Taj. Vse bo še notri prinesel.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
10.3.2008 12:22:41   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Alina975

Perp, ne niso nam povedali tega v MŠ.

Alina upam, da nisi bila jezna name, samo čudno se mi zdi, da kaj takega ne povejo v vseh MŠ. Je pa res, da smo že tukaj večkrat ugotavljale, da kot da ne bi bile noseče v isti državi.user posted image

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.3.2008 12:25:20   
perp
dinki včerej je moj vprašal "a Dinki je že rodila?" Ne sem rekla, da imaš 5 dni za mano rok, pa mi je rekel boš vidla, vedve boste skupaj v porodnišnici user posted image user posted image  Zapomnil se te pa je, ker imaš tak posrečen nickname, pa spodaj ti piše pingič, pa še videl smo se v MŠ.

Tako da, kdaj se vidive? drug petek 21., ko bo polna luna?

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.3.2008 12:26:00   
perp
dons pa zgleda, da imam jaz monolog. sej grem, sej grem ....

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.3.2008 12:27:31   
Naša črtica koraka
TAko, LUCALU, bravo! user posted image
Glede dojenja pa se ne sekiraj! Nič ne bo narobe za otročka, če bo na dodatku gor zrasel!! Vsaka metoda prehrane (dojenje/steklenička) ima svoje + in - ... ampak o tem bomo gotovo veliko čveka na dojenčkovem forumu ... user posted image

Te dni sem po RR v 38t in ... danes sem opazila, da se nekam z lahko to obračam in diham ... punce, men se je trebuh spustil! user posted image  KAr naenkrat ima  dovolj zraka pri vdihu user posted image .
Buši pa zgleda točno tako, kot da imam žogo pod majco!
(Me bodo v kakšni športni trgovini še pregledal, da ne nosim domov kakšne neplačane žoge ...)

kaj pa ve, San, Dinki ... ki imate (mislim, da) približno toliko tednov ko NČK? Je buši kaj nižje?

lp

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.3.2008 12:31:51   
*medica*
luclu..super...user posted image user posted image user posted image smo da mali tai pridobiva na kilaži ...in hvala bogu da sta oba vredu...

bella luna ...ja jutri je pa najin dan...kako se bo končal ne vem..upam da obema v prid in da bova jutri že obe pridno cartale z najinima malčoma..user posted image
danes mi je prav nek težak dan..ne vem zakaj a zarad varemena al zarad tega ker se zavedam da je jutri 11..ker neke čudne misli mi hodijo po glav..upam da bo na pregledu jutri kaj kazalo da se rešim tega filingauser posted image ..bellla luna a si ti mela dones pregled a ga maš jutri..res srčno upam da nam CTG pokaže kake popadke al pa da nas nocoj kej zagrabuser posted image user posted image ..sem že prav obsedena stem..user posted image user posted image

ooo dinki ti si pa že papala regrat...mmm..jest bi ga tud..prejšen  let mi ga je prinesla tašča..letos upam da ga bom še kej jedla ..no če ne bom šla pa pogledat v mercator če ga je kej ..user posted image prav jedla bi ga zej..

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.3.2008 12:34:05   
perp
Jaz sem v 39. tednu pa se mi še vedno trebušček ni spustil. user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.3.2008 12:35:46   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Te dni sem po RR v 38t in ... danes sem opazila, da se nekam z lahko to obračam in diham ... punce, men se je trebuh spustil! user posted image  KAr naenkrat ima  dovolj zraka pri vdihu user posted image .
Buši pa zgleda točno tako, kot da imam žogo pod majco!
(Me bodo v kakšni športni trgovini še pregledal, da ne nosim domov kakšne neplačane žoge ...)

nčk...user posted image user posted image user posted image za spuščen buši..no se pa tud ti že počasi pripravljaš..si me pa nasmejala z žogicouser posted image user posted image user posted image ..samo moraš tud pazit da ne bo pri vratih začelo kej piskat user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.3.2008 12:37:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

dinki včerej je moj vprašal "a Dinki je že rodila?" Ne sem rekla, da imaš 5 dni za mano rok, pa mi je rekel boš vidla, vedve boste skupaj v porodnišnici user posted image user posted image  Zapomnil se te pa je, ker imaš tak posrečen nickname, pa spodaj ti piše pingič, pa še videl smo se v MŠ.

Tako da, kdaj se vidive? drug petek 21., ko bo polna luna?

user posted image user posted image  sej moj vas tud nekatere že kar pozna k velikokrat o vas govorim user posted image ...kolk mi je to smešno.....ker se ubistvu se mi zdi že prav dobro poznamo, a nikoli se še nismo videle, no razen midve user posted image ....meni bi bilo super, da bi bile skupaj v P, kdaj pa bo to...ja 21. bi bil čist v redu datum user posted image , sam zna nit orng gužva takrat zaradi lune, tko da mogoče kakšen dan kasnej user posted image , da bova imeli mir....

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.3.2008 12:41:44   
*medica*
dinki se strinjam s tabo..tud jest mam občutek ko da se že poznamo  leta in leta čeprav se še nikol vidle..user posted image user posted image ..moj pa tud sprašuje vedno a je že kra rodila pa  kako je kej..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!