|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
10.3.2008 9:25:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Ups, tko sem zbegana, da sem še narobe citirala. Sooooorryy.
user posted image user posted image user posted image user posted image sem našla kr si napisala,tako,da ni panikeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
10.3.2008 9:27:46   
aqua77
OK. user posted image user posted image user posted image   Še vedno upam, da je prišlo do oploditve kasneje, kot sem izračunala. Sej veš, tudi za slamco se primeš, če se utapljaš, tko da verjamem trenutno tud u božička, samo da bo kaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem optimist.....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
10.3.2008 9:31:00   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

No podravljene, jst mam skoz močnej 'izcedek' tko da mislim da je to M. Če je je prišla 17 dni prezgodej ????????????user posted image

Tko da djte me prosim popravit na seznamu na xx.03, ker  zdj pa res ne vem kdaj naj ne bi prišla nasledna.

Mišika, tokrat očitno ne bo naj te to ne user posted image , jutri je spet novi dan! Evo vse tukaj prisotne upamo, da tvoje naslednje user posted image ne bo in boš na seznamčku dobila roza barvo. Fajn bodi in naj čimprej mine user posted image , da bo veselo.

Keep it optimistic!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.3.2008 9:34:37   
witto
mišika user posted image user posted image

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.3.2008 9:34:42   
murkica

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image

xx.03. - arual user posted image user posted image v nove boje
xx.03. - pomar*ANČA*- srečka nosečka  user posted image  user posted image
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
xx.03. - mišika
XX.03. - Sončnica24 srečka nosečka  user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi user posted image user posted image  v nove boje
XX.03. - uršika***
xx.03. - katalina
01.03. - Mimmi78 user posted image user posted image   v nove boje
01.03. - janin user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - mani2  user posted image user posted image v nove boje
02.03. - janaja
02.03. - HEL36
02.03. - oktavijauser posted image user posted image  v nove boje 
02.03. - witto user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - MONIKQ user posted image user posted image v nove boje
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka  user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka   user posted image user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78 user posted image user posted image v nove boje
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23
08.03. - byanca
08.03. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
08.03. - Petra111 - srečka nosečka user posted image user posted image
09.03. - medika 13user posted image user posted image v nove boje
09.03. - sasa78user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy
10.03. - pikipu
10.03. - liam
10.03. - Madre
11.03. - Toffsy
12.03. - snežinka7
12.03. - Barbk 
12.03. - miskajus
13.03. - *Pikyca*
13.03. - Anonimnauser posted image
14.03. - vita80
14.03. - Anonimna user posted image
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83
15.03. - EnaNobenauser posted image user posted image  v nove boje
16.03. - Rosi*
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
17.03. - anya22 
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
18.03. - becky
18.03. -MIAA30
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
22.03. - dolinamiru
25.03. - *nina*

26.03. - Anonimna user posted image

26.03. - little angel
26.03. - ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Astorija
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

31.03. - METULJ1
user posted image

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne  user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24 user posted image
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Tane
  • Polynesia user posted image
  • Leli§
  • EnaNobena
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk
AVGUST................21,6 %srečk nosečk
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk 
OKTOBER..............23% srečk nosečk   
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk
JANUAR.................25% srečk nosečk

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk
MAREC................... xx % srečk nosečk
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

user posted image

user posted image

user posted image  Naj vam velikonočni zajček prinese veliko     user posted image  user posted image  user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
10.3.2008 9:46:33   
giotti
Mišika, tile rjavi izcedki so ena čudna reč in tudi ginekologi največkrat ne vedo vzroka. Sama na primer sem 2.2. splavila in takrat je bila normalna krvavitev. Drugače sem pa dva dni pred splavom in potem po splavu opazila rjave ali rdeče, kaj pa vem, kako se tej barvi reče, izcedke. In ti izcedki so potem kar tajali do prve user posted image  po splavu, ki je prišla 28.2., in po user posted image  še kar naprej do dva dni nazaj. Pred tem pa nikoli v življenju kaj takega in tudi ginekologinja ne ve vzroka razen, da se maternica še kar čisti, čeprav pri meni nenormalno dolgo.

Povej mi, si tudi ti imela mogoče splav pred kratkim? Ker meni so izcedki vmes izginili, pa potem spet prišli. Skratka, po splavu je vse neki čudno.
Pa tudi če nisi imela splava, je moje osebno mnenje, da tole še ni user posted image , nimam pa pojma, kaj je vzrok. Saj veš, da gre pri user posted image  za dosti močnejše in tekoče krvavitve. Torej, jaz te zaenkrat vsekakor še ne bi dala iz seznama in močno držim pesti, da ti je pa le mogoče uspelo in pa da se čimprej vse skupaj uredi. user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
10.3.2008 9:54:17   
giotti
Oktavija, pa ne user posted image  
Tako sem verjela vate, kar neko intuicijo sem zrežirala, da si nosečka. Mogoče zato, ker si napisala, da user posted image  ne pričakuješ 2.3., to je bila sobota, potem pa je kar ni bilo prejšnji teden in sem bila stoprocentna, da to je pa to, kaj pa drugega. Kaj mogoče nimaš redne user posted image , pa si dala približni datum user posted image

Ma veš kaj, ti mene čakaš, to bo to, saj vem user posted image

Jaz imam konec marca pregled, da mi pove mnenje o pregradi, potem pa se samo odločim, al operacija al ne, pa se skoz nagibam na ne, in potem aprila, če ne grem na operacijo, spet v akcijo, in tako bova skoupaj user posted image  user posted image

Vsem en velik user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
10.3.2008 10:13:37   
Barbk
Pomar*ANČA* iskrene čestitke.user posted image  Katalina tudi jaz držim pestke, da je to TO! Mišika tebi pa user posted image . Jaz bi ga tud potrebovala....Sem res žslostna, ker sem danes opazila rjav flek na papirju...user posted image  Jaz sem pa čisto potiho že upala na user posted image . Pa bo spet ta user posted image  prišla. user posted image  Al sem resno mislila ko sem rekla, da je ne nucam več. Upam, da vsaj vam VSEM ostalim upajočim soborkam uspe zagledati ta mesec user posted image . Dajmo bejbike, držim pesti za vas.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
10.3.2008 10:17:20   
*Mišika*
Ne nisem imela splava. Sj vem da mogoče ni to M sa ne vem. Zdi se mi ful čudno, prvič je tolk prezgodj, drugič je pa mal čuden 'izcedek' in pučutim se mal čuden. ko sem mojemu dragemu rekla da se počutim kr mal hecno me je samo gledal. ampak ja, mal hecno se počutim. Mal sem zabluzila  user posted image .

sem rekla da bom dons popoldne poklicala G, že samo zaradi tako tako različnih ciklov (48, 12, 21, 19, 32, 14)user posted image user posted image

giotti, pa hvala za tolažbo user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
10.3.2008 10:54:49   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Oktavija, pa ne user posted image  
Tako sem verjela vate, kar neko intuicijo sem zrežirala, da si nosečka. Mogoče zato, ker si napisala, da user posted image  ne pričakuješ 2.3., to je bila sobota, potem pa je kar ni bilo prejšnji teden in sem bila stoprocentna, da to je pa to, kaj pa drugega. Kaj mogoče nimaš redne user posted image , pa si dala približni datum user posted image

Ma veš kaj, ti mene čakaš, to bo to, saj vem user posted image

Jaz imam konec marca pregled, da mi pove mnenje o pregradi, potem pa se samo odločim, al operacija al ne, pa se skoz nagibam na ne, in potem aprila, če ne grem na operacijo, spet v akcijo, in tako bova skoupaj user posted image  user posted image

Vsem en velik user posted image  

Ja v aprilu v akcijo!!!user posted image user posted image  No takole je pri meni, sloph se nisem prijavljala na seznamček, potem sam pa povedala da mi zamuja in os dekline kr pofočkale user posted image v seznamčekuser posted image user posted image user posted image  no sej nisem nič jeznauser posted image user posted image ... Ja imam dolge cikle, ki se jih očitno neda določit do sedaj sem imela med 30-34 dni, zdaj pa je bil najdaljši 39 dni, tako da si tudi ovulacijo težko računam in se bolj zanesem na špikanje v jajčnikih in povečano sluz v tistem obdobju... Sicer pa tako ali tako pridnouser posted image user posted image  tako da ni panike da bi nama ovulacija ušla , vse je čist odvisno od mojega telesa....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
10.3.2008 11:00:41   
aqua77
Oktavija,
super si! Imaš previ recept, tko da vidva kar veselo user posted image user posted image  pa bo. Sicer pa smo vse borke tako da jaz vidim v bižnji prihodnosti same user posted image  pa user posted image . Pa veliko sreče punce! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
10.3.2008 11:14:37   
little angel
dobro jutro!cestitam vsem novim noseckam!!!upam da nas se danes razveseli kaksna, midva sma pridna tako kot vedno in ta mes nama bo uspelo kr jaz cutim takuser posted image ce pa ne pa drugi. v glavnem punce 1x bo vem uspelo tako da ne obupat!!!vse bomo 1x drzale user posted image v svojem narocju. ne smemo bit prevec neucakane. sej vem da je tezko.... bom navijala za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
10.3.2008 11:15:02   
oktavija
katalina - hvala, pa iz tvojih ust v božja ušesa da bomo res kmalu ugledale user posted image  in user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
10.3.2008 11:20:34   
Anonimen

No podravljene, jst mam skoz močnej 'izcedek' tko da mislim da je to M. Če je je prišla 17 dni prezgodej ????????????user posted image

Tko da djte me prosim popravit na seznamu na xx.03, ker  zdj pa res ne vem kdaj naj ne bi prišla nasledna.

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Mišika, tile rjavi izcedki so ena čudna reč in tudi ginekologi največkrat ne vedo vzroka. Sama na primer sem 2.2. splavila in takrat je bila normalna krvavitev. Drugače sem pa dva dni pred splavom in potem po splavu opazila rjave ali rdeče, kaj pa vem, kako se tej barvi reče, izcedke. In ti izcedki so potem kar tajali do prve user posted image  po splavu, ki je prišla 28.2., in po user posted image  še kar naprej do dva dni nazaj. Pred tem pa nikoli v življenju kaj takega in tudi ginekologinja ne ve vzroka razen, da se maternica še kar čisti, čeprav pri meni nenormalno dolgo.

Povej mi, si tudi ti imela mogoče splav pred kratkim? Ker meni so izcedki vmes izginili, pa potem spet prišli. Skratka, po splavu je vse neki čudno.
Pa tudi če nisi imela splava, je moje osebno mnenje, da tole še ni user posted image , nimam pa pojma, kaj je vzrok. Saj veš, da gre pri user posted image  za dosti močnejše in tekoče krvavitve. Torej, jaz te zaenkrat vsekakor še ne bi dala iz seznama in močno držim pesti, da ti je pa le mogoče uspelo in pa da se čimprej vse skupaj uredi. user posted image

Evo meni se točno isto dogaja!
Močan izcedek imam že od 28.2., to je danes 12.dan.user posted image  pa naj bi dobila 14.3.Sem obupala ravno tko kot *Mišika*.Potem praviš giotti da je še upanje?

Aja, splava pa nism mela.

user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
10.3.2008 11:22:50   
Anonimen

Ne nisem imela splava. Sj vem da mogoče ni to M sa ne vem. Zdi se mi ful čudno, prvič je tolk prezgodj, drugič je pa mal čuden 'izcedek' in pučutim se mal čuden. ko sem mojemu dragemu rekla da se počutim kr mal hecno me je samo gledal. ampak ja, mal hecno se počutim. Mal sem zabluzila  user posted image .

sem rekla da bom dons popoldne poklicala G, že samo zaradi tako tako različnih ciklov (48, 12, 21, 19, 32, 14)user posted image user posted image

giotti, pa hvala za tolažbo user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem poklicala G in sem naročena 17.marca.Me je pa najprej vprašala kakšno zaščito uporablava, pa sem rekla nobeno.Torej je očitno najprej pomislila na nosečnost ne?
No moram pa rečt, da imam v primerjavi s tabo cikle dokaj redne, na 27-30dni.

user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
10.3.2008 11:23:08   
aqua77
Upanje umre zadnje!!! Punce verjet je treba in biti optimist pa smo že na pol poti, druga polovica je pa še slajše delo user posted image user posted image user posted image . Tako da veselo novim zmagam naproti.

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
10.3.2008 11:23:17   
tane
omar*ANČA*, ISKRENE ČESTITKE, lepa novička za vse nas na današnji dan, pa seveda še lepša zate!!!
Želim ti lepo in čim bolj mirno nosečnost, pa veliko užitkov ob rojstvu.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
10.3.2008 11:35:47   
ninčy
Samo na hitro se javim, ker sem čisto fuč. Moje user posted image  še ni, nič se ne napoveduje, tko da jutri zjutraj delam test. Se mi pa kar naprej vrti, tako da sem šla kar domov, nisem zdržala v službi.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
10.3.2008 11:39:03   
Barbk
Ninčy diši po user posted image . user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
10.3.2008 11:40:11   
Polynesia
anča čestikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo bravo, sem tko vesela, da je po dolgem času ena srečka user posted image .

Babe, čveke, kolk ste naklanfale postov, sej jih še nisem uspela prebrat, sej je prov, da je zelo živa tale tema user posted image user posted image user posted image .

No kje ste še kakšne nosečke, gremo testke delat user posted image  user posted image  ena pa pejte user posted image pa nogice u luft user posted image

Aja tkole, skuhala sem kofetek user posted image in čajček user posted image pa si zberite kaj vam bolj paše user posted image user posted image user posted image .

Za vse tiste, ki pa vas je obiskala hudičevka user posted image  pa vsaki po en user posted image .

user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
10.3.2008 11:56:59   
zany
Oj Mišika, tudi jaz sem imela takele cikle, kot ti (od 22 do 45 dni - za po****), pa boleče in močne... No, vse do do prve nosečnosti. Po naši mali user posted image , ki ji sedaj želimo nove user posted image , so pa user posted image  točne ko "vrag" user posted image  . Pri meni na 30 dni.

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
10.3.2008 12:16:05   
Barbk
Tole hočem že kar nekaj časa vprašat pa mi zmer iz glave uide user posted image  Ena (kot ste že ugotovile tale moj spomin, pa blonduser posted image , pa še kaj se najde...) je že omenila, da pije čaj iz krvomočnice. No mene zanima a se ga lahko pije tud med user posted image , ker je tolk različnih info. Sama pijem tale "zvarek" že dva meseca in očitno bo treba še.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 10.3.2008 12:17:17 >

(odgovor članu zany)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.3.2008 12:16:29   
giotti
Anonimen, joj, nobeni ne želim vlivati praznega upanja, ker jaz nimam pojma ne o teh izcedkih ne o ničemer. Samo pravim, da je moje mnenje, dokler ni res tiste močne krvaviteve, je vse možno!
Sama sem na primer vedela samo en dan, da sem noseča, ko so se že pojavili rjavi izcedki, ki pa po drugi strani niso ravno dober znak nosečnosti, čeprav v večini primerov se to uredi. Lahko da so bili pri meni res povezani z nosečnostjo, ker prej jih nikoli nisem imela. Ampak še enkrat, ne vem, za kaj gre pri vaju. Najbolje je, da se maksimalno sprostita, vse odmislita, in v miru počakata, da bo kakšnih 15 dni po ovulaciji in potem če  user posted image  še ni, seveda test. Pa držim pesti, da bo user posted image .

Cmokec user posted image

(odgovor članu zany)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.3.2008 13:42:40   
sončnica24
Ojoj punce ta seznam je skoraj malce preveč moder že postal, boste mogle bit malce bolj pridne, tako da veselo na delo da bo malce več roza barve tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.3.2008 15:07:35   
lunica 85
tudi mi smo veselo slončkali in zelo,zelo držali noge u luft.kolkr se je dal,pol pa moj dragi reče ,sej kar je mel namen je šlo not ostalo pa?!

ja no tak da upam na user posted image ,sam se mi ne dozdeva kaj da bi bilo.bomo počakal mal pa ko bo-če bo takoj sporočim.pa lepo ste se razpisale.

lp lunica 85

aja pa pozdravljena polynesia
tebi pomara*ANČA*:pa lepo user posted image ti želim in da bi ti kmalu vse sledile .

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?