|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
10.3.2008 15:09:59   
Polynesia
lunica85 bravo za držanje nog u luft, hahahahahahahahaha user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.3.2008 15:20:38   
MONIKQ
ojla ponce, tudi midva sva včeraj prvič začela s tem prakticirat "noge v luft", sedaj je ta user posted image odšla, upam da je 9 mesecev ne bom vidla. No bomo videli 2 aprila če to kaj pomaga, hihihihi

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
10.3.2008 15:23:58   
lunica 85
2 april bo moj dan in upam da doi takrat kaj lepega zvem saj je moj rd.jupi.vsem na ta dan želim veliko lepega,saj bom ta dan delila z vami krasnimi punca-mi

lp lunica 85

polynesia hihihihihihihihhahahahhauser posted image user posted image ,gremo za user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
10.3.2008 15:30:34   
Polynesia
Gremoooooooo punceeeeeee, noge u luft, da boste kmalu tkoleeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
10.3.2008 15:31:32   
giotti
... jaz mam pa plodne dneve takrat, hi hi :) user posted image
2. april bo naš D day user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.3.2008 15:33:24   
Polynesia
giotti takrat pa tarzanauser posted image u roke prim, da se fajn prime, hahahaha

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
10.3.2008 15:34:51   
Polynesia
hja, mal mi dogaja ja user posted image ...mi nosečniški hormon skače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.3.2008 15:35:11   
lunica 85
Očitno vam bo moj dan veliko lepega prinese,ene pate plodne dneve,ene m ne pričakujejo,ene mamo rd in tudi mogoče rezultat za  user posted image .je vsem želim veliko lepega na ta dan.zdaj pa hitim v muller-ja velenje.hiihuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.3.2008 15:37:06   
giotti
user posted image
noge mam pa itak vsak dan u luftu vsaj minuto, ko stojim na glavi user posted image

Sam še s tole moje pregrado se moram zment, da ne bo kaj užaljena, ko bo dobila obisk user posted image  in grobo vrgal ven obisk. Saj bo sam 9 mesecev nekdo na obisku, potem bo pa spet imela svoj mir. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.3.2008 15:37:24   
lunica 85
teb ga pa res seka.kak prilepiš te slikce men jih ne uspe.bom nekak probala.jupi

lp lunica 85

Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.3.2008 15:39:29   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

user posted image
noge mam pa itak vsak dan u luftu vsaj minuto, ko stojim na glavi user posted image

Sam še s tole moje pregrado se moram zment, da ne bo kaj užaljena, ko bo dobila obisk user posted image  in grobo vrgal ven obisk. Saj bo sam 9 mesecev nekdo na obisku, potem bo pa spet imela svoj mir. user posted image

hahahahahha, dobr si tole napisala, ja tale pregrada zna biti neusmiljena, packa user posted image hehehehe

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.3.2008 15:44:10   
giotti
Ja, ti pa res znaš slikce zbirat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.3.2008 16:36:15   
D.Mateja
Ojla. Tudi pri nas je ne pričakujemo 11.3. Po pol leta truda upam, da se je tokrat prijelouser posted image . In da bo ta teden pokazalouser posted image  črtici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.3.2008 16:56:16   
little angel
hey. upam da vama je uspelo!torej tvoj dan je ze jutri?upam da tecke ne bo in da bos zagledala user posted image ter seveda da nam bos javlauser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.3.2008 17:17:58   
Oaza
Barbk- jaz sem omenila, da pijem krvomočnico, vendar pa sem šele pred tremi tedni s tem začela. Tako, da ne vem, če se sme pit med M. Na spletu sem prebrala, da se naj ne bi in jaz je po vsej verjetnosti ne bom (upam, da niti ne dočakam M ta in naslednjih 8 mesecev user posted image ).

Petra111, pomar*ANČA*user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image
Vsem, ki vas je obiskala M- user posted image
Tistim, ki pa jo NE čakate v teh dneh, pa veliiiiiiiikkkkkoooooo user posted image user posted image
Darja30- enkrat jo bomo pa ja trofli user posted image !!! (O mislim)

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.3.2008 18:00:26   
lunica 85
ja punce če se pa ta mesec ne bo prijelo pa ne vem kdaj se bo.komaj čakm da zvem ali bo ali ne bo.pa sej vem da bo sam ne vem če ta mesc ali naslednji.vsem mojim soborkam veliko user posted image da bo user posted image čim več in da se bomo potem sestajale .jupiuser posted image
a je kje kaka nova srečka user posted image ,saj jih je ta mesec zelo malo in zelo močno prevladuje modra,oz.ta presneta user posted image ,user posted image jo naj vzame,pa sem ji rekla da naj gre na dolge počitnice pri vseh ne samo pr men ,zato sem ji pa plačala eno leto kanarskih,pa po jadranu in kjer koli hoče.pa bomo vidl al bo kaj.zadna 2 meseca me že ne posluša,ji bo treba mal peruti postrižit,ker je pozabla kdo je šef tle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gremo rozike gremo hitro javit vse ki ste danes delale test,DMateja ti pa nam le jutri sporoči ko bo test pokazaluser posted image user posted image
lp lunica 85

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.3.2008 18:03:56   
Anonimen
Bravo, pomar*anca*!user posted image user posted image user posted image

Gremo ostale, kaj čakate?? Sporočat dobre novice. Itak da navijam za vse. Močno močno držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.3.2008 18:49:53   
Barbk
Pišuka mene se zgleda ne bom sam user posted image   lotla ampak še prehlad. user posted image  Sem tolk kašlat začela, ta je posledično povzročil zelo boleče grlo in ko zakašlam me je kar strah k tolk zaboli ko sam user posted image . Kar zareže... Pa še glasu mi zmankuje. Še dobr, da obstaja tole "čvekotipkanje" (madona tole pa je izraz stoletja user posted image user posted image ), ker če bi mogla tolj govort kot pišem bi bila že davno tega brez glasu. user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.3.2008 19:02:54   
lunica 85
ti kr čvekotipkaj saj tako ti ne zmanjkuje glasauser posted image .me te čist razumemo,čeprav nimaš glasa.ja boš mogla ta user posted image poslat mal na počitnicep ajih mastno lačat da bo kaj s tega.

rozike čakamo rezltate

lp lunica 85

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.3.2008 19:46:31   
lunica 85
j je punce kje ste

Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.3.2008 20:03:16   
sončnica24
Ena navijačica še je tukajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.3.2008 20:06:13   
lunica 85
no vsaj ena ki je še tle,da se ne pogovarjam sama s sabo,hihi.na vsake kvatre pa kira odpiše,aja vse veselo user posted image ,jaz pa ta teden brez mojega user posted image ,saj dela ponoč,no sej bomo pa prej veselo user posted image in bo vseen akcija.user posted image

gremo navijačice a boste kaj navijale za nas borke ki se matrama ta mesec.

lp lunica 85

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.3.2008 20:52:32   
LunaLuna
No, da sporočim, kakšno je stanje. M še ni na spregled, test sem naredila, a je bil žal negativen, občutek imam da bo user posted image jutri tukaj.
Pa tak sva bila pridna ta mesec. Hehehe.
Lep pozdrav in več sreče ostalim borkam.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.3.2008 21:01:10   
HEL36
čer punce,

moja user posted image  je prišla že prejšnji teden, sam nisem uspela javit user posted image
držim pesti za čimveč user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.3.2008 21:10:20   
*Mišika*
Pozdravljene!

No jst sem se odločila da jutri zjutraj pokličem mojo G in jo vprašam glede te krvavitve. Ker se mi skoz bolj dozdeva da to ni M, ker jo je zelo malo in je veliko bolj rjava kot rdeča. Tako da upanje ostaja in upam da je tole bila O (smo že bili pridni - user posted image  aja pa noge u luft držal user posted image user posted image user posted image user posted image )

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?