|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
8.3.2008 18:22:48   
konina
aspirin pa priporoča Reš od punkcije naprej za boljšo prekrvavitev maternice. Jaz sem ga jemala od O naprej, pa bomo videli.

zamrznjenčki so pa lahko ravno tako uspešni kot tisti, ki jih takoj vstavijo. Pravijo tudi, da najkvalitetnejše zamrznejo, ravno zaradi preživetja odmrznitve. Meni so danes odmrznili najprej enega, pa ni preživel. Potem so pa še ta dva, sta pa menda prava korenjaka.

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.3.2008 18:22:50   
sabsa
Punce pozdravček!

m.rudovic in linda25 držita se! Težko vama pomagam, ker mene punkcija šele čaka ... Upam, da bodo danes bolečine začele pojenjati in se bosta jutri že bolje počutili. Punce baje različno reagirajo na punkcijo ... upam, da vama bo znala svetovati kakšna, ki je punkcijo že dala čez.

Mene danes čaka stopka. V trebuh. Moj partner je že žalosten, ker me bo danes zadnjič pičil. Kaj pa hočemo ... vse lepo enkrat mine.

Samo 1 vprašanje imam. V nedeljo zjutraj moram vzeti odvajalo. A lahko potem normalno jem celo nedeljo?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.3.2008 18:23:52   
mismis
Gremo kar lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti...

Reni70 zelo, zelo mi je žal, da ti ni uspelo.user posted image  Sedaj si vzemni čas, se potolaži, in ko boš pripravljena pa v nove boje. Mi tukaj te čakamo user posted image

Goldfish, upam da je tvojemu Pikecu boljše, zelo mi je hudo, ker bo zamudil nastop, pa tako sem navijala zanj

Konina, BRAVO za user posted image user posted image , lepo ju čuvaj...upam, da sem ti datum krvnega testa prav vpisala

Pika74, stisni jo močno, da ne bo mogla priteči, sicer pa a ni ta malo prekmalu, saj si šele 6 dan po ET-ju, če se jaz ne motim

Mimmy, zamrznjenčki so ravno tako dobre kvalitete kot normalni zarodki, če le preživijo odmrzovanje. Da te takoj potolažim, večina jih preživi

m.rudovic, mogoče je bila krvavitev posledica tega, da si te na punkciji morda ranili. Ko sem bila jaz nazadnje na ET-ju, je imel dr. velike probleme z vstavitvijo zarodkov in mi je rekel, da bom morda krvavela. Če ti krvavitev jutri izgine, kar ne dvomim, da bo, ti bodo sigurno naredili ET. Veliko sreče, pa še ena user posted image

Darja, javi se, kako je bilo danes na punkciji???

Tudi vsem ostalim želim prav lep preostanek dneva...

p.s. mismis zna copy/paste, ugotovljeno da so težave in problemi z brskalniki. Zdaj pa imamo pirhe in zajčke, ker se z bliskovito hitrostjo približuje velika noč. Pa še ti zajčki so meni tolk cotkani

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.3.2008 18:26:00   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pika74, stisni jo močno, da ne bo mogla priteči, sicer pa a ni ta malo prekmalu, saj si šele 6 dan po ET-ju, če se jaz ne motim

Ma v naravnem je vse drugač... jaz sem danes 27. dan ciklusa... in zdaj je user posted image  tik pred vrati... jo slišim, kako sopiha...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.3.2008 18:27:13   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Samo 1 vprašanje imam. V nedeljo zjutraj moram vzeti odvajalo. A lahko potem normalno jem celo nedeljo?

Samo ne jest kakega fižola ipduser posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.3.2008 18:27:20   
konina
mismis, datum bi bil pravi, če ne bi bil velikonočni PON. Tako pa grem kri dat 25.3. Na materinski dan.user posted image  Kakšen neuraden pa bo verjetno padel že kakšen dan prej. Če bom le prišla tako daleč.

user posted image si pa res pridna s seznamom!user posted image

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.3.2008 18:28:37   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 09.03.
Goldy - UZ
Žirafca - UZ

Ponedeljek ,10.03
Sabsa - punkcija
m.rudovic - ET

Sreda ,12.03
Linda25 - ET

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 10.03.
 Dobrovoljčica - UZ  user posted image
Gloria - NS user posted image
Mijavček - UZ

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ

user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image
user posted image    Mimmyuser posted image
 user posted image    Reni70 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008
Konina greje       user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš), 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš)
  • konina (IVF;LJ)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image  

user posted image  Dobrovoljčica user posted image  

user posted image  Lejla007 user posted image  

user posted image  Shuka user posted image  
user posted image  Anime user posted image user posted image
user posted image    Mijavček  (10.03.)
user posted image   Gugu
user posted image   Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.3.2008 18:30:35 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.3.2008 18:30:21   
konina
user posted image  a je neumno, če se mi danes zdi, da nam bi pa tokrat lahko uspelo? Nekako sem polna optimizma, ampak me je pa strah kot hudiča, da ne bom preveč razočarana na koncu. Se mi v glavi vse skupaj meša.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.3.2008 18:31:33   
konina
mismis, pa ti si neverjetna. Vse sproti popravljaš! Kot mravljica. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.3.2008 18:32:00   
mismis
Konina neumna?

daleč od tega, upanje, želja in pozitvne misli so pol poti uspeha...
Želim si,da bi ti uspelo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.3.2008 18:33:33   
konina
user posted image  hvala mismis.

Lp, Nina

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.3.2008 18:36:11   
Linda25
Punce,

ne vem, ali naj ppijem aspirin 100, ali ne. Ne morem se odločit. Prosim za pomoč.

Ali ste punce Utrogestan pile na 8 ur, ali tako približno, zjutraj, po kosilu in zvečer?

Lp

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.3.2008 18:36:34   
Linda25
sabsa,

držim pesti za punkcijo.

LP

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.3.2008 18:45:28   
pika74
aspirin 100 ti ne more škodit. pomojeuser posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.3.2008 18:49:16   
Linda25
Hvala pika74,

ali misliš, da ga lahko začnem jutri jemat, ali v ponedeljek, ker jih nimam. Se pravi, kadarkoli tekom dneva vzamem apirin, eno tabletko, bo ok?

Si ga ti jemala?

Hvala

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.3.2008 18:51:36   
pika74
Linda aspirin 100 je tok mala doza, da ne bo nobene škode. Če ga Reš priporoča, pol ne more bit slabo. Če vzameš dan prej al kasnej pa tud ni nič narobe. Jaz sem ga jemala - ni pa pomagalo. Sam najbrž je blo še kaj druzga narobe s plodom, da ni ostal v meni.

Ga pa jemlje tudi moja mama - sam ne zaradi zanositve... ampak proti strdkom.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.3.2008 19:00:27   
Linda25
pika74,

vem, nekaj sem brala o "Reyev sindromu". Verjetno ga bom v ponedeljek kupila in začela pit.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.3.2008 19:28:19   
sayuri
Punce, če imate ob 21h čas, si poglejte na POP tvju film Gejša. Če se spomnite mojega prejšnjega avatarja - je ravno iz tega filma-glavna igralka in meni osebno prečudovito lepa ženska. Tudi moj nisk izvira iz tega filma - oz. iz knjige. V filmu je glavni junakinje ime Chiyo, v knjigi je Sayuri. user posted image

To je blo zdaj čist izven kontesksta - ampak čisto tako.... user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.3.2008 19:29:55   
pika74
bomo pogledal sayuri... to je res en lep film...user posted image

dobr, da si povedala... bi ga zihr spregledala.

hvala ti

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.3.2008 19:30:56   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

bomo pogledal sayuri... to je res en lep film...user posted image

dobr, da si povedala... bi ga zihr spregledala.

hvala ti

user posted image

JAz sem ga že 10x gledala, pa ga spet komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.3.2008 19:33:04   
pika74
so filmi, ki jih komot gledaš neštetokrat in še neštetokrat ane in tale je eden takih user posted image

jst sm pa že kr mal obupala nad mojo user posted image

dons je bla spet kapljica krvi ...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.3.2008 20:26:04   
Mijavček
Pika, pa te ja ne bo ena kapljica al pa dve vrgla iz tira user posted image . Ti lepo počivej, pa o štorklah z Garminom razmišlej prou?

Linda, aspirin 100 so meni dali šele ko sem šla v bolnico zarad hiperstimulacije, to je blo 9. dan po ET, dajo ga, da se razredči kri, ker se od vseh teh hormonov rada mal zgosti. KO sem vidla user posted image  na testu sem pa nehala. Če ga začneš že v pon. jemat ne bo ne prezgodaj, ne prepozno. Pa srečno!

Rudovic, po punkciji sem tudi jaz krvavela, da mi je moral dr. Zorn kar nekaj tamponov zamenjat, da je ustavil krvavitev, ampak potem  naslednji dan pa nisem več. Če boš še krvavela se pejt na urgenco pokazat, sej verjetno te je samo tok zelo ranil, ampak za vsak slučaj.

Sabsa, jaz sem jedla po odvajalu, ampak bolj lahko hrano, prav nažrla se nisem,ker gre pol itak vse ven user posted image

Konina, pozitivno razmišljanje je lahko samo dobro, ti kar tako naprej user posted image

Punce, jaz nisem vsega za nazaj brala, sam vidla sem, da enim ni uspelo in vas namenjam en topel objemuser posted image

Nisem pa velik tukaj gor, ker skoz samo spim... tok sem zmatrana skoz. Obup. Danes sva se pa z mojim cel dan pri mojih crkljalauser posted image . Mami je nardila govejo župco, oči pa ribice na krompirju, za posladek pa jagodeeee. Njami. Potem sva pa z očijem oba na kavču zaspalauser posted image .

Zdaj grem pa pred TV, moj je šel na en pir s kolegom, tako, da jaz lahko u miru gejšo gledam. Sem jo že u kinu gledala in mi je bla ful všeč.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.3.2008 20:59:56   
spelka12
reni70 user posted image  in mimmyuser posted image
konina, uživaj pri cartanju tvojih 2 pikic user posted image
m.rudovič upam, da jutri reško poštima buhija in dobiš v ponedeljek tvoja otrokauser posted image
pika74 nehej no s takimi prosim. Kapljica krvi pa ja ni nič. Dokler ni poplave ne priznam poraza.user posted image
sabsa a tvoj pa z veseljem špika user posted image , takih je malo. Kaj si mu pa obljubila?user posted image
linda25 tudi jaz jem aspirin, reško ga res priporoča po et-ju. Utrogestana pa me nimamo ampak prometrium, vstavljam si ga pa na 12 ur. Zgleda, da je pri vsaki drugače
sayuri a veš da že cel teden mislim na tebe, vsakič ko vidim da bo gejša na sporedu. Še 2 minuti pa bo film. Komaj čakam.

Punce še od mene čestitke za dan žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.3.2008 22:04:44   
Goldy
Pa kje ste punce? Vse Za TV? Jaz sem si pa ogledala poslovilni koncert Katarine Venturini in Andreja Škufce - mega. Res da čisto posebno, kot sta posebna onadva. Škoda, da zadeve nisem videla v živo. Ker sem sama plesalka in folkloristka mi je to bil še poseben užitek gledat in čutit zraven. Ala jima vera, da sta po razpadu njune veze še lahko plesala skupaj.

Gold fish - upam, da je tvoj mali folklorist že kaj bolje?

Bo treba it v mižole, ker imam spet jutri spet UZ. Žirafca, se vidimo jutri!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.3.2008 23:13:08   
mismis
Kam je pa ta naša tema danes padla, moram hitro nekaj napisati, da pridemo spet na vrh

Nedelja, 09.03.

Goldy - UZ 
Žirafca - UZ

Evo jutrišnje borke, navijamo za njih 

user posted image

A mogoče kdo kaj ve, kaj se je zgodilo z Zarjo1. Zdaj pa že nekaj časa ni bilo nobenega glasu od nje. Upam, da je vse v redu...

No tako zdaj smo na vrhu user posted image , zdaj grem pa še jaz v mižole user posted image , se user posted image ju3.

lahko noč vsem skupaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?