|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
8.3.2008 9:33:15   
Polynesia
Bodi močna in odločna,
toda ostani nežna in ljubeča!
Vse najlepše za 8.marec, dan žena!
 user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.3.2008 9:40:35   
little angel
dobro jutro punce!kako ste?danes spet nic user posted image ?upam da nas kmalu katera razveseli. mogoce pa je marec neploden mesec in bo pol aprila vse rozauser posted image no drzim pesti za vse in upam na cimvec plusekov!user posted image lep praznik vsem!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.3.2008 9:41:32   
Polynesia
Ovnica78 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.3.2008 9:54:24   
witto
Polynezia, to je pa lepo, zelo lepouser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.3.2008 10:13:35   
Ovnica78
Ker že imam enega dveletnega sončeka je malo lažje vse skupaj. Tako, da gremo z dvignjeno glavo v nove boje!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.3.2008 10:26:59   
Pikica5
user posted image

user posted image  Želim vam lep dan žena user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.3.2008 11:07:37   
Madre
Tako je Ovnica78 je treba misliti naprej. Jaz sicer še čakam kaj bo user posted image malce me je začel trbuh boleti pa je kar težko sprejeti , da je bližje user posted image kot user posted image ....bom videla kaj bo.

En lep sobotni 8 marec želim vsem.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.3.2008 11:08:38   
Arual
Ojla.
No pa sem zgubila upanje da bo se pokazalo user posted image user posted image . Se je pojavila kri in sluz, seveda samo malo, ampak se bo v vsej svoji veličini pojavila slek ko prej.user posted image
Sem se ravno preden sem to opazila s tahčo pogovarjala in je rekla da mogoče pa bo, in ne ne bo.
Sem čisto na tleh, že kr nekaj mesecev poskušama. V ponedeljek bom klicala ginekologa, če lahko jemljem klomifen.
Punce držite se.
Danes mi gre vse narobe
user posted image
lP

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.3.2008 11:21:26   
Anonimen
Ovnica78, Arualuser posted image user posted image user posted image user posted image

.... VSEM ŽELIM PRAV LEP DAN ŽENA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... komaj čakam, da bom praznovala tudi materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.3.2008 11:25:53   
Polynesia
Arual ne obupaj user posted image user posted image user posted image Vem, da je težko, ampak boš videla, vse se bo razpletlo pozitivno, tudi za tebe. Danes pa le poskušaj sprejeti ta dan malo lepši, saj je to le naš dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.3.2008 11:29:52   
blanč
Sem čisto na tleh, že kr nekaj mesecev poskušama.
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

nekaj mesecev??? pa že čisto na tleh. Nekatere že 10 let pa še vedno imajo ogromno volje, tako da nikakor še ni čas za obupat.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.3.2008 11:42:53   
Arual
BLANŽ
Ja to maš prav, samo ko maš sanje pa se ti znova in znova podirajo pol si včasih na tleh. Jutri se bom že pobrala in bo vse v najlepšem redu in bomo veselo delali naprejuser posted image .
Jupiuser posted image .
Punce hvala za objemčke.
Lp

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.3.2008 11:54:05   
Barbk
user posted image user posted image user posted image user posted image ...te male cvetke so le za vas moje soborke in srečke user posted image . Vse najlepše vam želim ob dnevu žena, imejte se rade.
Ovnica in Arual tudi user posted image . Ne obupat mrbit pa le bo user posted image , če pa ne ta mesec pa sigurno v aprilu. Hja kako je lahko tolažit druge, sebe pa... Mene so začele bolet še zizike, tako da pomoje res ne bo nič. user posted image  Preden sem šla spat sem od same žalosti napadla čokolado...Pa ni prav nič pomagala.user posted image  Moj user posted image  me je že ob treh ponoči, ko je prišel iz šihta razveselil z vrtnico, jaz pa sem mu "postregla" z novico, da najbrž spet ne bo nič user posted image . Pa je bilo nekaj časa tišine in potem, če sem sigurna pa kako lahko že kar vem...user posted image   Mislim, da tudi njemu počasi ni več vseeno. V prvo nama je tudi ratalo cca. po 4 mesecih, pol sicer ss in potem en ciklus še zmer user posted image  drugič pa je nismo več dočakali in smo čez 9 mesecev dobili največjo srečo Manco. No zdaj sva že v 4.krogu, pa se mi zdi že cela večnost...Saj vem, da se nekatere bojujete z mnogimi problemi in več in več mesecev (leta se grozno slišijo) trudite za user posted image . In vse take borke občudujem in navijam za vas...Pa vendar jaz nočem biti "druge"...Upam, da me razumete in da nisem katere užalila, s čim prizadela...Vsem vam želim obilo sreče, sreče in še enkrat sreče...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.3.2008 12:18:52   
giotti
Če smo normalno plodne, imamo 80% šans, da v enem letu zanosimo. To pa ni malo šans, a ne? Tako da rabimo samo malo potrpljenje in zaupanje, da naš čas še ni prišel in da bo, kadar nam je pač namenjeno.

Želim vsem borkam, da dobijo za darilo za 8. marec ravno plusek ali dve črtici.

Ste šle gledat film Juno, ful lep film o 16-letni nosečki. Igra v Koloseju.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.3.2008 12:40:34   
lunica 85
vsem en topel pozdravček in lepo praznujte ta današnji dan ki je namenjen nam ženskam.
vse ki vas je obiskala user posted image velikouser posted image ,vse ki pa danes delate teste pa user posted image za srečo.se vam še kaj javim sedaj pa hitim kuhat kosilo.njami.

lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.3.2008 12:42:36   
lunica 85
naj vas na hitro pozdravim.veliko lepih trenutkov na ta naš čudoviti dan ki je namenjen samo nam ženskam.naj bo kljub slabemu vremenu poln sreče.vsem ki vas je obiskalauser posted image pošiljamuser posted image ,vseki pa danes delate teste pa velikouser posted image za srečo.

grem ko hitim kosilo kuhat,njami.

lunica 85

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.3.2008 12:43:07   
lunica 85
ups 2x je posalalo bo pa bolj prijelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.3.2008 13:14:56   
medika 13
sporočam, da je včeraj prišla user posted image sem jezna in user posted image hkrati

Drugače pa vsem ČESTITKE OB DNEVU ŽENA!!! user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.3.2008 13:35:02   
Raguel
Dober dan punce!
Zopet vas samo berem,ker nimam časa pisat v službi...
Tako kot sem si napovedala,sva zgrešila moje O dneve in včeraj  me je  obiskala  coprnica.Tako,da grem v nove boje.

VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM!!user posted image user posted image user posted image

Za vse vas pa držim pesti in še naprej ostajam vaša zvesta navijačicauser posted image user posted image user posted image
Tako,sedaj pa peljem starše in staro mamo na obisk k sestrični,ki je povila hčerkico Evo....si grem vzet mere user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.3.2008 13:52:31   
Oaza
Pozdravljene klepetulje! user posted image

Sem rabla kar pol ure, da sem prebrala včerajšnjo debato in sem se kar pošteno nasmejala zraven! user posted image
Tudi jaz želim VSEM VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA!   user posted image
Darja30, EnaNobena in vse ostale, ki vas je obiskala M- user posted image

Jaz ta mesec nimam prevelikega upanja, saj se mi zdi, da sva z mojim zgrešila O (po mojih izračunih bi naj bila 5. ali 6.3., pa tudi sluz je bila prisotna in špikanje- česar do sedaj noben mesec nisem opazila). Takrat nisva user posted image , ker mojega ni bilo doma (ima tako službo). Tako, da bova po vsej verjetnosti nadaljevala boj v aprilu.user posted image   Sicer pa tako kot pravite: upanja ne smemo izgubiti!
Aha, skoraj tri tedne že pridno pijem krvomočnico. Upam, da bje kaj na tem.

Punce pridne bodite, dosti user posted image , pa lepo praznujte današnji praznik!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.3.2008 14:29:37   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nobene nove nosečke na dan ženauser posted image
Ojej ojej.
Res ne kaže dobro tale mesec.
Vse najlepše vam želim vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  soborkam in navijačicam!!!!!!!
Dajmo punce!!! Naj bo kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem razočaranim naduser posted image  pa en velikuser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.3.2008 15:18:31   
Barbk
Mah tale moj dan žena je tud en dan cmer...Sem se spičla z mojim...mah sem tolk jezna kdaj na njega, da bi kr šla...Oh ja, če bi bilo to tako lahko, ker ga imam resnično zelo rada, pa vem, da me ima tud on, pa tako lepo hčerkico imava...Ne, ne gre kar tako. Saj sem pomoje bolj sama kriva.Me pomoje hormoni rukajo kot že dolgo ne. Se ne spomnim kdaj bi bila tako zelo čudno razpoložena. Vse me takoj v jok sprav, hkrati se smilim sama sebi in se jezim nase k sam tak smotana. Pr teh letih bi pa lahko že mal bolj bila utrjena...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.3.2008 15:19:56   
Barbk
Sem se mogla mal zjokcat k vam...user posted image  
Samo kak user posted image  me lahko razveseli. user posted image  Dejmo bejbike, testke delat...user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.3.2008 15:22:20   
lunica 85
ja to so pa znaki nosečnosti in upajmo da so res

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.3.2008 16:01:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

ja to so pa znaki nosečnosti in upajmo da so res

Ja, res znajo bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?