|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
7.3.2008 18:27:22   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

no sej vsaka je svet zase glavno da vama pase in da uzivata. probajta cimvec polozajev pa mogoce najdeta kaksnega ki ti bi odgovorjal tako da te pripelje do vrhuncauser posted image jaz pa mislim da mam zdaj O al pa bo jutr sem dobla zdaj neki izcedek prvic po M mogoce se je malo hitro za O ampak plodni dnevi pa so se ziher zaceliuser posted image

ja potem pa v akcijo!!!!pa da ti čimvečkrat pride user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.3.2008 18:29:06   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Natka zakaj ne morve dosežt vrhunca?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem, moj orgazem tut kar pobegne user posted image
zato pa pol morva druge načine zbrat da nama pride user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.3.2008 18:29:19   
*nina*
jaz se bom za danes od vas poslovila,pa se vidimo jutri!če bo pa še kaj možnosti se pa danes še kaj javim....sam moram priznati da sem se danes nasmejala z vami...za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaw

Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.3.2008 18:30:10   
becky
tiste, ki vam orgazem pobegne: ga držite prej nekaj cajta, a kar spustite? men bol pride, če ga prej malo držim

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.3.2008 18:30:37   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

jaz se bom za danes od vas poslovila,pa se vidimo jutri!če bo pa še kaj možnosti se pa danes še kaj javim....sam moram priznati da sem se danes nasmejala z vami...za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaw

jaz tudi, grem še kaj narest. mogoče pridem kasneje nazaj. ajde mejte se pa pridno user posted image in glejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.3.2008 18:30:48   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

no sej vsaka je svet zase glavno da vama pase in da uzivata. probajta cimvec polozajev pa mogoce najdeta kaksnega ki ti bi odgovorjal tako da te pripelje do vrhuncauser posted image jaz pa mislim da mam zdaj O al pa bo jutr sem dobla zdaj neki izcedek prvic po M mogoce se je malo hitro za O ampak plodni dnevi pa so se ziher zaceliuser posted image

ja potem pa v akcijo!!!!pa da ti čimvečkrat pride user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vceraj sma pa jutr boma, danes pa NE!ceprav me je moj predn trenignov celicajt nekaj bozo pa masirouser posted image ko je pavza je pavza. ne smemo tolko res sem prepricana da sma prevec prejsnje mesce pa dosti punc je ze to napisalo da ko so vsak dan ni ratalo

Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.3.2008 18:30:51   
uršika***
Čavči ninči. a grešuser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.3.2008 18:31:07   
Tanik
nič ne držim, kar zgine.

Žan

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.3.2008 18:32:31   
Tanik
midva tudi ne user posted image vsak dan, tako da upam da sva zadela dneve in da dobiva glavno nagrado user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.3.2008 18:33:04   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: becky

tiste, ki vam orgazem pobegne: ga držite prej nekaj cajta, a kar spustite? men bol pride, če ga prej malo držim

men tud, ga raje nekaj cajta zadrzim in mi pol tako delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

adijo vsem ki odhajate pridno slonckajteuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.3.2008 18:34:06   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

midva tudi ne user posted image vsak dan, tako da upam da sva zadela dneve in da dobiva glavno nagrado user posted image user posted image

ce vsak drugi dan je baje nebi smel zgresit ne?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.3.2008 18:34:20   
uršika***

ne morem ga držat takrat, ko ga on not rineuser posted image
More me pa stimulirat skor do vrhunca, ker drugač ni nč. Si pa potem sama pomagam, da pride orgazemček nazajuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.3.2008 18:34:50   
becky
natka28, probaj tole: ko seksajta drži vagino skupaj (podobno, kot če te ful na wc pa ne morš it). pa vsake tolk malo spusti. pa spet drži, pa spet spusti. to deluje predvsem v misionarcu in če si ti na njem. na ful hitro seksajta. in res naj udarja ob tebe (no, še vedno morta uživat, tak da če vama ni ok, raje pustita to). v bistvu ****ajta (sorry izrazu).eni moji kolegici je to delovalo- prej ni mela enga orgazma med seksom, zdaj pa gre. probajta, mogoče pa bo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.3.2008 18:36:29   
uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: natka28

ce vsak drugi dan je baje nebi smel zgresit ne?

ja. ker so spermijčki 2 dni ziher živiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.3.2008 18:38:54   
uršika***

natka28, probaj tole: ko seksajta drži vagino skupaj (podobno, kot če te ful na wc pa ne morš it). pa vsake tolk malo spusti. pa spet drži, pa spet spusti. to deluje predvsem v misionarcu in če si ti na njem. na ful hitro seksajta. in res naj udarja ob tebe (no, še vedno morta uživat, tak da če vama ni ok, raje pustita to). v bistvu ****ajta (sorry izrazu).eni moji kolegici je to delovalo- prej ni mela enga orgazma med seksom, zdaj pa gre. probajta, mogoče pa bo

bom jaz tut tole sprobala. In to že kar danes, ko pride prostovolec iz službeuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.3.2008 18:40:09   
becky
držim pesti, da bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.3.2008 18:41:28   
little angel
becky pa se je zelo potrudla in vama napisalauser posted image tak da punci bo treba v akcijo pa probat. ti povem becky da ce bo tvoj nasvet deloval ti bota celo zivljenje hvalezniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.3.2008 18:42:46   
uršika***
Ojej ojej. mal smo zašle s teme. se vam ne zdi? Al delajo to že nosečniški hormonči??
Upam dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.3.2008 18:43:47   
uršika***
Itak, da ji bova hvaležni. jaz bi tut mela orgazmeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.3.2008 18:44:02   
little angel
fajn nas je zaneslo jauser posted image sej je vredu tak sej nas malo lahko. zdaj se tak veselo tipkamo po compu pol ko bojo user posted image bo manj casa za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.3.2008 18:44:27   
becky
user posted image unce, uživajte. grem relaksirat. petek je!

Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.3.2008 18:46:50   
uršika***
Čaw becky
Ja, potem, ko bojo pa bebice bo pa drugač. No, pa imamo vsaj še 9 mesecev časa za brbranje na temle super forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.3.2008 18:49:33   
little angel
cao punce. pridne bodite. jaz tud grem zdaj malo z mojim v shopinguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.3.2008 18:51:30   
uršika***
čawči. se tipkamo jutri
aja. Pa pikepoke za vse, ki boste zjutraj delale testkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.3.2008 19:11:44   
Barbk
Babuške ste tolk naklofale, da sem zdaj jedva prišla do konca. Pa še Manco razganja, čist je naspidirana, skoz je ena abi, abi...nič mami. user posted image  Moram pa rečt, da ste imele orng debato. Men so take všeč. user posted image  No uršika in natka nista edini s takim problemčkom. Pri meni tud nekako tako deluje. Če me moj user posted image zraven dobrega seksa še mal po ščegiju definitivno ne uide. Orgazem med seksom brez stimulacije ščegija se mi je pa zgodil le ene parkrat. Ampak se mi zdi, da se stvar po porodu izboljšuje. user posted image  Res je seks precej boljši. Mislim, da nama bo tudi tako uspelo, da bom "vriskala". user posted image  Drugač sem pa jaz tud tolk že neučakana in res upam, da čez par dni zagledam user posted image . Oh kolk bom jaz vesela, tudi kak krik, pa kaka solzica mi ne uideta, sigurno. Kljub temu, da imam doma poleg mojega user posted image  še trenutno največji zakladek-najino hčerkico Manco, bi bila novih user posted image  izredno vesela. Komaj čakam, da Manci lahko povem, da sta ji mami in oči naredila bratca ali sestrico, da ji bom lahko položila drobno rokico na mojega rastočega bušija...Oh kako si želim... Ne vem pa katera je spraševala o slabosti med O? No meni je ta mesec tud kar nekaj slabo bilo in to enrat celo med jedjo sem mislila, da bo šlo vse ven. user posted image  In ne vem ali je zaradi O al kaj, ker res več ne vem kako in kaj, pa ta sluz, pa to špikanje, ki me že itak tri dni po začetku user posted image  ...Sm pa ke mi je pa še vedno malo slabo. Mogoče pa je kaj...Pri vseh nas...user posted image  Zdej pa šibam Manco in sebe skopat.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 7.3.2008 19:12:30 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?