Sulfinija
|
Ojla! Lepo sončno nedeljo želim vsem skupaj.Pa sem prišla na raport na forum,da vam povem zgodbico o opravljeni operaciji. V četrtek sem bila sprejeta z zelo prijaznimi sestrami.Naredili so mi gin.pregled,vzeli kri in vodo,ter EKG. nato mi je sestra rekla mogoče vas bomo kar danes operirali,da boste čimprej rešeni sem bila vsa prsrečna da bo hitro za mano.Ker je EKG kar nekaj časa trajal in sem dolgo čakali so mi rekli,da me bojo vseeno operiral v petek. nato sem dobila opoldne neko juho,neko vodo zraven grozno no.Potem se lepo popoldne malce spala,brala knjigo,....in bila sama v sobi z petimi posteljami.nato mi je sestra rekla,da bom pozneje tudi dobila odvajalo.Bila je smena nočna iz mojega odvaja pa ne duha in ne sluha. V petek zjutraj povem sestri sestra pa jaz valda nisme dobila nobenega odvajala ga bom mogoče sedaj.In s tem sem dviugnila pokrov kaj ste smešni,....Pa k sreči sem v sredo doma spila več kot liter donata se v četrtek lepo spucala v bolnici pol pa itak sem imela črevesje prazno da ni bilo panike. Ob 9.uri zjutraj priletijo po mnene šibamo v operacijski blok,kjer me je že prijazno pozdravljam dr.Zorn in nekaj malega izprašal.jaz frajerka pa sestri itak,da ne bom spala vendar kje pa do dva nisem preštela že sem zaspala in se zbudila po dobrihg dveh urah v sobi za intezivno nego in bruhala ko ena mala vidra vse do treh popoldna in končno se mi je bruhanje ustavilo in okoli četrte popoldan sem s pomočjo sestre vstala šibala na wc in prišla do mobitela in se polovico svetu javila,da je z mano vse ok.Baje je še dr.Zorn klical popoldan in naročil da lahko naročim za v soboto zjutraj prevoz,da bom lahko šla domov.IN včeraj je že moj ljubi možek prišel po mene ob 8.30 in po viziti sma šibala proti Trojanom kjer sem vsa sestradana pojedla fini borovničev krof. In kaj so ugotovili na operaciji kar je najbolj pomemebo,kar je tudi mene najbolj zanimalo zaradi mojih se ponavljajočih se ss. Histerskopija je bila bp kot je sumil dr.Zorn. Laparoskopija pa krimilano.Imela sem take zarastline okoli jajčnikov po levi in desnih tubah,da mi je bilo vse skupaj priraščeno k črevesju,....in to je bilo vzrok za moje ss in sedaj so z laparoskopijo levo vse odstranili in sedaj rensično ni več ovir za najino tokrat bom pa resnično jaz zmagovalka čez devet mesecev.V glavnem punce jaz sem pomirjena čeprav sem mogla na tale trenutek čakati dolgih pet let.POčutim se ok,napet trebuh kot v petem meescu nosečnosti,bolečin ni le kot zombi se obračam in vstajam iz postelje.Tu in tam me je na kihanje kriza ko pa tolk težko kašljam in kiham me zateguje pri šivih,vendar jaz sem vseeno zadovoljna kajti sedaj rensično vema oba z možev kaj je bil vzrok,da nimava že najine .Jutri pojem zadnjo stediril tabletko in nato bo baje nastopila krvavitev,po 28.dan bom dobila svojo pravo in nato lahko začnemo doma inzetivno delati na najini .Jutri se bom tudi po emailu naročila za kontrolni pregled pri dr.Zornu ki bo baje nekje čez dva ali tri msece in,če bo vse po sreči bom že takrat itak srečka ,če ne pa bom zmagala z 4.IVF.Samo tudi sedaj ne vidim preprek da nama sedaj ko je vse čisto in prosto ne bi naravno ratalo. Punce hvala,ker ste bile v mislih z mano držale pesti in me vzpodbujale,....Še enkrat vam iskrena hvala in se priporočam za držanje pesti za naprej. Lepo sončno nedeljo želim vsem skupaj. LP