Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 11.2.2008 10:17:54
|
|
|
|
Barachiel
|
Sulfinija - dobra odločitev. Kdo pa bo ta G v LJ Upam, da boš datum dobila kmalu in da se bo vse izteklo pozitivno tko in tud drgač
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 11.2.2008 14:28:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce dr.Zorn me bo operiral.Drugi teden četrtek sprejem,petek operacija in v soboto,če bo vse v redu grem pa domov.nato pa okrevanje in akcija. LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 11.2.2008 14:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija superca, full dobro...to boš operirana v Lj a ne?? Si pa zelo hitro prišla na vrsto, full dobr .Nič se ne boj, vse bo tko kot se šika....
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 11.2.2008 15:16:17
|
|
|
|
Barachiel
|
Sulfinija tud jest sm vesela zate in ti želim, da boš uspešno prestala poseg sam si pa res hitro dobila datum... ne morem verjeti...
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 14:42:11
|
|
|
|
...Martina...
|
Živijo, prišel je moj čas, da vas pozdravim in sicer zato, k grem v ponedeljek na histeroskopijo, da mi odstranijo pregrado. Držite mi pesti, da bo šlo vse ku mora iti. Se vam javim, ko bom upala priti do PC-ja. Lep vikend. ps. mene je malo strah.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 15:13:13
|
|
|
|
tane
|
martina, verjela ali ne, sem danes ravno razmišljala o tebi, ko sem brala stare teme, da moraš enkrat kmalu iti na operacijo. no, vesela sem zate, da bo to v pon. čeprav verjamem, da te je strah, vseeno držim pesti , da bo potem vse o.k in boš hitro srečka . pa kot je rekla ena pusti strah doma in misli samo na to, da potem kmalu lahko ponovno začneta delat na . sporoči kako je bilo...
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 15:14:57
|
|
|
|
Barachiel
|
Martina, jest bom držala pesti zate ful ful ful močno Pa ne skrbi - bo pol tolk lepš ko bo to za tabo
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 17:45:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce meni je pa potem stedirulu takole slabo,da je obupno.Sem danes klicala V Lj in svojo G in mi je svetovala naj raje zvečer jemljem tabletke,da pol tole prspim ne pa zjutraj.Upam le,da bo čimprej vse za mano...Je bilo mogoče kateri po stedirilu takole slabo? LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 18:44:57
|
|
|
|
Barachiel
|
živijo Sulfinija! Jaz sem že prej jemala Stediril, ker so bile vse ostale KT prešibke zame, pa na srečo nisem imela nobenih pretiranih znakov, katere opisuješ. Sem pa že brala, da imajo nekatere velike probleme No jest bi bla pa vesela, če bi jih že lahko začela jemati pa mi ta moja smotka ( ) zamuja, datum operacije pa se bliža in bliža
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 20:25:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Spyke,kdaj maš ti operacijo?Moja slabost se je umirila jutri pa tabletko vzamem kar zvečer ko mi je svetovala G. lp
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 15.2.2008 23:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Martina, drži se! Bodi vesela, da bo hitro za tabo in boš spet kmalu lahko začela delat na bebici. Sulfinija, upam, da slabosti čimprej minejo.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 16.2.2008 13:00:24
|
|
|
|
Barachiel
|
Sulfinija jst mam laparo in histeroskopijo 18.3. pa nisem imela že več kot en mesec (in tud ko jo dobim traja ponavadi več kot 2 tedna - tako da bi bilo fino da bi se čimprej prikazala, da pričnem jemat tabletke ) mi je mami rekla naj spijem 1dcl rdečega vina k kao pomaga in ker alkohola res ne prenesem se zdej res ceu dan že matram spit tist deci
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 16.2.2008 14:06:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Spyke,če si izključila v vročo vodo kopel in zraven rdeče vino bo začelo liti ko noro.Kakšne tabletke boš pa ti jemala? LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 10:02:28
|
|
|
|
crvicek
|
Martina, držim pesti da bo vse ok. Srečno.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 10:08:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz sem prsrečna.JUtir takoj pokličem v LJ da jemljem tabletke normalno naprje le zvečer in sem brez slabosti jupi torej ne bomo prenehali super,da bom čimprej rešena. Hvala vam,da ste z mano. LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 18:56:53
|
|
|
|
Barachiel
|
Sulfinija, jedla bom Stediril. Držim pesti zate
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 19:31:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Uf,punce še dober,da sem zadnjič sestro vprašala,če si mi pojavi rjav izcedek ali vmesna krvavitev če lahko pol vzamem dve tabletki nanekrat in glej ga zlomka dane sv gostilni opazim malo krvi in sem sedaj vzela kar dva stedirila pa to je rensično grozno nobenih KT ne prenašam najbolje.Mogoče katera ve zakaj vmesna krvavitev in kaj naj tole pomeni? LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 19:58:24
|
|
|
|
crvicek
|
Sulfinija . A tebi so rekli da jih jemlješ raje zvečer kot zjutraj? Meni niso nič omenili. Jaz jih pa jemljem že en teden zjutraj in na moje presenečenje nimam težav, kajti po prebranih postih me je bilo strah da mi bo po njih slabo.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 20:04:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Crvicek,jaz sme jih začela zjutraj jemati,ker nisme mogla prenašati teh slabosti čez cel dan mi je v LJ rekla naj se nekako premučim ali naj jih preneham in bomo pri naslendji M šli z drugimi tabletkami.Nato sem klicala svojo G in ko sem ji vse tole omenila je rekla,da so krive tabletke in me takoj vprašala kdaj jih jemljem ali zjutraj ali zvečer sem rekla,da zjutraj in mi je sama svetovala naj raje zvečer in je sedaj hvala bogu ok.Danes pa sem itak že dve vzela sedaj ker sem opazila mali krvni madež.Saj tole itak po vsakih ne prenašam nobenih najbolje. LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 20:07:07
|
|
|
|
crvicek
|
Sulfinija, nevem mogoče se motim, ampak jaz sem pred leti jemala kontracepcijske tablete in prve, ki mi jih je predpisala G mi niso odgovarjale, ker sem vmes krvavela in takrat mi je rekla, da če se vmes krvavi, da zaščita ni 100%, ker očitno imajo zame premalo hormonov. Tako mi je takrat dala druge - močnejše in je bilo ok. Hm, zdaj pa ko jih pijemo zaradi operacije, pa sem zadnjič zasledila, da je ena punca napisala (mislim da je Tane vprašala dr. Ribičevo), da so Stediril najbolj primerne, ker najbolj stanšajo sluznico, ker imajo visoko vsebnost hormonov. Tako, da če so ti rekli da vzameš dve, mislim da bi moral izcedek ponehat. Nevem no, upam da sem ti prav napisala.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 20:11:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja je tkole.Ko so mene pripravljali v MB na IVF sem imela femoden sem morala pojesti 3.škatle vendar ker sem non stop krvavela vmesno sem jih kar 6 škatel pojedla.Drugi dan ko sem pojedla prvi dve tabletki mi je izcedek ponehal.In tudi sedaj je takole.Cilest mi absolunto ni odgovorjal,Trinovum mi je začel tkole skupaj pritisk skakati,da mi je moja G da naj takoj preneham da lahko pride do kapi,Stediril ki so najbolj močne pa sem tudi danes opazila malo rdečega madeža vendra je sedaj ok po dveh tabletkah.Upam,da je tole znak da se je sluznica stanjšala ali ne? LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 17.2.2008 20:15:58
|
|
|
|
crvicek
|
Ja Sulfinija, mislim da je to dober znak da bo tvoja sluznica ok in da bo tudi tvoja operacija uspela.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 18.2.2008 8:26:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
evo punce jaz sem se menila z LJ in do četrtka morem jemati naprej po 2 stdiril na dan.Upam,da tale izcedek neha kajti če bo me ne bodo operirali in bodo potem preložili še za en meesc.Upam,da ne in da se vse srečno izteče. LP
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 18.2.2008 10:44:03
|
|
|
|
Barachiel
|
Živijo sulfinija! Tud jst sm mela lansko leto po operaciji jajčnika skoz ene vmesne krvavitve, pa mi je tud G predpisala 2 KT na dan, da sem vsaj nehala krvaveti. Men se tud že meša, ker moje še vedno ni in mi gre kar na jok, če pomislim, da me mogoče zaradi tega ne bodo hoteli operirati - glede na to, da na datum čakam od decembra Bom danes poklicala G da bi jo mogoče sprožili umetno al jest ne vem kaj.... Zate sulfinija pa bom seveda držala pesti da boš operacijo imela, da bo izvedek izginil in da boš potem kmalu srečka
|
|
RE: Histeroskopija in Stediril 18.2.2008 10:48:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punca hvala si zlata si,da si me lepo potolažila.Imam le še nmič krvi temveč zelo svetlo rjav icedek in upam,da bo do četrtka nehalo sem pa na dveh stedirilih. Če je imela mogoče katero tako izkušnjo mi lahko pove kdaj se ji je izcedek nehal po jemanju duple doze tablet.Sedaj jaz nimam več sveže krvi temveč le svetlo rjavi izcedek.Ali mislite,da me bojo operirala kljub izcedku,če krvavitve ne bo. LP
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?