Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.3.2008 8:12:39
|
|
|
|
lana38
|
SAFIRA, slabost bo kmalu minila, še kakšne 3 tedne samo. vso srečo vam želim. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.3.2008 9:11:43
|
|
|
|
SAFIRA
|
Morgen! Pika74, tudi jaz sem dobila pingvina brez hormonov in inekcij in se je prijel... Tudi sedaj ne jemljem nobenih tablet, čeprav je G razmišljala o Dabrostonu. Jaz pa nisem imela nič nosečniških znakov, dokler nisem šla na pregled krvi. .,, pa tak ko sem se vsak dan stiskala za zizike in upala, da bi me bolele - pa me niso in me še vedno ne bolijo. In kaj počnete v tako slabem vremenu? Jaz čakam da je ura 12 in da mi postane slabo . Ponavadi mi začne biti slabo okrog 12 pa do večera. Do slabosti pa malo delam v pisarni. Iiiiiiiiiiiiiiii , zaj šele vidim da sneži zunaj. Sneg greeeeeee, glej zunaj sneeeeeeeeeeeeeeeg gre ..... beeeeeeeeeeeeeela snežinka ki paaaaaadaaaaaa .... Hormoni me dajejo.
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.3.2008 9:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Anadejka, te iščem in iščem, pa te končno najdem. Čestitkam tudi tebi za dve pikici. 14 dni pa naj ti čimprej mine in želim ti .
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 4.3.2008 11:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lepo je brati te prelepe novičke o plusekih. Čestitke še tu vsem srečkam nosečkam! Za Anadejko in Piko74, pa držim ultra super duper pestke! Lubčka vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 5.3.2008 10:13:54
|
|
|
|
lana38
|
V albumu Tim3 imam 3 nove slikice. Tim mi nekaj kiha in malo kašlja. Upam, da bo to čimprej minilo. Ne vem, če je kriva sprememba vremena, ali kaj. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 5.3.2008 17:55:45
|
|
|
|
pika74
|
lana38 ful je cortkan tvoj mali . SAFIRA sej res - ti si imela tud pingvinčke tokrat. Sem pa jaz ravno hotela napisat, da mi je danes malo manj slabo in da najbrž ne bo nič iz te mokce... pa se mi je že začelo spet nekaj dvigat. Sicer je pa res še malo zgodaj... je komaj 3 dni po transferju. Mal bo treba še počakat. Ni kej. MucaMaca - hvala za pestke. Vsem skup en snežni pozdravček!!! pa-pa
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 8:12:20
|
|
|
|
lana38
|
pika74, morda so se pa pingvinčki predčasno zasidrali. Slabost je že neki znak. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 9:22:43
|
|
|
|
neni
|
Pika, jaz močno držim pesti za tvoje pingote. Pokliči me kaj! O znakih pa nič ne študiraj, še prehitro bodo tu. Pa seksi se oblači, ker letos se ne boš mogla več. Pa drugo leto tudi ne (vprašaj mene) Lana, Tim je že kar velik fant vidim, že kontaktira in se odziva, zdej je že lepo se z njim igrat, a ne?? Moj mali je pravkar zaspančkal, ga je spet ponoči nekaj sral. On na kavč, jaz pa na RR . Ta velik je pa z nočne, pa tudi spi. Lep dan vam želim. Upam, da bomo šli kaj ven ali malo na obisk k staršem, drugače bo dolg tale dan v stanovanju. lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 18:20:53
|
|
|
|
pika74
|
lana38 obstaja možnost, da se je nekaj vsidralo drugi dan po ET. Takrat sem namreč za eno kapljico zakrvavela. Potem nič več. Slabo mi je pa zmeraj bolj . Sam dnevi se prepočaaaaaaaaaaas premikajo. neni - a praviš, da morm sexy cunje nost.... OK jutr petke 7cm - a bo dost za sexy odpravo no, fajn bodte pa lep pozdrav vsem
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 19:48:43
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! A vam povem, po čem meni tukaj mooooooooooočno diši? He he po novi srečki . Tako, da pika74 petke gor, sexy cunje prav tako, ker si jih potem nekaj časa ne boš mogla privoščiti kot so ti napisale že moje predhodnice. Go punca go. Pa še ena bo srečka
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 20:20:30
|
|
|
|
anadejka
|
Ojla.Sem prebrala zdej vse nazaj in se Vam moram punce res zahvaliti za vse in da mislite na naju s Piko.Res hvala in tutu jest vam nazaj želim vse naj naj !! Bety teb pa najbolj od srca želim da tole nosečnost pripeljete do konca.Res je bilo več kot dovolj in če Bog obstaja, boš konec leta držala svoje dete v naročju! Drgač pa tut jest takoooo težko čakam ta dva tedna.Še vedno imam mal rezerve, če se slučajno ulije M in nočem preveč verjet.Vem moram bit optimistična in pozitivno razmišlajt, pa sej sm, ampak na momente pa kr ne morem verjet, tko čudn se počutm .Sej me sigurn razumete. Mene joške bolijo že od punkcije tako da to ne jemljem za "znak", danes pa me je začelo malo šraufat spodej.Mogoče je to znak, kaj pa vem, mogoče pa sem tut mal preveč pozorna na vsako pikico. Sploh ne bom več razmišljala o znakih, jest samo vsako jutro ko se zbudim s čistimi spodnjimi hlačami rečem "Juhej smo že en dan bližje" Lepe pozdravčke vsem želim, pa če se spet nekaj dni nič ne oglasim, želim vsem skupaj za praznik Dan žena, da ga preživite kar se da lepo in vas vaši moški in otroci vsaj en dan v letu mal razvajajo Mejte se
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 20:23:33
|
|
|
|
pika74
|
Oooooo kdo se je javu... moja sotrpinka . Držim pesti, da bo čim več takih dni - brez flekcov na spodnjicah - ane Anadejka
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 6.3.2008 21:07:09
|
|
|
|
anadejka
|
Jap
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 8:58:28
|
|
|
|
neni
|
Tudi jaz vama želim čiste spodnjice. Pa jutri ga fajn zažurajte! Ampak brez alkohola! Pa Pika, sem rekla sexy, ne da si nogo zlomi! lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 9:14:15
|
|
|
|
lana38
|
neni, naš Tim se že ful odziva in smeje. Prav presrečna sem, ko se mi nasmehne in kaj "pove". pika74, naj se le vsidra pri tebi tale pingvinček. Komaj čakam, da boš poročala. Prav verjamem ti, da ti dnevi zdaj gredo zelo počasi. anadejka, tudi tvoje poročanje komaj čakam. LP
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 18:47:00
|
|
|
|
pika74
|
Kaj se mi je dons zgodilo... zjutraj se peljem v Lj... in tam blizu obvoznice... v nizkem letu mimo mene švigne ena štorkla al neka čaplja ... sem kar z odprtimi usti gledala v luft ... čist me je frapirala In potem v službi vse normalno nekje do 13h... takrat grem na wc in obrišem... in čisto malo... za pol kapljice krvi . Vse se mi je sesulo... sm rekla, na, zdej je pa konc... pol mi je blo pa fuuuuuul slabo... pa skor za bruhat... sm rekla, nč, taka pa ne bom v službi in sm šla kr domov.......pa vmes še mal neni pokličem in čvekava... in pol sm skor mogla vrečko iskat v avtu... . Ko sem prišla domov, je blo mal boljš... mal na kavč, pa mal kosilo... in se je uredilo . Spodnjice so spet "čiste" . Bomo vidli, kaj bo iz te mokce... še mal bo treba počakat... v nedeljo bi bil po ciklusu 28. dan... lep pozdravček!
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 18:49:31
|
|
|
|
sayuri
|
Pika, štorklje so imele navigacijo vključeno in iskale tvoj naslov . TAle slabost je meni nekam znana . Meni je bilo od Etja naprej takoj slabo . Važno je, da so hlačke čiste
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 19:01:28
|
|
|
|
pika74
|
Sej je mela ena res neki na nogi obešen en GARMIN . A si imela ti skoz hlačke čiste? (kok sm firbčna ane )
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 19:09:32
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Sej je mela ena res neki na nogi obešen en GARMIN . A si imela ti skoz hlačke čiste? (kok sm firbčna ane ) Si me spomnila zdaj na DaisyE . ona je pošiljala štorklje z navigacijo takrat, ko sem bila jaz v postopku. Pa je mojo v Celje poslala . No, štorklja me je vseeno našla . Hlačke redno preoblačim, zato so čiste . Šalo na stran. Ne, niso ble skoz čiste - okrog 7. dneva se je na njih pokazal mini rjav flekec. Iz obupa sem test delala in valjda je bil negativen. POtem se ni flek več pojavil. Slabost pa čedalje hujša...in je trajla do 16. tedna
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 19:14:34
|
|
|
|
pika74
|
A tko je to s čistočo . No pr men je bla rahla nečistoča (1 mini kapljica) drugi dan po ET in ena mini danes, ko je 5. dan po ET. Mater sm že kr v skrbeh glede čistoče . Se morm poboljšat . Nč... morm še mal počakat. Tistih Celjskih štorklj se pa spomnem ja... so ble čist zbegane ampak na konc so vse najdle in dostavile svoje pošiljke v varne roke . Lp
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 7.3.2008 21:28:32
|
|
|
|
Anitka
|
Pika74 jaz ti pravi, da je uspelo. Glede flekca pa naj povem, da sem ga imela tudi jaz in sem takrat seveda že povsem obupala, a glej ga zlomka - po tistem sta se vseeno prikazali Štorklja ali čaplja, karkoli že je bilo - Greva na pico, a ne? Anadejka tudi zate imam zeloooooooooo dober občutek.
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 8.3.2008 6:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
, da bojo hlačke še naprej čiste, Pika in Anadejka!
|
|
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 8.3.2008 7:25:37
|
|
|
|
pika74
|
Ja, dons je dan žena!!! Lepo praznujte punce Jaz sem zdaj vsak dan bolj na trnih... in zjutraj sem mojemu rekla: "Dejva se zment, da ne bova žalostna, če pride . A prou?" pa je samo nekaj zamrmral (še spi ), zato moram čez kako uro ponovit vajo . Držte se - Anadejka tebi pa en koš Lp
|
|
RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) 8.3.2008 9:09:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce vse lepo ob dnevu žena vam želim. Jaz sem pa danes svojim zvestim kupcem ženskega spola priredila delavnico ličenja,ki bo trajala dobri dve uri,nato pa bomo čagale do jutra! LP
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?