|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
7.3.2008 17:54:13   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

pri meni gre ven bolj gosto, tak gost sluz (spermijiuser posted image user posted image user posted image )k kar ven pade  in plava v školjki.user posted image

ja. pol ko pa počakaš neki časa, se pa tista sluz raztopi in vse neki migeta

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.3.2008 17:55:08   
becky
zdej pa zares: vam še ni nikoli prišlo? pa nočem bit nesramna, res ne.  poleg tega pa maternica avtomatsko posrkne spermo v sebe. sem ravno zadnjič gledala dokumentarec o tem. in če ženski pride, je tud neka kao sluz poleg. tak da je verjetno to. jaz upam, da je to. sicer pa narava ne bi nardila take bedarije in pustila, da sperniji odplavajo ven namesto not. moja logika. sej bi človeštvo že izumrlo. po moje

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.3.2008 17:58:08   
uršika***
Becky kaj nikoli ti nazaj ven nič ne steče, ko končata?
Po mojem gre ven tudi nekaj spermijev. Itak jih je neka ogromna cifra pri enem izlivu. Bom poiskala nekje podatek kolk jih je. In samo eden sam samcat nas lahko osrečiuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.3.2008 17:58:27   
little angel
nekaj sperme v vsakem primeru ven stece. kaj tebi nena?pa ja vedno mi pride najmanj enkratuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.3.2008 17:58:53   
Tanik
pa saj veš, da samo najhitrejši pridejo do cilja. a nisi vidla un mail k je krožil, spermi z rožco plava proti jajčecu, romantik. ziher mu je ratal.user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.3.2008 17:59:35   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Po mojem gre ven tudi nekaj spermijev. Itak jih je neka ogromna cifra pri enem izlivu. Bom poiskala nekje podatek kolk jih je. In samo eden sam samcat nas lahko osrečiuser posted image

mislim da jih je nekje pol miljiarde in od tega jih par sto pride do maternice, mislim da je nekaj takega. po moje vsaki  nekaj ven stece. sej pa to je normalno ne?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.3.2008 17:59:49   
uršika***
Meni pa žal med samim sexom ne pride, si moram pomagat, al pa on. Tko da men vedno še kaj ven steče in mi maternica ne posrkauser posted image user posted image user posted image  vsega
Kaj teb pa vedno?

Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.3.2008 18:02:25   
little angel

Meni pa žal med samim sexom ne pride, si moram pomagat, al pa on. Tko da men vedno še kaj ven steče in mi maternica ne posrkauser posted image user posted image user posted image  vsega
Kaj teb pa vedno?

kaj res ti nena?????????uf jaz sploh ne vem ce bi mi blo do sexa ce mi nebi prislo...

Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.3.2008 18:03:28   
little angel
ampak kljub temu mi nekaj po sexu ven stece ko vstanem in grem lulat, ker ce ne grem lulat takoj po sexu dobim mehur vnetuser posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.3.2008 18:03:39   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

mislim da jih je nekje pol miljiarde in od tega jih par sto pride do maternice, mislim da je nekaj takega. po moje vsaki  nekaj ven stece. sej pa to je normalno ne?

ja. nekaj takega. tako da tistih tisoč, ki jih konča v kanalizaciji ni taka reč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.3.2008 18:04:56   
*nina*
pa vsaki pol še vn steče...ne se sekirat za to,sam majke mi da bom pogledala če migajo pol wcjuuser posted image user posted image user posted image sam dvomim

Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.3.2008 18:05:49   
uršika***
Ja res mi ne. Mi je pa zelo fajn. ampak ne na tak način, da bi mi pršlouser posted image
Če lohko razumeš. Sem pa žalostna,ker mi ne. in nič ne pomaga- seveda draženje ščegetavčka pomaga. brez tega pa ni ničuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.3.2008 18:07:48   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

pa vsaki pol še vn steče...ne se sekirat za to,sam majke mi da bom pogledala če migajo pol wcjuuser posted image user posted image user posted image sam dvomim

ja nina dans v akcijo, pol pa s svojim user posted image  poglejta skupaj spermijčke. boš vidla, kako bo to romantično. Po sexu gledat v WCuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.3.2008 18:10:01   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

ja nina dans v akcijo, pol pa s svojim user posted image  poglejta skupaj spermijčke. boš vidla, kako bo to romantično. Po sexu gledat v WCuser posted image user posted image user posted image

k pride moj domov mu bom tudi jaz predlagala, da bova romantično v WC gledala user posted image user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.3.2008 18:10:22   
little angel
ojej punce kako debato mamo vrjetno se bom se celo noc smejalauser posted image user posted image user posted image user posted image ni cudno da nam ne rata ce si mi zdi da smo ze ko neki mali psihotiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.3.2008 18:11:25   
Tanik
saj je prav tako, da smo nasmejane. pol tok ne mislimo na naše dneve do user posted image in bo hitreje naokoli user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.3.2008 18:14:05   
uršika***
Ja. še mal, pa bomo diplomirale iz tehle spermijev v Wcju. Jaz se kar režim na glas tukajle, ko sem sama.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.3.2008 18:14:35   
becky
ja menpride zmeraj vaginalno, skoraj zmeraj klitorično in občasno še tist ta ogromen orgazem, ki traja in traja in traja....... midva tak nardiva, da on pride, pol pa je še nekaj cajta v men. vem, da je noro, ampak sem nekje brala, da je pri psih tak, da jih krč zagrabi, ko jim pride. in ta krč prepreči, da bi sperma šla ven. pa če deluje pri psih, zakaj pri ljudeh ne bi. mogoče zato men skoraj nič ven nena steče. no, malo mi, ampak res malo. uršika***, ful škoda, da nimaš orgazma/ov.pa te tvoj na začetku dovolj stimulira? mogoč sam bolj dolgo rabiš kot on

Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.3.2008 18:18:17   
little angel
mislim da vecini punc vseeno nekaj ven stece... ne vem not, meni vedno te pa ce mi pride med sexom 1x al pa 4x pa ce pride obema istocasno al pa meni malo za njim... ne vem....

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.3.2008 18:18:38   
uršika***
Ne becky, dovolj me razrajca. Tudi če me tolk, da mi že skor čist pride, pa ga da pol not, je vsega konec. Čist drug občutek in tist moj orgazemček kar nekam pobegneuser posted image user posted image
Mam pa rajš Klitorično in tko mi vedno prideuser posted image user posted image  in se moj dragi vedno potrudi, da to tudi dosežem.user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.3.2008 18:21:38   
uršika***
Pa drugim vam vsem pride al kaj????
Sem samo jaz tak revež????
Sem vam nafoušuser posted image user posted image user posted image user posted image
(tipično slovenskouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.3.2008 18:22:39   
Tanik
nisi samo ti, jaz imam podobno kot ti user posted image
ampak se trudiva z mojim user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.3.2008 18:23:36   
little angel
no sej vsaka je svet zase glavno da vama pase in da uzivata. probajta cimvec polozajev pa mogoce najdeta kaksnega ki ti bi odgovorjal tako da te pripelje do vrhuncauser posted image jaz pa mislim da mam zdaj O al pa bo jutr sem dobla zdaj neki izcedek prvic po M mogoce se je malo hitro za O ampak plodni dnevi pa so se ziher zaceliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.3.2008 18:24:03   
uršika***
Natka zakaj ne morve dosežt vrhunca?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.3.2008 18:24:56   
little angel

Pa drugim vam vsem pride al kaj????
Sem samo jaz tak revež????
Sem vam nafoušuser posted image user posted image user posted image user posted image
(tipično slovenskouser posted image )

jaz se nisem mela nikoli takega sexa da mi nebi prislo no razen ko sem nedolznost zgublauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?