hanna1
|
..midve s Hano se tud vsem zahvaljujema,drgač pa kr z strahom štejem dneve in mesece,ko nama bo obema odklenkalo celodnevno crkljanje ..glede GH sem pa jaz od začetka komplicirala 100 na uro,zdaj pa ji nardim jed tako ,da je res okusna,zaradi železa pa dnevno pije sveže iztisnjen pomarančni sok,zmešan z pesnim sokom--je rekla P,da je v redu,--pa tud druga živila seveda,rada ima meso-mora bit fajn zmiksano,da gre dol in krompirček,malo korenčka,al pa zelenjavno juho,pa dodam tud kuhan rumenjak noter-zelo dobro tud meni ,pa jetrca kr skuham in krompirček poleg,pa še kakšno zelenjavo in pol jetrca zmiksam,ostalo pretlačim in je taka gosta juha,slano ravno toliko,da pač ni čist brez in tud rada poje,od sadja pa večkrat namočim slive in odvečno vodo uporabim poleg pomarančnega soka,slive pa zmiksam,pa poleg obvezno malo banane,da je prav sladko -,pa malo kivija ali pa jabolka,pa še kakšno drugo sadje....mam tud bolj skromno izbiro -zdaj vidim--polente ni marala,al pa ji z jabolkam ni bila v redu,pa razne omakce od zrezkov,kis od solate z kakšnim krompirčkom-to ma po meni ,pa...bomo morali še malo čarat--drgač se pa ona naje,ampak pol je še vseeno tako dobro tisto,kar mi jemo-včeraj je zmazala zelenjavno juho z rumenjakom,ampak potem je bil še vedno prostor za knedle in to jagodne--po moji skromni logiki se določeni alergeni z kuhanjem uničijo--sem tud jes poslala viator mail na ZS