|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
6.3.2008 11:11:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala

A ste že vidle slovensko babano.

user posted image user posted image ne

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.3.2008 11:18:00   
makala
Julči, slikco banane sem jo dala gor, pa je niuser posted image user posted image .
To sem pa jst, računalniški heker.user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.3.2008 11:19:26   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Jutro
pri nas sicer bolj klaverno.Smo spet noč prebedeli,ker je frajla zdaj še nahod fasala.Bi človek kr znorel.Pol  dihat ni mogla,pa zizala bi kr naprej,pa stala na postli,.........vglavnem cele kolobocije do 5 zjutraj.
Tk da zdaj upam da me moja kava zbrihta,ker če ne bom cel dan ko user posted image

Fajn za menjavanje receptov ,too je pri meni dobrodošlo,ker nimam idej,pol se mi pa zdi da kreno in isto kuhamo.user posted image

Joj julci, pol smo ble pa midve v tandemu - nočni ptici.

Paparico bom poslala...evo, samo še malo, pa bo na mailih...user posted image user posted image user posted image .

Joj Hanna - sej se bo porihtal brat. Samo bo pa moral pazit nase!!!!user posted image

Pri naši bajti tud burek obožujemo!!!!! Lara ima pa full rada krompir...ki ga kombiniran z zelenjavo, pa riž, pa polento tud je...sadje je pa bolj tako tako.  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.3.2008 11:26:44   
hanna1
..midve s Hano se tud vsem zahvaljujema,drgač pa kr z strahom štejem dneve in mesece,ko nama bo obema odklenkalo celodnevno crkljanje user posted image user posted image user posted image

..glede GH sem pa jaz od začetka komplicirala 100 na uro,zdaj pa ji nardim jed tako ,da je res okusna,zaradi železa pa dnevno pije sveže iztisnjen pomarančni sok,zmešan z pesnim sokom--je rekla P,da je v redu,--pa tud druga živila seveda,rada ima meso-mora bit fajn zmiksano,da gre dol in krompirček,malo korenčka,al pa zelenjavno juho,pa dodam tud kuhan rumenjak noter-zelo dobro tud meni user posted image ,pa jetrca kr skuham in krompirček poleg,pa še kakšno zelenjavo in pol jetrca zmiksam,ostalo pretlačim in je taka gosta juha,slano ravno toliko,da pač ni čist brez in tud rada poje,od sadja pa večkrat namočim slive in odvečno vodo uporabim poleg pomarančnega soka,slive pa zmiksam,pa poleg obvezno malo banane,da je prav sladko user posted image -,pa malo kivija ali pa jabolka,pa še kakšno drugo sadje....mam tud bolj skromno izbiro user posted image -zdaj vidim--polente ni marala,al pa ji z jabolkam ni bila v redu,pa razne omakce od zrezkov,kis od solate z kakšnim krompirčkom-to ma po meni user posted image ,pa...bomo morali še malo čarat--drgač se pa ona naje,ampak pol je še vseeno tako dobro tisto,kar mi jemo-včeraj je zmazala zelenjavno juho z rumenjakom,ampak potem je bil še vedno prostor za knedle in to jagodne--po moji skromni logiki se določeni alergeni z kuhanjem uničijo--sem tud jes poslala viator mail na ZSuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.3.2008 11:54:34   
viator
Evo poslala Paparice...upam, da ste dobile. Če bi še katera...se kar javite. user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.3.2008 12:31:49   
Anonimen
Jaz imam Paparico doma in sploh ni tako slaba. Nekatere jedi so res čist angleške (malce nenavadne za naš okus), ampak otrokom so jedi v glavnem všeč. (razen našemu Juretu) Sem tudi našemu malčku delala nekaj iz nje, ampak sem za enkrat še malo omejena, saj bova meso začela uvajat zdaj, ko bo star  6 mesecev.

Danes pa mu bom naredila polento s kolerabico. Me zanima, če bo jedel.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.3.2008 12:32:15   
hanna1
HVALAAAAAAA!!!!user posted image user posted image user posted image

Je že shranjena user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.3.2008 12:59:38   
makala
Hvala Viator.
Sem si že sprintala in prinesla v kuhinjo, da imam pri roki.
Res raznoliki recepti. Super.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.3.2008 14:33:58   
mateyka
kaj pa vem, naša pa ne mara "odrasle" hrane - skor bruha tok ji je zanič (un refleks se ji spoži) user posted image sem ene parkrat probala (špinača s smetanco in pirejem, pražen in pokuhan mesek z grahkom in kromiprjem, razni zelenjavni pireji s krompirčkom al polento..), men in možu je blo ful dobr, njej pa blek.. tko da smo bolj na sadju in potem probam tam not uturit kako zelenjavo.
dans smo recimo papal banano in dušene bučke, jutri jabolko in korenček, pojutrišnjem bom verjetno dala krompir z jabolkom (pire) - to ji je res dobr in tega res dost poje. sam samo zelenjavo al s prilogo al pa mesekom - ni šans user posted image ne vem kako naj jo navdušim.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.3.2008 14:35:56 >

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.3.2008 14:45:22   
dodi
A lahko še meni recepte - bo vsaj kaka idejauser posted image user posted image

Sem pa jezna ko user posted image  zopet se nam je pokvaril Kangoo,presneta škatla,sej samo še po servisih voziva te avtomobile user posted image  user posted image jutri bo zopet klical vlečno,da ga bodo odpeljali v Kranj,jao letos pa res ni naše leto...vsake tri tedne imamo en avto na servisiranjuuser posted image ga kupiš,potem ga pa dve leti popravljaš,da potem če ti je sreča mila dela ene par let...to je nujno zlo

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.3.2008 14:45:36   
julci
Pri nas ma vse rada,od zelenjave,sadja razen banane ne je,meso sicer bolj tk,ima pa grozno rada sladkovodne ribe,krompir na 1001 način,.............
Pri zelenjavi ma pa najrajš dušeno al pa v juhici.Upam da čimbolj dolgo.

Viator hvala za paparico.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.3.2008 15:31:55   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

A lahko še meni recepte - bo vsaj kaka idejauser posted image user posted image

Dodi, ni problema, daj mi prosim tvoj mail na ZS

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.3.2008 19:25:21   
dodi
Da nas dvignem!
Kje pa ste?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.3.2008 19:39:02   
majrim
sem prišla mimouser posted image ..malo poškilit...sem pomagala dragemu pečt vanilijeve rogljičke za tastauser posted image ...zdej pa šibam pod tuš in se opedenat,ker imam jutri Guser posted image
..kje se pa laubica skrivauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.3.2008 20:26:56   
viator
Jaz se spravljam na telovadbo, čeprav me še vse boli od zadnjič. Jutri ne bom mogla iz pojstle vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lara je še vedno tečna, pa mal alergije se ji je pojavilo, hmmmm...user posted image . Bom videla, kako bo jutri....noč bo pa prav gotovo pestra. Bom imela tudi ponočii telovadbo z Laro v naročju in bom špancirala gor in dol...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.3.2008 20:27:26   
viator
Dodi, sem poslala paparico.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.3.2008 20:49:26   
julci
čer midve končno doma,sva se malo potepaleuser posted image je dragi v službi pol pa midve zgasneva.user posted image malo je treba.kje pa ste da ni padla kaka čvek partija.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.3.2008 20:51:13   
stephany
Viator - hvala za recepte user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.3.2008 21:50:36   
hanna1
Takole ,potovalka pripravljena,ati na šiht,malija v postelji(pa še ne spita-tamala tako živo gleda,ko bi imela sršene v ritiuser posted image ).
Danes smo imeli starši sestanek pri verouku--sva bila pa sama z Blažem,pa še en ati z sinom je pol čakal zunaj--ma sva mela pridigo-je naloge treba bolj delat,pa na internetu iskat odgovore za tiste listke,ki jih dobi pri maši,ker nimamo ta velikega Svetega pisma,pa test je dobu nazaj,pa..... men se je kr vrtelo-pa če bo več - kot + za obisk verouka,bo imel cvek,....mi je čist morala padla,ko mama že tolk dela z šolo user posted image user posted image user posted image .Mi smo imeli veliko manj zakomplicirano vse-eh bo že,da ga le spravimo k birmi,pol bomo pa lažje zadihali in vem,da ko bomo šli k maši,bomo šli zarad sebe ,ne pa zato,da bo izpolnjen bonus--pa sem verna,hodim v cerkev-ne redno sicer,sam včasih me pa ta diktatura pred birmo kar malo dvigne user posted image

Sem malo dons bolj take volje--prihaja tetka user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.3.2008 21:58:25   
julci
Hana zarad verouka se pa ne sekiri preveč,mislim da kar si zdaj dovolijo pa presega vse meje.Jaz mam pa naslednji četrtek sestanek ,da mu da snov za obhajilo.Bo zgleda šol letos,če si nebo premislala.Pa še to ,da nas je župnik prisilo ,da more hodit,če ne nebo dal dovoljenja da bi lahko Zalo krstili.Pa še preveč se hočjo vmešavat v vse skupaj.

A veš da sem jaz prej opazla roza izcedek,ne vem a se mogoče pri meni pripravljaprva tečka rdečka po porodu.Bomo videli,kaj bo jutri prineslo.pogrešam je že ne.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.3.2008 22:11:50   
hanna1
julci,jes ti z veseljem kero odstopim user posted image user posted image ,sem bila po porodu več s tetko kot brez,malo tud zaradi Mirene,se mi je šele zdaj začelo malo uravnavat,je res bolj švohna,sam dalj časa traja,pa samo toliko,da glih moram met mali vložek...malo vohljam po kulinariki,ker mi diši,da bi nekaj pekla-definitivno pa pade gibanica--enkrat sem kar po občutku jo naredla,kot sem jo jedla dol,sam....ni bila to user posted image
...sta se mi moja dva prej smejala,ker sem se končno spravla ene 3 CD muzike zapečt z računalnika--mi je zadnjič znanec,ki je "zdravil" naš rač. od virusov,mi naložil Nerota in po sem jes--sej mi je koj uspelo,še ovitke sem zrihtala...kundi jes,čeprav sem 100 let zadaj za cajtom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.3.2008 22:12:43   
hanna1
...o dodi,si pospravila četico pod kovter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.3.2008 22:20:09   
hanna1
...jes grem spaaaaat user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.3.2008 22:22:08   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...jes grem spaaaaat user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

a ni malo prehitrouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.3.2008 22:43:13   
dodi
Vam jutri zjutraj prilimam slikce kako spijo al pa še danesuser posted image
janja
user posted image

žan
user posted image

irma
user posted image

breda
user posted image

mirjam
user posted image

vanja
user posted image

nadja
user posted image

nace
user posted image

vida
user posted image

vilma
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?