Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:18:09
|
|
|
|
ada2
|
Jasno? kot beli dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:18:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pridem raje ko bo lepo vreme z otrokoma ... oni ki se po tleh valja... Zmenjeno! Ta post si bom shranila. Mogoče pa bom kdaj rabila dokaz...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:19:45
|
|
|
|
ada2
|
zdaj pa čisto zares lahko noč res se moram naučit na hitro se poslovit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:19:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj pa beži spat, da bom jaz lahko imela monologe...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:20:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pridem raje ko bo lepo vreme z otrokoma ... oni ki se po tleh valja... Zmenjeno! Ta post si bom shranila. Mogoče pa bom kdaj rabila dokaz... ej, čisto resno mislim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:21:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Zdaj pa beži spat, da bom jaz lahko imela monologe... izvoliš..... pa tolko gle, da kakih 5 strani naklofaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:21:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hm... Jaz pa pogrešam eno novemberko. Ki je začela delat v JU in je očltno pozabila na nas. Sharpy... oglasi se kaj:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:22:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 izvoliš..... pa tolko gle, da kakih 5 strani naklofaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:25:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Buuuuuuuuubiiiiiiiiiiii... kako si? Peeeeeeeeteeeeeeeearrrrrrrrrdaaaaaaaaaaaa.... Sobica je od petarditoja in zato se spravi VEN!!! Še katera
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:26:01
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne. ti je bilo prihranjeno... ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila Res je, nikoli ne veš kaj te v življenju čaka
< Sporočilo je popravil jana26 -- 5.3.2008 22:27:01 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:26:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zadnjič sem nekje na RR zasledila, da se je oglasil Rok_LM. Me prav zanima zakaj se ne oglaša več pri novemberkah?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:29:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana26 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne. ti je bilo prihranjeno... ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila Res nikoli ne veš kaj te v življenju čaka To maš sicer prav, ampak jaz si pa za sebe res ne predstavljam da bi imela 4 otroke. Pri nas bo že drugi "misija nemogoče". Za kaj več pa itak niti sanjat ne upam. Jaz bi sicer ful rada imela tri otroke, ampak če nam v drugo ne ratajo dvojčki, potem tretjega definitivno nebo. Že za to, da bi imeli dva sem porabila skoraj eno leto, da sem mojega prepričala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:32:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jana, kaj pa če ti ješ kaj takšnega kar ne odgovarja in ima zato driskico? Sicer je zdaj ravno v taki starosti, ko so krči najbolj intenzivni. Joj, me kar glava začne bolet ko se spomnim kako dretje je bilo pri nas. Brrr...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:37:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, ni je več. Grem pa še jaz Lahko noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:39:11
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jana, kaj pa če ti ješ kaj takšnega kar ne odgovarja in ima zato driskico? Sicer je zdaj ravno v taki starosti, ko so krči najbolj intenzivni. Joj, me kar glava začne bolet ko se spomnim kako dretje je bilo pri nas. Brrr... Mogoče , ampak zanimivo je to da so se krči začeli šele po cepljenju, prej pa jih tudi L ni imel, drugi dan po cepljenju pa sva že dežurala do 1. ponoč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:43:28
|
|
|
|
jana26
|
Se pa normalno izogibam hrani ki napenja, ki ni priporočljiva za doječo mater, izogibam se kisli, surovi, konzervirani hrani, ... mogoče jem kaj, pa mislim da ne škodi
< Sporočilo je popravil jana26 -- 5.3.2008 22:44:29 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:45:37
|
|
|
|
jana26
|
Naty in vsem ostalim lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 6:29:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 7:11:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Hvala za kavo. Samo bebija spravim v vrtec in si jo pripravim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 7:48:31
|
|
|
|
jana26
|
Dobro jutro, sem že spila in J&A odpeljala v vrtec. Si grem pa vseeno še eno malo pripravit, tako z veliko mleka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 9:26:01
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Se samo na hitro javim, da me ne boste pogrešale ...vse je OK, sam gužva taka ...vas zvečer preberem, pa upam, da bo kak čvek ...vam mam toooolk za povedat, zdaj ko se dva dni nismo tipkale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 11:47:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
Malo nas moram prestaviti višje, ker spet tonemo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 12:24:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo me! Malo z zamudo Eh, včeraj sem mrknila. Jaz nisem več sposobna takega tempa, zanimivo pa je, da lažje preguram dan, če sem skoz v akciji in stresu. Kak pa imam malo fraj, me kar v horizontalo meče Pol pa ponoči ne morem spat, bubi me zbudi, potem pa on tak sladko spančka, jaz pa se premetavam. Če jaz julij dočakam.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 12:26:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, petarda, poročaj! Jaz grem tudi nazaj v službo še danes. Zato pa zdaj ne smem zabušavat, se moram hitro kako poglavje naučit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 13:11:14
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ojla. Joj, sej sem vas vse prebrala za nazaj, pa sprot pozabim kaj se vam dogaja. No, sem porajtala da se je Petarda le zbudila in otroku odstopila sobico. V glavnem pri nas je totalna zima, piha tko, da vse odnaša. Pa sej sem vedla da bo tako, ko bo Žana glih tok velika, da bi lahko začele hodit ven brez omejitev se bo pa vreme zdrekalo. In, tako je. Sva pa včeraj imele pregled (pri 4 tednih) in rezultat: Ob rojstvu: 4 tedni: 52 cm 56,5 cm 3700 g 4910 g 35, obseg glave 38, obseg glave Bi se lahko reklo, da je konkretna. Pa tudi drugače je vse OK. No, ostani zdravi in nasmejani pa se še kaj tipkamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?