|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
5.3.2008 21:28:31   
NinaŠ
A čva še novo stran odpreti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 176
5.3.2008 21:29:58   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A čva še novo stran odpreti user posted image

absolutnouser posted image

a ti kajj veš kje se ostale potikajo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 177
5.3.2008 21:30:41   
NinaŠ
Pismo, mene pa vsebolj skrbi za Anžeta... ...sem že preveč prebrala user posted image - toži, da ga boli vrat in glava (seveda ko ni pod vplivom paracetamola user posted image ), zdaj sem pa prebrala, da so to znaki za meningitis user posted image user posted image user posted image . Aaaaa, jutri greva nazaj k P user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.3.2008 21:31:29   
NinaŠ
a ti kajj veš kje se ostale potikajo?

pojma nimam, zadnja dva dni je tu gor res sumljivo zatišje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.3.2008 21:33:32   
jana26

Jana, pa so L vsaj poslali blato v laboratorij, da potrdijo rota virus? Ker meni tak odnos - "verjetno ima..." ne bi bil všeč  user posted image

Ne, ker smo Lukata pred parimi dnevi cepili proti rota virusu in mi je P zagotovila, da bi bil izvid negativen user posted image  . Se je stanje sicer čez vikend umirilo in dva dni skoraj nismo kakali, v ponedeljek zvečer pa se je stanje zopet poslabšalo. Je pa teža kljub driskici zrasla in L tudi normalno je cca na 3 ure.
A imate kakšne izkušnje s tem? Kaj naj naredim oz. zahtevam pri Puser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 180
5.3.2008 21:37:54   
NinaŠ
Kaj naj naredim oz. zahtevam pri P

pri P lahko zahtevaš odvzem blata in pregled le tega v laboratoriju - tam potrdijo ali ovržejo rota virus. Drugače sta pa oba moja drobižka, ko sta bila dojena, kakala zelooo pogosto in v času krčkov je bilo blato  večkrat tudi zelene barve (kao driska), pa so vsi (P in patronažna) rekli, da je to čisto normalno user posted image , da je povezano s krči user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 181
5.3.2008 21:41:35   
jana26
Ja Nina tudi pri nas je blato zelenkaste barve in prisotni so krči. Koliko časa pa je pri vas to trajalo, vse dokler so bili prisotni krči user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.3.2008 21:46:45   
Naty_ka
Dober večer user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.3.2008 21:47:43   
NinaŠ
Ja recimo tam do ponehanja krčov se je občasno pojavljalo, vendar totalno neredno - včasih 14 dni skupaj, včasih samo 1x na dan user posted image ... ...se pa sploh nisem obremenjevala s tem.   

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.3.2008 21:48:34   
NinaŠ
Dober večer Naty user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.3.2008 21:53:33   
jana26
Uf Nina si me potolažila user posted image , očitno gre pri nas za podobno situacijo kot je bila pri tebi.
Vendar mi P ni omenila nikakršne povezave med krči in zelenim blatom, omenila je le rota virus in sem bila zato še bolj zakrbljena. Izkušnje od prej pa s tem nimam, ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne.

< Sporočilo je popravil jana26 -- 5.3.2008 21:54:19 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.3.2008 22:00:09   
NinaŠ
ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne.

user posted image  ti je bilo prihranjeno... user posted image ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.3.2008 22:02:24   
ada2

Pismo, mene pa vsebolj skrbi za Anžeta... ...sem že preveč prebrala user posted image - toži, da ga boli vrat in glava (seveda ko ni pod vplivom paracetamola user posted image ), zdaj sem pa prebrala, da so to znaki za meningitis user posted image user posted image user posted image . Aaaaa, jutri greva nazaj k P user posted image  

pri meningitisu je oteženo upogibanje vratu naprej, se pravi da ne moreš glave upognit naprej, ne moreš se naprimer z brado dotaknit roba ključnice.

pa pogosto je prisotno bruhane brez driske, zaspanost, razdražljivost, glavobol, zavračanje pijače, zmedenost, vročina.

čez noč ga opazuj, jutri pa se le pojdita pokazat, da boš ti mirna, prepričana pa sem, da ne bo nič hudega, ampak ziher je ziher.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.3.2008 22:03:51   
ada2
dober večer Naty - kam si spet pobegnila?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.3.2008 22:05:37   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem pa imela danes tako ludnico, da na trenutke več nisem vedela kje imam glavo. Zjutraj najprej h G (smo ugotovili, da bi že zdavnaj mogla priti na pregled), potem na banko urejat papirje. No, to je bilo v MS. Zatem šibam v G. Radgono na zavod, ker sem se morala danes oglasiti. Tam sta se točno v križišču zakantala dva tovornjaka. Je bila prava umetnost priti ven.
Nato hitim na Ptuj na en razgovor. Nato v vrtec po Sergeja in ga peljem k svakinji (8 km vstran), ker sem imela ob štirih v vrtcu delavnico (naš vrtec je vključen v projekt Babičina kuhinja in smo kuhale). Pol osmih sem šla iskat malega da sva se do osmh porihtala in je šel spat.
Škoda da nisem stisnila števca na nulo preden sem štartala od doma. Mislim da sem naredla okrog 130 km.user posted image

inteligence.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.3.2008 22:06:42   
Naty_ka
Tu sem user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.3.2008 22:07:36   
NinaŠ
Lahko noč user posted image . Me je Tina prišla iskat za v posteljo, da se bova stisnili user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.3.2008 22:07:54   
Naty_ka

... user posted image ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.3.2008 22:08:47   
Naty_ka

Lahko noč user posted image . Me je Tina prišla iskat za v posteljo, da se bova stisnili user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Lahko noč. Pa fajn se cartajta user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.3.2008 22:11:17   
Naty_ka
Ej, Ada, tebe bom pa itak po riti user posted image . Pa zakaj me nisi poklicala da bš prišla na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Madona! Jaz včasih cele dneve previsim na računalniku in vidim vse kar kdo napiše. Pride pa kak dan, kot je npr. danes in me ni nič poleg in enostavno zamudim vse.
Pa imaš mojo telefonsko in bi me LAHKO POKLICALA!!!!!!!!!! Oz. se kar pripeljala na kavo user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.3.2008 22:15:03   
ada2
lahko noč še z moje strani, jutri bo spet treba zgodaj vstatiuser posted image , kaj hočemo, dopusta je konec, ostalo pa mi je še 10 dni starega (lanskega), za letošnjega pa še sploh odločb nismo dobili, ampak mislim, da se ne bo nič razlikovalo od lani, torej 31 dniuser posted image

ampak kdaj bom pa spet to izkoristilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.3.2008 22:16:01   
ada2
Oz. se kar pripeljala na kavo

user posted image ja, ti bi pa bila nekje na poti med radgono in ptujemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.3.2008 22:16:33   
Naty_ka
Ada, tudi tebi lahko noč user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.3.2008 22:17:21   
ada2
sploh pa danes ne bi utegnila, ker sem lazanjo delala, pa še na čas sem bila vezana zaradi predavanja v službi. pridem raje ko bo lepo vreme z otrokomauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.3.2008 22:17:30   
Naty_ka
Ne, samo res. Drugič me pokliči. Jasno?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?