Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:28:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
A čva še novo stran odpreti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:29:58
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A čva še novo stran odpreti absolutno a ti kajj veš kje se ostale potikajo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:30:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, mene pa vsebolj skrbi za Anžeta... ...sem že preveč prebrala - toži, da ga boli vrat in glava (seveda ko ni pod vplivom paracetamola ), zdaj sem pa prebrala, da so to znaki za meningitis . Aaaaa, jutri greva nazaj k P
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:31:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
a ti kajj veš kje se ostale potikajo? pojma nimam, zadnja dva dni je tu gor res sumljivo zatišje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:33:32
|
|
|
|
jana26
|
Jana, pa so L vsaj poslali blato v laboratorij, da potrdijo rota virus? Ker meni tak odnos - "verjetno ima..." ne bi bil všeč Ne, ker smo Lukata pred parimi dnevi cepili proti rota virusu in mi je P zagotovila, da bi bil izvid negativen . Se je stanje sicer čez vikend umirilo in dva dni skoraj nismo kakali, v ponedeljek zvečer pa se je stanje zopet poslabšalo. Je pa teža kljub driskici zrasla in L tudi normalno je cca na 3 ure. A imate kakšne izkušnje s tem? Kaj naj naredim oz. zahtevam pri P
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:37:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj naj naredim oz. zahtevam pri P pri P lahko zahtevaš odvzem blata in pregled le tega v laboratoriju - tam potrdijo ali ovržejo rota virus. Drugače sta pa oba moja drobižka, ko sta bila dojena, kakala zelooo pogosto in v času krčkov je bilo blato večkrat tudi zelene barve (kao driska), pa so vsi (P in patronažna) rekli, da je to čisto normalno , da je povezano s krči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:41:35
|
|
|
|
jana26
|
Ja Nina tudi pri nas je blato zelenkaste barve in prisotni so krči. Koliko časa pa je pri vas to trajalo, vse dokler so bili prisotni krči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:46:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober večer
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:47:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja recimo tam do ponehanja krčov se je občasno pojavljalo, vendar totalno neredno - včasih 14 dni skupaj, včasih samo 1x na dan ... ...se pa sploh nisem obremenjevala s tem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:48:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dober večer Naty
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 21:53:33
|
|
|
|
jana26
|
Uf Nina si me potolažila , očitno gre pri nas za podobno situacijo kot je bila pri tebi. Vendar mi P ni omenila nikakršne povezave med krči in zelenim blatom, omenila je le rota virus in sem bila zato še bolj zakrbljena. Izkušnje od prej pa s tem nimam, ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne.
< Sporočilo je popravil jana26 -- 5.3.2008 21:54:19 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:00:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
ker J&A nista nikoli imela takega blata kot ga ima L in tudi krčev ne. ti je bilo prihranjeno... ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:02:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pismo, mene pa vsebolj skrbi za Anžeta... ...sem že preveč prebrala - toži, da ga boli vrat in glava (seveda ko ni pod vplivom paracetamola ), zdaj sem pa prebrala, da so to znaki za meningitis . Aaaaa, jutri greva nazaj k P pri meningitisu je oteženo upogibanje vratu naprej, se pravi da ne moreš glave upognit naprej, ne moreš se naprimer z brado dotaknit roba ključnice. pa pogosto je prisotno bruhane brez driske, zaspanost, razdražljivost, glavobol, zavračanje pijače, zmedenost, vročina. čez noč ga opazuj, jutri pa se le pojdita pokazat, da boš ti mirna, prepričana pa sem, da ne bo nič hudega, ampak ziher je ziher.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:03:51
|
|
|
|
ada2
|
dober večer Naty - kam si spet pobegnila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:05:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz sem pa imela danes tako ludnico, da na trenutke več nisem vedela kje imam glavo. Zjutraj najprej h G (smo ugotovili, da bi že zdavnaj mogla priti na pregled), potem na banko urejat papirje. No, to je bilo v MS. Zatem šibam v G. Radgono na zavod, ker sem se morala danes oglasiti. Tam sta se točno v križišču zakantala dva tovornjaka. Je bila prava umetnost priti ven. Nato hitim na Ptuj na en razgovor. Nato v vrtec po Sergeja in ga peljem k svakinji (8 km vstran), ker sem imela ob štirih v vrtcu delavnico (naš vrtec je vključen v projekt Babičina kuhinja in smo kuhale). Pol osmih sem šla iskat malega da sva se do osmh porihtala in je šel spat. Škoda da nisem stisnila števca na nulo preden sem štartala od doma. Mislim da sem naredla okrog 130 km.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:06:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tu sem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:07:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lahko noč . Me je Tina prišla iskat za v posteljo, da se bova stisnili .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:07:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... ...bogsigavedi kaj se boš pri četrtem otroku naučila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:08:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Lahko noč . Me je Tina prišla iskat za v posteljo, da se bova stisnili . Lahko noč. Pa fajn se cartajta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:11:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej, Ada, tebe bom pa itak po riti . Pa zakaj me nisi poklicala da bš prišla na kavo Madona! Jaz včasih cele dneve previsim na računalniku in vidim vse kar kdo napiše. Pride pa kak dan, kot je npr. danes in me ni nič poleg in enostavno zamudim vse. Pa imaš mojo telefonsko in bi me LAHKO POKLICALA!!!!!!!!!! Oz. se kar pripeljala na kavo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:15:03
|
|
|
|
ada2
|
lahko noč še z moje strani, jutri bo spet treba zgodaj vstati , kaj hočemo, dopusta je konec, ostalo pa mi je še 10 dni starega (lanskega), za letošnjega pa še sploh odločb nismo dobili, ampak mislim, da se ne bo nič razlikovalo od lani, torej 31 dni ampak kdaj bom pa spet to izkoristila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:16:01
|
|
|
|
ada2
|
Oz. se kar pripeljala na kavo ja, ti bi pa bila nekje na poti med radgono in ptujem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:16:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ada, tudi tebi lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:17:21
|
|
|
|
ada2
|
sploh pa danes ne bi utegnila, ker sem lazanjo delala, pa še na čas sem bila vezana zaradi predavanja v službi. pridem raje ko bo lepo vreme z otrokoma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.3.2008 22:17:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ne, samo res. Drugič me pokliči. Jasno?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?