narava
|
Gud mnuvning tetke! Evo, v lj je vreme bl tko tko, grad se sicer vidi, po okoliskih hribih maaalce snega, veter ful piha, drgac pa ok moje pocutje: odlicno! spat sem sla ob 21.00 in spala celo noc! sicer sem sla vmes 1x lulat (pa se to, ker sem pol litra tekocine spila pred spanjem -uh, kok sm bla zejna po MŠ), ampak tega ne stejemo.. zbudila sem se kot prerojena!! ej, ta MŠ: sej je blo zanimivo pa vse, ampaaaaaaak tako utrujajoce..dve uri sedet na tistih stolih, 9 ur sem delala pol sem se 1 uro domov vozila, prisla domov in na brzino skuhala (pire krompir in gobova omaka), pojedla t.j. zmetala vase in sva ze letela k MŠ. Takle tempo bi me cist skrhal ce bi ga mogla nadaljevat se dobr, da je zdej mir do torka..uf ammm..kaj ste se se zgovarjale? aja, mixi, dobrodosla med nami. oooo ja, te bomo kar fajn ponucale, no worries torej, kaj se lahko skuha na brzino in da ni vsak dan riz/krompir/pasta? ja naty, velkom bek. tudi ti bi se mogla posvetovat s cmrliko in comp prestavit/povezat s TV joj, katina. jst ti res skidam kapo, zase ne vem ce bi bila tako dosledna pri tej dieti! res si zasluzis enga lepga in zdravga !! taula, nic skrbet glede bebice in cukra. najprej test, pol pa skrbet ce bo treba. tut skrbi in stres vplivajo na cukr, zato kar lepo uzivaj v nosecnosti.. glede srecanja: hmm, naceloma sem tudi za, vendar je 29.3. se dalec in glede na to kako nasponane imam cele tedne, mi en fraj vikend zelo veliko pomeni..pa doma pri mami nisem bila ze skoraj 2 meseca (ker mi sploh ne rata) tko da res, bom se videla kar se tice srecanja.. no sej se se beremo lp, narava.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|