Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 20:41:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancho a se mi bo še katera pridružla pri skupinskem hujšanju po porodu? Skupaj ziher zmoremo jaaaaa jaz
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 20:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer čvekice Sem rabila kar nekaj časa ,da sem vse prebrala in skoraj vse pozabila, kar sem hotela komenitrat Mojca jaz sem jemala legofer sirup v prvi nosečnosti in ti ga ni treba s sadnim sokom. Tteeaa za trebušček
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 20:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - tud tvoj je še bolj majhen, ampak raste - to je pomembno Jaz grem tud počivat. Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 20:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: tancho a se mi bo še katera pridružla pri skupinskem hujšanju po porodu? Skupaj ziher zmoremo jaaaaa jaz jaz tud
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 20:45:10
|
|
|
|
polly80
|
alea01,ful lep trebušček,res! tako velikega mam jaz približno,če ne še večjega ,sem pa 27t+3 dni..pa res si suhica. nya-hvala,ampak ta potem ni za dojenje al je tudi dojenju namenjena?bi tako da je za oboje,kot pa da moram potem še eno kupit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 5:14:13
|
|
|
|
Eva2008
|
Dobro jutro. Samo eno veliko skodelo omamno dišeče vam skuham, za tiste, ki jo pijete in grem v službo. Sem polna energije. Uživajte. Eva
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:17:43
|
|
|
|
tteeaa
|
Jutro! Če vam je bila tista kavica od Eve premalo, sem vam zdaj še eno skuhala. Izvolite..... . Mojca- bi geslo, prosim . Zakaj sploh skrivate vaše lepe trebuščke? Jaz nisem dala nič gesla, raje ponosno pokažem bušija . Zdaj moram pa še malo za nazaj prebrat, pa kaj pokomentirat.....
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:20:17
|
|
|
|
tancho
|
Dobro jutro ! Vsem ponujam jutranjo , čajčka, kakav... Se tudi jaz samo na hitro oglašam, saj se morm it zrihtat, ker gremo v šolo za starše vsem našim želim prečudovit dan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:20:20
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 kje si dobila lupinico?pa kolko stane?tud sama jo iščem,bi rada nekaj poceni,ker imam drugače avtosedež za od 0-18 mesescev,samo ko s tem ne morem odnest iz bolnice,pa rabim še lupinico.kak nasvet? jaz sem kupila rabljeno preko Bolhe. Je lepo ohranjena, ima strehico za sonce in je zelene barve. Plačala sem pa 40€ zanjo. pa tudi za kakšno drugo stvar se kar splača na Bolho pogledat. Vsaj meni se tako zdi....
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:23:44
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Maš pa čisto podobno obliko kot jaz in jaz ful računam na punčko, ker imam lubeničasto obliko in pravijo, da je to . Prerokujem ti, da boš ti tud dobila pupiko. LP Se strinjam . ampak zdravniki pa še kar modro molčijo . Morda bom v torek na pregledu končno dobila tudi zdravniško potrditev spola . če ne bo mali lump spet ritke kazal
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:52:59
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutroooo.... kakšni lepi bušiji jaz sploh ne vem, kdaj bom kaj nabavila za moja ... včeraj sva šla malo pogledat cunjice in pripomočke, pa mi je uspelo samo prsne blazinice kupit... pomojem niti pol ponudbe nisva pogledala, sem bila čisto fuč... kombinacija tretjega trimesečja in spomladanske utrujenosti zgleda... aja, pa še pas sem si naročila, ker mi ne bo zneslo brez njega, že zdaj me na nos vleče... mi ga je že prejšnji mesec priporočila fizioterapevtka, samo ne vprašat, koliko stane: 51 € sem probala tistega elastičnega od la vie-ja, pa se mi zdi, da je to bolj slaba opora, pri tem ortopedskem je pa božanski filing, ko mi ga je dala gor... za tistih nekaj sekund me je kar nehal bolet križ... je pa tak (torej najbrž vreden svoje cene glede na la vie-jev kos elastike - ki bi ga, btw. pomojem lahko naredila tudi doma):
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Evo, vam še jaz pristavim kavico. Danes sem se končno naspalaaaaaaaaaaaaaaa. Včeraj sem padla v osteljo že pred 10zvečer.Niti prebrat vas nisem šla. tteeaa, lep trebušček. *Mojca*. tebe pa prosim za geslo, da še jaz pokomentiram tvoj trebušček, ki je bil do zdaj tako skrivno majhen.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 7:54:28
|
|
|
|
simdar
|
Dobro jutro. Ja na Bolhi res dobiš marsikaj uporabnega, samo nikoli ne kupuj na slepo - da ti prodajalec pošlje po pošti. Raje pejd pogledat. Dons sem začela dan z trdim trebuhom. Je že minilo. Drugi teden mam v četrtek pregled. Me je kr mal strah, ker sem se v 2 tednih zredila za 3 kg, tko da sem zdej na 8+. Komaj čakam 3D - 14.03.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Kako ste danes? Jaz sem se tudi kr naspala. Komaj čakam, ker baje dans dobim voziček
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
U, super, voziček dobiš. nya, danes si ti tudi že na sitno po enem tickerju.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:04:58
|
|
|
|
l.daisy
|
ojla čveke... ste se zbudile a? jaz sem tudi kar dobro spala, šla na wc samo dvakrat nya, kateri voziček sta izbrala?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:07:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa U, super, voziček dobiš. nya, danes si ti tudi že na sitno po enem tickerju. Ja, k un ta drug mal zaostaja voziček
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro,od mene pa en velik kapucino! Mi imamo spet soncek,juhuhu,tako da grem malo v nabavo. I.daisy:tudi jaz sem razmisljala,da si kupim nos.pas,ker imam trebuh ze sedaj zelo velik,in ko hodim imam obcutek,da mi bo kar dol padel. nya:lep vozicek.Kolk je pa bil,ce smem vprasat? mojca:jaz bi tudi geslo pleees.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
130€
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:24:58
|
|
|
|
l.daisy
|
nya, vaaaau, lepe barve, pa poceni kleopatra28, pojdi probat v kakšno trgovino z medicinskimi pripomočki... boš videla. kakšno olajšanje... pa da ne boš preveč iskala: firma je thuasne, model ORTEL P ref. 2740... pri vas ga imajo ziher v več trgovinah, kot pri nas...
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 6.3.2008 8:25:10 >
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:33:28
|
|
|
|
čbela
|
jutro punce! kera zima je spet...pa spet z jaknami okol letamo sm misnla da bomo že v poloverčkih pa bušije kazale jaz sm vredi....brcamo na polno...sploh zutri pa zvečer al pa k kej pojem a katera ve kaj je treba pol vse urejat papirje za otroka(zdravstvena,rojstni list, vrtec, otroški dodatek)?nism poročena.....prvič sm pa zato sprašujem kdaj se to ureja in kje?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:41:30
|
|
|
|
tteeaa
|
Nya - jaz bi tudi imela tak voziček, mi je full lep, pa še poceni. Zaupaj mi, kje si to nabavila. a je to tisto z Bolhe? ali sem jaz kaj pomešala
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:42:49
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro še ena od mene mene je včeri tko hit zmankal sem neča zvečer namen mal zvami počvekat, sem se ful naspala Mojca jest bi tud geslo prosim zdej grem pa še jest probat svoj buši gor dat nya ful fleten voziček pa tale pas za križ se mi zdi tud ful fajn, si ga bo treba umiselt
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:44:04
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro čveke...sem vaas komaj prebraa trajal je skori eno ur.... Bog ne daj da cel teden nebi šla na RR bi čist vun padla Jst sem pa zaspana me je telefon od mojga zbujal od 12- pol enih, potem pa nisem mogla zaspat nazaj do pol treh skori in ob šestih ustajanje.... Sem mu zagrozial da bo naslednjič letel skozi okno, on bo moral pa z mano karte igrat, dokler ne bom spet zaspala nazaj....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 6.3.2008 8:44:27
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: čbela jutro punce! kera zima je spet...pa spet z jaknami okol letamo sm misnla da bomo že v poloverčkih pa bušije kazale jaz sm vredi....brcamo na polno...sploh zutri pa zvečer al pa k kej pojem a katera ve kaj je treba pol vse urejat papirje za otroka(zdravstvena,rojstni list, vrtec, otroški dodatek)?nism poročena.....prvič sm pa zato sprašujem kdaj se to ureja in kje? na socialno pejt tam kjer maš ti stalno prebivališče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?