lunca14
|
Ja, Nya "broji sitno". ...........jaz pa tud,jaz pa tud Lepo vse pridno kuhate,mi smo že pojedli,na meniju je bil segedim in ješprenj,ki bo za jutri,ker je naslednji dan boljši,tako,da mi jutri ne bo treba kuhat .Pri meni ma pa zadnje čase mali v trebuščju,kar maratone,skoz brca,pa brca,pa se kotali....samo hruške in jabolke ne nabira .Moram it v šoping pol pa po našega gusarja,se mu že cel vrtec smeji ,pol pa na obisk in k frizerju,pa enega otroka spat,pa mami na fitnes.....ma me še vedno babe gledajo,kot tretje čudo na fitnesu,moški se mi pa samo postrani smejejo in mi čestitajo na takšni vstrajnosti-pol so pa babe lubosumne,ker one lepo skrbijo,da ne bi mele bušija,deci pa mene gledajo,ko ga imam....narobe svet.Lepo čvekajte,se slišimo zvečer. Nya...upam,da si dobila voziček,naj ti povem,ko sem ga jaz dobila pred petimi leti,je bil sestavljen v sobi in sem ga hodila gledat vsak dan in ga pipkala in ga vozila,ko mala punčka . Aleksandra...upam,da je danes stanje ,kaj boljše kot je bilo včeraj,pa dober tek,jagode pa še prišparaj za vaju z možem,ko pride zvečer domov,saj veš pa malo smetance.....mej se,pa počivaj....
|