špelin@
|
No, moja migrena se očitno poslavlja IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes pa gresta tamaldva za dva dni na počitnice k noni, do petka in bom brez razgrajačev, ampak se mora tamala navadit, da bo kak dan brez mame (ko bom v porodnišnici), za sina pa itak ni problema.... Ti pa uživaj IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana mene tudi kar nekaj zateguje tam spodaj in potem sem vsa slabe volje, ker se sekiram, da se ne bi tole začelo že malo prezgodaj . Naj moj sinek počaka še 4 tedne in potem lahko pride na svet. Tudi meni danes trebušček fajn otrdeva, se sploh ne morem namestiti Pa še mali tako divje brca in se preklada notri IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mi pa ni jasno, kako zdržite stemi visokimi -babičinimi mpdeli, mene to vse nervira...zato zdaj nosim, prvič in verjetno zadnjič v življenju nizek model spodnjih hlačk, ki mi pridejo lepo pod bušija in me nič ne tišči n nervira Jaz nosim zelo nizko in me rob nizkih spodnjic že začenja motiti, zato sem "prešaltala" na ta visoke Katina, vsaj delno si opravila No, vidim, da ti je že aurora28 odgovorila IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kje bo srečanje? Kraj? 29.3 je sobota. Mi imamo delovno. šolstvo. Porkafiks No, do popoldneva boš menda že fertik Itak planiramo nekje okrog LJ, če se ne motim? Še ena za danes. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Mi je upelo papirje dostavit na CSD in so mi upoštevali plačo do januarja. Sploh ne komplicirajo, če prineseš prej kot pa tistih 60 dni pred PDP. Je bila super socialna delavka. Pa še opozorila me je, da mi poteče pogodba konec avgusta. Res je bila . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MARTINA: packa, jaz bi tudi jedla jagodeeeee!!! Jaz tudiiiiiiii!!! Pa ne samo jagode: tudi lubenico, borovnice, breskve, mmmmmmmmmmm Nč, grem po eno jabolko kasso, napotnico za rešilca eni G dajo, drugi pa ne. Itak lahko s popadki ali odteklo vodo v vsakem primeru pokličeš rešilca, samo če napotnice prej nimaš, jo moraš priskrbeti naknadno.
|