2mak
|
Cati, tudi meni je zelo žal za tole grozno novičko! Želim ti toooooooooliko optimizma in vse dobro! Jutri bom mislila nate!!! Mene pa jutri čaka prvi pregled in močno upam, da mi bo naredil uz, glede na to, da sploh ne ve, da pridem tja zaradi nosečnosti. In predvsem še upam, da bo tokrat pap bp in so predrakave celice le še preteklost. Ufff, sploh ne smem misliti na to! Danes so me pa sodelavke že začele spraševati, če sem noseča, ker imam res tak trebuh, da ga ne morem več skriti. V bistvu je zdaj tak, da ene ne vejo, ali sem se tok zredila, ali sem noseča. Govorile ste o tem kdaj se vidi spol. Meni je prvič povedal na nuhalni, samo je takrat rekel, da je to 90%, na morfologiji pa si je prav čas vzel in se "prerinil" do organov, da mi je še enkrat potrdil, da bo punčka. Še dobro, da je bila res, ker za fantka sploh nisva našla imena in sva rekla, da bo ene tri dni kar deček. No, da ne govorim, da se mi zdaj tudi sanja ne, kako bi dala otročku ime - ne glede na spol. Pa sem imela prvič za punčko nekaj idej, pa mi zdaj ni nič všeč. No ja, saj za to imam pa še kar nekaj časa, a ne? Midva sva novico, da sem noseča, domačim takoj povedala (moji, njegovi, pa moja sestra in njegov brat z družinama), potem pa počasi kakšnim prijateljem. Ne vem, kako je to uspelo, ampak že pred prvim pregledom jih ve že ogromno. No, ja, nisva mogla počakat... Zdaj bom še malo prebrala na rr, potem pa grem še nekaj za službo naredit. Aja, še to - danes imam neverjetno veliko energije in sva pop s tamalo ful ustvarjali in se igrali in se imeli res lepo, pa sploh še nisem utrujena. Juhuhu... Lepe sanje.
|