2mak
|
Čau, punce! Janja27, vidim, da imaš 4 mesece starejšo Manco kot je moja Manca! Iiiii, to so same fejst punčke, a ne? Škorpion, a ti imaš doma 5 mesecev staro hčerko, pa že čakaš drugega otročka? Uvau, kapo dol! Čestitke vsem, ki ste v teh dneh videle srčke svojih srčkov! Prav lepo je prebrati, da ste srečne! Jaz pa že komaj čakam sredo, ko imam prvi pregled. Seveda računam na to, da bo vse ok in da bom potem malo lažje zadihala. Sem pa noooorooo utrujena! Za prvo nosečnost se sploh ne spomnim, da bi bila utrujena, zdaj pa mi na trenutke prav zmanjka energije. Groza. In pol se kar malo uležem in mi tamala reče: "Nina..." (kar pomeni, da bom spala) in me pokrije, da me ne bo zeblo. In potem se kar stopim in se potrudim, da se še malo igram z njo. Upam, da ta utrujenost hitro mine, ker meni počitek nič ne pomaga, saj grem utrujena spat, utrujena spim in utrujena se zbudim. Uf... Prej ste pisale, da če ti je slabo, da bo fantek, pa vam moram povedat, da sem jaz 9 mesecev bruhala, pa imam punčko. In po tisti tabeli mi je kazalo, da bo fant, pa je punčka. Zdaj pa mi spet kaže, da bo fant... Pustimo se presenetiti... Mi je pa ful hecno, ker mi 3/4 ljudi reče, če bom imela dvojčka!!! Pa mislim, da ne. Vam v sredo povem! Želim vam sladke sanje!
|