|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
3.3.2008 22:06:13   
spelka12
mišmiš zaslužiš si diplomo. Nč ne zamerim, samo hvalim. Danke, danke, danke, danke........ Pa posebej hvala za pesti za Jakoba, to mi pa res največ pomeni. Ja ful je lepo ime, drugi je pa Benjamin. Cute a ne?

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 3.3.2008 22:07:45 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.3.2008 6:49:28   
sayuri
Kaj Shuka se ni nič javila ? user posted image Shukica, kjeeeee siiiii????

Čarna, danes je tvoj dan user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.3.2008 7:08:29   
mimmy
Čao punce,povejte mi kako ste se počutile tistih 14 dni,ko ste čakale ali bo ali ne bouser posted image
Mene ves čas nekaj špika,zavija...user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.3.2008 7:26:29   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image Špelka držim pesti za naslednje dni,da bo vse kot mora bit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ti kar ugrizni nazaj,nič se pustit.Vse bo še dobro.
Gold fish,hvala ker si me opazila.
Pri nas dežuje,upam da ne bo res 50 cm snega kot pravijo.
Lp

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mimmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.3.2008 7:40:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Kaj Shuka se ni nič javila ? user posted image Shukica, kjeeeee siiiii????

Evo me user posted image , ni šlo včeri.

OK, UZ je pokazal, da se je prijela le ena pikica in še ta je čist mičkena, je reku Reš mal premičkena, cela GV je bila velika le 0,72mm, ampak jaz sem notri videla črvičkauser posted image . Ker je še čist miken se srčka ni videlo, zato me je naročil čez 14 dni na ponovni UZ. Z govorom, če bo, bo, če ne bo, ne bo. Kot, da tega ne vemo od samega začetkauser posted image

Zdej mora moja pikica le še rasti in rasti user posted image  user posted image  user posted image

Mal sem bla sicer razočarana k ni vse po standardnih merah, ampak kdo je? user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.3.2008 8:10:48   
sayuri
Shuka, čez 14 dni boš slišala močen srček.user posted image user posted image user posted image  Tudi pri meni ob prvem UZju srčka nista bila, čez 14 dni, pa kot nora user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se pa pusti razvajat, zamoti se čimbolj, da teh 14 dni hitro mine user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.3.2008 8:24:18   
mismis
Shuka
saj bo, ti samo ohrani upanje, pa boš videla, da bo s tvojo pikico vse v redu...

Evo pošiljam ti enega lepega pujska, ki naj ti prinese srečo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.3.2008 8:39:43   
Abra
Shuka, važno, da si vidla črvička user posted image . Kdo pa je v teh časih še po jusu? Moji vrečki sta v tem času bli malček večji, plodu pa še ni blo videt, ti ga pa že imaš user posted image Čez dva tedna bo že utripal sto na uro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.3.2008 8:40:03   
Anonimen
Špelka, lepo grej svoja dva Benjamina in Jakoba. user posted image

Shuka, lepo papcaj žgance, da bo lepo zrastel. user posted image  Naslednjič srček bije. user posted image

Gugu, bravo, vidiš, da je vse ok. user posted image

Čarna, zate navijam user posted image

Gita, žal mi je. Pogumno naprej v novi postopek. user posted image

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.3.2008 8:44:16   
pf
Shuka čez štirinajst dni boš ti tudi videla svojega pikeca in srčka kako mu bije. Le pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.3.2008 9:01:31   
Anonimen
Danes pa samo skačem po forumu in čestitam nosečkam. user posted image  A se vam ne zdi, da končno imamo veliko nosečk in njihovih lepih zgodb. user posted image

AAAA life is beautiful. user posted image

To nam daje upanje, da je nemogoče, mogoče.  user posted image

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.3.2008 9:27:24   
ANIME
Mijavček - pravo za visok hormon ... tole res diši po user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image
Shuka ... samo da se je obdržal ... zdaj ga boš pa že "napitala" da bo do naslednjič zrasel in bo srček bil za dva - boš videla.

Res je super brat, da imamo toliko nosečk!!! mene to vsako jutro spravi v dobro voljo!!!!

lep pozdrav na tak deževen dan

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.3.2008 9:36:23   
blanč
Shuka user posted image user posted image user posted image   za plodek. Bomo držale pesti, da plodek hitro zraste in, da boš vidla srčka na naslednjem UZ.
Čarna????

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.3.2008 9:41:07   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Špelka, lepo grej svoja dva Benjamina in Jakoba. user posted image

dakec Ti si pa facauser posted image . To sta moja dva nečaka. Moje pikice sta pa recimo zaenkrat poli in pufi.
čarna razveseli nas prosim user posted image user posted image
shuka črviček bo že zrastel boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.3.2008 9:55:24   
Crnitulipan
Ojla punce, dobro jutro,

hvala za vzpodbudo in lepe misli - test pride na vrsto jutri zjutraj, ker sem bila včeraj cel dan v delu. Danes spet ostanem do večera....
Tako da testiranje sledi jutri zjutraj - in javim 'first thing in the morning'.. pa karkoli že bo.

Kaj naj rečem, o M ne duha ne sluha, kar je možno tudi zaradi prometrija in estrofema; trebuh malo zavija... prsi nekoliko boleče in malo večje... ma, nič posebnega..mogoče na trenutke malo bolj 'slinasta' usta, ma saj ne vem lahko je to od psihe..??? Se kar sama sebi čudim, da sem tako hladnokrvna... in ob vsem tem čakanju ves čas dobre volje in zadovoljna.. tale Estrofem pa res ni slaba stavr-- ali kaj bi to bilo... Pomlad???

Shuka - tebi pa mirne živčke v teh 14 dnevih čakanja na 2 UZ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam nazaj v delo...
Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.3.2008 10:11:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

dakec Ti si pa facauser posted image . To sta moja dva nečaka. Moje pikice sta pa recimo zaenkrat poli in pufi.

user posted image  Dobr je, namen je bil tapravi. A to sta nečaka? user posted image  No pol pa navijam za poliko in pufija. user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.3.2008 10:12:00   
Ozone
Pikovit vas vse lepo pozdravlja. Na Kaninu jo je prijel sonček, danes pa je user posted image in ne user posted image , ampak user posted image in načrtuje user posted image . V soboto ali nedeljo se vrača domov, in če ji ne bo do takrat uspelo najti neta, bo poročala takrat.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.3.2008 10:13:14   
Anonimen
Čarna, ne rabiš delat testa, mi že vemo da si nosečka. user posted image  Kis kis. user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.3.2008 10:15:11   
Anonimen
Ozone, povej Pikovit, da jo Dakec pogreša. user posted image

(odgovor članu Ozone)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.3.2008 10:43:04   
Ozone
Rečeno storjeno user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.3.2008 10:45:27   
sapi
spelka12 si se javila ... si bila med pogrešanimi ... važno, da je bolje to kot nič ... sedaj pa pazi na svoji dve spelki ali spelcka in nase seveda ... jaz čakam pošto so mi jo obljubili v tem tednu potem pa dalje ...
shuka  a videla si svojo pikico lepo ... sedaj pa pridno jejta boš videla, da bo na naslednjem UZ taka kot mora biti s srčkom skupaj ...
crnitulipan jaz že vidim en velik debel plusek user posted image ...
Pikovit pa na smučanju ... jaz tudi čeprav tole vreme ni ravno za smučanje ... bo pa za crkljanje ...

Pomlad se bliža ... no na zunaj tega ni videtiuser posted image ampak nosečko so pa le v zraku ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.3.2008 11:04:58   
banga
Mimmy - no, midve se bova pa očitno tudi v živo srečevali, moj ginekolog je namreč tudi dr. Drobnič , test delam pa tudi 13.3.. Ga bova upam takrat obe žurale - z sokci sevedauser posted image user posted image  Glede špikanja, zvijanja, pa ja, pri meni je enako, zdaj že mal panično čekiram na WC-ju , če se ni kakšna grda tečka rdečka pokazala, ker če ne bi grela svojih 2 pikic, bi ta zoprnica prišla jutri. No, ampak sem se odločila, da je nočem videt naslednjih (vsaj)12 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Špelka 12 - bravo za 2 user posted image user posted image , lepo ju grej,user posted image user posted image prehlad oziroma karkoli se te loteva, pa kar fino ugrizni nazaj, meni v takih primerih pomaga da dobim dovolj C vitamina in si potem že zjutraj stisnem kakšno pomarančo in limono
Shuka - tako kot so ti ostale rekle, veliko žgančkov pa še kakšno kislo zelje zraven user posted image pa ti bo tvoja pikica čez 14 dni  sigurno user posted image  pokazala
Čarna - držim pesti, da jutri zagledaš velikuser posted image

vsem ostalim, držte se in se imejte kljub klislemu vremenu čim lepšeuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.3.2008 11:06:56   
kajsica
Joj punce čvekaste!!!

Mijavček, Gugu, čestitke!!!!

Shuka, samo 14 dni in boš videla srčka, sigurno. Držim pesti!!!

Čarna, pa saj vse vemo da si nova nosečka. Javi pa zjutraj res čimprej. Tudi zate držimo pesti!!!1

Anadejka, kje si? Javi se!!!!

Špelka, ni važno kakšni so, važno je, da se lepo počutijo pri tebi in da ostanejo naslednje mesece pri tebi. Drži se punca!!!!

Konina, ja končno se ti javim, ja lepo te je bilo spoznati in temu imenu pridati obraz. Datum za ET imaš pa res lep!!! Držim pesti!!

Upam, da se bomo lahko kdaj kaj bolj spoznale in imela kakšno srečanje, ko bo lepše vreme, tako naše nosečke kot trepetalke!!!

Arneja, kako je kaj s tvojim dragim in seveda s teboj? Mislim nate!!! Daj javi se nam kaj!

Abra, kako je kaj s teboj? Počutje!!! Hvala ti za lepe in spodbudne besede, res sem rabila to!!!

Sulfinija, kako si pa kaj ti?

Upam, da nisem katere kaj preveč pozabila (se opravičujem vnaprej). Vedite, da za vse navijam, za mirne roke pri špikanju, za trepetalke, za nosečke!!!!!

No, da vam povem, jaz grem k Rešu že 20.3. ob 12:45! Ampak mi je sestra rekla, da bo verjetno mal za počakat, da naj se pripravim. Mi lahko katera pove kaj to pomeni? Bom morala dolgo čakati?! Sem morala 2x datum prestaviti, prvič mi je na tisti dan padel poseg, potem nov datum je bil 27.3. pa sem tisti dan izvedela, da imam na faksu obvezne vaje, ki mi predstavljajo 30% ocene, so pa zadnje v letošnjem študijskem letu (upam da še letos diplomiram). Mismis, maš podobne želje?! No pa sem dobila potem ta datum!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.3.2008 11:10:25   
kajsica
No pa še neki sem našla če vas kaj zanima o zdravi prehrani:

Jajčevci, avokado in hruške krepijo zdravje, delovanje maternice in materničnega vratu – tudi izgledajo kot omenjena ženska organa. Sodobne raziskave so pokazale, da samo en zaužit avokado na teden pomaga ženski, da hitreje izgubi kilograme  pridobljene med nosečnostjo, hormoni pridejo v ravnovesje, avokado prav tako varuje pred rakom na materničnem vratu. Nadvse zanimivo je naslednje dejstvo: natanko 9 mesecev je potrebnih, da vzgojimo avokado (od cveta do zrelega sadeža).

Fige so polne semen in med rastjo visijo v paru. Fige povečajo gibanje spermijev, število spermijev in plodnost.

Olive krepijo zdravje in delovanje ovarijev.

Upam, da vam kaj pomaga tole!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 4.3.2008 11:11:51 >

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.3.2008 11:24:53   
Crnitulipan
Punce, iz vaših postov v božja ušesa!!!!user posted image Hvala.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?