kajsica
|
Joj punce čvekaste!!! Mijavček, Gugu, čestitke!!!! Shuka, samo 14 dni in boš videla srčka, sigurno. Držim pesti!!! Čarna, pa saj vse vemo da si nova nosečka. Javi pa zjutraj res čimprej. Tudi zate držimo pesti!!!1 Anadejka, kje si? Javi se!!!! Špelka, ni važno kakšni so, važno je, da se lepo počutijo pri tebi in da ostanejo naslednje mesece pri tebi. Drži se punca!!!! Konina, ja končno se ti javim, ja lepo te je bilo spoznati in temu imenu pridati obraz. Datum za ET imaš pa res lep!!! Držim pesti!! Upam, da se bomo lahko kdaj kaj bolj spoznale in imela kakšno srečanje, ko bo lepše vreme, tako naše nosečke kot trepetalke!!! Arneja, kako je kaj s tvojim dragim in seveda s teboj? Mislim nate!!! Daj javi se nam kaj! Abra, kako je kaj s teboj? Počutje!!! Hvala ti za lepe in spodbudne besede, res sem rabila to!!! Sulfinija, kako si pa kaj ti? Upam, da nisem katere kaj preveč pozabila (se opravičujem vnaprej). Vedite, da za vse navijam, za mirne roke pri špikanju, za trepetalke, za nosečke!!!!! No, da vam povem, jaz grem k Rešu že 20.3. ob 12:45! Ampak mi je sestra rekla, da bo verjetno mal za počakat, da naj se pripravim. Mi lahko katera pove kaj to pomeni? Bom morala dolgo čakati?! Sem morala 2x datum prestaviti, prvič mi je na tisti dan padel poseg, potem nov datum je bil 27.3. pa sem tisti dan izvedela, da imam na faksu obvezne vaje, ki mi predstavljajo 30% ocene, so pa zadnje v letošnjem študijskem letu (upam da še letos diplomiram). Mismis, maš podobne želje?! No pa sem dobila potem ta datum!!!
|