mml
|
lonja vi2 jutri kar pridita, sploh ni panike. Držim pesti, da bo Ajdina noga kmalu čisto OK Meni se nič ne da, Manca in mama sta se šli v Rutarja metat v kroglice, ker ven se v tem vremenu niti pod razno ne da. Matic spi spanje pravičnega po pregledu pri pediatrinji..nove "manekenske" mere so 4750 g in 57 cm...Manca je bila pri enem mesecu 700 g lažja in samo 1 cm krajša...Skratka od odpusta se je frajer zredil za 1300 g...upam, da ne misli nadaljevati s tem tempom, ker bom sicer totalno nabildala bicepse . Mu je pa slišala nad srčkom en šum, samo mislim, da je vse samo razvojno, tako da zaenkrat še nima v planu UZ srca (ampak občutek pa vseeno ni prav dober), koenc meseca imava kontrolni UZ kolkov, upam, da ne bo kaj slabši kot prvi in da bo samo široko povijanje zadoščalo... Nana Liza naslednji teden bi bilo prav super spet videt vaju s Tevžem sonček balonček upam, da bo pri vas kmalu boljše , ker neprespanost je res zoprna zadeva in vpliva na toleranco...držim pesti, da se bo Maruši stanje glede polivanja in krčev umirilo po dopolnjenem famoznem 3. mesecu. A si poskusila z Antiflat ali SAB simplex kapljicami? Pri nas pomagajo... HIMH a pa te glede na tvoj delavnik doma sploh še poznajo???? cuma držim pesti, da Tinkara ne bo imela reakcije po cepljenju, je pa res prava punca . pajaca upam, da pri tašči res ni kaj hujšega ...kdaj je pa imela kakšen UZ trebuha? To je dosti bolj merodajno kot pa izvidi krvnih preiskav...A je Pajacka že boljša? jana kako kaj marEla? Je danes že kaj boljše? Upam, da že kaj lažje pije in je in da je tudi vročina nižja NRMM mogoče pa Maši samo čaj ne paše...poskusi samo z vodo ali pa razredčenim sokom...nimam pojma kaj bi bilo... šnucika tukaj je prav gnilo vreme, lije kot za stavo, vsake toliko malo naletava sneg...skratka za bruhat in se skrit pod oddejo in srkat vročo čokolado arielca je Brina že OK? Tale ušesa so res zoprna zadeva, upam, da bo hitro vse OK, da boste spet lahko uživali in se potepali tinas za Liino pridnost pri kosilu, saj počasi bo...Manca tudi pogosto prijavi, da je končala in vstane iz trip trapa in hoče dol...navadno se po tem zmeniva še za kakšno žlico ali dve in skupaj štejeva...to pomaga...vsaj za 3 žlice Nič...moji dve žesnki bosta vsak čas doma, jaz pa sploh nisem uspela nič odlenarit, ker sem se tukaj začvekala... pride danes enkrat po 18., če bo sreča, vmes naj bi šel še po avto, ki bo menda končno popravljen...je na servisu že od prejšnjega ponedeljka...po tem so se pa napovedali na obisk še bratranec s familijo, tako da bo pestro in zabavno popoldne...upam, da bo vsaj Manca zaspala brez problemov...