tinas
|
Pozdravljene pupe, hvala za nasvete. danes smo začuda lepo jedli kosilo. vendar je bila tudi danes nujna animacija (beri: mamica poje). pismo, ko dojenčki! dokler ni upala sama iz stolčka je tudi ona lepše jedla, zdaj pa sama spleza ven in noter, tako da ni opcije, da jo obdržim za mizo! pa imamo še un tavisok stolček, ne trip trap, ki ga imamo v Go in ga itak obvlada že dolgo. no, dovolj o hrani! je pa naša Lia, opažam, pravi palček. 87 cm in 11 kg res je, da ima zelo drobne kosti, čez pa je kar zalita, pa še vedno ima ful lička, ko dojenčki. mml, po moje letos ne bo tako dolgih počitnic. bo treba delat. jaz vseeno upam na 2 tedna visa in 1 teden kampiranja. bomo videli... sonček, hišica na visu ni naša, od družinskih prijateljev. ma jo vsako leto zasedemo za 14 dni. pajaca, bravo za pajacko, da tako dobro prenaša bolezen in predvsem bravo tebi za dieto. moje je šla po gobe že prvi dan. jaz ločujem samo pri kosilu, vmes pa grešim, grešim,... no, vsaj pretirano se ne redim! shujšati moram predvsem okrog pasu, kjer imam ogromen rešilni jopič , ki se nesramno pokaže predvsem, ko se usedem. drugače me pa rešujejo suhe roke in noge. pegica, bravo za očija, da je boljše. upam, da boš čimprej pogruntala, kaj lahko ješ in kaj ne, da ne bo malemu tako hudo. arielica, lepo, da ste tako stoično prenesli vnetje, Lia ga je do zdaj imela 2x in je šlo tudi tako fajn mimo (brez vročine in hudih bolečin). imam pa jaz po porodu ful pogosto vnetje ušes. Prvič se mi je to zgodilo, ko je bila Lia stara 8 mesecev. tako groznih bolečin nisem še nikoli imela. raje grem 10x rodit! nisem spala 3 dni, sem sedela v dnevni in brala revije. mi ni prijel niti nalgesin forte. res je bilo grozno. cuma, nrmm upam, da bost vaši dve pupi prišli skozi brez reakcij. bravo za sonček, da se lahko zunaj igramo!!!! mali se je zbudil. šibaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!! pozdravček tudi vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenila! pa-pa t
|