|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.3.2008 7:34:22   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Jutro!

Hvala za kofe NRMM!
Je bilo dobro jabolko?user posted image ....se hecam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......no zdej se pa hecaj user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.3.2008 7:37:47   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......no zdej se pa hecaj user posted image

auč...pa kaj imaš ti noter v taški?..Jabolka?!user posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 2.3.2008 7:38:10 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.3.2008 7:40:31   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

auč...pa kaj imaš ti noter v taški?..Jabolka?!user posted image

A seveda,pa še kaki kamen bi se našel,posebej za take,kot sta vidve s cumo user posted image user posted image .user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.3.2008 12:45:08   
arielca
Samo na hitro vas pozdravim...

Imeli smo NOR vikend.

V petek popoldan se je Brina zbudila in jamrala, da jo boli desno uho. Grevo v ZD, kjer je delal en sam zdravnik. Pregleda ušesa in pravi, da je bp. Levo OK, v desnem je imela nekaj masla in zato ni videl bobniča. Prosim ga, naj ji posluša pljuča, ker kašlja in pravi, da sumi bronhitis. Dobi Hiconcil, zraven pa doda, da če je viroza, itak ne bo pomagal. AB ji nisem dala, ker mi je deloval res neprofesionalno pa še v lekarni mi je rekla, da ji je to čudno zdravilo ob sumu na bronhitis.

Včeraj se Brina zbudi z zapacanim ušesom. Ji ga sčistim in ves čas ji je teklo iz njega. Kličem dežurno, greva spet v ZD. Zdravnica se je ful zavzela. Poklicala je pediatra na Jesenice, ker jo je malo skrbel neprehoden sluhovod. Diagnoza: počen bobnič. Dobili sva Amoksiklav in kapljice za uho. Poslušala je pljuča in so čista. Brez vsakega šuma. Nobenega bronhitisa.

Brina je sicer ves čas dobro razpoložena, je, spi, brez bolečin in vročine. Jutri imava kontrolo in upam na boljše novice.

Poleg tega je mož spet nekaj staknil, ker ima vročino, boli ga grlo in ves je ubogi. Počasi se mi že meša in bi res rada pomlad. Ampak v torek napovedujejo sneg user posted image .

Pazite nase in na svoje sončke. Lupčka za vse!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.3.2008 13:45:38   
arielca
cuma, ku ku user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.3.2008 17:06:17   
Taja Nagaja
Hojla!

mml: malo z zamudo pa vendar: Vse naj naj za rojstni dan, da bi še naprej tako zelo uživala med svojimi M-ji, da bi bila tako nasmejana in dobre volje kot ti znaš. user posted image hvala tudi za kakav in rogljič, da o tortici sploh ne govorim.

arielca: za vas, da se čim prej znebite teh zdravstvenih tegob. Pa enga velikega lupčka za Brino.

NRMM: user posted image user posted image user posted image za uspešno Mašino  selitev v svojo sobico. Mene to še čaka. Pa izgleda, da bom morala sama nekaj zaključit s silikonom, da bo prej gotovo. Sem malo besna ker je toliko stvari narejenih na pol user posted image . Saj mene pa ne boš staškala, kaj? Jaz moram pa prej Beti navadit na kakšno hrano, da se lahko lotim kakšne diete.

ac: lepo, da se javiš. user posted image user posted image user posted image za pisanje dr. Mene pa študij zaenkrat še nič ne mika. Samo občudujem ta pridne user posted image

šnucika: sedaj bo kmalu pomlad in izvidi krvi se bodo kmalu poštimali, še eno čarovnico naročimo pa boš že sporočila kakšno lepo novico, držim pesti zate user posted image

cuma:
Bini čaka še zgornji dve petici potem je pa za en čas gotova. Jo pa precej boli, roke ima veliko v ustih pa slini se tudi veliko. Beti mogoče malo boljše spi, najbrž bo v svoji sobi imela več miru user posted image

Nana Liza in mml:
me veseli, da sta sestrici navdušeni, naša je bila tudi user posted image

Mogoče pa bo Beti malo jedla user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.3.2008 17:31:38   
arielca
Sem napisala cel roman, pa me je zabrisalo ven user posted image .

Povzetek:

tinas, mislim, da ti sploh nisem izrekla dobrodošlice user posted image . Upam, da boš naša pridna čveka user posted image .

pegica1, naj bo tvoj oče zdrav, da boš brez skrbi user posted image .

cuma, mi imamo ponaredek crocsov pa jih Brina obožuje. Nosi jih še namesto copat. Poleti zagotovo dobi originalne. Sem jih gledala v Celovcu in so mi všeč tiste, ki so narejene na balerinke user posted image . Moj jih je dobil za novo leto in jih ful pohvali, ker v službi večinoma stoji. Prej se je seveda zmrdoval na veliko.

šnucika, naj bodo izvidi kmalu bp, da bo Živa dobila družbo. Držim pesti user posted image !

NRMM, kako velika in cart je tvoja pupa user posted image . Pa očitno jedec in pol user posted image !

Čvekanje z bivšimi sodelavci je bilo krasno. Edino kolega, ki ima raka, ni bilo. V zadnjem trenutku je odpovedal, ker se je ful slabo počutil user posted image . Je ravno sredi kemoterapij in ima dneve, ko je popolnoma fuč. Poleg tega je ločen od svojih malčkov palčkov, ker sta non-stop prehlajena in je nevarno, če sta v bližini user posted image . Je pa optimističen in ko sva govorila po telefonu, je obljubil, da se kmalu vidimo.

Moja2 gledata Pujso Pepo. Moj dragi je na intenzivnih inštukcijah, ker Brina po novem vsako risanko pokomentira user posted image

Šibam narediti priprave za ju3. Nimam nobene energije, a bo treba. In ju3 držite pesti, da bo P povedala kaj vzpodbudnega. ker me ful skrbi za mojo miško piško  user posted image user posted image user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.3.2008 19:05:03   
Kofi
Arielca - fajn porihtajte jutri...držim pesti, da bo tvoja miška piška ok! user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.3.2008 20:39:46   
NRMM
Čeeeeeeeer!

Pa je vikend pri koncu user posted image  in jutri zopet ponedeljek.Marušina varuška je zbolela,tak da imam jutri in v torek Marušo doma,kaj pa bo v sredo,pa bo teta naknadno javila.
Otroci spijo,jaz čakam na BlankoT,da malo poklepetava,potem pa spat.Maša je danes tudi prvič spala popoldansko spanje v svoji sobi in se nič ni kregala user posted image .Maruša pa ni šanse,da zaspi popoldne,jo je pa danes vrglo že kar pred tv,s flaško v roki user posted image .

Arielca držim pesti,da bo z Brino jutri vse ok.Sej antibiotik za ušeska hitro prime,no vsaj pri nas je,ko so obe uhice ful bolele,da sta eno noč prejokali,drugo noč pa sta že obe spali......en veeeelik  user posted image  za tvojo miško.

Bino nič te ne bom taškala,edino če si bla v Mb in se nisi javila,potem pa dobiš s ta rdečo polno kamenja user posted image .Sej pri nas še tudi manjka par stvari,pa ni vikend elana pri mojem user posted image .No sej,če med tednom utegnem,kar kaj sama postorim. Beti bo pa ziher kmalu spoznala,da je GH ok in ti bo lažje.A zdej se večinoma dojita ali pije mleko na flaško?

Danes je bilo eno suuper vreme,smo kar večino bili zunaj,popoldansko malico sta imeli M&M kar na dvorišču,malo so nas čudno gledali,ampak men se pa res ni dalo obe nosit gor in nahranit,potem pa zopet ven....sej se morejo otroci vsega hudega navadit user posted image .Jutrišnji dan še bomo max izkoristile,kaj bo pa v torek,ko pravijo sneg,se mi pa ne sanja........hočem sonček,toplo,ne več mraza in zime......user posted image .
Zjutraj sem pa z Marušo naročena pri P,za cepljenje proti klopnemu,tak da bova kar prvi na vrsti,da ne rabim še tja vozit Maše,bo ati počakal z njo doma.

Bo dovolj,lepo bodite in uživajte.

NOČKO

< Sporočilo je popravil NRMM -- 2.3.2008 20:42:59 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.3.2008 22:37:35   
tinas
čau pupe,

danes sem jezna kot user posted imageuser posted image naju je namesto na morje peljal k tašči na kavo user posted image . ker sva se zjutraj skregala. in to zato, ker tamala noče sedet pri mizi in jest ampak skoz leta okrog in mi za njo s krožnikom in vilico. pa mi je počil film. pa sem mu rekla, naj on danes poskrbi za to, da bo jedla. bogi, se je namučil za kosilo. čist mrzlo je jedel pol ure za nami.

jaz sem res malo obremenjena s to hrano, ker je Lia tak drobižek. sicer vse je, samo njej se ne da sedet pri mizi. pol se pa baše s čokolado in piškoti, ki si jih sama postreže. že 100 krat sem rekla, da jo bom pustila, da poje kar poje. a pol  se vedno konča tako, da jo hranijm pred televizijo. zato sem najbolj srečna, ko je v vrtecu in tam poje 4 obroke. tam lepo je' sama, sedi za mizico in ne vstane dokler ne poje (sem se prepričala na lastne oči, ko sem enx prišla prej in sem jo v garderobi čakala 20 min, da je pomalcalauser posted image ). za vikende pa je cela drama. a imate kakšen pameten nasvet? cel dan samo mislim in štejem koliko je pojedla, pa ji gatim neke 'zdrave' stvari v usta. če s sabo na sprehod ne nesemo malice sem že vsa iz sebe, da bo otrok lačen user posted image .

sicer pa mi je super , ker je ful odprta za nove okuse. je solato, tudi rukolo, danes je npr. jedla pečene paprike. pa ful ima rada mesnine npr. kakšno salamo (ki jo je kar brez kruha). zadnič smo dobili neko ful prekajeno, ki je bila meni totalno premočna, ona jo je pa z vsem užitkom jedla - brez kruha, seveda. da ne govorim o sadju - je čisto vse! zadnje čase ne mara več kakšnih jogurtov ali skutic - včasih je tega ogromno pojedla.

no, pa sem se malo izkašljala. se že boljše počutim!

lahko noč vsem
tinas

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.3.2008 0:10:30   
HIMH
Glede na uro bom brzinska samo tolko da me ne pozabite šiht me bo počasi spravo na kant z živci.

TINAS l.p. glej kot ti je pegica že malo omenla tudi našo malo bitjece je veliko cca 92cm in ima slabih 11kg suhica da joj.
Kar se tiče hrane je podobno kot pri vas bog nedaj sedet pri mizi in jest tako, da občasno tudi mi hodimo za njo no tašča več kot mi2.Sem že skoraj obupala a mi je moja dobra soseda-pedijatrinja povedala da ko bo lačna bo že jedla.Skratka poskrili smo sladkarije(itak sme samo kinder čok. in kake bombone-alergija na oreščke) da ne poje tega preveč.Edino kar je spije cca 1,5l tekočine na dan.
Sedaj nam že dva dni zvečer neje nič samo flaško vode spije in spi celo noč.Očitno ma neko vrsto diete pa bi jo rabla jaz ne ona.Tako, da kr brez skrbi najini2 že sedaj skrbita za linijo.

MML malo z zamudo a iz srce VSE NAJ BOLJŠE.

Nič grem spat ker jutri začnem že ob 12 pa do 20 pa šele dobro sem prišla domov user posted image
LEP TEDEN

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.3.2008 7:18:14   
šnucika
Jutro!

Najprej user posted image  seveda!
Živa se očitno privaja na premik ureuser posted image ....spet sva pokonci že skoraj od teme.

tinas - tudi naša Živa ne more na miru pojesti obroka.Če že hočem,da mi kosilo je za mizo, jim moram brati kakšno njeno priljubljeno knjigo zraven.In še takrat nonstop miga na stolu levo desno,se obrače,vstaja.
Večerja je ista...noče sedeti,še najmanj v svojem stolu.Zajtrk je leteče...po celi dnevni kaj gricka. Tako, da imam pravi svinjak po stanovanju...cornflakesi,grisini,kruh...user posted image Ko je bila bolna in ji skoraj tri mesece niso ugotovili uroinfekta pa je bilo še huje, nič ni jedla razen kakšne žlice juhe in sladkarije. Je pa tudi med bolj suhimi,ima 12 kg in kakšnih 90 cm.

arielca - po AB bo brinin ušesek kmalu zdrav. Se ji pa zna to še kdaj ponovit, sem ravno zadnjič govorila s kolegovo mamo,ki je  zdravnica in je rekla,da je mogoče to pri otrocih še boljše, da jim ven steče.Njen vnuček je imel ravno počen bobnič.

prav vsem - želim lep začetek tedna.Pa čimmanj jeze zaradi vremena - tu pri nas se že kisa in močno piha.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.3.2008 7:51:46   
cuma
Dobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa buuuurja user posted image  ... sem šla samo na hitro na balkon iskat sušilo, pa ni bilo nič kaj prijetno ... Bomo videli, če bo sonček kaj ogrel.
Naš ponedeljkov izletek še malo visi v luftu, ker ima Tinkara danes cepljenje ob 10ih .... tako da bomo še videli, če jo bomo kam mahnili kar od P ali ne. Najprej nas čaka špeža ... uh, a se vam tudi dogaja, da kupite pol manj za isti dnar kot pred par meseci? user posted image  cene ....

arielca: Držim pestke za Brino, da bo kmalu zdrava, pa tudi tvojemu dragemu želim, da bi ga zapustili virusi!!!user posted image user posted image user posted image  Hvala za info o crocsih, jaz tudi razmišljam, da jih bom kupila Emi za poleti. Včeraj je dobila prve teniske (nike) in so tako lahke in mehke, da je vsa navdušena in kar poskakuje user posted image !

tinas: glede hrane je pri nas tako, da nimamo večjih težav s težo in se zato nismo nikoli posebej obremenjevali ... imamo pa težave z izbirčnostjo user posted image .
Ema še vedno ne je nič od nič na kruhu (torej odpadejo vsi namazi, maslo, marmelade, med, salame, siri, paštete ... ), ne mara več krompirja, ne je več mesa, ne je vse zelenjave in niti ne vsega sadja .. Ona bi jedla samo kruh in pašto in kosmiče in palačinke, potem pa še jogurte, juhe in predvsem kroglice iz juhe user posted image , samo panado od pohanega mesa ali ribe ... skratka ... če ji hočem kaj podtaknit, ji moram skriti v pašto user posted image  .. .zato jemo pri nas doma npr. pašto z brokoli ....

Glede hranjenja za mizo je pri nas že nekaj časa pravilo, da se je samo za mizo in tega se drži. Se zgodi, da pride za mizo in ko vidi, kaj ima na krožniku prinese krožnik nazaj v kuhinjo in pove, da ne bo tega jedla (npr. včeraj ni hotela piščančjih prsi z bučkami in pire krompirja), to pa pomeni, da vsaj še eno uro, ne dobi ničesar drugega. Dostopa do hrane nima, čeprav zadnje čase nekam sumljivo spretno odpira zmrzovalno skrinjo (  išče sladoled ).

Tako da ne vem, kaj ti svetovati .Jaz bi ji onemogočila dostop do sladkarij in pa... še to mogoče : Ema je z večjim veseljem začela jesti za mizo, ko smo ji dovolili, da je sedela na navadnem stolu - kot mi in ne na njenem trip trapu. Mogoče jo vržeš na tako finto, da je velika in da lahko zdaj sedi za mizo na velikem stolu user posted image  

NRMM: Bravo za Mašo!!!! Če bo Tinkara obdržala ta ritem spanja, se bo tudi kmalu selila k Emici user posted image ! Ste že dobili pikico danes? Mi jo gremo iskat ob 10ih, pa še drugo rundo proti rota virusu bo dobila.

Zdaj pa bo treba na zajtrk ...

Lep ponedeljek vsem!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.3.2008 8:40:59   
Nana Liza
šnucika in cuma najprej hvala za kofe. user posted image

Stanje glede ponočevanja se je pri nas malo umirilo. Sedaj sta že 2 dni lepo ponoči spančkala. No, Tevž je imel danes nočna 2 obroka, enega je bilo potem potrebno še totalno previti. user posted image Je pa potem naprej spal do 7h. Razen tega, da je ELa včeraj zaspala šele ob 23h. user posted image Jest sem pa že v komo padla ob 22h.user posted image S prehrano spet pazim kaj jem, tako da 2 dni smo sedaj skoraj brez jokca.

Glede kilaže in višine smo nekako enako kot pri Šnuciki (12 kg in okrog 90 cm). Je pa doma tudi pri nas enak problem za hranjenje kot pri TINIS. Ponavadi da par žlic sama v usta, potem se pa že spomni, da mora iti nekaj pogledati. Ali pa Tevža pobožati. Skratka najdi 100 in en razlog, da ne sedi pri mizi.

Nisem pa še povedala, da si je v soboto naša gospodična odšla kar sama iskat jabolčni sok s slamico k šanku. Skratka z natakarico sta lepo komunicirali in jo je razumela vsake njene želje. Malo kasneje pa je šla iskat še žličko, ker si je zmislila, da bo jedla sladkor v kozarcu. . Zzzz za zobe, ampak samo za včasih. user posted image  

Včeraj se je natekala podolgem in počez v Šobcu. Bil je prekrasen dan. Tako je bilo vroče, da sem imela Tevža samo v bodiju in majčki. user posted image Jutri pa sneg. user posted image Tele vremenske razmere so pa čist podivjane.

CUma - držim pesti za pikico in dozico rotavirusa.user posted image

Arielca - upam, da je z Brino že vse ok. user posted image

Sonček balonček - Kako ste ?

NRMM - A tvoji princeski že oba pridno spita v svojih sobicah? Držim pesti tudi za vašo pikico! user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.3.2008 8:46:05   
sonček balonček
Cuma, a ti si še tu ali si se pozabila odjaviti? Dober tek.

Pri nas sije sonček. Ko se Maruša naje greva ven, da dava prostor naši gospe, ki čisti in lika. Grem kupit lončke za rože, ker imamo v dnevni sobi vsakega drugačne barve. Pa še en steklen pekač moram kupit, ker sem z njim popekla pečenko kar na steklokeramiki in mi ga je valjda razneslo....

Hvala vsem za lepe želje glede Marušinih težav. Se ne bom prehitro hvalila, ampak...

TinaS, a vi imate svojo hiško na Visu? Lepe slikce od Lie.user posted image

Mml, a mi lahko prizaneseš s torticamiuser posted image - še enkrat poglej moj seznam prepovedanih živil...user posted image  Sem se totalno vživela v tisto slikco in zanalizirala iz česa je narejena, tako me je prevzela...

Šmucika, user posted image  za negativne tumorske markerje. Ostalo pa držim pesti, da se izboljša.

Pegica, kako ste. Nič user posted image ne pojamraš?

Bino, zbiram vprašanja zate... da te zagnjavim glede bioresonance in ostalih testov... pa hrane...

Veliko sreče in uspeha vsem, ki hujšate! Zame bo pa kar Maruša poskrbela...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.3.2008 10:18:23   
Pajaca
Evo še se držim shujševalne... čeprav mi ne potegne najbolj. Sem se včeraj učila pa mi je čokolada kar precej manjkala, a za enkrat se ne dam.

Pri nas je Pajacek leteč pri hrani. Najprej lepo je za mizo, ko se prb nasiti bi pa on letel, potem ga probam zadržat še neki časa za mizo ker mora pojesti še muu pa mjav pa hov hov... no on stoji na spodnji polici od trip trapa in poje še nekaj kosov pol pa on šiba. Pa včasih pride še kaj v usta vržt včasih ne. Jaz pa ne letam za njim, se mi ne da.

Je pa tako, da naš Pajacek zna poskrbeti zase. Včeri grem v kuhinjo (sem Pajacka že dlje časa pogrešala, pa še nekaj je ropotalo) in on lepo je jogurt za mizo. Si ga sam vzame s hladilnika. Sam še naučit se mora hladilnik zapret. Zvečer sem ga odkrila v kopalnici ko je s enga kozarčka iz kuhnce pil vodo.. prav mami pil.... tko da če se jaz ne spomnem se on zihr.

Pajacka je čist ok, ma nekaj pikic, ni pa hudega. Nič vročine. Ma čist normalna je, sam pike ima, tko da ji je dolgčas doma. Jo tudi peljemo na sprehod, ker končn kaj ji bo hudga, če je čist ok. Se pa itak izogibamo drugih ljudi.

MML smo se pozanimal glede babice pri Alenki Kraigher (na unmu zavodu za nalezlive bolezni al kako je že taprav naslov dela) pa je rekla da lahko dobi nek herpes ker ima imunski sistem sigurno sesut po zdravljenju. Ampak babica itak vztraja da bo ok, da kaj se gremo in sili k otroku. Kot želi, če zboli ji jaz ne mislim pomagat. Grdo al pa ne, briga me.

Aja glede moje službe. Sem bila na 2 razgovoru in sem se odločila da tja ne grem. So čist neresni in katastrofa. Slab filing imam. Najprej je bilo, da bo plača 250E višja, ja sedaj od 50 do 250.... kaj vse se bodo še zmislili oz spremenili, raje ne razmišljam, pa tudi vztrajajo pri najprej 3m potem 6m, jaz pa na to ne pristanem... bi raje za 1l.... so še druge službe. Saj ne gori voda.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.3.2008 10:35:56   
kofetek2010
Daaaaaaaaaaaan!

mml - hvala za tortico (pa ne tisto virtualno user posted image ) in vse ostalo. user posted image  
In sorry še enkrat za marElino obnašanje. user posted image

No in da se pohvalim... Matic je tak lep majhen štrudeljček. user posted image
Samo kaj, ko mi ga marEla ni pustila pestvat več kot pol minute. user posted image   Ljubosumnost pa taaaakaaa, no saj jo je Beti že skusila. user posted image  

crocksi - marEla je ful navdušena nad njimi in sem jih morala skrit, da je jeseni obula bolj primerno obutev user posted image   Smo pa jih zadnjič sprobali in so ji še vedno prav - do pozne pomladi bo zihr potrebovala nove. In meni so balerinka style tud ful kjut. user posted image

hranjenje - marEla je vse in to za mizo (če ne jemo skupaj za taveliko mizo, potem ona sama je za svojo malo mizico) user posted image
Najraje ima Gavrilovič pašteto/Rio mare tunino direkt iz tube v usta, topljene sirčke brez kruha, tekoče jogurte na slamico,....
In gospodična že zelo dolgo obvlada samopostrežno iz hladilnika (imamo vgradnega in so zunanja vrata mal daljša od notranjih, tako, da spodaj odpira) in si sama vzame kar ji paše, ter si prinese za mizo. user posted image
In zadnje čase ful obvlada še ostalo samopostrežbo... stol si potisne h kuhinjskim elementom ter spleza na element in si postreže. user posted image

marElina teža in višina: cca. 14,5 kg in blizu 95 cm user posted image

Moram končat, služba kliče!

Uživajte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.3.2008 10:39:21   
Kofi
Nana Liza
S prehrano spet pazim kaj jem, tako da 2 dni smo sedaj skoraj brez jokca.

user posted image Kaj pa se sploh sme jesti in kaj ne? Ker se Ažbe dere ko šoja ko je buden...ne vem več kaj bi...

no pa sem pojamrala malo....

tipkam z eno roko, ker na drugi veste kdo visi...

danes se 1. kopamo!!! ;)

napišem pol še kaj

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.3.2008 10:42:40   
kofetek2010
pegica1 - pojma nimam kaj lahko in kaj ne user posted image
ker jaz sem pri obeh jedla vse in to res čist vse (tudi tatarski biftek, francosko solato, vso sadje, mleko & mlečne izdelke,....)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.3.2008 13:19:31   
NRMM
Daaaaaaan!

Pa je dopoldne mimo,M&M se igrata v sobici z razstavljanjem puzzlov user posted image ,jaz pa čakam,da se skuha kosilo,se najemo in gremo delat gužvo dediju in babici user posted image .

Je pa bilo dopoldne fuuuul lepo vreme in smo bile dobre 2 ure na igrišču,Maša je spala,z Marušo sva se pa igrali v mivki,na toboganu,gungalcah......kot takrat,ko sva bili še sami user posted image .

Cepljenje je Maruša prestala ok,malo je bilo joka,ampak ko ji je sestra pokazala bombone,je bilo pa vse ok user posted image .Upam,da ne bo reakcij.

Se pa danes kar vidi,da ni atija.Maruša je pridna,lepo papa,nič ne ipičari in trmari,tak da očitno je prisotnost atija kritičen.No upam,da potem ko bo skozi doma,da bo tole minilo.

tinas kar se hranjenja tiče je pri naši Maruši isto.Ma nima cajta jest za mizo.Jo pa dam kar v stolček,da ne more uit ven in tako vsaj v miru nekaj poje.Če smo same,je normalno,ko pa je ati,pa je katastrofa.Pri varuški pa poje boga in pol,mi vedno pravi varuška.Itak komplet kosilo,na koncu pa še puding,tak da se včasih prav čudi,kam to vse da user posted image .Ni pa neka fino rejena,ampak bolj suhica,se je zdaj ful potegnila in še tiste vidne zaloge kar je imela,jih ni več user posted image user posted image .

NL vidim,da uživate vikende in prav je tako user posted image ,sploh pa včeraj,ko je bilo tako leeepo in toplo vreme.
Ja moji dve princeski,pa kraljujeta  vsaka v svoji sobi in se res vsi boljše naspimo.Maruša je tudi šla pri 8 mesecih v svojo sobo,tako smo enako naredili z Mašo in očitno ji odgovarja.

Jana vidim,da je Ela punca pa pol user posted image .Maruša je pa kar zbirčna,ampak samo doma.Ima pa 12,8kg,velika pa okoli 95.

Moram it,ker že vzganjata tumarije user posted image user posted image .

PAPA

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.3.2008 13:55:10   
Pajaca
Pa od kje vam ti velikanski otroci??? Pajacek je bil do sedaj skoz velik, a sedaj se je ustavil in po moje ima 91cm... Pajacka pa 100cm. Oba pa okoli 14-15kg.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.3.2008 14:20:19   
arielca
Ojla,

Hvala za pestke, lepe misli, dobre želje user posted image  ... Brina mora biti ta teden preventivno doma, AB do konca, bobnič izgleda zaenkrat OK, v četrtek imava kontrolo. Sem tako vesela, da skačem od sreče user posted image ! Ker nima vročine, gre lahko ven user posted image user posted image user posted image !!!!!!

In še naše mere: 96 cm in 14,8 kg.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.3.2008 15:31:27   
mml
Dan,

samo tolk, da ne bom pogrešana user posted image .

Smo imeli bolj zabavno noč...pa se mi še čez dan nič ne da, pa čez 10 minut moram po Manco, za jutri je pa varuška prosila za prost dan, ker se ji je nekaj poslabšala alergija in mora k alergologu...jaz imam pa ravno jutri z Maticem posvetovalnico...no upam, da bo moja mama lahko uletela...sicer bo pri pediatru hudo zanimivo user posted image

jana hvala za darila in obisk, Manca ni hudo jezna na Elo, samo pravi, da je Ela "ti ti ti", Gal je pa OK user posted image

NRMM user posted image  za uspešno izselitev Maše, upam, da bo varuška do srede zdrava, ker si predstavljam kako je z dvema razgrajačkama doma...

tinas pri nas se kosilo in večerja jesta za mizo in od tega ni odstopanj, zajtrk pa lahko tudi na kavču med gledanejm risank, ampak to je tako ali tako samo ob vikendih. Pri varuški je menda pridno in sama, doma pa občasno prijavi, da bo jedla čisto sama, drugič pa mora narediti nujno kakšno inventuro v denarnici ali kakšnem lončku in takrat nima časa jesti sama. Opcija lovljenej s hrano po stanovanju pa pri nas ni na programu. Če se zmrduje in noče jesti, po tem niti slučajno ni nobenih piškotov ali bombonov, če pa zatrmari pa ni nekaj časa nobene risanke...ampak tako daleč pridemo hudo redko

arielca super, da je z Brino boljše user posted image

pegica jaz sem preventivno ukinila sveže sadje in zelenjavo, ostre začimbe, sveže mleko, svinjino,...pa nekako pri Maticu kar gre, pa Antiflat kapljcie (iz Avstrije) so zakon...poskusi

lonja user posted image user posted image user posted image  zate in Ajdo

Nana Liza super da ima Tevž manj krčev...saj še malo pa bo tudi the nadlog konec

sonček balonček si že ugotovila, kaj sploh lahko ješ user posted image  Držim pesti ,da bo vaših težav čim prej konec user posted image

Zdaj pa šibam, moram še Matica oblečt...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.3.2008 17:19:01   
tinas
Pozdravljene pupe,

hvala za nasvete. danes smo začuda lepo jedli kosilo. vendar je bila tudi danes nujna animacija (beri: mamica poje). pismo, ko dojenčki! dokler ni upala sama iz stolčka je tudi ona lepše jedla, zdaj pa sama spleza ven in noter, tako da ni opcije, da jo obdržim za mizo! pa imamo še un tavisok stolček, ne trip trap, ki ga imamo v Go in ga itak obvlada že dolgo.
no, dovolj o hrani!

je pa naša Lia, opažam, pravi palček. 87 cm in 11 kg user posted image res je, da ima zelo drobne kosti, čez pa je kar zalita, pa še vedno ima ful lička, ko dojenčki.

mml, po moje letos ne bo tako dolgih počitnic. bo treba delat. jaz vseeno upam na 2 tedna visa in 1 teden kampiranja. bomo videli...

sonček, hišica na visu ni naša, od družinskih prijateljev. ma jo vsako leto zasedemo za 14 dni.

pajaca, bravo za pajacko, da tako dobro prenaša bolezen in predvsem bravo tebi za dieto. moje je šla po gobe že prvi dan. jaz ločujem samo pri kosilu, vmes pa grešim, grešim,... no, vsaj pretirano se ne redim!
shujšati moram predvsem okrog pasu, kjer imam ogromen rešilni jopič user posted image , ki se nesramno pokaže predvsem, ko se usedem. drugače me pa rešujejo suhe roke in noge.

pegica, bravo za očija, da je boljše. upam, da boš čimprej pogruntala, kaj lahko ješ in kaj ne, da ne bo malemu tako hudo.

arielica, lepo, da ste tako stoično prenesli vnetje, Lia ga je do zdaj imela 2x in je šlo tudi tako fajn mimo (brez vročine in hudih bolečin). imam pa jaz po porodu ful pogosto vnetje ušes. Prvič se mi je to zgodilo, ko je bila Lia stara 8 mesecev. tako groznih bolečin nisem še nikoli imela. raje grem 10x rodit! nisem spala 3 dni, sem sedela v dnevni in brala revije. mi ni prijel niti nalgesin forte. res je bilo grozno.

cuma, nrmm upam, da bost vaši dve pupi prišli skozi brez reakcij.
bravo za sonček, da se lahko zunaj igramo!!!!

mali user posted image se je zbudil. šibaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!

pozdravček tudi vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenila!
pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.3.2008 18:01:11   
šnucika
Za danes pa lahko rečem, da je bil pomladni topel dan!user posted image
Tako,da sva ga z Živo preživeli zunaj. Ampak sedaj pa je začelo že obračat proti burji in tako črni zimski oblaki se kopičijo.Očitno bo res kaj padalo, pa hladno postaja.

tinas - ej,jaz imam tudi en grozen šlauh okoli trebuha!user posted image user posted image
Po porodu sem zelo hitro shujšala..še preveč.Potem pa sem se v zadnjih 10h mesecih zeeelooo zredila (več kot 10 kg) in v tisti odvečni koži se je nabralo maščobe,da me je kar sram,ko se usedem in imam kakšno ozko majčko gor.
Ma se mi ne da hujšat...s mi zdi,da grem kar sama dolo...počasi pa bo.Samo,da se hormoni porihtajo.

Kaj več še napišem zvečer, ker zdaj letim na trening.user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.