|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
3.3.2008 17:01:19   
alysa
Pikica36user posted image user posted image user posted image  Pogumno naprej.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.3.2008 17:01:48   
meta21

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 3P 26.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 3P 12.3., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image , PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,435436P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., NS 14.3., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.3.2008 17:06:37   
meta21
lana17 vidim da si pridna user posted image . Jaz sem zbrisala ta drugo morango in maruški dodala NS, ti si pa že zbrisala eno nynno. Počasi bomo spravle ta seznam skupaj.

Zelo vesela sem za varci, to naj tudi tebi pikica36 da moč za naprej. Vedno, ko se katera poslovi, mi pridejo solze v očiuser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.3.2008 17:49:29   
emi*
Pikica36-čeprav ti nisem nikoli nič napisala,saj nisem tako dolgo tukaj gor,ti res želim,da se ne sekiraš in da si optimist. Ne obupaj!user posted image

Drugače pa sem jaz večinoma hodla na wc tudi po4x na noč v začetku,sedaj pa sem zmanjšala na 1-2x.user posted image Prav nadležno mi je včasih pa še zaspat ne morem nazaj.Glede sanj pa imam večinoma nočne more,zakaj ne vem,ampak take sanje,da te kap. Zgodi se mi,da tudi sanjam po 4x na noč,pa se vmes zbujam,ko pa nazaj zaspim spet nekaj novega sanjam.Tako,da mi zgleda,da celo noč presanjam. Prej pa,če sem sanjala kaj 1x na mesec,je bil mir.user posted image

Caw

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.3.2008 18:43:32   
RAČKAPK
za Pikico user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.3.2008 19:20:38   
Anonimen
nuhalna 1,5 - a je to res dobro? zdavnica je rekla, da je v redu, ampak meni ta odgovor ni vsec user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.3.2008 19:30:42   
morango
Ojla,

Pikica36 tu je veliko user posted image user posted image user posted image sreče in objemčkov zate.user posted image  Pogumno naprej!

Prav vesela sem tudi za Varci, ki se je tako hitro vrnila med nas.

Onina, ob prebiranju današnje pošte sem opazila, da imaš NS tudi v soboto v Dravljah. Mogoče pa se srečava, jaz imam ob 12.30. Me je strah, po drugi strani pa komaj čakam. Aja, še eno vprašanje: a je na NS ultrazvok še vedno vaginalni ali že čez trebušček?

Jaz sem tud opazila, da več sanjam in to včasih prav živo. Danes zjutraj sem se zbudila čist zmatrana. Saj niso more, ampak naspim se pa ne tako fajn. Pa še non stop se vrtim z bokov na hrbet pa spet nazaj.

Me prav zanima, če bo jutri res sneg. Meni bi ga blo pa lepo videt, vsaj za vzorec. Sonce je itak tako močno, da dolgo ne bo obstal.

Aja, Anonimna, lepa krilca sem videla pri Oillily na začetku Gornjega trga. So lepa, nenosečniška in na elastiko, tako da se jih lahko še dolgo nosi.

Imejte en lep dan jutri!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.3.2008 19:52:55   
meta21
Anonimna, kar brez skrbi. Normalne vrednosti so med 1 in 2,5 mm. Več si poglej tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Nuhalna_svetlina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.3.2008 20:05:30   
Anonimen
meta hvala lepa za odgovor. me pa zanima zakaj so mi na drugi temi odgovorili, da to 1,5 nic ne pomeni in da moram vedeti tveganje. kao 1: xxx , jaz tega ne vemuser posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.3.2008 21:16:34   
meta21
Nisem še bla na NS ampak mislim, da poleg te razdalje upoštevajo še starost matere pa še kaj (mogoče družinsko amnezo) in na podlagi tega zračunajo tisto razmerje 1:xxx. Po mojem to pomeni to, da 1,5 mm pri 25 stari mami še vedno pomeni boljši rezultat, kot pri 35 let stari mami. Tko si jaz to predstavljam. Upam, da ti bo še katera bolj natančno in zanesljivo odgovorila.

Ne delaj si nepotrebnih skrbi. Če bi bilo kaj narobe, bi te G že napotila naprej. Ona verjetno naredi milijon takih pregledov in pač reče: rezultat je v redu (kar pomeni točno to-da ni nič narobe); tebi je pa to dogodek leta in bi želela slišat še malo navdušenja zraven. Pa če sklepam po sebi, ki me zadnje čase še reklama za pasjo hrano spravi v jok, smo tud precej občutljive. Še posebej če imaš kakšne slabe izkušnje za sabo ...

Uživaj-tvoja mala pikicauser posted image čuti, če te kaj skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.3.2008 21:26:26   
anckabancka
Pikica user posted image Hudo mi je zate in za malo pikico, ki ti ni bila usojena. Tudi jaz ti želim vse najlepše v prihodnosti in kmalu eno zdravo štručko! user posted image

Jaz imam pa že tak konkreten trebušček, da se ga ne more več zgrešit. Sem pa tretjič noseča in res hitreje raste, Glede na to da sem imela pred nosečnostjo raven trebušček. Bom ga poslikala in vam ga pokazala. user posted image

Nočni WC user posted image Ja nujna potreba točno ob 3 zjutraj.

Drugače pa se super počutim, hodim v službo (delam v vrtcu, v jaslih), samo zvečer kar padem dol.

Anonimna ne sekiraj se zaradi NS. Tako kot ti je meta rekla - bi ti že G rekel, če ne bi bilo vse OK. Jaz na nuhalno sploh nisem šla (niti v prejšnjih nosečnostih) in se ne obremenjujem s tem ali je vse OK. Bomo že videli, ko bo čas za to.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.3.2008 22:11:51   
*bubi*
Pikica user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

meta hvala lepa za odgovor. me pa zanima zakaj so mi na drugi temi odgovorili, da to 1,5 nic ne pomeni in da moram vedeti tveganje. kao 1: xxx , jaz tega ne vemuser posted image

Če je to vse, kar si izvedela, potem nisi bila na merjenju NS pri nekom, ki ima licenco. In za to tudi plačala, če nisi starejša kot 35 let. Vrednost 1,5 res nič ne pove, ker je velikost NS najprej in najbolj odvisna od starosti ploda. Pri mlajšem plodu je lahko 1,5 veliko, pri starejšem pa je to malo. Ker ta šprenja raste s plodom.
Če ti je G rekla, da je razultat OK, potem je pač ocenila, da je tveganje nizko, očitno je bil plodek že kar velik, morda je videla tudi nosno kost.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.3.2008 22:35:45   
arabela*
pikica 36,pogumna bodi,vse bo še dobrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.3.2008 7:29:07   
*zoe*
Hello,

a imate sneg? Mi zaenkrat še ne, še pada tak bolj debel dež, ampak se že pripravlja user posted image

En velik user posted image  za našo pikico36 - vem da ti je težko, tudi meni je ob takih novicah, ampak glej varci - zopet je z nami. Tako bo tudi s tabo in takrat bo vse ok. Bodi močna. Vse mislimo nate.

Vidim, da imate potem vse kar žive sanje. A katero bolijo kolki, jaz se tudi zaradi tega zbujam. Res imam bolj ozko rito (36) in se sedaj mi vidno širi user posted image
Trebušček je pa itak prisoten že kak mesec in tudi vidno raste. Tehtam se pa rajši ne, ker sem se že do prvega pregleda zredila za 3 kg (iz 56 na 59). Če bo šlo tako naprej kmalu ne bom prišla skozi vrata. Še dobro, da mi ni treba več skoz jesti (če ne mi je blo takoj slabo), da se vsaj ne redim pospešeno. Bomo videli na naslednjem pregledu.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.3.2008 8:10:35   
onina
Morango - ob 12.30 bova verjetno z mojim že nazdravljala, če bo vse OK. Nuhalno imam namreč ob 10.45 in računam, da bom do 11.10 fertig. Pregled poteka preko trebuha, le v primerih, ko G ne more dobro zmeriti vrednosti, ti naredijo vaginalni pregled. Se spomnim, ko sem bila prvič tam. Bila sem čisto brez skrbi, ko pa sem se ulegla na mizo, me je pa postalo grozno strah. Ampak je bilo vse OK.

Tudi jaz fuuul sanjam. Nikoli nisem kaj preveč sanjala, sedaj imam pa kdaj kar grozne sanje. Zadnjič sem sanjala, da sem rekla zdravnici, da sem noseča in je ona mislila, da je bilo to nenačrtovano in, da želim splav in mi je dala ene tablete. Potem, ko sem jih pojedla, mi je prišlo na misel, da se z G nisva dobro razumele in jo v paniki kličem. Ona pa pravi, da je sedaj prepozno in, da če otrok preživi, da bo prizadet. Jaz pa v jok...
V glavnem, zjutraj sem bila čisto fertig.

Pred prvo nosečnostjo sem bila tudi jaz bolj drobna. 44 kg in 158 cm visoka. V celi nosečnosti sem se zredila za 12,5 kg. Sedaj, v drugo, sem začela s 47 kg. Ja, lahko rečem samo to, da kavbojk izpred prve nosečnosti ne morem nositi, ker so se boki kar malce razširili.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.3.2008 9:01:47   
*zoe*
Držim pesti za tiste ki imate danes NS - pol pa tako kot onina - party on user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.3.2008 9:05:31   
pf
Anonimna saj verjetno si dobila še kak podatek več. Jaz imam na  celem listu A4 neke podatke in še v materinski knjižici. Samo verjetno, če bi bilo kaj narobe bi ti že G povedala. NS 1.5 je res vredu, res pa je da je tudi odvisno od tvoje starosti in od velikosti ploda (mislim da v tednih kot so ti punce povedale). Malo poglej kaj imaš napisano, mislim pa da je strah nepotreben.

Danes sem si naročila nosečniški pas preko interneta. Bolj nizko nosim in baje pri tem pomaga, da je kot opora. Drugače pa je tudi za oblikovanje trebuščka. V bistvu je to neke vrste pas kot na nosečniških hlačah, le da ga imaš oblečenega lahko tudi pri oblačilih, ki le tega nimajo. Stane 17.50 EUR, pa poštnina 3, ampak se mi zdi kar pametno, sploh ker res imam bebija bolj spodaj. Raste pa s trebuščkom tale pas. Vam poročam, če bo vredu za nositi, ko ga dobim.

Vsem, ki imate danes preglede želim veliko sreče. Danes je pa prav bedno vreme, pa tako je že bilo fino, sonček, vrt, rožice, sprehodi, zdaj pa take temperature. Joj, joj.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.3.2008 9:54:46   
KAHLO
 OJ moje septembrčke!!!

Pikica36 meni je zelo zelo žal, in upam da boš kmalu spet med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni je danes tak beden dan, to vreme mi čist nič ne ugaja, zjutraj sem bla mokra do kolen, še dobro da imam v službi ene rezervne čevlje sem se hitro preobula!!! Upam da bo čimprej sonček in da bodo temperature spet malo poskočile, in bo tako tud malo več pozitivne energije.

Vse ki imaste danes preglede vam želim naj naj naj, tiste k imaste NS poročajte o pregledu!! ker mi je to zmeraj tako zanimivo prebiratuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.3.2008 10:09:24   
tasha23
Jutro, sem na malici in končno jem (danes sem za sprermembo za dobro jutro objemala školjkouser posted image user posted image user posted image )

Pikica36, žal mi je za tebe. Boš vidla, da bo kmalu bolje in boš kmalu spet srečkauser posted image .

Govorite o kg?, hmm, prvo user posted image  sem štartala z 55kg (na žalost se je končala s ss in zaradi antibiotikov sem se zredila za 20 kg) Drugo user posted image  sem začela s 68 kg, v prvih 4 mesecih se zredila za 7 kg, do konca pa 14kg. Zdaj pa sem že v 13t in imam samo +1,5kg user posted image user posted image user posted image  bravo jazuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.3.2008 10:10:05   
tasha23
Oj kaj ve katera kako je kaj Amor real? Nič se ne oglasi več. Upam,, da je vse v redu.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.3.2008 10:51:00   
petrax
Ojla punce!
Prvo user posted image za pikico36!
Mi smo pa včeraj lepo prestali NS. Naš otroček je lepo pančkov k smo začeli s pregledom, pol smo ga pa mogl mal zbudit in je začel prov lepo poskakovat. Mislm sploh ne morm opisat občutke, moj je bil kr tih in čist zagledan v monitor. Vse je vredu, tudi tveganje je tako majhno (1:5432). Mi je pa sicer popravla PDP na 7.9., pa tudi zvedl smo kaj je. No itak ni še 100%, ampak naj bi bil user posted image . Tko da smo prov veseli. Sva šla pa takoj proslavit z eno pico.

Naslednji pregled imamo šele 28.4, do takrat bomo pa užival.

Aja pa ta sneg, mislm sej ga je čist mal zapadl, tok mal na avtu se vidi, ampak vseen MORI!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.3.2008 11:02:10   
*zoe*
Čestitke petrax za NS user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mi je ful fajn slišat da je vse ok.

Tale sneg tud meni najeda user posted image . Zjutraj ga še ni bilo sedaj pa sipa kot zmešan, Je že vse belo. Sploh ne morem verjet, ker je bil tko fajn vreme pa v nedeljo 22°C danes pa tole. Hočem nazaj sonce!

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.3.2008 11:17:15   
pf
Petrax čestitke za dober rezultat.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.3.2008 11:26:35   
petrax
Hvala, hvala!
Kok se ti to odvali en kamen od srca, tok sem bila živčna, zdej pa se lahko končno počutim kot prava user posted image . Zdej bi šla povedat celmu svetu, tok se dobr počutm.

Ja pri nas tud tok že naletava ta sneg, upam da bo kmalu nehal.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.3.2008 11:45:00   
onina
Petrax - Čestitke za dobro opravljeno nuhalno!
Tasha23 - madonca, to so bili pa hudi antibiotiki, da si se zredila za 20 kg. A je bilo po splavu kaj narobe, da si morala jemati antibiotike (ali je to normalno, da jih jemlješ - ne vem).

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.