asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: melaverde torej zimskih čevljev ni za kupit Geox, ma poletne oz če gledamo da kupujemo dober, mehek čevelj, pol ja ????? Ma sej je tudi poleti lahko dež... Ne, glej, jaz mam izkušnje tako z Geox, kot z Merrell (ampak to govorim za mene, otroka še nista imela) - hudičevo drsijo, Ja, tudi jaz imam takšne izkušnje z Geox (osebno) in pa mali od sodelavke se je tudi skoraj ubil z Geoxami ker je zletel ko... Pa noga se not res poti. Jaz ko jih imam obute cel dan (se je 1x zgodilo - za shoping) me je konc dneva tako noga pekla noter, da je joj... Mela, sandalčke Geox jaz bi odsvetovala (osebno mnenje) jaz sem bila res zelo, zelo, zalo... zadovojna z sandalčki od Iane. Slučajno sem jih dobila in niti pretirano drage. Zelo kvalitetni čevlji in mehki so Primigi. Nekaj jih imajo v Batti takoj čez mejo, samo je izbira bolj tako. Jaz jih po novem kupujem v Udinah prav v trgovini Primigi. Zadnje čase sem zasledila tudi v Prenatalu, da imajo v redu čevlje in kar normalna cena. Vsaj zimske ima Nastia ene res super. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma, nisem kapirala... kaj pol te sandalčke, ja od Geox ali ne ????? Ampak kaj mi drugega še pride v poštev ??????? Ker moja kmečka pamet se spet sprašuje, OK bos ampak pol nogice niso nič zaščitene pred udarci? Ko se bo plazil ali delal korake, bo imel vse prste razbite ??? boo, sej nisem pametna...sem že 100x rekla, da bom nehala brat ki.... Ne vem kakšne udarce imaš v mislih. Res je, da če daš otroka po vseh štirih na kamenje moraš malo nogico zaščitit, če pa ga daš na travo, pa je itak vse mehko, samo moraš pazit, da ne bo kot kravica (trava v ustih)... Aja, pa še to. Sandalčki morajo biti taki, da imajo spredaj zaščito za prste in pa zadaj trdi opetnik. In čevelj je res najboljše kupit tako, da ga otroku probaš, ker niso vse nogice enake: eni imajo širše, višji nart... in ni vsak čevelj za vsako nogico. Poleti pa res nogice hitrejejo rastejo... in se zna mimogrede zgodit, da moraš kupit tudi več kot dvoje sandalčkov... IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Zato sem absolutno za mehke superge (z mehkim podplatom in tršim opetnikom), to se meni zdi še najbolj podobno bosi nogi. Z geox pa imam tudi jaz slabe izkušnje z drsenjem, ko je malo mokro oz. ko stopiš iz suhega na mokro. Mehke pa so mehke. Drugače pa Naturino so prva liga, pa cena je tudi taka. Sej tako sem tudi jaz mislila. Mehki čevlji, ja podplat mehka in trši opetnik. Evo, cel roman sem naredila iz čeveljčkev, zdej pa boljše, da grem kaj delat, če nočem dobit odpovedi Aja, slikice hiške pa tudi še pridejo...