|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
2.3.2008 21:45:34   
majrim
niste resne...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
2.3.2008 21:47:42   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

niste resne...user posted image

ne mene v isto koš, čakam kot ti...  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
2.3.2008 21:55:11   
thaiss
JOJ STE NESTRPNE.. ops črke!!!

evo z balončki ostalo prihaja

user posted image   user posted image   user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 4703
2.3.2008 21:56:57   
melaverde
Joj, tista od Matičkota je za v okvir !!!!!! Ful lep je prišu, so mi všeč take nenastavljene user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
2.3.2008 22:18:01   
thaiss
evo še malo za pokušino user posted image user posted image

il tronistauser posted image
user posted image

user posted image

Big Bobby Car
user posted image

s torto:
user posted image   user posted image

njam je dobr user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.3.2008 22:20:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4705
2.3.2008 22:47:22   
tejčica
Thaiss, user posted image user posted image user posted image  slikice. Vidim da je Matia užival na ful.user posted image

No, jaz sem danes preživela prvi delovni dan, jutri pa sem spet fraj.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
2.3.2008 22:53:42   
thaiss
a je bilo hudo Tejčica???... boš pa jutri izkoristla dan ker ga danes nisiuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
2.3.2008 22:58:12   
tejčica
Mah ni blo glih grozn no, ma raje bi doma lenarla z mojimi. Moji so spal do četrt na desetuser posted image , tako da je tašča že preverjala če je vse ok.user posted image  Jutri bom pa mal uživala, mal pa material za šiht študirala. Novosti da ne vem kje začet.

Imamo pa že prvo flikanje z varstvom in mora moj že v torek dopust jemat. Dobro smo tole štartal.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.3.2008 23:03:17   
melaverde
bravo tejčica za prvi delovni dan user posted image
ma meni je kar groza kako čas beži...sploh si ne predstavljam Vala v vrtcu user posted image

thaiss, kje ste pohajali??

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.3.2008 23:04:10   
Žana04
Večer!

Vsem, ki so v zadnjih desetih dneh praznovali, želim vse naj, naj, posebnega ljubčka pa pošiljam Matii in Lukasu, ker sta praznovala že enko.user posted image user posted image user posted image
Danes sem končno uspela najti par minut in se usesti za PC, v preteklih dneh je bila trda. Sem bila precej sama (brez user posted image ), Žan in Julija pa sta si itak dala duška, tako, da zvečer res nisem bila od volje za nič. Samo spanje...kolikor sem ga sploh imela (zobki!)...user posted image
Pisale ste glede avtosedežev. Mi smo se odločili za Recaro young sport in smo zaenkrat zadovoljni. Baje je najbolje ocenjen v svoji kategoriji (9-36 mes.), Žan je ful zadovoljen. Julija je prevzela Trimaxa oz., ko je Žan vvrtcu, izkoristimo in se presedemo.user posted image
ZEHAM..NOČ

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
2.3.2008 23:07:47   
tejčica
Ma kaj bi jaz dala da bi bil mali v vrtcu. Mi je ful šit obremenjevat njegove z varstvom, pa še popoldan bomo dostikat rabli. Pred septembrom pa kot kaže ne bo nič, vpisala sem ga pa aprila lani. In pol pravijo da je premalo otrok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4711
2.3.2008 23:11:08   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Ma kaj bi jaz dala da bi bil mali v vrtcu. Mi je ful šit obremenjevat njegove z varstvom, pa še popoldan bomo dostikat rabli. Pred septembrom pa kot kaže ne bo nič, vpisala sem ga pa aprila lani. In pol pravijo da je premalo otrok.user posted image

Ma sej jaz sem absolutno za vrtec, niti na kraj pameti mi ne pride ga pustit tašči...ampak si ga ne predstavljam no user posted image  Mi smo Vala vpisali avgusta (2 meseca je imel) in nam je rekla, da smo 100% noter...bomo vidli user posted image
Vem pa, da je v Šmarjah polno ????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
2.3.2008 23:12:28   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04
Pisale ste glede avtosedežev. Mi smo se odločili za Recaro young sport in smo zaenkrat zadovoljni. Baje je najbolje ocenjen v svoji kategoriji (9-36 mes.), Žan je ful zadovoljen. Julija je prevzela Trimaxa oz., ko je Žan vvrtcu, izkoristimo in se presedemo.user posted image

Sedeže bi pa naša pupa tudi rada zamenjala. Kadar Vida ni v avtu bi se ona vozila v njegovem stolčku. Ma ta naša pupa ima 125cm in bo poleti stara 6 let.user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
2.3.2008 23:19:26   
tejčica
Sej če bi se bilo potrebno sedaj uvajat bi me sigurno zvilo. Za Tajo mi je bilo ful grozno (je šla s 13 meseci) ampak mala je uživala tam od prve minute. Res ful rada hodi v vrtec. Pa sedaj ko smo tu gor ima šanso da jo zjutraj tašča pelje v vrtec in tako mala lahko spi skoraj do osmih, ampak ona običajno raje vstane ob šestih da jo moj pelje v vrtec pred službo, ker takrat se vsi otroci v vrtcu zbirajo pri vzgojiteljici ki jo je Taja imela prve 3 leta. Pa ko je bila včeraj cel dan brez vročine je najprej rekla da hoče danes v vrtec.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
2.3.2008 23:22:56   
nektarina
Jaz pa raje ne pomislim, kako bo pri nasuser posted image user posted image user posted image
V vrtec jih  sigurno  še ne bom dala, ker  moj ni sposoben dva nahranit, previt, obleč in jih peljat do vrtca.  Jaz pa imam tak urnik da raje niti ne omenjam.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
2.3.2008 23:23:45   
dskubin
tejčica - kaj pa italijanski vrtec na Markovcu? A je tudi poln?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
2.3.2008 23:25:11   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

probaj, kolegica je dobila prejšnji teden odobreno z majem!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
2.3.2008 23:27:09   
dskubin
Sej zato vprašam, ker eni naši prjatli so dali tamalo (stara kot Draž) samo zato, da bi malo pobrala jezika. Je prišla takoj, k je blo fraj. Samo je pa res, da je tam samo par urc. Ma za poflikat dokler ne dobiste jeseni bi blo, pa nona bi bla tudi zadovoljna, k bi mela malo časa zase, še vedno pa eno obveznost, za ga it prej iskat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
3.3.2008 7:50:16   
tejčica
Punce hvala za info za vrtec. Preverim danes situacijo. Sicer pa jaz vsak mesec prekličem vse vrtce, če je kje slučajno kakšna sprememba. Upam da rata.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
3.3.2008 9:07:25   
thaiss
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
3.3.2008 9:35:21   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
torej zimskih čevljev ni za kupit Geox, ma poletne oz če gledamo da kupujemo dober, mehek čevelj, pol ja ?????

Ma sej je tudi poleti lahko dež... Ne, glej, jaz mam izkušnje tako z Geox, kot z Merrell (ampak to govorim za mene, otroka še nista imela) - hudičevo drsijo, 

Ja, tudi jaz imam takšne izkušnje z Geox (osebno) in pa mali od sodelavke se je tudi skoraj ubil z Geoxami ker je zletel ko... Pa noga se not res poti. Jaz ko jih imam obute cel dan (se je 1x zgodilo - za shoping) me je konc dneva tako noga pekla noter, da je joj...

Mela, sandalčke Geox jaz bi odsvetovala (osebno mnenje) jaz sem bila res zelo, zelo, zalo... zadovojna z sandalčki od Iane. Slučajno sem jih dobila in niti pretirano drage. Zelo kvalitetni čevlji in mehki so Primigi. Nekaj jih imajo v Batti takoj čez mejo, samo je izbira bolj tako. Jaz jih po novem kupujem v Udinah prav v trgovini Primigi. Zadnje čase sem zasledila tudi v Prenatalu, da imajo v redu čevlje in kar normalna cena. Vsaj zimske ima Nastia ene res super.

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ma, nisem kapirala... user posted image  kaj pol te sandalčke, ja od Geox ali ne ?????
Ampak kaj mi drugega še pride v poštev ??????? Ker moja kmečka pamet se spet sprašuje, OK bos ampak pol nogice niso nič zaščitene pred udarci? user posted image  Ko se bo plazil ali delal korake, bo imel vse prste razbite ??? user posted image
boo, sej nisem pametna...sem že 100x rekla, da bom nehala brat ki....

Ne vem kakšne udarce imaš v mislih. Res je, da če daš otroka po vseh štirih na kamenje moraš malo nogico zaščitit, če pa ga daš na travo, pa je itak vse mehko, samo moraš pazit, da ne bo kot kravicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (trava v ustih)...
Aja, pa še to. Sandalčki morajo biti taki, da imajo spredaj zaščito za prste in pa zadaj trdi opetnik. In čevelj je res najboljše kupit tako, da ga otroku probaš, ker niso vse nogice enake: eni imajo širše, višji nart... in ni vsak čevelj za vsako nogico.
Poleti pa res nogice hitrejejo rastejo... in se zna mimogrede zgodit, da moraš kupit tudi več kot dvoje sandalčkov...

Zato sem absolutno za mehke superge (z mehkim podplatom in tršim opetnikom), to se meni zdi še najbolj podobno bosi nogi. Z geox pa imam tudi jaz slabe izkušnje z drsenjem, ko je malo mokro oz. ko stopiš iz suhega na mokro. Mehke pa so mehke. Drugače pa Naturino so prva liga, pa cena je tudi taka.

Sej tako sem tudi jaz mislila. Mehki čevlji, ja podplat mehka in trši opetnik.

Evo, cel roman sem naredila iz čeveljčkev, zdej pa boljše, da grem kaj delat, če nočem dobit odpovedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, slikice hiške pa tudi še pridejo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
3.3.2008 10:03:39   
asso
Thaiss DOBRO JUTRO in seveda tudi ostalim. Krasne slikice so...

Evo, pa dam še slikice od hiške...

user posted image

user posted image

Tudi več in večji otroci stojijo noter...

user posted image

Pa še peskovnik v stilu...

user posted image

In nekje v bližini je tudi tobogan v stilu...

Pa naj kdo reče, da sama plastika okoli ni lepauser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
3.3.2008 14:49:58   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

probaj, kolegica je dobila prejšnji teden odobreno z majem!!!

Mi imamo zelo slabe izkušnje z italijanskim vrtcem na markovcu. Tja je hodu nečak od mojga in tamali ima tak odpor do tistega vrtca da samo cesto na markovec vidi in se začne trest in jokat in kričat, da on ne gre v vrtec inje tega že več kot eno leto odkar ne hodi v ta vrtec. Je v tem vrtcu ena stara vzgojiteljica Vali, ki je hudobna do otrokuser posted image . je bil nečak star dve leti in je hotla da bi znal risat in take stvariuser posted image . kadar je poreden in mu omeniš tovarišico vali je takoj mir in priden ko bubica. Nočem nobene strašit samo povem kake so naše izkušnje glede tega vrtca.

asso- lepa hiška za majhne in velikeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
3.3.2008 15:00:31   
dskubin
Mi imamo zelo slabe izkušnje z italijanskim vrtcem na markovcu.

Ups user posted image . Jaz pa sem slišala pohvale. Dej se tejčica še prej pozanimaj, da ni tale slučajno v jaslih.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
3.3.2008 16:15:37   
Sibil_
JAz bi rekla, da je že en razlog, zakaj so italijanski vrtci prazni.No, vsaj bolj kot slovenski.PA tudi moj nečak je hodil na markovec v ta vrtec in niso bili zadovoljni.Čeprav-hmm, če poslušam ženo od brata ona itak nikjer ni zadovoljna, tako da ne vem koliko so to zanesljive informacije...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?