|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
3.3.2008 9:55:14   
anita goitan
lep dan punceuser posted image , imam vprašanje-mogoče je že prežvečeno pa vseeno. pri paketih je še vedno možnost tudi denar vzet?
Uživajte v soncuuser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
3.3.2008 10:00:35   
Zoja Miša
En sončen pozdarav vsem!

Me zelo veseli, da je moj predlog obrodil sadove in da srečanje bo! Jaz sem seveda zraven. Napišite me na seznamček! Pridem, kjer koli pač bo!user posted image
Res pa je, da bi bilo mogoče bolje, kje notri, glede na to, da zna biti april muhast. V kolikor pa bi nam zagotovili lepo vreme, pa sem seveda raje za kam ven, pa da vsaka kaj prinese za papat in nič ne kompliciramo. user posted image
Pa še vprašanje. Pridemo same ali z partnerji!? Verjetno same, a ne?

Mishel čestitke za diplomo!!!
Nyna84, kakšni so prstani, kakšna bo obleka? Slikice!
Nell hvala za kavico in zajtrk!

Moj vikend drugače je bil pester. Sva se samo potepala.
Pa postrigla sem se čisto na kratko in sedaj nič več problemov z lasmi! Sem zelo vesela. In vsi pravijo, da mi tako bolj paše, tako da je res bolje!

Včeraj sva se ful sprehajala, ampak zvečer mi je bilo pa spet ful slabo in počutila sem se utrujeno in zanič. user posted image
Res si želim, da bi ta utrujenost že enkrat minila in da bi lahko začela malo bolj uživati v nosečnosti!

Pa tale sneg mi nekako ne gre v glavo! Se prav jezna, da bo takčno vreme, ko pa sem mislila, da bom lahko že balerinkice nosila! In vse zimske hlače so mi premajhne!user posted image  Grrrrrrrr....

No, pošiljam vam en topel user posted image  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
3.3.2008 10:03:22   
tejkaz
zoja miša mi bomo prišli vsi. Če bova sami z Evo, bom lahko samo na njo pazila in nič klepetala, sama pa ne vem če bom prišla, no. Bosta moja dva malo divjala naokoli :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
3.3.2008 10:22:51   
astrea
tejkaz
v Monfalconu v trgovini Tutto per il Bimbo pride cena za celoten komplet (voziček, globoka košara - capazo - . lupinica, torba, pregrinjalo za dež) 630 € za lanske in letošnje barve. Imajo pa zdaj na zalogi barve ebory (2007), noir in air - obe letošnji. Potem imajo pa še sistem z matrix košaro in brez lupinice v tisti turkizno modri - zeleni barvi.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
3.3.2008 10:51:52   
tejkaz
To je samo 30 Evrov manj kot pa če ga kupim tukaj http://www.bolha.com/oglas2772144 pa še ta barva mi je zelo všeč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
3.3.2008 10:53:01   
gajka
Erin - vidiš, potem sem jaz malo jasnovidna, ko sem že pred tem nekako mislila, da se ti navdušuješ nad Jane Slalom Pro, pa se sedaj zares! user posted image  Drugače pa je poleg tega vozička na seznamu mojih top vozičkov tudi Peg Perego GT3 (malo me skrbi njegova velikost, ko je zložen, ker je še vedno ogromen) in malo me tudi ta novi Peg Perego Skate mika (ampak nisem sigurna v uporabnost na klancih in nelepih cestah).

tejkaz - predvidevam, da si ti Jane Slalom Pro testirala pri eni od Arnačank. user posted image  In kako se obnese v naših koncih? Bi se dalo rolat in tečt z njim? A si ga probala zložit? Jaz malo čakam, da ta novi modeli pridejo v SLovenijo, ker so menda nekaj izboljšali pri avtosedežih in se zato model 2008 imenuje Jane Slalom Pro Strata ali pa nekaj takega... user posted image  Nekako mi ni za kupovanje vozička v Italiji, ker imam kar daleč do tja, pa se mi potem ne da še slučajno za kakšno garancijo tja rinit... Mogoče pa se bo tudi pri nas dalo kak popust iztržit, še posebno, če se nas več najde, ki bi tele vozičke skupaj vzele... user posted image  Aja, drugače pa sem iz zgornjih Arnač. user posted image  Pa še tole, vrh maternice naj bi bil že precej blizu popka, natančneje pa ti težko povem.

aradej - popek se nahaja v BTCju, natančnejšo lokacijo najdeš tukaj http://www.trgovinapopek.com/zemljevid.htm. Pa kaj lepega kupi in raportiraj malo, če se da kaj fajnega tam dobit.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
3.3.2008 11:00:25   
tejkaz
Gajka ja včeraj sem ga testirala v Arnačah. Pri eni mamici, ki že ima enega sinčka, enega otročička pa pričakujejo. Nisva ga zložili ker je njen sinček spančkal v vozičku. Malo sem ga peljala naokrog in mi je super. Mislim da bi se dalo rolat z njim, ker je zelo vodljiv pa še zavoro ima na ročaju. Siser pa v Zg.Arnačah ni najbolj primernega terena za rolanje. Jaz sem enkrat grdo padla na tistem klancu ko se pelješ proti centru Arnač. Sem pa prej govorila s svojo bivšo sošolko, ki je tvoja soseda (včasih sta bili dobri prijateljici vendar se je potem ona odselila) in te pusti lepo pozdraviti. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
3.3.2008 11:31:23   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

To je samo 30 Evrov manj kot pa če ga kupim tukaj http://www.bolha.com/oglas2772144 pa še ta barva mi je zelo všeč

JA se strinjam, če jih seveda še imajo na zalogi (lanske barve). Letošnje bodo pa gotovo dražje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
3.3.2008 11:57:27   
naty13
Tejkaz kako pa da boš kupila nov voziček? Katerega si imela pa pri Evi user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
3.3.2008 12:00:47   
tejkaz
Pri Evi sva imela enega starega ABC Designa. Takrat sva bila še oba študenta in si res nisva mogla privoščit. Ko je Eva začela sama zunaj hodit sva voziček prodala. Eva sploh noče biti v vozičku. Imamo še eno Peg Peregovo marelo za dolge ture ampak ni šans da bi bila notri.
Še ko se je vozila v ABC Designu sve rekla da ko bo drug dojenčke in bova imela službi, kupiva nov voziček.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
3.3.2008 12:09:01   
naty13
Hvalabogu pri nas še vedno rad gre z vozičkom. Sploh to zdej rada prakticiram, ker je najmanj matranja in vzdigovanja. Rad pa hodi peš. Edino nosi se ne.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej smo kupili še eno marelo, tko če bomo kam šli, da ne bomo tavelkega sabo vozili. Pa ko bosta dva, če bo potrebno, lahko oba v vozek damo.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
3.3.2008 12:43:05   
tejkaz
Jaz bom kar buggy board kupila, če ne bo hotela hodit se bo zraven vozila, drugače bo pa hodila. Zelo rada hodi tako da s tem nimamo problemov. Če bomo šli pa vsi 4 na daljši sprehod bo pa ati marelo vozil.

Saj res, ja, Anita, lahko vzameš denar namesto paketka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
3.3.2008 13:26:50   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz bom kar buggy board kupila, če ne bo hotela hodit se bo zraven vozila, drugače bo pa hodila. Zelo rada hodi tako da s tem nimamo problemov. Če bomo šli pa vsi 4 na daljši sprehod bo pa ati marelo vozil.

Saj res, ja, Anita, lahko vzameš denar namesto paketka.

Tudi jest sem mela buggy board v mislih. A kej veš, kolk pride? A ga imajo povsod - baby center, pikapolonica, ariel....

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
3.3.2008 13:27:40   
košuta
Pozdravčki!
Komaj sem prebrala, toliko ste načvekale čez vikend. Jaz sem bila v soboto polno zaposlena (čiščenje, kuhanje, pazila nečaka), včeraj sva se pa celo popoldne vozila (potepala) po naših hribih. Je bilo pa tako fajn - dokler nisi stopil iz avta (veter!)...

Mishel - čestitke za diplomo. A si hodila na VŠZ v Ljubljani? Jaz sem tam diplomirala decembra.  Podelitev diplom bomo pa imeli sredi aprila, menda.

Srečanje: Tudi jaz pridem, če ne bomo takrat slučanjo urejali najine mansarde. Bom pa verjetno sama, ker moj dragi ni navdušen nad srečanji...

Uživajte še danes - kolikor se le da. Jutri bo sneg user posted image  in bom spet zabubljena v naših hribih. Grem tastu avto pucat... Se tipkamo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
3.3.2008 13:34:28   
košuta
Še nekaj sem pozabila vprašat:
Kaj ve rečete, če vas nekdo vpraša, koliko časa ste noseče? Primer: 18 tednov. A rečete: - po tednih
               - 4 mesece in pol
               - 4 mesece.
Prva in tretja alinea sta teoretično najbolj pravilni. user posted image  Vaše mnenje?

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
3.3.2008 13:41:52   
sayuri
aradej ti je že gajka dala link od trgovine POpek. Poročaj, če boš kaj kupila. Pa vprašaj za nosečniške pasove.
user posted image
košuta jaz se o nosečnosti pogovarjam v tednih. prav tako, kot ginekologi. Čeprav nekateri ne zastopijo user posted image . Pa jim potem po domače povem - v mesecih user posted image .  Noseča sem 18. tednov, kar so polni 4. meseci user posted image
Joj, me je zdajle spreletelo, da bomo kmalu na polovici user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem zdajle kar ok. Sem celo šla hodit za 15 minut. Pri nas je ful toplo - 18 stopinj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
3.3.2008 13:50:05   
cicmic
Pozdravljene!

Sayuri, prosim uvrsti me na seznam za srečanje. Mostec se mi zdi dobra ideja, čolnarna pa prav tako- ker imajo tam tako dobre tortice mnjam, pa sladoled... Bom raj tiho, se mi ga že lušta, pa ga nimam v bližini.

Ker se že glih pogovarjate o vozičkih. Jaz bom imela kar starega od hčerke. Je super, ker je ful lahek ogrodje, trikolesnik, ful okreten, zraven pa je še lupinica. Zadnjič sem šla pa v rabljeno trgovino kupit še košaro- je sicer od Peg Perega, trdo ogrodje, strehica, da se pa dvignit naklon ležišča, če mali slučajno poliva. Izgleda kot nova, sem dala 47 evrov. Se mi ne zdi tok, pa paše mi not v zdajšen voziček, bom pa še s čim privezala za vsak slučaj. Se mi zdi košara fajn, za jesensko zimski čas, tistih nekaj mesecev.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
3.3.2008 13:51:23   
cicmic
Aja, košuta, jaz vedno govorim o tednih nosečnosti, mi je tako najlažje.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
3.3.2008 13:56:55   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tudi jest sem mela buggy board v mislih. A kej veš, kolk pride? A ga imajo povsod - baby center, pikapolonica, ariel....

Ne vem če ga imajo povsod. Na soncek.si pride okoli 45 Evrov, v Baby centru vem da ga imajo, drugje pa ne vem.

Košuta jaz tudi govorim o tednih, če me pa kdo čudno pogleda pa povem še v mesecih :)

No, sem izvedela da naš vrh maternice še pri popku ni, tako da jaz še ne čutim brcik. Mora biti to nekaj drugega.
Danes mi je pa res prav dolgčas doma.  Pospravljeno imam vse, skuhano je, za delat nimam nič več, prej sem se šla potrudit malo zaspat pa me je mož zbudil po pol ure. Čez eno uro pride Eva potem grem pa kmalu že na pregled.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
3.3.2008 14:03:47   
Erin
sayuri.... - 18 stopinj???user posted image user posted image user posted image Neeeeeeee, sej vem da si mislila 18° samo ker je minus zravenuser posted image user posted image

košuta - jaz rečem npr 18 tednov ali pa, ker imam 1. avgusta PDP štejem polne mesece od tega dne naprej, tako da sem v soboto (prvega)stopila v 5 mesecuser posted image Mislim da je tako prav.

anita goitan - lahko vzameš denar user posted image Jaz ga bom, ker bom vse ostalo že imela.

Kje se skrivajo anonimnauser posted image , PABLO, Gajka, Muklla, Maja T, iva77, anckabancka,(in seveda vse ostale)... Punce malo se javite da vemo da ste še našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
3.3.2008 14:22:53   
naty13
Jaz govorim ponavadi v tednih, edino če je na primer 4 mesece, 3 mesece in pol - v tem primeru povem v mesecih drugače pa v tednih. Je pa dosti takih, ki po tednih sploh ne vejo, kok je to. user posted image user posted image user posted image

Tejka a v sončku je samo 45 eurov. Morm pogledat. Sem velikokrat na tej strani, pa ga še nisem zasledila.

Jaz bom tudi denar vzela. Tudi v prvo sem ga vzela in kupila voziček. No doplačala sem še 10 000 sit. oz. 40eur.  Ja takrat smo meli še Sit.

Erin ti si pa gajko čist spregledala. Sej dons kar čveka z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maja t. se verjetno na poroko pripravlja. Ja Pablo, Muklla, anckabancka,........ kje ste????

Punce a veste da imamo že novemberke 2008 ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gre hitro čas. Smo komaj me začele.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
3.3.2008 14:28:41   
bambi14
Daaannn,

jes še vedno je sonček zunaj,..ravno sem prišla iz sprehoda in grem skuhat najboljše zrezke z gobovo omako in pire- njami.  Če katera zbira zelišča sem opazila da že poganja PLJUČNIK, ki ga je dobro počasi nabrat( dobra stvar za izkašljevanje) in ČEMAŽ je tudi že za tiste, ki ga obužujete.

Ejte jaz imam kr slabo vest, ko vse tako veselo kupujete nove stvari za deco,......jaz bom imela čim več starega, ker sem mnenja, da otrok itak ne ve kolk sem dala za kaj in bo tud staro ok,.......se tolažim, ker mi tud finance trenutno ne dopuščajo kakšnih večjih izdatkov( gradili bomo,..).user posted image

Letim kuhat,.....lep dan.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
3.3.2008 14:30:18   
bambi14
Punce a veste da imamo že novemberke 2008 ? Gre hitro čas. Smo komaj me začele.

Aja,...smo že izkušene pri štetju tednov.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
3.3.2008 14:34:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Punce a veste da imamo že novemberke 2008 ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gre hitro čas. Smo komaj me začele.

JA, tud jst sem prej vidla, da se že novemberke zbirajo. Pa ena soborka je pristala med novemberkami (Bety upa). Joj, sem vesela za njo. Ko bi le tokrat bilo vse ok. Saj pravim punce, da bomo kmalu na polovici nosečnosti. user posted image user posted image user posted image  Res se dnevi hitro obračajo. user posted image

PAket . JAz bom tudi kar denar vzela.user posted image Prvič sem tudi tko naredila. Bojo €určki prav prišli user posted image . Imam namen za oba dvojčka čisto novo posteljnino kupit. user posted image  Čeprav se mi zdi, da je v enem paketu posteljico - mi rabimo še eno user posted image .  NIsem se še s paketi ukvarjala, bo pa potrebno kmalu pogledat user posted image .

Kje so kakšne trgovine z rabljeno otroško opremo? Bom še tam za vozičke pogledala. user posted image

Srečanje avgustovskih čvek enkrat aprila / maja: 
Lokacija (zaenkrat Mostec v LJ), datum še neznan user posted image

user posted image  Tejkaz (šefica)
user posted image  Erin
user posted image  Sayuri
user posted image  naty13
user posted image  gajka
user posted image  lana777
user posted image  cebrca
user posted image  nell
user posted image  mishel
user posted image  anita goitan
user posted image  Vilka
user posted image  Krisya
user posted image  majah
user posted image  Zoja Miša
user posted image  košuta
user posted image  cicmic

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
3.3.2008 14:44:05   
gajka
Erin - ti me pa res pogrešaš, če se par uric ne javim. Sej res lepo, mi ful laska! user posted image

bambi14 - jaz bi tudi rade volje kako sposojeno zadevo za user posted image  dobila, pa imam to ''smolo'', da bodo tiste kolegice, ki že imajo user posted image  letos spet zibale, ostale pa še trmasto vztrajajo brez user posted image ... Drugače midva tudi urejava mansardo, so bili noter prej samo tlaki, inštalacije in omet, nobenih stropov... Ampak imava oba to srečo, da imava precej lepi plači in bova brez večjih problemov zmogla oboje. user posted image  Se pa strinjam s tabo, da je najbrž user posted image  res vseeno, a se vozi v novem vozičku ali ne, važna je samo starševska ljubezen.

Jaz bom raje kar denar vzela in si sama izbrala, kar bom dejansko najbolj potrebovala. Ne maram, da mi nekdo vsiljuje neke plastične ribice samo zato, da se znesek izide na cent natančno. user posted image

Drugače jaz tudi poskušam govoriti o tednih, čeprav laikom večkrat raje kar v mesece pretvorim. Je pa res težko verjet, da sem zakorakala že v 5. mesec! Čez 5 mesecev bo že vse drugače! Pa samo še 4 mesece službe! user posted image  

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.