|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
4.3.2008 8:53:51   
sayuri
naty, 20 tetra pleničk sem imela. Jih je bilo čisto dovolj. Zdaj jih mislim 10 dokupit. PA 10 še potiskanih. Tko da bi imela 30 za povijanje - Filipa sem morala 3 mesece na široko povijat. Tistih 10 potiskanih pa za bruhce, za v voziček, za v posteljico...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
4.3.2008 8:54:02   
anita goitan
jutro punce, v Lj samod dežuje, včeraj sem bila v kepici-halaA, lepe stvari imajo, samo pri skoraj 18t še ne rabim novih cot, nosim še vse svoje. Kupila sem si edino modrček-res fajn tak za nosečnost,črn za 28€.
Erin sporočam,da imam 18.3. pregled ker sem menjala ginekologa, prej dr.Rizner sedaj dr.Sava Rant-vse v KR porodnišnica. Ok lepo bodite, čao

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
4.3.2008 9:03:31   
naty13
Sayuri to je druga, če si mogla široko povijat, si jih res več rabila. Jest sem jih imela 10 pa je bilo kar dost. Zdej bom pa še nekaj potiskanih kupila, tako kot si rekla, za v voziček,..... Želim ti da ti zdej ne bo treba široko povijat, sploh ker boš mela dva mulčka. user posted image

Anita Goitan, po, se pa kdaj srečamo v Kranjski porodnišnici. Jo bom tudi obiskala. user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa kar močno sneži. Taprave kepe letijo dol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
4.3.2008 9:05:07   
naty13
Anita goitan, sem šla na seznam gledat. A veš da imava na isti dan rok. Torej ene soba rezervirana za naju? user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
4.3.2008 9:19:36   
sayuri
naty, postojnska porodnišnica priporoča široko povijanje. Kljub temu, da so bili kolki 1a in 1b. Sem ga povijala z eno plenico, včasih sem sicer goljufala-mu je bilo tko vroče, pa ravno čez poletje je bilo.... Bomo videli, kako bo zdaj. Se pa močno nagibam k LJ porodnišnici. Kaj pa vem user posted image  Kolikor sem prebrala, imajo največ izkušenj s porodom dvojčkov...

Pri nas tudi sneži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
4.3.2008 9:20:43   
anita goitan
opa naty13, super! Katerega ginekologa imaš pa ti?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
4.3.2008 9:28:25   
naty13
Anita imam dr. Vrabičevo v zdravstvemem domu. user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3757
4.3.2008 9:30:09   
bambi14
Pri nas tudi sneži

Na štajerskem v MB tud malo sneži med dežjem,......kakšen dan za spanje. Ufuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
4.3.2008 10:04:46   
astrea
Dobro jutro,

tudi pri nas na S Primorskem je začelo snežiti. Bljak kašno bo po cestah, ko bomo šli domov user posted image

hvala za kavicouser posted image

Meni je pa danes ponoči spet zrasel trebuhuser posted image  Naslednji teden imam pregled in komaj čakam, da vidim pikico.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
4.3.2008 10:11:42   
naty13
Jest mam tudi naslednji teden pregled. V sredo. Pa mislim, da mi ne bo delala UZ-ja. user posted image   Mislim da bo samo srčka poslušala. Potem je pa tako ali tako kmal morfologija. user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
4.3.2008 10:17:06   
anita goitan
Punce kako ste pa kaj s svojo slo po ljubljenju? Meni sploh ni do sexa, user posted image  in upam da se ta želja čimprej povrneuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
4.3.2008 10:29:32   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce kako ste pa kaj s svojo slo po ljubljenju? Meni sploh ni do sexa, user posted image  in upam da se ta želja čimprej povrneuser posted image

Hm, kaj je že to? user posted image user posted image  Midva nisva od začetka postpka OBMP - se pravi od konca oktobra. user posted image   V začetku je bolje, da ne.... potem sva se bala, da bo tko, kot pred pol leta (mola), potem je blo meni slabo za znort, zdaj je pa mene strah ko hudič. user posted image  Tko da...čakamo....na poletje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.3.2008 10:33:58   
mishel
ANITA GOITAN tudi jaz sem na istem. Se mi moj user posted image že kar mal smili user posted image .

VILIKA upam, da je prebava že kaj bolje. Jaz grem na srečo vsak dan, pa se mi vseeno zdi, da so se mi pojavli hemeroidi user posted image . glede pogodbe pa poskusi razmišljati tako kot so ti punce napisale. Saj bo!!!

ERIN na seznamu za preglede že imam vpisan pregled 27. 03., te pa prosim da dodaš da imam takrat tudi MF.

SAYURI ne vem kaj točno počnejo jajčniki, naj bi mirovali user posted image , pa mene tudi tam pika ko user posted image !!!!!

BAMBI 14 jaz pa bi včasih rabla kakega mačkona da bi me zbudiluser posted image !!! Sem bolj zaspane vrste. Zvečer dolgo bedim, zjutraj pa ne iz postelje.

Pri nas je pa že vse belo user posted image . Pa še kar sneži.... Kje je naša pomlad punce?

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.3.2008 10:38:40   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Hmmmm pri nama je tudi tako tako. Strah me je, ker me vedno potem začne bolet spodaj. Potem pa tudi ni kakšne pretirane želje.

A bomo na poletje počakale kot je Sayuri rekla? Preden bomo šle rodit, da bo šlo čimprej mimo vse skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3764
4.3.2008 10:39:03   
astrea
Naty meni pa bo verjetno delal UZ, vsaj vsem mojim prijateljicam ga je v 18. tednu. Potem je pa res kmalu morfologija - jaz jo pričakujem tam za 1. april user posted image , že NS sem imela za pustauser posted image

Anita Goitan tudi meni ni do seksa, imam pa to srečo da tudi mojmu ni, tako da vsaj zaenkrat ni panike.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
4.3.2008 10:39:58   
anita goitan
ma ste me kar mal potolažile, sej ne da iščem izgovor, samo res bogi našiuser posted image , jah tako je malo bodo potrpeli!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
4.3.2008 10:43:21   
mishel
Jaz se tolažim s tem, da je to njegova cena nosečnosti. Zakaj bi v devetih mesecih na njega padlo le prvih 5 minut užitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.3.2008 10:43:52   
bambi14
Punce kako ste pa kaj s svojo slo po ljubljenju? Meni sploh ni do sexa, in upam da se ta želja čimprej povrne

,..ko bomo mazali presredek,.....vsak dan - nas boo mogoče kaj premamilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.3.2008 10:46:00   
Julija08
Pozdravljene spet po dolgem času, sem imela toliko dela, da sploh nisem imela časa nič pisati. Brala pa sem kolikor toliko redno.

Včeraj sem si pa privoščila en dan dopusta in sem šla v šoping v Lesce. Mislm ful dobra trgovina ta za nosečnice (Exit). Res sem si dala duška zapravila sem 330 € user posted image user posted image . Ampak sem kupila čisto vse kar bom potrebovala. Za ta denar sem dobila 4 pare hlač, 8 majčk/tunik, 3 oblekice (take za na hlače ali poleti za nosit same), user posted image za vsako stvar mi je povedala ali mi paše ali ne (ima feeling se vidi da se ji ne gre samo za prodat stvari).

Tako da vam ful priporočam to trgovino. Kavbojke so mi bile kot ulite in so bile samo 25 € (v Popku sem jih gledala za 80 €) pa mi res super stojijo.

Dobra novica pa je da v roku 3 tednov odprejo trgovino tudi v Ljubljani.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni še hotela povedati točne lokacije, ker je dejala da papirji še niso podpisani in raje počaka. Baje pa bo nekje v Šiški. Tako da se vam splača malo počakati in potem v akcijo. user posted image

Drugače pa sem tudi jaz za srečanje, super!!!user posted image user posted image user posted image  Sploh če bo lepo vreme.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.3.2008 10:46:24   
anita goitan
hehehehe ste navihaneuser posted image  vas je prou luštno brat, sam tega mu pa ne pokažem kaj si pišemo user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.3.2008 10:48:24 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
4.3.2008 10:48:40   
karmar
živjo! Se vam javljam po dolgem času in sem skočila kar sem, na zadnjo stran... Kar se seksa tiče- jaz bi pa kar naprej... Neustavljiva želja...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
4.3.2008 10:50:42   
naty13
Anita sej bolš da mu ne kažeš. Bo rekel, da smo zmešane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3772
4.3.2008 10:52:02   
mishel
KRMAR  saj jaz bi občasno tudi, sam če me potem boli spodaj, pa se užitku raje odpovem. Mojemu pa se vseeno tudi posvetim - občasnouser posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
4.3.2008 10:53:26   
bambi14
Nanese tema na sex in že se pojavi polno user posted image od nekod.
Pa zgleda, da nam ga res primankujeuser posted image in ni želje, niti potrebe,.....midva se nekje na 14 dni nekaj trudima in kao pazima, da ne bo potem deca rekla, da sem ga/ jo že v trebuhu po glavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
4.3.2008 10:54:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Včeraj sem si pa privoščila en dan dopusta in sem šla v šoping v Lesce. Mislm ful dobra trgovina ta za nosečnice (Exit). Res sem si dala duška zapravila sem 330 € user posted image user posted image . Ampak sem kupila čisto vse kar bom potrebovala. Za ta denar sem dobila 4 pare hlač, 8 majčk/tunik, 3 oblekice (take za na hlače ali poleti za nosit same), user posted image za vsako stvar mi je povedala ali mi paše ali ne (ima feeling se vidi da se ji ne gre samo za prodat stvari).

Sem tudi že kupovala tam. Super trgovina. Pa tudi jaz se podpišem pod to, da je prodajalka res prijazna. Meni je tudi govorila kaj paše in kaj ne. Že takoj je vedela kateri model bo zame in kateri ne, ne da bi sploh kaj pomerila. Zaenkrat sem kupila samo ene kavbojke. Ta teden pa bo baje že nova poletna roba. Bom šla drug teden konec tedna, ko bo plača. user posted image user posted image user posted image   Sem pa en kompletek za pikca kupila. user posted image

pa pa

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.