|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
2.3.2008 21:51:06   
draja
Dober večer!

Najprej zaželim Skačici, cv105, Izi in Maksu lep začetek novega obdobjauser posted image . Držim pesti, da se hitro "ulaufate" v nov ritem.
Jutri bi tudi Živa začela z vrtcem, če ne bi dobila podaljšanja, tako da bi bile verjetno tudi pri nas kakšne solzice. Saj veste klub občutljivih pa touser posted image . Sem jokala že ob prehodu iz koška v posteljico, da ne komentiram da mi je bilo po eni strani bad zapustiti porodnišnico..... Jao meniuser posted image .

Tricikli če se zagrejete za kakšnega iz tujine in ga boste naročali po netu mi prosim javite. Mogoče se zagrejem še jaz in si delimo stroške. Mi nimamo kreditnih kartic pa ne naročamo iz tujine.

Malička super da si nas našla in se spet malo javila.Sanja je pa prava lepotička. Škoda da mi ne odpre slikic.

Sezam super, da ste lepo praznovali in ste zadovoljni z darili. S slikcami pa nam tudi ti ne uideš, tako da čakaaaaaaamooooooooouser posted image .

Kati ma bogi mali Žiga. Le kaj ga je matralouser posted image . Upam, da bo danes mirna noč.
Kr_enamami uf kakšen velik in lep fantek je že Maksuser posted image . Pa pravi hribolazecuser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 21:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
2.3.2008 22:05:59   
draja
Aja še to glede dojenja skoz pozabim.

V glavnem sumim, da Živa bere RR, ker se od tiste moje debate o prenehanju, zvečer ni več dojilauser posted image . Pa sem ji tri večere zapored še ponudila, pa se je samo odrinila in silila v posteljico k zajčkuuser posted image user posted image . Pa je nisem silila in tako se zvečer ne dojiva več. Zaspi brez problemov sama v sobi.
Zdaj se dojiva samo še enkrat proti jutru, da se počasi zmanjša količina mleka in pa za vsak slučaj,če bi nastopila še kakšna kriza. Čez par dni mislim tudi to ukinit. Saj problem je itak samo v meniuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.3.2008 22:06:26   
K_a_t_i
Fotozgodba 1. rojstnega dne:

Takole sem objel svojo najboljšo prijateljico Hano:

Mi se mamo radi... user posted image  

Ko je malo pogledala stran, sem se stisnil še h Tjaši user posted image :

A so moral zdej še vsi tile prlezt? Nobenga mira user posted image :

Žurkaaaaaaaaa!!!

In še dogodek večera - piham prvo svečko:

Nočko.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:28:42 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.3.2008 22:08:05   
tinaaja
Grrr vse mi je zbrisalo..

skratka.. da mi ne bo treba porivat trikolesnika, da bo uporabiniku - brini prijazen, da ne bo problema z rocem, kolesi ... sem se odlocila, da nabavim tole spodaj.. sicer je od 3 l naprej, ampak saj je treba zgodaj zacet user posted image
Technical Details
  • Includes Winnie the Pooh Soft Toy
  • 6v battery & Charger Included
  • Vehicle has a speed of 4 km/h
  • Suitable for 3 years plus
  •  user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 2.3.2008 22:11:46 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

• Neposredna povezava do sporočila: 180
    2.3.2008 22:12:45   
    cv105
    IZVIRNO SPOROČILO: draja
    Jutri bi tudi Živa začela z vrtcem, če ne bi dobila podaljšanja, tako da bi bile verjetno tudi pri nas kakšne solzice. Saj veste klub občutljivih pa touser posted image . Sem jokala že ob prehodu iz koška v posteljico, da ne komentiram da mi je bilo po eni strani bad zapustiti porodnišnico..... Jao meniuser posted image .

joj, draja ... zdej pa ne vem, če sem res taprava za v tvoj klub občutljivih ... tale prehod iz koška in odhod iz porodnišnice sta me čisto zmedla user posted image user posted image  ... pa v dobro voljo spravila ... ko boš rabila kakšno vzpodbudno, pa javi ... da ti vrnem user posted image

kr_enmami, hvala tudi tebi in uspešen štart user posted image

skačica&Iza ... fino se imejta ju3 user posted image

ma, sej bomo, a ne? kar te ne podere, te okrepi al kakosežereče ...

(odgovor članu draja)
    Neposredna povezava do sporočila: 181
    2.3.2008 22:14:46   
    K_a_t_i
    CV105 - vse bo SUPER!!!!! Tamal se te je že mal naveličal pa mu bojo nove face fuuuul d best! Služba je pa tud fajn - mame se začnemo SOCIALIZIRAT user posted image . Držim pesti.

Žiga, 27.02.07
    Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
    Neposredna povezava do sporočila: 182
    2.3.2008 22:15:37   
    cv105
    evo, počas bom res še dobre volje postala user posted image user posted image user posted image

tinaaja, pa poišči še kaj podobnega v barbi stilu ... pa ja se ne bo Brina s Pujem vozila ... barbi rules user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
    Neposredna povezava do sporočila: 183
    2.3.2008 22:16:29   
    Pikca
    Kati, krasne fotke, se vid, da je bla ornk žurkauser posted image

Skačica in Cv105 srečen štart jutri!

Jaz imam še drug teden dopust, bom pa začela Jernejčka vozit k babi za par uric, da se počasi navadi... če seveda ne bodo norice ven udarle...

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 184
    2.3.2008 22:19:00   
    cv105
    IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

CV105 - vse bo SUPER!!!!! Tamal se te je že mal naveličal pa mu bojo nove face fuuuul d best! Služba je pa tud fajn - mame se začnemo SOCIALIZIRAT user posted image . Držim pesti.

pa a ti veš, kolk je to težko slišat nocoj ? user posted image  ... ne, sej vem, da bo ... mora bit ... sam lušten pa glih ni, no ...

hvala za pesti ... držim nazaj ... pa vse čestitke za žurko ... me je kar v želodcu stisnilo, ko sem vso tisto mladež na kupu videla ... mi resno razmišljamo, da bi naredili 3 ločene zabavice z zelo omejeno zasedbo ...

(odgovor članu K_a_t_i)
    Neposredna povezava do sporočila: 185
    2.3.2008 22:20:43   
    skačica
    ampak kati, vidva z možem sta si res podobna. Sem že 1x rekla, danes pa vidim, da nisem brcnila v temo. Sicer pa super luštne fotke....user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja- je lušten tale ja, glih ta prav za Brino.user posted image

draja- super za dojenje, bom dala še Izi mal brat RR, da bo vidla, da se je treba čedalje manj dojit in ne vsak dan več. Zdej si že sama postreže, jaz bi pa počas rada zaključila.
    Sem se odločila, da od jutri dalje dojim samo še zelo zgodaj zjutraj in zvečer za spanje, čez dan nič. Jah, itak  odločitev ni bla težka, ker me čez dan ne bo doma, ko bo šla ajatuser posted image .

cv- valda, da bomo preživele. Sicer se pa kar v drajin klub včlani, ampak za tja morš bit res zlooooooo občuljivauser posted image

(odgovor članu cv105)
    Neposredna povezava do sporočila: 186
    2.3.2008 22:21:57   
    Pikca
    user posted image Tinaaja, tale zadnji je pa doberuser posted image user posted image

se veselim nadaljnjih linkov triciklov, če najdemo "idealnega", ga mogoče tudi mi naročimo, kljub poganjalcu...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 2.3.2008 22:23:18 >

(odgovor članu Pikca)
    Neposredna povezava do sporočila: 187
    2.3.2008 22:22:33   
    draja
    Kati super fotkeuser posted image user posted image user posted image . To je bila pa res čist ta prava žurkauser posted image . Pa Žiga je taaaaak luškan fantekuser posted image .

Pri nas bo verjetno samo ožja družinska zasedba (babice, strici, teta, svakinji, bratranček). Za vse "prave otroške" žurke bo še čas, letos še lahko mami mal počivauser posted image .

(odgovor članu cv105)
    Neposredna povezava do sporočila: 188
    2.3.2008 22:23:13   
    K_a_t_i
    IZVIRNO SPOROČILO: cv105

me je kar v želodcu stisnilo, ko sem vso tisto mladež na kupu videla

Sej mame in ati niso šli v kino tačaz user posted image .

Skačica, tudi tebi uspešen štart!!!

Zdej pa res grem. pa, pa

Žiga, 27.02.07
    Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
    Neposredna povezava do sporočila: 189
    2.3.2008 22:35:01   
    dskubin
    Evo cv105, gume so taprave za luknjave ceste (druge ekstra opreme nima, ampak vsega ne morš met).
    user posted image

Srečno vsem, ki ju3 začenjate na frišno, prav hmal bomo vsi na istem.

I don't know who you are -
    But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
    Neposredna povezava do sporočila: 190
    2.3.2008 22:38:44   
    tejčica

user posted image  Jurij, vse naj naj! user posted image

user posted image

Tai, user posted image  za 11 mesecev.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 2.3.2008 22:39:21 >

(odgovor članu K_a_t_i)
    Neposredna povezava do sporočila: 191
    2.3.2008 22:44:09   
    tejčica
    Preživela prvi delovni dan! Glavo imam polno vsega kar je in kar ni. Ma tolko novega v enem letu, da ne vem katero zadevo naj najprej vzamem v roke in začnem študirat. Pa niti novih pogodb in vseh pravilnikov še nisem dobila. Jutri pa spet frej dan, ampak mislim da ga bom kar dosti preživela za pisalno mizo.

(odgovor članu tejčica)
    Neposredna povezava do sporočila: 192
    2.3.2008 22:51:47   
    thaiss
    no, da se še tle pri otrocih pofočkam, da me ne vžete dol s seznamauser posted image user posted image

praznovanja enke so za nami, Matia se je odlično izkazaluser posted image  user posted image  

vseh 7 strani sem prebrala, komentiram
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše slavljenčkom user posted image

pa še par fotk:
    user posted image    user posted image

tko smo danes uživali:
    user posted image   user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
    Neposredna povezava do sporočila: 193
    2.3.2008 23:02:36   
    dskubin
    Našla tudi enga za tiste, ki imamo manjšo razliko med škorci (ampak skrajno okrnjena verzija):

cv105 - mogoče bi si pa mogla res omislit Oco-ta

Žabika, ti pa si neki govorila o like-a-bike-ih. Evo taizpopolnjeno verzijo:

Jp, disk zavore user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:29:08 >

I don't know who you are -
    But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tejčica)
    Neposredna povezava do sporočila: 194
    2.3.2008 23:05:19   
    Anonimen
    Hej se od nas s severa...

nas je zajela Emma in je skoz pihalo, da je kar svigalo od oken.. na sreco je polomilo samo nekaj vej na drevesih in nekaj loncev prevrnilo.... smo bili pa cel vikend doma in smo se imeli fino. Sem pa vsak dan bolj vesela, da je Livija ze tako velika, da ne rabi vec konstantno moje pozornosti in se kdaj tudi sama igra. Prav fino. In ravno danes sem premisljevala, da jo z veseljem dam v varstvo za par ur, ko pridemo domov.. user posted image Bom imela kaj casa zase in za nasega novega clana, ki prihaja s svetlobno hitrostjo... user posted image

Od sobote je mala bogatejsa za nekaj obleke za poletje... sem izbirala tiste res lepo ohranjene (ene so bile se originalno zapakirane) in znanih firm, ki so se nam ze obnesle (H&M, BdB, Topolino, ipd.) in sem ful zadovoljna z nakupom. Nekaj ima ze stvari za naprej... je bilo pa na tem dogodku veliko ljudi. Mame so odhajale s polnimi vrecami oblek...  pa otroci so se imeli fino..
    Poleg oblek smo kupili ze kanglico in lopatko za na morje. Letos gremo na pocitnice ze v maju. Ze premisljujem, kam bi sli user posted image Kaksna ideja? Toplo, pesek, plaza in apartma?

Anja, Kr_enamami, Kati, Malecka_mateja - kaksne lustne fotke, pa kako so nasi otroci ze veliki...

Marela - Tinaaja, Dajadada hvala za pomoc, sem tudi sama nasla web stran, ampak se vedno ni mer gor, tako, da bo Livija za RD dobila Maclarna. BOm pa se tuakj pogledala, ce imajo kaj uporabnega.

Sluzba - meni je bilo prav fino, da sem odsla v sluzbo in pustila L. nekaj casa pri babici. je pa tudi res, da grem pa sedaj raje in hitreje domov kot prej. Vse, ki ste

Jurij (teDyBear) - Vse najboljse za rojstni dan!!!! Tvoj bratec je se zaljubljen?

Naomi - srecno pri odstavljanju.

Kati - mirno noc zelim, pa cimmanj nosenja.. Nasa je tudi zadnje dni zelo redko teklo iz nosa, pa je po nekaj dneh minilo samo od sebe, tako kot je prislo. Edino malo se ji je koza vnela od brisanja nosu, pa smo bili ful nezni... zdaj ga brisemo s palckami za usesa user posted image

lepo se imejte, mi v torek in sredo pricakujemo sneg user posted image .. pa je bilo celo zimo topleje kot v Sloveniji

(odgovor članu tejčica)
      Neposredna povezava do sporočila: 195
    3.3.2008 7:33:54   
    cv105
    dobro jutro

živci mi ne dajo spat ... v zadnjih 11,5 m nisem 10x vstala ob sedmih ... user posted image

pijem user posted image in čakam, da se M zbudi ... če se to ne zgodi v doglednem času, ga bom morala jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 196
       [Brisano sporočilo]
    3.3.2008 7:38:24   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
      Neposredna povezava do sporočila: 197
    3.3.2008 7:46:47   
    skačica
    jutro!

Tud jaz sem že pokonc, Iza še drnjoha. HB jo ni treba zjutraj zbujati, ker je prava zaspanka in če jo zbudiš je cel dan tečna.
    Jaz sem že stuškana, lasje se oprani, obraz namazanuser posted image , zdej se mi pa ne da več delatuser posted image  tko da sem se raj mal dol usedla pa vas prebrala.

Izi moram pripravit še zajtrk, spakirat cunje v nahrbtnik, najt mojo službeno kartico, se obleč in it.

eh, bom nehala, se zvečer še kaj javim, če bom še pr sebuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 198
    3.3.2008 7:53:00   
    tejčica
    Nika, user posted image  za 11 mesecev.

Srečno danes vsem novim vrtičkarjem in šihtnim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
    Neposredna povezava do sporočila: 199
    3.3.2008 8:35:31   
    tinaaja
    CV in SKacica -- srecno user posted image

tejcica, cez en mesec bos ze strucko iz vseh zadev user posted image

Vprasanje - B sta ven prisli obe zgornji dvojki. Hkrati pa je prislo cudno obnasanje pri hranjenju.. Od tega, da itak noce jest, da kar cvili, jokca, ko ji hocem kaj dat za jest, do tega da eksapndiran riz in vaflje pa bp in z veseljem je. Torej zivimo od tega user posted image A je to za pripisat zobkom, a so imeli vasi tud take motnje.. Ker pri prejsnjih 6 tega ni bilo ..

Je ze kriza, moram it.

Nika, vse naj naj user posted image Pa juriju z zamudo user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
    Neposredna povezava do sporočila: 200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
    Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
    13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
    Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

luč DA ali NE
    пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?