|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
2.3.2008 19:18:06   
KT
Sara yeahhhhhhhh zobek user posted image user posted image user posted image

Tud mi osvojili en manjši kucel danes, papcali postrvi (moj oči ujel), se maksimalno martinčkali na sončku, čeprav je na trenutke prav nesramno pihalo, se svaljkali in kotalili (zakaj govorim v množini, ker sva oba skupaj z Alino na tleh ležala in se kotalila, da bi se kaj prijelo user posted image ), kakega velikega napredka ni, zato pa nasmeh od enega ušesa do drugega user posted image  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
2.3.2008 20:33:53   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Neca user posted image user posted image user posted image .

Nena kaj pa jutri, a misliš da bo lepo dol pri vas? Jaz grem v Portorož, mož pa bi ta čas, ko bom jaz po opravkih vozičkal ob obali. Upam, da ne bo pihalo. Pri nas je namreč že nekaj dni noro, sploh včeraj in danes.

Zala tudi tebi user posted image user posted image user posted image za nove podvige.

Pravijo, da bo tako lepo kot danes. Popoldne je bilo pri nas na terasi v senci 18 stopinj in je malo pihalo tako na sončku pa je bilo sigurno čez 30.

Sara user posted image user posted image user posted image za 1 zobek

Bravo Alina user posted image za osvojen kucelj in in vse ostale norčije, ki ste jih počeli skupaj z mamico in očkom

< Sporočilo je popravil nena26 -- 2.3.2008 20:37:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
2.3.2008 20:43:43   
N _ B
Čer,

danes Jaka praznuje 9 mesecev oz. 3/4 leta. Ne vem sicer, če se on tega zaveda, ampak pri nas bo očitno to nek mejnik. Namreč naš knedl se od danes naprej sam usede user posted image . Že včeraj ga je mož videl, ko se je nekaj kobacal, danes pa je to le uspelo. Kadar je bil na tleh, je treniral, se kobacal, postavljal na glavo, med drugim se je tudi na nos zvrnil in potem je bil hud. Je kar vpil. Prav dober je, ko se prekopicuje. No, sedaj zvečer je pa še pogruntal, kako s sedežne na tla. Z nogami naprej, previdno in počasi in potem se smeji in drži za sedežno in pogleduje na tla, če res stoji. user posted image  

Potem sem ga raje nesla spat, da ne bi še pogruntal, kako se hodi user posted image .

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
2.3.2008 20:47:55   
N _ B
TARA, MANCA, JAKA - VSE NAJBOLJŠE ZA 3/4 LETA!!!

HANA - VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
2.3.2008 20:55:23   
N _ B
Drugače pa smo tudi mi današnji sončen in topel dan izkoristili za izlet na Mengeško kočo. Jaka je prav užival. Še posebej zanimivi so bili pujski, kozice, konjički ter kokoške na vrhu. Ko smo prišli domov, smo bili kar noter, ker je pihal prav orkanski veter. Popoldan pa smo šli na en rojstni dan.

Sara, čestitke za 1. zobek user posted image

KT domača naloga: Jaka - 9 mesecev: 74 cm; 9200 g 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
2.3.2008 21:05:58   
Drnula
Bravo Jaka user posted image Zdaj ko si pogruntal sedet bo vse bolj zanimivo kot sedeti user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
2.3.2008 21:10:39   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Bravo Jaka user posted image Zdaj ko si pogruntal sedet bo vse bolj zanimivo kot sedeti user posted image

Saj to me že mal skrbi user posted image . Zdaj, ko se zbaše na rit, je takoj akcija dalje. Na vse štiri, obrat okoli svoje osi za in na drugo stran. Da pa ne govorim, kako zanimivi so predali in vse, kar je na višini cca 50 cm.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
2.3.2008 21:27:53   
Anonimen
BRAVO JAKA user posted image user posted image user posted image

MANCA, JAKA, HANA VSE NAJ NAJ
user posted image user posted image user posted image

PA TEBI DRAGA MOJA TARA VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
2.3.2008 21:35:28   
januška78
Dober večer,

Ste se pa načvekale zadnje tri dni. Sem že skoraj hladilnik izropala, ko sem brala o čevapih in ostalem kar paše k pikniku. Midve z Manco tudi prideva na piknik. 
Mi smo se ta vikend veliko potepali in je bilo prav fino. Če bi že dobili nahrbtnik, bi danes že kakšen hribček osvojili.

Sara in Jaka user posted image user posted image user posted image  za zobke 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem slavljencem: Kevin, Aljaž, Tara, Jaka, Jaka, Jan in Hana

Jaka user posted image user posted image user posted image  za nove podvige

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
2.3.2008 21:41:03   
melaverde
ciaoo punce,

končno smo tudi na obali dočakali sonček !! ma kakšen lep dan je bil, mi pa smo bili kar doma...sem dala dekico na travo pred hišo in smo se valjali, igrali...

user posted image  vsem za nove podvige !! pri nas se je tudi začelo premikat ...danes sem slišala Vala da se je zbudil in dokler sem prišla do sobe, je stal v svoji postelji user posted image  po eni strani sem vesela, po drugi pa...nikjer ni več varen user posted image  user posted image

user posted image user posted image Vse najboljše slavljenčkom !!!! user posted image user posted image

Vprašanje: mogoče ste o tem že razpravljale, ma ne vem...
Kaj že kupujete prve čevlje oz jih imate namen ??? Katere???

Mi prav pravih čevljev še ne potrebujemo ker n ehodimo, se ne plazimo ampak spet bosi ne moremo bit user posted image ...sama nad cicibanom nisem navdušena, kaj pa ve??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
2.3.2008 21:49:09   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Vprašanje: mogoče ste o tem že razpravljale, ma ne vem...
Kaj že kupujete prve čevlje oz jih imate namen ??? Katere???

Mi prav pravih čevljev še ne potrebujemo ker n ehodimo, se ne plazimo ampak spet bosi ne moremo bit user posted image ...sama nad cicibanom nisem navdušena, kaj pa ve??

Jaka še nima čeveljčkov, ker se še niti sam ne postavlja na noge. Razen sedaj s sedežne dol, ampak za to jih še ne rabi. Bom še malo počakala. Bodo pa verjetno kar Cicibanovi. Nika jih je kar precej nosila oz. jih še in sem zadovoljna. Cene je res, da te kap, vendar prav dosti nimaš za izbirat, vsaj kar se cene in kvalitete tiče. Superfit je zelo podoben cena vs. kvaliteta. 

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
2.3.2008 21:58:19   
januška78
Manca tudi še nima čeveljčkov. Jaz ji bom verjetno prve čeveljčke kupila v Ameriki, ker so tam cenejši kot pri nas, pa še izbira je velika.
Nekaj zelo lepih modelov sem videla tukaj:
http://preschoolians.com/
http://www.pediped.com/Home/Home.aspx

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
2.3.2008 22:26:36   
ŠpelaP
Tudi midve s Saro in Timom se pridružujemo čestitkam vsem slavljenčkom, ki te dni praznujejo 9 oz. 8 mesecev!
user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
2.3.2008 22:36:33   
ŠpelaP
Vsem nadebudnežem, ki odkrivajo nove razsežnosti svojih gibalnih sposobnosti:

user posted image
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
2.3.2008 23:02:53   
KT
JAKA - vse najlepše Alina
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
2.3.2008 23:04:43   
KT
Uf, kok slavljenčkov - Kevin, Aljaž, Tara, Jaka, Jan in Hana user posted image user posted image user posted image  - veliko najlepših trenutkov sončki user posted image
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
2.3.2008 23:06:15   
KT
Jaka, Val in vsi mali nadebudneži BRAVO user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
2.3.2008 23:07:05   
KT
A se mal sama s seboj pogovarjam - nč novga user posted image , verjetno bo to emšo, pride to z leti user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
3.3.2008 7:23:29   
Padme
TARA, MANCA, JAKA in HANA vse najboljše user posted image

Go Jaka, go Jaka, go Jaka user posted image

Sara user posted image za prvi zobek ....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
3.3.2008 7:24:19   
Padme
A je katera že skuhala user posted image ?

No jo grem pa jaz!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
3.3.2008 7:38:00   
*ANA*
Dobro jutro user posted image

Spali smo super, nič jedli user posted image user posted image user posted image .
Zdaj se pa igramo user posted image

user posted image je kuhana, tako da se mi kar pridružite user posted image .

Včeraj smo cel dan vozičkali in je bilo super user posted image , upam da bo še danes malo za izkoristit, ker potem napovedujejo dež user posted image .

Ima pa Svit malo vneto desno očke user posted image , ampak upamo da ne bo hujšega user posted image

Vsem slavljenčkom pa pošiljamo
user posted image

In vsem ki postajate mobilini in ste uspešni

user posted image    

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
3.3.2008 9:09:12   
Drnula
Neca je doma ves čas v nogovičkah ali žabah, nima copatkov ali čeveljčkov. Večinoma ima nogovičke z bremzami. Nog nima nikoli mrzlih. Za ven ima čez žabe in nogovičke tudi čeveljce, če  se temu lahko tako reče, so zelo mehki in tudi tanki, iz BabyCentra. Dokler resno ne hodi je po mojem nesmiselno kupovati oreng čevlje.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
3.3.2008 11:28:26   
ŠpelaP
Pozdrav, zaenkrat še sončen!

Saro sem malo uturila svoji babici. Mene pa v kopalnici čakajo kupi perila za oprati. sem včeraj s podstrešja privlekla polno Timovih oblačil, ki jih bom lahko še porabila za Saro - bodiji, trenerke... Sploh ne vem, kam bom vse pospravila.

Vam moram povedati, da je Tim ugotovil, da sem hudobna mama user posted image in da on noče take mamice user posted image , ki do otrok ni prijazna, ker jim ne pusti gledati risanke po 20. uri. user posted image
Se je cmizil in me obtoževal, kako sem nesramna, ker je moral iti ob osmih v posteljo, saj je danes imel vrtec (prejšnji teden je pa imel počitnice) in bi bil danes zjutraj zaspan. Meni je šlo ful na smeh, samo mu nisem smela pokazati in sem morala vztrajati. Saj čez čas se je pa le umiril in tudi v trenutku zaspal.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
3.3.2008 12:41:44   
Kati81
Mi se javljamo iz Krvavca. JE super, vreme včeraj je bilo super, malo vetrovno, danes dopoldan tud zdaj je pa megla.

MAm pa še eno novico, KAja je danes zjutraj čisto sama naredila 2 koraka brez opore! Brez držanja za roke.

Moram zdej it, pa se še oglasim.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
3.3.2008 12:53:55   
nky 23
danes sva imela posvetovalnico, samo splošen pregled.

KT domača naloga: 9.mesecev    73.5cm   9100g 

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?