Drnula
|
Sem vidla, da ste ga včeraj žurale Jaz sem pokonc, ne spomnim se kdaj sploh sem bila pred Neco. Me je moj dvignu, me je klical ker je že pri hiši in ni našel kjlučev Sem mu že pogrela kri, je mislil da sem jih vzela vsabo in bo moral nazaj. Pa je dost hitro ugotovil, da so namesto v običajnem 'skrivališču' kar v ključavnici ostali ... 'še dobro', sicer bi imel v obe smeri še eno uro vožnje Včeraj sem bila tam do večera, je on Neco pobral iz varstva. Mi je pa merilec za elektriko zatežil ... imamo v kopalnici stikalo za lučko in vtičnico preblizu banje in ne bo dal papirja dokler ne odstranimo Kolk sem se kregala Bom zrihtala, seveda bom, če je nevarno in seveda nočem da se komu kaj zgodi in da bi pri tem še bila prej opozorjena ... Ampak nisva prišla na čisto, kerzame tak način nikakor ni pravi, da ti to preverjajo, ko imaš že vse v detajlu zrihtano - HALO ! Pravi da je projektant zaje** in zdaj mi nosimo posledice - žal, pravi. Jaz pa nazaj, da je načrt in oznaka vsake klinčeve vtičnice v bajti del projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja in da je Elektro kot vsi ostali dal pogoje in soglasje in GU s tem ko je dala gradbeno požegnala vse skupi da je ok ! ! Takrat bi bilo treba tudi te rači pregledat, opozorit, zavrnit ... Jaz nimam kaj dosti zdaj ko je vse zaprto in zaključeno ... ploščice ven vrečt in nove dat brez lukenj, napeljave pa itak da ne morem peljat zdaj na drugo mesto - kje če je vse lepo zaključeno, zaprto, v ploščicah ... ! ! ! Ne vem kaj, naj .... menda bomo vzeli ven te vtičnice, zasilikonirali in dali čez ... kako omarico (stikla pa varno znotraj nje ), ki itak da sploh ne paše tja in bo moteča On še kar vztraja da je kriv in za to odgovoren projektant ... seveda, saj po mojem scenariju merilec potem ne bi bil več potreben v tej fazi in ne bi imel posla (recimo, lahko bi prišel v kaki drugi fazi) V stanovanju imam čisti raztur. Ob enih gremo praznovat rojstni dan mame od mojga, ima okroglih 70. Nimam glih posebnega veselja it, amapak saj bo tam večja družba in bo bolje. V ponedeljek pa že pridejo prvi ogledniki za nov najem tega stanovanja. Tko, da če ne prej, bi blo fajn vsaj jutri mal pospravit. No - lepo se imejte!
|