|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
2.3.2008 9:56:17   
gugu
Tia-na ali si imela prejšnič kratek postopek? Kdaj po et pa si dobila user posted image ?

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
2.3.2008 9:58:52   
blanč
lepo bi blo še z vamo čvekat sam zdej morem pa it
user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 2.3.2008 10:00:01 >

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
2.3.2008 9:58:55   
Tia-na
2x IUI z menopurjem, 2x s klomifenom, M pa vedno dobim točno 15 dan. Prava živčna vojna, ko že nameravam po test, se pa usuje.user posted image  

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
2.3.2008 10:01:00   
zarja1
Goldfish jaz ne vem kaj je z mano. Trebuh sploh ni napet, pijem in lulam full, samo v žlički in takoj pod rebrami pa je bolečina za ****. Včeraj čez dan se je umirilo, ponoči pa ista zgodba. V postelji se sploh nisem mogla obrnit, bolelo me je vse. Mislim, da sem prvič v življenju zaradi bolečine jokala kot mali otrokuser posted image . Z mojim sma imela bitko, saj me je hotel peljat na urgenco, jaz pa niti pod razno. Saj je v ponedeljek transfer - to sem mu milionkrat servirala.
Kaj naj naredim?

Horny Teddy

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.3.2008 10:06:20   
gold fish
Zarja1-jaz tudi nisem mogla spati, sem se samo premetavala cele noči.....
Kaj naredit nisem dovolj pametna....če imaš jutri ET bi jaz počakala, pa boš videla kaj ti bodo rekli....če je to hiperca se takoj spodaj vidi..., če bo pa prehudo pa mogoče ne bi bilo slabo se iti pokazat....
Držim pesti....    če je blaga hiperca imaš večje šanse za user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.3.2008 10:09:45   
zarja1
Thanks Goldfish. Bom vidla, če se bo vsaj malo umirilo bom ostala doma, čeprav v tem trenutku boli MOČNO.
A si v bolnici dobila kakšna zdravila ali analgetike ali sploh nič?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.3.2008 10:20:53   
Mijavček
Jutro!

Arneja, ti si kar čas vzem, pa posveti se svojemu, pa spomni se kaj je bio tisto zaradi česar si izbrala ravno njega...

Naš bodoči očka je smrčal, tako kot vsako nočuser posted image , jaz pa sem šla ene 5x na wc, pa še vedno me vse tišči od hiperce user posted image

Zarja, tele tvoje bolečine so pa res hude, če bo danes še isto pejt kar k dr, veš hiperca ni kar tko,..., razent ega, dase jajčniki povečajo, pa voda nabira, se tud kri gosti in je nevarnost za trombozo. Tako kot sem ti včeraj rekla, velik pij, pa opazuj, če gre enaka količina tud ven pol. pa mlečni izdelki, pa če maš kakšen otroški aspirin vzemi, al pa ta velikega zdrobi, pa vzami samo 1/5.

Tia-na jaz sem z menopurjem začela 5. dan ciklusa. Se pa strinjam z Dejzi, zdaj ko si na suprefactu so itak vsi hormoni na nuli in se ciklus praktično začne, ko začneš s stimulacijo.
user posted image

Tole je pa za Špelko in Piko74. Špelka je verjetno že fertig, k je pri rešu, Pika pa verjetn lih zdele švica.
Go girls!

Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.3.2008 10:24:11   
zarja1
Mijavček, vse kar si mi svetovala že delam. A je tebe tudi tak fejs bolelo?

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.3.2008 10:24:48   
konina
Evo mene. Moj folikel raste, samo počil še ni. Tako, da jutri zopet romam v LJ na UZ. Se dogaja, začetek O je, ampak folikel pa noče stran.user posted image  Me je malo razjezilo, saj imam občutek, da moji pikici, če preživita odmrznitev, sploh ne bosta imeli priložnosti, se dobro prijeti, saj bo kmalu po ET že čas za user posted image . Vstavili jih bodo verjetno šele 6. dan po O, ker so jih tako tudi zamrznili. Mah, kaj pa vem. Sploh nimam dobrega občutka za to rundo. user posted image

Arneja, moja izkušnja pred rojstvom Neve, je taka, da te popolnoma razumem. Sama sem bila psihično popolnoma strta, in to že po enem letu poskušanja. Možu sem predlagala, da si poišče drugo ženo, saj jaz ne morem imeti otrok. Sem mislila, da me bo kar zlomil. Je čisto znorel. In takrat sva malo odmislila otroke in se posvetila samo najini vezi. Poiskala sva tisto, kar naju je na začetku združilo in takrat je po naravni poti uspelo zanosit. Vem, da je to redko, saj v drugo tudi pri nama ni tako enostavno. Vendar pa je resnično pomembno, da vidva vzpostavita nazaj svojo vezo, potem pa naj pride k vama otroček. Tudi tokrat sem postavila ultimat, da se pred pingvini posvetiva malo nama, ker drugače ne grem po njih. Pa sva se in moram ga pohvalit, res se trudi. Pa tudi jaz sem začela malo drugače gledati na življenje. Malo si oddahnita, potem pa pogumno naprej. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.3.2008 10:35:02   
Mijavček
Zarja, ne mene ni lih tok bolelo, kot ti praviš, sploh pred ET ne.... zato pa pravim, da če ni nil boljše pejt rajš k dr.
V bolnici sem jaz dobila samo aspirin 100, pa flašo z infuzijo so prištimal, sam mi je potem, ko so prišli izvidi od krvi niso dal ker ni blo tok grozno. Ponudli so mi pa tud nekaj proti bolečinam, pa sem odklonila (sem bla že 10 dni po ET in mi bilo lih, da bi ogrozila morebitno pikico, sem rajš mal potrpela..., ampak sej pravim, mene res ni tok bolel kot tebe.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.3.2008 10:39:51   
Mijavček
Konina, ful si lepo napisala. za folikel pa se ne sekiraj, sej bo že zrastel. Gre pač tokrat mal bolj počas. Meni tud počas rastejo, sem mela zmeraj podaljšano stimulacijo v postopkih, tokrat sem mela punkcijo šele 19. dan ciklusa, pa evo ga pluska. Vse bo OK, boš vidla.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.3.2008 10:40:15   
zarja1
Nič punce, če ne bo v eni uri boljš  grem jaz pod tuš in direkt v bolnico!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.3.2008 11:06:58   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET
Pika74 - ET
Konina - UZ

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET
Konina - UZ

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Sapi

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.3.2008 11:07:24 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.3.2008 11:26:42   
zarja1
Ženske jaz grem v bolnico. Držite pesti...

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.3.2008 11:31:00   
gugu
Mislila bom nate. Upam in držim pesti, da se bo vse dobro izteklo! In še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.3.2008 11:38:48   
GITA14
špelka pika a že grejete svoje pikice
mislim na vaju
zarja 1 vse dobro ti želim

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.3.2008 11:41:46   
gloria
Zarja 1 ja boljš da greš v bolnico....hipers.je en hudič vem ker sem jo imela...vode ni šlo nič iz mene,temp.je rasla dihanje je pa bilo teško...tak da lahk da tebe tud od tega boli...men so takrat rekli da če bi me tišalo v prsih da je to od nabiranja vode in da morem pod nujno v bolnico...tak da ti kr pojdi z tem se ni za zajeuser posted image ...držim pesti za te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.3.2008 11:50:42   
sabsa
Tiana tudi jaz imam tak postopek kot ti. Najprej sem 14 dni jemala Suprefact, potem pa dobila Menopur za 9 dni. V sredo imam uz. Priznam pa, da me še nič preveč ne špika.
Jaz sem začela s Suprefactom 22. dan ciklusa. 28. dan dobila m. Tako da bo v sredo že 18. dan ciklusa. Gre pa tako za umeten cilkus.
Poznam še nekaj punc, ki imajo isti postopek. Tako, da ne skrbi.

Zarja, drži se!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.3.2008 13:15:49   
pika74
jst jih že grejem user posted image

oba pingvina sta preživela odmrzovanje user posted image user posted image user posted image .

grem hitr nazaj na sončk... da jih še mal pogrejem user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.3.2008 13:20:59   
pika74
Aja - anadejka tud 2 greje...

drgač mam pa jest uradno test v ponedeljek 17.3., če prej ne pride packa.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.3.2008 13:48:14   
Mijavček
Joj Pika, kok sem vesela zate user posted image user posted image

pa za anadejko tut user posted image user posted image

Zdej pa fajn stiskam pesti!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.3.2008 13:56:13   
ledenka
pika user posted image  da bi lepo rastla. tale dva pingvincka!

spelci, kako pa tvoj ET? user posted image  me pesti fulll bolijo, tak jih stiskam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.3.2008 14:26:31   
blanč
Pika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.3.2008 14:46:08   
gloria
Pika in Anadejka čestitke za dve user posted image user posted image ...ja kr na sončka pa ih še mal pogretuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.3.2008 15:40:28   
maja24
Pika,Špelka12 lepo ju grejta,držim pestke da čez 14 dni zagledata en velik debel+++++.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?