|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
1.3.2008 23:24:12   
gold fish
Mijavček- nimam posebnih želj po hrani, danes sem mi je recimo malo zaluštala pica, pa sem si naročila malo, pa še te se pojedla komaj 1/4..., se mi pa včasih zalušta kaj kislega, takoj za tem pa bi eno čokolado......
Zdaj mi nekak paše shake banana in  jabolko  zmiksano + mleko..... to bi lahko pila večkrat na dan......

drugače pa neke ekstra želje po hrani nimam, sem pa ful žejna nonstop.....

Včeraj je ena razlagala, da je hodila ponoči jest, taka kriza ji je bilauser posted image ....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.3.2008 23:27:18   
gold fish
dakec - jaz sem še tu, samo se zdaj tudi poslavljam... grem se malo cartljat.....user posted image

Nočko...

Pika in Špela12 - še  user posted image user posted image    za jutri.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.3.2008 23:37:50   
konina
hojla, dekleta. JUUUPIII, jaz imam pa nov računalnik in DELA: Sedaj bom malo bolj na tekočem. Na hitro sem preletela vse te strani, tako, da sem nekaj ujela, nekaj ne.
Arneja, nimam besed. Samo en velik objem zate in tvijega dragega.
Mijavček, čestitam. Sedaj pa srečno do konca nosečnosti.
Pikovit, žal mi, da ni uspelo. Čas bi že bil, da se končno preselimo med nosečke, kajne?!

MOje stanje je pa sledeče: na UZ sem bila v četrtek in soboto, pa folikel počasi ratse, danes je bila tudi ploščica +-, ampak folikel pa samo 17 velik. Zopet mi gre vse skupaj prepočasi. Malo me jezi, ampak bomo videli, kaj bodo rekli jutri. Upam, da je počil, pa čeprav je bil še majhen. Tako, sedaj grem pa spat. jutri grem na UZ in potem poročam.

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.3.2008 0:12:51   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET
Pika74 - ET
Konina - UZ

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Sapi

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.3.2008 0:17:33   
mismis
No jest še vedno čakam, pa čakam , pa čakam...
Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET

anadejka - ET

Ni tukaj je pa še ena za vse nas "čakajoče". Mal' po štajersk, pa tud za lublanske srajce zelo dobr

Mojih pet minut je danes.
Brez kravate in vezalk.     
In ce mi se stopinje vzameš,
bom kot plesalec brez plesalk.

Mojih pet minut je danes.
Stražarji puškam pojejo.
Ko sonce jutru zarjo vname,
jim bodo pesmi vracale.

Mislim samo tiste misli,
ki jih seveda ne bi smel.   
In ko se vrnem, bom še vedno tisti,
ki na postaji prosi čakaj me!

Danes se mi zdijo zvezde...
Na prste stopim in so tu.
Polne žepe jih prinesem!
Verjame sreča vitezu?

Mislim samo tiste misli...

Potem bom samo tvoj heroj za večne skupne čase.
Predpražnik, senca tvojega psa.
Potem bom obešalnik, kahla za otroke,
Kava v postelji, ljubimec za oba.

Čakaj me ...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.3.2008 7:09:14   
sayuri
Špelka12 in pika 74 - uspešen ET vama želim. Otročki danes pridejo na toplo user posted image user posted image user posted image  jjjjeeeeeejjj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.3.2008 7:10:04   
arneja
Punce, ste vse nekaj pesniti začele user posted image . Lara, zadnjič sem bila tako zmedena, da sem se ti pozabila zahvaliti za pesmico - sem si jo tudi jaz na računalnik spravila, in se pridružujem Dejzinem mnenju, da si prava Mlakarca user posted image .

Tako, midva sva spet v paketu. Z mojim ni hujšega, razen tega, da je že zdaj ves tečen, ker je na pol nepokreten user posted image . Kaj šele bo user posted image ?

Mene malo daje vse skupaj, ker imam občutek, da nama ni usojeno skupno dete. Zdaj bom odklopila celo zadevo in najprej skušala ugotoviti ali si sploh midva še pomeniva toliko eden drugemu kot včasih. Se mi zdi, da je med nama nastal kar en tak ogromen prepad user posted image . Da sem strmela le k cilju - detetu, ostalo življenje je šlo pa kar nekako mimo mene. Je pa grozno, ker me je minila vsa volja po zdravi prehrani. Že napadam sladkarije, mesa bog ne daj, da bi spet kaj pojedla, na sokovniku se prah nabira, in niti vitaminov ne jem več. Ker si ves čas mislim, zakaj? Se res moram na noge postaviti, tako, da tista, ki ureja seznam, naj me da prosim le med navijačice. Nov postopek bo, ko bo. Čez tri mesece sigurno še ne.

Mijavček, kako sta z bodočim očkom danes spala user posted image ?

Konina, naj folikel lepo zraste in poči, da bo vse najlepše pripravljeno user posted image .

Navijam za vse punce, vsega nimam časa zdajle brati, Pikovit, tebe bi prosila le še, če mi na ZS napišeš, kako se do tiste vedeževalke pride. Ker sama nisem več dovolj pametna za nastalo situacijo. Mi res ni jasno, zakaj mi ni namenjeno vsaj do ET-ja priti user posted image .

Pa saj enkrat bo, in takrat bo vso to trpljenje le še rahla senca.

Punce, zabavajte se, enkrat bodo pa še otročički prišli za vse nas user posted image . Najmočnejši objem pa Dejzi, Abri, Piji - mojim soborkam iz moje 1. svetovne vojne user posted image .

Zdaj grem pa pogledat, če se je gospod Tečnoba že zbudil user posted image . Se tako smili sam sebi, da je joj user posted image . Čeprav priznam, bi tudi jaz norela, če bi imela pol strani zagipsane user posted image .

Aja, z njegovimi službenimi potmi zdaj nekaj časa ne bo nič. Sem se pa že spraševala, zakaj me je usoda takole izigrala - če bi se začela z Dipherelinom špikati, ne bi vedela ali bo M prišla pravočasno ali ne in bi Reša prosila, da plavalčke zamrznemo. In bi se zadnjič postopek lepo do konca odvil. Če bi po takšnem vprašanju seveda preživela user posted image . Tako pa ... Jah, za nekaj očitno res mora biti to dobro.

Lepo nedeljo, sonček bo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.3.2008 8:16:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Jah, za nekaj očitno res mora biti to dobro.

Arnejči, mogoče se pa zadeve po tej formuli odvijajo...

V prvem postopku si bla na koncu čisto na nuli psihično in si začela dvomit vanjga in v vaju. Ti trahovi, a sta sploh za skup al ne, so se vlekli še naprej, do novega postopka. Potem se je pa zgodila tale grozna stvar v drugem postopku. In ti si bla huda in sesuta in žalostna in si še. Po drugi strani, si se pa blazno ustrašila zanj in ti je bila to prva skrb. In to ti lahko da vedet, da ga imaš zelo, zelo rada in da se splača potrudit it z njim naprej do cilja, ki si ga tako želiš. Brez njega, sreča na koncu ne bi bila popolnoma enaka.

Če rabiš čas, si ga vzemi. Vsaka od nas se s tem spopada na svoj način, je pa brez dileme, da se vse spopadamo s tem. Jaz te tud objemam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.3.2008 8:31:30   
DaisyE
Pika in špelka, fajn zrihtajta. No, saj zdaj sta verjetno že v akciji.

Hmmm, una gajba, ki jo je Mijavček včeraj častila, je pa bolj nedotaknjena ostala, če jaz kaj vem... No, dajte jo na hladno, imam občutek, da bo hitro spet prav prišla. user posted image  

Pa tak lep napisek sem si zaslužila... Jaz pa pred TV. Si moram prioritete spet malo pošlihtat očitno.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.3.2008 8:34:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
mojim soborkam iz moje 1. svetovne vojne user posted image .

Nasvidenje v nasledni vojni. user posted image user posted image  (Kdo je že to rekel?)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.3.2008 8:44:51   
tejki
Dobro jutro punce!

Včeraj nisem pozabila na poročanje, samo časa ni bilo. Stanje pa je sledeče:
Odmrznili so dva user posted image user posted image , oba sta se lepo odmrznila in oba se sedaj grejeta pri meni. Jaz vam ne morem povedat kako sem bila vesela. Sedaj pa 14 dni čakanja. Test delam 15.3.

Lp, tejki

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.3.2008 9:11:46   
Tia-na
Punce, jst bi pa imela eno vprašanje.

Zdej se špikam s superfactom in ta naj bi malce uspaval vse skupaj, potem pa štart z menoputjem. Prvi UZ imam v sredo in takrat bo že 9 dan mojega cikusa, saj sem M dobila že prejšnji torek.. A ni to malce pozno? Kolikor berem, je večina na pri UZ prišla celo z M ...

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.3.2008 9:27:07   
blanč
Gu gu kako danes?

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.3.2008 9:29:02   
blanč
Tiana tudi meni se zdi malo pozno. Večina začne z menopurjem 2 dan ciklusa.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.3.2008 9:39:58   
gugu
Dobro jutro! Komaj sem čakala, da mine noč in da vidim kaj se z mano dogaja, ko sem se zjutraj prebudila sem zagledala samo svetlo rjav izcedek, ko pa sem šla na wc se mi je vlil temno rjav izcedek user posted image in glede na to da sestre pravijo , da moramo dokler ni user posted image še vedno jemati utrogestan sem ga vzela tudi jaz sedaj pa imam spet samo minimalni rjav izcedek! Mislim da se moja user posted image mal zajebava z mano, saj nimam nobenih znakov nosečnosti edino vsake toliko me zaboli pod trebuhom !Znaki pa bi sedaj že morali biti, kaj ne? V vseh teh postopkih, ki sem jih imela me še ni nikdar tolk zajebavalo!!!!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.3.2008 9:42:36   
gugu
Dobro jutro Blanč! Ti povem to pa je živčna vojna, men se bo zmešalo, če že mora prit user posted image naj pride, če pa ne bo prišla pa se naj že nehajo ti presneti izcedki user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.3.2008 9:44:40   
DaisyE
Tia-na, ni panike. Suprefact te rukne v umetno meno in folikli itak ne začnejo rasti dokler ni stimulacije z Menopurjem, Gonalom, etc.... Tako, da bi te hipotetično lahko na tej točki še nekaj časa držali, samo te ne bodo. Jutri bo pripravljena za municijo numero due.

Dobro jutro vijolična pošast.

Gugu, kaj pa test? Upam, da je tole zajebavanje od user posted image  dober znak.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.3.2008 9:45:48   
DaisyE
Očitno so moderatorji naredili križ čez nas. Sploh ne cenzurira več če napišem zajebavanje. Svašta.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.3.2008 9:47:09   
DaisyE
tejki bravo za pingvine

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.3.2008 9:47:22   
blanč
Marjetka, ja obupali so, a se kaj čudiš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.3.2008 9:48:18   
gugu
Tia-na - jaz sem imela sedaj kratki ciklus z menopurjem in tudi jaz sem si ga začela dajati 2 dan ciklusa!
Če si v dvomih ti svetujem, da pokličeš sestre in ti bojo vse razložile!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.3.2008 9:49:08   
DaisyE
blanchi, po unih tičih prav nič več. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.3.2008 9:50:20   
Tia-na
DaisyE, hvala. Sem mogla še od koga drucga to slišat, sama seb ne verjamem več. user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.3.2008 9:51:35   
gugu
DaisyE testa nisem delala, ker ga včeri nisem dobila, če jutri še ne bo user posted image ga bom šla kupit in preverit stanje! Ko bi vedele kako sem user posted image user posted image user posted image ker sem v tej negotovosti!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.3.2008 9:52:53   
Tia-na
Sem prvič v dolgem postopku pa je vse skupaj malce drugače, prejšnja dva sem tudi začela drugi dan z menopurjem, s superfactom se pa prvič spopadam ...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?