Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 5:15:04
|
|
|
|
lucalu
|
Dobro jutro drage moje! Kako smo kaj danes? Moje detece se je očitno še nekam nižje prestavilo, ker sem pa danes ponoči šla vsaj 10x na WC. Mislim, da bi lahko šla še večkrat, če bi se mi dalo vstajat... ZA ZNORET!!! Drugače me nič ne boli, ampak na WC bi pa res lahko hodila vsakih 5 minut... Zdaj si grem počasi skuhat kavico in potem na sprehod (danes bo verjetno krajši, ker mislim, da ne bom zdržala 2 uri brez WC-ja ). Se javim kasneje... ve pa pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 7:42:10
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
dobro jutro! Prespana, sonček sije ... še zajtrk pojemo, potem pa na krst! Lucalu, noro to z WCjem , si se sploh naspala? Lepo nedeljo vam želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 7:59:22
|
|
|
|
lucalu
|
NČK ne!!! Najbolj noro je pa to, da še vedno hodim... na WC, namreč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 8:42:27
|
|
|
|
max81
|
no pa dobro jutro še iz moje strani....in veselo novičko od marite , danes ob 5.07h je na svet prijokal Maks, težek 3270g in velik 50cm...vse je ok, pozdrav vsem marčevkam, vam sporoča marita...........veliko cartanja, zdravja in seveda prespanih noči ...... upam, da bosta z malim škratkom kmalu doma, da se zopet zmenimo za kakšen sprehodek jest sem pa danes tko super spala, da sploh nisem slišala male da je neki rogovilila po postelji..no jo je na srečo slišal ati , danes je prelep dan...zdejle grem kr prištimat za kosilo...bomo imeli krompirjevo juho in palčinke, pol pa dobimo obiske in gremo na špancir
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 8:53:49
|
|
|
|
lucalu
|
marita iskrene čestitke za malega Maksa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:11:16
|
|
|
|
Nasy
|
Marita, še tukaj, čestitke in veselo cartanje! Kako lepo, zdej mate parček No, zdej je pa res že cajt, da se jst tud spravim rodit drgač me boste prehitele čisto vse ma ni panike..bomo videli, kaj bodo rekli jutri, baje me bo G končno tudi vaginalno pregledala, če se bo spomnila Moje spanje je bilo ok, če ne štejem pohodov na dve uri, ampak to mi je zdaj že kr samoumevno. Prekrasen dan se je naredil, zvečer in zgodaj zjutraj je bila pa taka megla, da sem mislila, da ne bomo videli sončka. A ste videle, v sredo se obeta ful ohladitev in sneg do nižin..na, pa bo moj mali le prišel na zimo ven Danes se nam obeta dvojni obisk-naša prideta po sestrico , pa še tašča in tast se bosta tu naslikala, ker baje je tašča neke cunjice dobila nekje. Malo bo gužve spet
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:32:34
|
|
|
|
Tejka.387
|
Dobro jutro še z moje strani. Mi smo ravnokar pozajtrkovali, zdele vas preberem, pol grem pa mal pospravit. Florc: Čestitam za malo princesko Zaro. Lepo se cartajte in uživajte . Tina50: dobrodošla . Marita: Tudi tebi za malega Maksa. Zdaj se je pa res že začelo. Me prov zanima kako bo zgledalo pri meni in kdaj bo napočil naš čas za v P. Sej drugače se nič ne mudi - PDP imam šele konec marca. Js bom pa danes kr picico naredila pa solato za zraven. je šel zdele po mojo babico, k pride skor vsako nedeljo na obisk, pol bova pa kopalnico pomila in šla na kakšen sprehod, k se je naredu tak lepi sonček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:32:40
|
|
|
|
tina50
|
Lep pozdrav vsem! Sploh ne vem kaj sem tak dolg delala, da se vam nisem priključila. nisem se spravla k računalniku. zdej mi gre pa že proti koncu, pa komej čakam, da vidim svojga , sam bo ziher čez rok, ker tukaj kera koli je noseča majo vse kar čez rok. Tukaj imamo tudi sončka pa boma šla zdejle tud mal ven na sprehod! Tina
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:36:13
|
|
|
|
mergetka
|
Dobro jutro! Čakale, dočakale: eno mamico! Marita, čestitke ob rojstvo Maxa!!!!! Me pa res zanima, kaj se dogaja z Ursi. Danes je pri meni spanje potekalo kr ok, s tremi obiski wc-ja, ampak sem hitro zaspala nazaj, k sreči. , naj vam bo nedelja sončna in topla, če bo šla katera proti P, pa ji želim hitr in lep porod!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:42:35
|
|
|
|
avak
|
Čestitke vsem mamicam in očkom! JAz sem imela pregled v petek, vse ok. Ne mojih ne dojenčkovih kil nismo omenjali. Počutim se super, upam, da tudi ve. Papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:45:41
|
|
|
|
Lona76
|
Dobro jutro vsem! Marita za novega člana. Čimbolj prespane noči. Tina dobrodošla, bolje pozno kot nikoli. Joj kok sted ble pridne učeri ste skor use oprale za mlčke. Jaz bom pa dokončala v ponedeljek oz. ne v ponedeljek v torek. V ponedeljek imam G, pol sem pa še z eno kolegico zmenjena. Noč je bila bolj tako tako. Sem se full zbujala, po včeraj zvečer me je full zgaga pekla, pa slabo mi je bilo, pa še neki me je šravfalo in sem bila skos na WC-ju. Prav ušivo sem se počutila. Po moje sem nekaj pojedla in mi ni pasalo.. Možno da melono. Zdejle pa spokam in peljemo našega sinkota za dva dni na počitnice z babico. Si babica full želi ga imeti na dopustu, pa ga nočem dati za več kot dva dni, ker gresta z dedijem samo za 5 dni in se mi zdi da se mora dedi pa ja malo spočiti, ker je to za njega dopust. On namreč še dela babi je pa že v penziji. Tako da evo šibam poka da potem gremo. Lepo se imejte in se beremo zvečer!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 9:45:58
|
|
|
|
*medica*
|
dobro jutro punce marita čestitke veliko cartanja in prespanih noči ti želim tina dobrodošla med nami ...mislim dasi se rahlo zmotila glede porodov..da so vse čez rok ..dosedanje marčevke so vse rodile prej...no edino nasy se zj malo vleče pa marita mislim da je mela en dan ..mal si poglej seznamček...kaj pa veš lahko da boš tudi ti med tahitrimi..no kakor koli želim ti do konca mirno nosečnost pa čim več prespanih noči.. moje spanje punce....katastrofa..sem se prehitro pohvala da sem dve noči lepo ajala...če se uležem na levi bok me začne bolet..če grem na desni je fajn sam se prekucnem na hrbet pol se takoj zbudim če se m na hrbtu ne morem dihat pa vse nekam prtiska...odločila sem se da bom sede spala ..pa še to nebi mogla ko hudič sem jezna na wc sem bla pa samo 2× a zbujala se na vsako uro..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:12:01
|
|
|
|
mergetka
|
Avak, za pregled. Aja, glede spanja sem se tud jaz mal prehitro hvalila. Ko sem se mazala po trebuhu, sem se spomnila, da mi je ponoči tko zategnilo kožo, da me je kr zabolelo. Zdaj me pa nekaj pri srcu špika? A ma še katera kdaj take? Tina, dobrodošla med marčevkami, zdaj pa le čvekaj....več nas je, bolj je zanimivo...
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:14:12
|
|
|
|
san
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:14:33
|
|
|
|
lucalu
|
avak čestitke za pregled! Punce, jaz pa mislim, da se mi je pravkar odluščil čep...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:15:05
|
|
|
|
san
|
LUCALU, TEBI SE PA RES ŽE BLIŽA DAN D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:15:32
|
|
|
|
san
|
no, evo, sej sem ti ravno napisla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:16:52
|
|
|
|
lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: san LUCALU, TEBI SE PA RES ŽE BLIŽA DAN D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:18:20
|
|
|
|
san
|
ursi res nekam dolgo ni na spregled, a je kaj omenila, da bo kdo javil, ko gre rodit? me kar mal skrbi... no, črne misli na stran. mogoče je pa imela cr, pa je še v P. pa dinki se neki ni javila, kar ponavadi se... no, meni je uspelo danes vse polikat, sem rabila dobri dve uri in sem že vse lepo v omaro dala. zdej pa grem mal na sprehod, pol pa še torbo pripravim, da se bo dragi nehal sekirat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:30:40
|
|
|
|
lucalu
|
Ja, Ursi se pa res dolgo ne javi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:31:13
|
|
|
|
lucalu
|
Pa Čakajoča tudi ne vem kdaj se je nazadnje javila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:33:09
|
|
|
|
janet
|
Dobro jutro! Moje spanje odlično od enih pa do pol desetih, sicer sem 2x šla na wc, sam sem kr zaspala. Tud mene kosti bolijo za znoret, ne morm ne sedet, ne ležat, če hodim je ok, sam če preveč hodim, me pa spet vse spodaj boli, ma mal še, ne smem se tolk pritoževat. Marita - iskrene čestitke tudi od mene!!!! No, Lucalu, upam da se ti čimprej začne ( če sama tak želiš ) pa čimprej konča - porod mislim!!!!! Pa eno za srečo!!!!!!!! Javi pa le, da bomo vedele kdaj bo!!!!! No preživite lep dan še do konca!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:35:07
|
|
|
|
mergetka
|
Lucalu, drži se!!! Mislim, da greš res proti koncu nosečnosti ! VSO SREČO, pol se pa javi še kaj pri nosečkah, ne sam pri mamicah, saj veš, kak mamo ene pozno PDP...
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:40:05
|
|
|
|
lucalu
|
Saj še ne grem nikamor! Se bom pa vsekakor javila najprej pri vas... ker največje čvekice smo itak še vse tu! Bi pa šla jutri, če bi se lahko odločala... dela ena zdravnica, ki je full dobra kolegica od moje mame in je obljubila, da bo zraven (če bo le v službi takrat).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 2.3.2008 10:47:43
|
|
|
|
Katy13
|
Najprej dober dan od mene. Včeraj smo imeli srečanje bratrancev in sestričen v Celju in smo se imeli super (pijača, bowling, večerja in nato še kino). Vse skupaj je trajalo 12 ur in čeprav sem vredu spala imam občutek, da me vse boli. Pa se bom že razmigala. Sedaj vas preberem, potem bom pa šla an en sprehod. San - sploh ni problema, vedno so bodrodošla opozorila. Je pares, da nismo vedele zanjo in sem tudi jaz vedela le za eno , ki pričakuje dvojčke. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Ampak lepo po vrsti: najprej moramo svoje moške pripravit, da KONČNO naredijo kar imajo za narest ... pa naši "grehi", npr: "Ali je med vami še katera, ki še ni oprala cotk za ?" Sama ima oprane že vse cotike, oprati še moram posteljnino (za posteljico in košek), odejice in nogavičke. Potem pa ej pri meni vse. Ravno sedaj perem en pralni stroj posteljnine. Tudi pri meni bo oblekel košek in posteljico, ko bom jaz v porodnišnici. Jagoga - pri nas nakažejo 150 evrov (za prvega otroka) in malo več za vsakega nadaljnega. Vsaj tako so lani. Tina50 - pozdravljena in dobrodošla. Janet - pri nas greš po rojstvu na občino in izpolniš obrazce. Marita - čestitke za Maksa. PA se je očitno začela sezona. Avak - za pregled. Lucalu - sedaj gre pa zares. A ste videle, da sta še dve marčevki rodili?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.