Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Naša občina pa da 500€ (Izola), ampak šele, ko je rojen. Vau, 500€! NAša Kr občina pa ti pokloni 100€. Torej, bravo Izola ! No, svečano obljubo nisem izpolnila, ker sem ... zaspala! (obljubila sem da danes operem 1. rundo cunjic). Svečano obljubo svečano prelagam na ponedeljek, ker jutri pa res ne morem, ko imamo krst v familiji ... JA, glede vozekov in ostale opreme: če imaš keša, potem te hitro zapeljejo v nabavo, ker so te baby stvari takoo lepe ... Stavim, da če bi bila ta zadnja sedmica moja, da bi temu kupila vse novo! Res pa je, da se s tem ne bi hvalila na forumu, no. To je pa res ubogo, malo dejanje malega človečka ... Se pa moram pohvalit s svojim , ki sem ga danes v prvem, nespečniškem postu tako okrcala ... kaj je bil danes priden! Medtem, ko sem spala, je vse pospravil, zrihtal ... samoinciativno! Ena lastovka sicer ne prinese pomladi, obete pa že, ane Že zdaj vam povem, da ni na posojo , tudi kupit se ga ne da (mogoče ga zamenjam za voziček, ki stane le 1000€ ). Skratka, če gre danes katera od vas v RIM, želim čim krajše in neboleče potovanje, ostalim pa mirno noč, pa ENO BOLHO ZA POMOČ, če te pa pič, me NE poklič - ker potem ne morem nazaj zaspat ! nočko!
|