|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
1.3.2008 19:29:52   
janet
Živjo tud od mene, da nevte mislale da sem kam šla čeprav me danes tk čudno trebuh boli mi ga zateguje pri popeku, no malega čutim tk da mislim da ni hujšega sam pa nimam volje za nič.
No gledala sem tanovega John Rambona, je veliko krvi, sam mene ne gane in mi je ful dober, če katero kri oz. pobijanje ne moti naj si ga ogleda, se pa Stalono vidi kk se je postaral.user posted image
No js pa še vedno pogrešam Urši, a le že carta?! Upam da je vredi.user posted image

No js lahk grem v rim kadarkoli mam vse pripravljeno, pa čeprav mam pdp
26, ali pa že? user posted image
Ne vem ka sem stisnala da se je zaj ta črta pojavila, eh js pa računalnik.user posted image

No user posted image preživite lep večer , nova marčevka pa tudi tebi lepo dobrodošlico.user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.3.2008 19:32:33   
janet
Aja mi menda tud neki dobimo v naši občini sam ne vem kolk?! A morš to it prej vprašat, oz.kaj zrihtat? A obstajajo kakšni obrazci, al kaj podobnega?user posted image
Ker pri hčerki 7 let nazaj smo dobili sam knjigo s podpisom župana, ki jo je prinesla babica ob obisku tk da zdaj pa ne vem točno, sam sem čula da bi naj nekaj denarja dali.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.3.2008 19:32:39   
lucalu
tina50 user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.3.2008 19:34:36   
Nasy
Dobrodošla Tina 50!

Naša občina da baje 200 Eur, še dobro, da sem se preselila iz LJ. Baje pa razmišljajo, da bi to pomoč ob rojstvu ukiniluser posted image Ja, država res veliko prispeva k višji nataliteti!user posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 1.3.2008 19:35:14 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.3.2008 19:42:51   
Joži79
Itak! Zelo se trudi tale naša država. Včasih me je kar sram, da sem noseča, ker se z rastjo natalitete hvali Janša s svojo politiko. Drekač. Sem zadnjič ošinila razpravo v DZ, ko so obravnavali predlagan zakon o teh varstvih otrok. In se potem tile še hvalijo, da sploh ni namen tega zakona izboljšati situacijo glede varstva otrok, ampak samo legalizirat sivo ekonomijo na tem področju. Ergo, pobrat davke tm, k jih zdej niso mogli. Kreteni. No dost žolčna tema za soboto zvečer. Bom nehala.

Zdej pa k lepšim stvarem. Sem našla tale link. Majo kar cute zadevce. Mogoč si celo kako omislim. Glede na to, da mi moj zadnjič ni pustu (no protestiral je, da mu niso všeč) kupit bordure in figurc za okol postelce user posted image .

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 1.3.2008 19:44:05 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.3.2008 20:03:18   
Zofy
Zdravo punce! Jaz sem danes takooo zmatrana. Najbrž bo tudi dan kriv, ker je tako kisel. Sem zjutraj posodo oprala, pol sva šla z user posted image na shopping za oblečt zanj in me je to čisto zdelalo. Pol sem še kosilo kuhala in to me je do konca potolklo. Sem šla spat za 2 uri in pol user posted image .
No ja, sej ni čudno, da sem zmatrana, ko je bilo nočno spanje  bolj klavrno. Postajam že tako okorna, da se zbudim vsakič, ko se z enega na drugi bok prestavim, In to noč sem se še zbudila vsakič, ko je user posted image brcala... Ah, še malo. Moram še zdržati naslednji viken, ker moji obletnico praznujejo, pol pa tudi, če grem v Rimuser posted image .

Naša občina pa da 500€ (Izola), ampak šele, ko je user posted image rojen. Mislim, da moraš prinesti rojstni list pa še kaj. Hvala bogu vsaj nekaj, a ne. Denarja od CSD pa še nisem dobila, mart so levi. Jih bom prav v ponedeljek poklicala, ker sem odločbo dobila že na zaetku februarjauser posted image .

Ob 21.30 pa greva v kino, najbrž še zadnjičuser posted image . Gledala bova Cloverfield- se že veselimuser posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.3.2008 20:15:54   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

je pa danes na A kanalu Narnija (jaz sem nora na take domišljijske filme) - če ste slučajn gledale risano nadaljevanko.

A si mogoče tak oboževalec, da si poletje 2007 preživela v Bovcu, ko so snemali 2 del. No jaz jo ravno zdaj gledam, jo še nisem. Predpriprava na bovško premiero.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.3.2008 20:17:41   
gaya24
Dober večer!

Kako ste kaj? Js nisem ravno najbolš, me v žlički boli-a še katero? Pa alergija ni nič ekstra boljše. Sem spala cel popoldan. Zjutraj me je pa user posted image v Celovc v Adidas. Sem si šla po patike in eno trenirko, da bom lepa na sprehodih-hehe!

Joj kk so me zdaj znervirale ene ženske, sem šla na temo KAJ JE TO NA MAMAH IN VOZIČKIH.... Mislim, ene pa res ne delajo drugega kot da se hvalijo kaj vse imajo najdražje in najboljše itd... Pa sej ne rečem, da js nisem gledla, da bo moj user posted image dobil  kvalitetne stvari ampak, da greš pa na forum in se sam hvališ kolk si dal za vozek in kateri avto voziš pa se posmehuješ tistim, ki nimajo najboljše opreme ali pa imajo rabljeno....Verjetno so 100x boljše mame, kot pa une samovšečnice, ki se mi zdi, da so si naredle otroka sam zaradi mode, da ga bojo razkazovale v najdražjih oblekicah, vozekih, avtih... Nobena se pa ne vpraša kolk bi ji vsa ta oprema še pomenla, če bi blo z otrokom (bog ne daj) karkoli narobe- verjetno nič!
Sej js vsaki privoščim, da ima, če lahko ima ampak mi je pa to much, da to razlagajo po forumu in to zanalašč, da bi vzbujale favšeritnost pri tistih, ki pač tega ne morejo imet. Pa mene ne gane, ker mam tudi js vse novo za user posted image (ker nažalost ni koga, ki bi si lahko kaj od njega sposodla)

Se opravičujem, ampak sem se mogla še tu izkašljat- me danes hormoni ful dajejo!!!

Zdaj grem pa večerjat user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.3.2008 20:34:13   
san
tina50, dobrodošla med namiuser posted image . kje si se skrivala toliko časa?

zofy, jst sm danes tud čist konc, ker sem preveč počivala in nisem nikjer bila in se mi zdi, da je tako še slabše, ker sem potem skoz zaspana. mi manjka, da nekaj počnem čez dan, ker sem navajena, da skoz neki gor in dol letam. tko da zdej grem kar nazaj ležat, pa knjigo brat, ker nism za nikamor. sm mislila likat, pa bom jutri.

mirno noč vam želim.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.3.2008 20:34:48   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Joj kk so me zdaj znervirale ene ženske, sem šla na temo KAJ JE TO NA MAMAH IN VOZIČKIH.... Mislim, ene pa res ne delajo drugega kot da se hvalijo kaj vse imajo najdražje in najboljše itd...

Ja, ene ženske so res fuuser posted image na vozičke. Meni se zdi 1000€ dat resnično too much. Važno, da je vozek otroku udoben, jebuser posted image šminko. No, moram priznati, da so me prsti srbeli tudi mene, ampak sem se uspešno brzdala. Na koncu sem kupila 8 mesecev star vozek s košaro in športnim delom za 150€še v garanciji. Nov je bil pa 450€. Še dobro, da obstajajo take, ki vozeke menjajo ko gate, če ne ne bi mogla takega biznisa narest user posted image . Prav tako sem kupila rabljeno posteljico, ki zgleda čisto kot nova, lupinico pa sem si izposodila. Raje zapravim tistih 500€, ki sem na ta način prišparala za dopust, ki ga bomo prvič preživeli skupaj kot družinica. Pa ne, da si ne bi mogla privoščit novega vozička, samo glupo, resnično glupo se mi zdi metat denar v smeti...

No, upam, da nisem katere užalila, samo svoje mnenje sem podala. Sej sem vidla, ko sem šla na sprehod na Bled, da je 95% vozičkov Quinny... in sem se tudi jaz za njimi ozirala, ker so nekateri ful lepi in lepih barvnih kombinacij...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.3.2008 20:36:15   
san
ja, gaya, ene mamice so pač take, jaz morm priznat, da se znjimi sploh ne obremenjujem. imam pa eno znanko tako, pač, če njej tko paše, ma tamal tolk cunj, pa tako opremo, amak njene pozornosti pa bolj malo. pol bo pa kriza, ko bo strejši.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.3.2008 20:39:18   
san
Meni se zdi 1000€ dat resnično too much.

men je rekla ta znanka, ko je voziček kupila, a veš kolk sva dobr voziek kupila prek neta, pa ful sva ga ugodno dobila, sam 1000 eur je staluser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.3.2008 20:39:53   
san
aja, zofy, uživaj v filmuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.3.2008 20:40:15   
Zofy
Punce, spet potrebujem vašo pomoč.
A se kateri sanja kje bi lahko v Lj kupila bonsaj oljko? In pa kje  oz. komu bi lahko naročila, da naredi tako šaljivo priznanje, ki bi ga dala staršem za 30. obletnico? Na netu sem našla že narejeno priznanje, ko sam notri podatke napišeš, samo jaz bi malo bolj osebno priznanje podarila...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.3.2008 20:42:05   
max81
čer bejbike

danes sem bila pridna sem malo pospravila, pa cote speglalauser posted image ..pa posteljco sva preselila k nama v spalnicouser posted image user posted image

pol smo  šli pa na sprehod, ko je nehalo
deževati in pihati, smo se fino nahodili, mala je bila ful pridna, zdejle pa že veselo spi...sta se z atijem stuširala in šla pančkatuser posted image ..mene je pa kr naenkrat obšla slabost in neke ful hude bolečine v želodcu..nisem vedla al bom bruhala al neuser posted image user posted image user posted image ...pa tko fajn sem se počutila cel dan, zdej pa tole

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.3.2008 20:43:28   
san
janet, narnijo sm jst že gledala. sem jo snela z neta. mi je bila ok, še bolj pa hčeri, ima rada take dogodivščine, ker ima sama tudi izredno bujno domišljijo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
1.3.2008 20:46:31   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

Meni se zdi 1000€ dat resnično too much.

men je rekla ta znanka, ko je voziček kupila, a veš kolk sva dobr voziek kupila prek neta, pa ful sva ga ugodno dobila, sam 1000 eur je staluser posted image .

Oh my God user posted image ! Po moje mož ni bil toliko navdušenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
1.3.2008 20:46:59   
max81
evo mene iz wc-ja me je tko zašravfalo da je bilo groza..upam, da se slučajno kej ne pripravlja, ker tole mi je pa zdejle že mal čudnuser posted image

1000ojrov za vozek je tud men too much, ene pač res ornk pretiravajo..drgač mam pa jest pojstlco še mojo, ki bo stara 27 let in je čist lepa, lepo ohranjena, sam jogi smo kupl nov

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
1.3.2008 20:47:48   
Zofy

aja, zofy, uživaj v filmuuser posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
1.3.2008 20:48:20   
san
jst sm jo vidla lani poleti v bauhausu, pa v obiju in kaliji, se mi zdi, da so jo tudi imeli. drugače pa kakšen vrtni center pokličeš, pa vprašaš. ne vem... glede priznanja pa kakšnega, ki se ukvarja s kaligrafijo, sej jih je precej, mogoče mal po netu pobrskaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
1.3.2008 20:52:20   
san
tale zadnji post se je nanašal na vprašanje, ki ga je zastavila zofy, sem pozabla citiratuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
1.3.2008 20:55:58   
san

janet, narnijo sm jst že gledala. sem jo snela z neta. mi je bila ok, še bolj pa hčeri, ima rada take dogodivščine, ker ima sama tudi izredno bujno domišljijo.

joj, ne janet, ampak joži. skrajni čas da grem knjigo naprej bratuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
1.3.2008 21:02:19   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Zdravo punce! Jaz sem danes takooo zmatrana. Najbrž bo tudi dan kriv, ker je tako kisel. Sem zjutraj posodo oprala, pol sva šla z  na shopping za oblečt zanj in me je to čisto zdelalo. Pol sem še kosilo kuhala in to me je do konca potolklo. Sem šla spat za 2 uri in pol  .
No ja, sej ni čudno, da sem zmatrana, ko je bilo nočno spanje  bolj klavrno. Postajam že tako okorna, da se zbudim vsakič, ko se z enega na drugi bok prestavim, In to noč sem se še zbudila vsakič, ko je  brcala... Ah, še malo.

Ojla, jaz sem tudi ful zmatrana. No, smo kar naredil nekaj stvari, pojsteljica je tudi oblečenauser posted image in fajn zgleda. Sam bom pa dala gor eno rjuho, zaradi prahu. Pa jajčko smo dobili od user posted image brata in sem dala oprati blago. Vsake stvari za user posted image se vesellim, ko malo dete...

Zofy, pri meni so noči zelo podobne, sam sem se že kr sprijaznila in si mislim, da je to dobra priprava za po porodu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: perp
Še malo počitka in čez teden dni grem lahko že rodit. Res bi rada rodila tam enkrat od 10-18 marca (PDP je 24)

Dnevi okoli dva tedna pred PDP-jem so res mikavni za rodit! Sam kaj, ko to ni ravno v naši domeni....

1000 € za vozek se pa men tud zdi "vun metanje", sam enim to ni nič, sploh če jim stanovanjski problem in še kaj rešijo drugi....

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
1.3.2008 22:01:08   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Naša občina pa da 500€ (Izola), ampak šele, ko je user posted image rojen.

Vau, 500€! NAša Kr občina pa ti pokloni 100€. Torej, bravo Izola user posted image !

No, svečano obljubo nisem izpolnila, ker sem ... zaspala! user posted image (obljubila sem da danes operem 1. rundo cunjic).
Svečano obljubo svečano prelagam na ponedeljek, ker jutri pa res ne morem, ko imamo krst v familiji ... user posted image

JA, glede vozekov in ostale opreme: če imaš keša, potem te hitro zapeljejo v nabavo, ker so te baby stvari takoo lepe ... Stavim, da če bi bila ta zadnja sedmica moja, da bi temu user posted image  kupila vse novo! user posted image  
Res pa je, da se s tem ne bi hvalila na forumu, no. To je pa res ubogo, malo dejanje malega človečka ...  

Se pa moram pohvalit s svojim user posted image , ki sem ga danes v prvem, nespečniškem postu tako okrcala ... kaj je bil danes priden! Medtem, ko sem spala, je vse pospravil, zrihtal ... samoinciativno! Ena lastovka sicer ne prinese pomladi, obete pa že, ane user posted image user posted image  Že zdaj vam povem, da ni na posojo user posted image , tudi kupit se ga ne da (mogoče ga zamenjam za voziček, ki stane le 1000€user posted image ).

Skratka, če gre danes katera od vas v RIM, želim čim krajše in neboleče potovanje,
ostalim pa mirno noč,
pa ENO BOLHO ZA POMOČ,
če te pa pič,
me NE poklič - ker potem ne morem nazaj zaspat user posted image !

nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.3.2008 0:32:02   
Nasy
Nočko, moje drage souser posted image ! Če gre kera na pot proti Rimu pa seveda srečno. Mi, zgleda, še ne gremo..no, nikoli ne veš..morda me kaj čez dan požene, k dobim taščo na obiskuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.