|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
1.3.2008 14:09:13   
dejansenka
Mijavček user posted image user posted image user posted image  čestitke ,med nami nosečkami ,gugu ne še obupat ostalim pa lep dan

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
1.3.2008 14:11:03   
Mijavček
Punce, še enkrat hvala, hvala.

Pri nas tud tok piha, da nam je cel dvorišče razmetal, pa kontejner je pristal 5 cm od mojga avta user posted image . Prav nič lep dan ni drugač.

gugu ful mi je žal, ampak res, kaj pa če narediš test. Pomojem tud še danes al pa jutri zjutraj ni prezgodaj. Kateri dan pa si po punkciji? Če si mela ET 5. dan, je pol to skupaj 17 dni po punkciji in bi že pokazal kej.user posted image  jaz še zmeri upam tud zate.

A kdo kaj ve, kaj je z lejlo? Me že mal skrbi user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
1.3.2008 14:12:43   
dejansenka
user posted image user posted image user posted image Netka in sonček 33 kje sta še malo pa pride vajin dan ?Kaj se javita ,kako kaj pajki??

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.3.2008 14:18:06   
mihi78
Vetroven pozdrav s štajerskega konca! Sploh ne upam ven, se bojim da me odpihneuser posted image .
Mijavček, čestitam, pa tudi vsem ostalim, ki ste  zagledale pluske!
Jaz sem malo kar živčna, se mi zdi da bo zdaj zdaj prišla user posted image , sem 6. dan po ET. Drugače ne opažam nobenih znakov, ki bi kazali na user posted image .Sicer pa če bi zanosila po naravni poti na to tudi ne bi bila pozornauser posted image Lahko bi se reklo, da se mi malo meša user posted image Hvala bogu , da se je moj spucal od doma, ker je bil v nevarnosti, da mu gre glava - pač je na dosegu roke. Če trpim jaz, naj tudi on!!user posted image user posted image user posted image LP

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
1.3.2008 14:28:26   
DaisyE
Gugu, nisem tolk spremljala, pa ne vem, kateri dan si mela ET. Sicer je po moje vseeno, na 12. dan bi že lahko kaj pokazalo. Jaz naredim tako, da takrat ko dobim krvav izcedek, ki nakazuje menstro, naredim test in če je minus se sprijaznim. Jo pa dobim vedno 14. dan po punkciji. Do zdaj se je še vedno držala roka. Upam, da pri tebi ne gre za menstro in da bo test pokazal plus.

Kar se tiče cene v LJ, je ne vem, pri Rešu pa je bil ICSI lansko leto nekaj čez jurja evrov + zdravila, ki jih greš navadno iskat v Italijo, ker so cenejša. Naju je postopek koštal okrog 1300 evrov lani tak čas.

Kar se tiče 6 postopkov, pa zakon še ni bil objavljen v UL, torej še ne velja, ampak mislim, da ne bodo več ne vem kako dolgo odlašali. Upam, da ne.

Mijavček, a dons pa ti častiš? Mater, mene bo ta alkohol na RR v grob spravil.user posted image

Vsem en lep pozdrav.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.3.2008 14:31:06   
blanč
Mijavčekuser posted image user posted image user posted image
Gu gu kaj govoriš, izcedek ni nič hudega. Test pa lahko narediš že 14 dan po punkciji, tako da hitro ga naredi in sporoči lepo novičko. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.3.2008 14:49:01   
Shuka
Mijavček - user posted image user posted image user posted image čestitke  za user posted image zdaj se skrbi šele začnouser posted image

Vesela sem zate user posted image

Kje sta ribica in lejlauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
1.3.2008 15:05:46   
Tia-na
Mijavček, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Mirno nosečnost pa uživaaaaaaaaaj.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.3.2008 15:20:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

kje je pa kej naša ribica, a se ni še nič javla
al sem mogoče spregledalauser posted image

Gita in ostale.... nič niste je spregledale....samo sem ful leteča.....

UZ je včeraj pokazal, da je naša pikica/pikec OK, velik 5,82 cm in da smo v 12t2d- ustreza datumu punkcije ne zadnje M..., srček bije, NS je 1,0 mm, nosna kost vidna........ 
Sem bila naročena ob 13 uri, na vrsti pa ob 15 uri, pol pa panika, ker je bila ob 18 že 70 letnica......

V ponedeljek imam redni pregled pri svojem gin., aja pa bolniško so mi podaljšali za 1 mes., grem pa drugi teden še na bolj podroben pregled mogoče se bo tam videlo ali je f ali p, ker včeraj se ni..... - grem samoplačniško, da dobim DVD in še bolj podrobne podatke.....  Sem pa vesela, da je OK.

Aja moram vam povedati, da je bila tam ena punca noseča  isto kot jaz - 12-13 t in se je zredila že za 12 kg, pa drugače ful suhica...pri prvi nosečnosti pa vsega skupaj 35 kg..... pa je šlo pol vse dol.....

Zdaj pa šibam, se beremo zvečer....gre mali na rd....

Pozdrav, ribica

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
1.3.2008 15:35:16   
dajamaja
Čestitke Mijavček!!!

Bravo Ribica!!!

Gugu, ti kar naredi test - po možnosti s prvim jutranjim urinom - takrat je največ hormona. Držim pesti!

Kje ste punce - vas je odpihnilo user posted image !?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.3.2008 16:18:59   
GITA14
RIBICA sem zelo vesela, prečudovitouser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.3.2008 16:45:15   
gugu
No tako izcedek se bo spremenil v svežo kri in zame konec upanja!Ostane mi samo misel na nov boj! Punce hvala vam za vsako spodbudno besedo!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.3.2008 16:49:30   
sapi
gugu pa neeeeeuser posted image ... bodi močna ...
sapi

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.3.2008 16:51:10   
blanč
Gu gu vidim, da si tu.
A si naredila test???

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.3.2008 17:03:20   
gugu
blanč z mojim sva šla v dežurno lekarno na Bled, da se vseeno glede na krvavitev, ki jo imam prepričava z testom da je vse konec! In na kaj naletim na eno starejšo .... ,ki pa na mojo željo, da bi rada samo CB odgovori , da tega pa v sobotah ne prodajajo!!!!!! GROZA  bila sem tako šokirana , da sem se zasukala in odšla!  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.3.2008 17:07:32   
gugu

Me pa vseeno zanima kakšne so te krvavitve, ki jih punce imajo pa so vseeno user posted image ali poleg user posted image tudi cb lahko pokaže user posted image ? Mogoče sem nevedna še vedno pa je v meni KAJ PA ČE!!!!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.3.2008 17:08:01   
blanč
jap tega pa pri dežurnih lekarnah ni. Pri nas jih prodajajao skoraj po vseh trgovskih centrih. Sigurno jih ima DM in interšpar.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.3.2008 17:09:31   
blanč
Gu gu pa ti krvaviš ali imaš samo izcedek?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
1.3.2008 17:20:33   
gugu
zjutraj sem imela rjav izcedek z krvjo čez dan sem imela samo rjav izcedek sedaj pa mal krvavim, da pa bi imela pravo user posted image kot sem jo navajena vsak mesec pa nimam! Bila sva tudi v intersparu pa nimajo testa DM pa je bil že zaprt! 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.3.2008 17:47:05   
zarja1
Gugu da dežurna lekarna ne drži testov??!! Za znoret. Pri nas v Mb jih imajo (preverjeno).
Morda toliko v razmislek. Sodelavka je po 11 dneh po ET pričela krvavet. No rjavi izcedek je postal rdeč. To je bilo zanjo zaključeno poglavje. Nisem noseča je vsem razlagala. Na njeno veliko presenečenje je pri ginekologu na krvi ugotovljeno, da je noseča. Sedaj krvavi (pomalo, en dan več, drugi dan čist nič,...) že skoraj 6 tednov. Redni obiski porodnišnice (rizična nosečnost) in ogromno optimizma - to razlaga sedaj v velikem veseljuuser posted image .
Tako, da Gugu upanje naj ostane vsaj do uradnega testa. Ne obupat!!!!!!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.3.2008 17:49:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.3.2008 18:11:56   
lejla007
Hey!!!  user posted image user posted image user posted image

Mijavček!!!! JJJUUUUUPPIIIIIIIII!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image Čestitam ti iskreno in seveda želim, da vse poteka brez težav!

Sej vem, da me že kr nekaj časa ni blo nič pred računalnik, ampak če vam povem, da imam od ponedeljka naprej slabosti in glavobole, vam bo verjetno takoj jasno zakaj user posted image Že samo da pogledam računalnik, mi slabo postane... No vseeno, da vam sporočim za pregled včeraj - prijel se je eden, GV velika 25mm, plod ima od temena do trtice 8mm, srček je pa tudi že viden... Naslednji UZ imam 17.3. pri svoji G, kjer bom dobila materinsko knjižico - JUPI! Nosečkice, povejte mi, a je to dober rezultat UZ?
Ribica, vidim da tvoja pikica tudi pridno raste - SUPER! Kr mirno naprej, pa bo user posted image

Gugu - drži se...

Špelka - mislim nate 100/h!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.3.2008 18:22:06   
gugu
zarja1 hvala za optimizem res mi je ostalo še malo upanja saj ta moja krvavitev ni močna glih tolk da je upam ,da se jutri ne vlije user posted image in da vse skupaj izgine!!! Upam da se tvoji prijateljici vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
1.3.2008 19:14:22   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET
anadejka - ET

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET
Pika74 - ET

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Sapi

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.3.2008 19:28:28   
mismis
Lejla je bravo za pikico in srčka, čestitke

Mijavček, tebi sem že napisala, da ti čestitam in želim srečo iz vsega srca...

Ko se bodo javile današnje nove trepetalke bomo dopolnili seznam, zaenkrat pa naj samo povem, da držim pesti za jutrišnjo akcijo....
Obema želim veliko sreče in da čimprej dobita svoje pikice...

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET

Pika74 - ET

user posted image

jest se za danes poslavljam, grem Tarokirat in še na kakšen pravi Heineken,
Mijavček ne zameri, tvojega virtualnega bom pa z veseljem spila med tednom,

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.3.2008 19:31:21   
blanč
Punce jaz sem malo prej jedla pico zdej pa otvorim pivski večer., kako je pa kaj mlinčka??? A že razmišlja o novem postopku?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?