|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
1.3.2008 9:33:50   
zarja1
Mijavček no pa je le napočil čas za male mijavčke!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.3.2008 9:40:05   
zarja1
Mijavček, hvala za info in nasvet. Trebuh mam skoraj čisto plosek, krvavitve nobene sploh omembe ni bilo vredne in prav tako ne bolečin v jajčnikih. Prva dva dni po punkciji sta bila čist ok. No včeraj pa to. Res pa je, da sem včeraj malce zašvinglala glede pitja tekočine.
Danes zjutraj in včeraj je bila bolečina res neznosna, sedaj pa se malo sprehajam po hiši in moram povedat, da vedno manj boli.
Kljub vsemu, pa bom pred ET govorila z ginekologom, da ne bom kaj večjega narobe naredila.

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.3.2008 9:42:52   
bambi75
Mijavček čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.3.2008 10:07:06   
GITA14
mijavček čestitke lepo nosečnost ti želimuser posted image
ne glede na bolečine se skoraj vsaka hiperstimulacija splača, ker pol zagledaš magičniuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.3.2008 10:30:55   
Mijavček
Punce, hvala za čestitike.

Jest pa še kar ne morem verjet. Skrbi me, ker nimam nič znakovuser posted image , pa včeraj zvečer me je tak krč prijel v maternici, da sem se ene dve minuti samo zvijala. user posted image Zato sem mal skeptična.

Drugač mam pa zdej tud en kup vprašanj za nosečkeuser posted image ;
- kako se zdej računajo tedni, a še zmeraj 1. dan ZM? Jaz sem bila na suprefactu potem sem pa šele 5.dan ciklusa začela z Menopurjem in šele 19. dan ciklusa je bla punkcija.
-tiste , ki ste bile na GK, a mi lahko poveste za krvni test; zjutraj greš tja, ob kateri uri? In potem čakaš na izvide tam, al ti jih povejo po tel, al jih moaš it iskat?
- kam se pa naročiš v LJ na prvi UZ? 

Sori, sem čist out, hodim po bajti ko ena kura user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.3.2008 10:37:13   
sayuri
Mijavček, glede na to, da si imela punkcijo 19. dan, bo verjetno izračun PDPja malo drugačen. Drugače pa - ja - meni je G izračunal kar po 1. dnevu ZM + 7 dni - 3 mesece. user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.3.2008 10:42:27   
pikovit
Mijavček moja čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.3.2008 10:44:12   
DaisyE
Bravo mijavček!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.3.2008 10:49:26   
sonček75
ČESTITAM MIJAVČEK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela da ti je uspelo.
V ponedeljek prideš do osmih dat kri,potem te pošljejo v leonišče to obračunat.
Ob 11.30 se vrneš nazaj na GK kjer ti povejo da si user posted image in seveda  vrednost bhcg,nato  greš nazaj v leonišče po novo napotnico za UZ,in jaz sem se šla tudi kar osebno naročit k sestri na UZ kdaj imam uro.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.3.2008 11:00:20   
Mijavček
Sayuri hvala,

bolj kot PDP me zanima, če sem noseča, kok tednov je pol to, ker sem 11.03. naročena pri dr. Ribičevi (ta datum imam še kao pregled po laparoskopiji, ki sem jo imela že oktobrauser posted image  in sem ga kar pustila), sam takrat bo po mojih izračunih komaj 6 tednov pa nekaj dni... še prezgodaj za UZ verjetno)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.3.2008 11:03:44   
Mijavček
Sonček hvala tud teb, no zdaj vsaj vem, kako to gre user posted image

Pa pikovit in dejzi in ostale, danes zvečer pa častim eno virtualno gajbo heinekena user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.3.2008 11:10:00   
Crnitulipan
Mijavček - prva na listi trepetalk s pluskom ČEASTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom na test kar počakala... čeprav me tudi mika..
Če bi bili zarodki sveži, bi mogoče tudi pohitela...
Vsekakor sem vesela nove nosečke!
Seznam nosečk je prav vzpodbuden!
Lep vikend vsem!
Čarna

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.3.2008 11:12:42   
kajsica
Mijavček, v prvo čestitke!!!! Če je test pozitiven, potem si naša nova srečka user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image

Na GK moreš priti ob 7:30 zjutraj za test in na izvide moraš počakati, so pa šele okoli 12.00, tako da se pripravi na čakanje. Ko dobiš pozitiven izvid, boš tam dobila napotnico za UZ in ti bodo tudi one povedale kako in kaj dalje, ne skrbi.

Edino tole za izvid je dolgo čakanje tako da si naredi načrt kaj boš počela v tem času ali pa si nesi kakšno dobro knjigo s seboj, da ti bo prej minilo!!!

Čestitke še enkrat!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.3.2008 11:39:24   
gugu
mijavček VSE ČESTITKE  user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zate !!!!!
Jaz pa danes user posted image user posted image user posted image že včeraj se mi je pojavil rjav izcedek, danes zjutraj pa celo po malem kri med izcedkom.Čez cel dopoldne pa se je vse mal umirilo in ko grem na wc vidim samo še rjav izcedek user posted image mislim, da se je vse nehalo  in da se pripravlja prihod user posted image   in mi ne preostane nič drugega kot da se user posted image user posted image user posted image ! Danes je 12 dan po et in mislim, da nima smisla ,da bi delala CB.
HVALA vsem, ki ste tako ali drugače navijale zame vsem, ki pa ste med trepetalkami pa želim en močan user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.3.2008 11:50:46   
sapi
Mijavček  čestitkeuser posted image ...
gugu user posted image ...

sapi

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.3.2008 11:59:51   
sabsa
Mijavček čestitke. Mi smo bili danes dopoldne 1 uro brez elektrike in sem v tem času brala knjigo. Takoj, ko so zasvetile luči, sem prižgala računalnik in zagledala tvojo novico. Ej, noro dobro. Vsaka nosečka nam daje upanje.

Gugu ne vrži puške v koruzo. Dokler ne bo M dokončno prišla, ostaja upanje ... saj veš kaj pravijo, upanje umre zadnje ... Me vse upamo s tabo ...

Pozdravček vsem!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.3.2008 12:10:03   
gugu
sapi in sabsa hvala za tolažbo mislim, da je vsega konec nisem ena tistih srečk, ki imajo izcedke ali user posted image pa so vseeno noseče! Res pa je, da upanje ostaja vsaj dokler ni močna user posted image , kateri dan po et pa je smiselno delati CB? Ali bi ga sploh naredila glede na moje stanje? 

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.3.2008 12:14:56   
sonček75
mijavček-tudi jaz sem bila pri dr Zornu naročena za novo napotnico,ker pa sem bila user posted image 6 tednov+1 dan mi je naredil UZ in se je GV ter plod že videl,pa srček tudi.
Ni pa nujno da se plod in srček že vidita pri tej starosti.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.3.2008 12:17:09   
mismis
Mijavček je pa srečka nosečka, JUPI čestitke

zdej bojo pa majhne user posted image

želim ti lepo in mirno nosečnost, in čim več prihodnjega veselja s tvojo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.3.2008 12:26:06   
GITA14
joj kako vreme je danes, al nam bo kr hišo odneslo tok močen veter je, kot da smo na primorskem, po moje še tam tolk ne piha,user posted image  še na tv ni pol programov zgleda da je sleme odpihnlouser posted image

men se pa dans skoz joče sploh se ne morem pomirit, ponavadi sem takšna pred menzo upam da ne prideuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
1.3.2008 12:29:34   
gugu
Punce ali katera ve koliko stane postopek ivf v lj, ker sem po 4 neuspelem ivf-u me zanima koliko stane? Sem pa slišala tudi, da nam obljubljajo 6 postopkov kako pa je s tem?

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.3.2008 12:38:43   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET
anadejka - ET

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET
Pika74 - ET

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE
Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
mismis  - user posted image  

Pikovit  - user posted image   
user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Sapi

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.3.2008 12:41:56   
mismis
Še vedno pa čakamo lepe novičke:

Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET

anadejka - ET

NAŠE NOSEČKE
Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

dejmo punce si malo časa vzeti in nas dodatno razveseliti z lepimi novičkami user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.3.2008 12:51:33   
lara light
Mijavček moja zlata, kako lepa novica, superca! Bravo, bravo!user posted image
Si dobro? Upam, da si.user posted image
Lepo se poskušaj umirit in uživat v tem težko pričakovanem plusu. user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.3.2008 13:28:13   
pf
Mijavček, Mbd0411, Sonček 75 čestitke in vse dobro za naprej, Gugu ti pa nikar tako hitro, sam izcedek ni nujno, da pomeni slabo. Počakaj še malo pa 14 dan naredi CB. Vso srečo.

Vsem ostalim borkam in trepetalkam pa želim vso možno srečo na vaši poti do bebija in lepo se imejte.

Goldfish kako kaj?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?