|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
1.3.2008 9:58:25   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sicer je treba vse rečt, ne vem, zakaj moški nikoli ne vidijo kaj je za narediti. Da je treba dati otroku za jest, da ga je treba umiti,... Vse ej treba rečt. No vsaj naredi tako da se ne smem preveč pritoževati.

Lona76, to se pa tudi jaz sprašujem. Saj ko mu rečeš naredi, ampak do takrat pa nič ne opazi, kaj je za naredit. Ne opazi da je pralni stroj končal in da bi lahko dal cunje sušit (to moj skoraj vedno dela), ampak mu moram reči, daj cujne sušit, potem pa naredi. Nikoli se ne spomni, da je potrebno otroku dati kaj jest,ko mu rečeš, bo že kaj naštimu, ampak ko pa je on lačen pa tečnari po stanovanju in čaka kdaj bo kosilo. Tej deci so prav čudni. Moja tašča je sinove kar nekaj naučila, ampak ko pa njim ni bilo potrebno več tega opravljati so vse znanje potisnili nekam tam zadaj v možgane. Midva sva ravno včeraj imela en tak besedni fajt, ko mi je rekel, da naj počivam, ampak poleg mene je počival tudi on, ja kdo bo pa kaj naredu, tega se pa ni spomnil. Dosti jamranja, saj so za ponucat dobri, če ne drugega so nam otroke narediliuser posted image user posted image user posted image .
Končno je prišel marec, zdaj pa v akcijo punce.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.3.2008 10:01:19   
mergetka
Ojla, moje drage user posted image !

Pa smo dogurale do marca. Pri nas bo danes akcija, bomo bojlarje spucali, pa po jogi gremo in bomo najbrž že čist pripravili posteljico. A ste jo ve tudi tak zgodi? Rok mam na koncu in ne vem, če se mi ne bo pol preveč prah gor nabiral. Sam rada bi jo videla čist zrihtano.

IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, marita, men gre to tolk na jetrauser posted image . mene že ene tri tedne morijo, če sem že, matr sm jeznauser posted image . pa vsak dan v vrtcu mame, joj, a še nisi šla rodit... ja, pa sej mam še tri tedne pišuka. pa vsak dan sms, če sem še v enem al že v dveh kosih. sej vem, da je to en krasen dogodek, ampak mene to začne pol morit, sploh pa če bom šla čez rok, me pol to prav psihično ubija.

no, zdej je prec lažji, k sm se skašljalauser posted image

San, zdaj sem se spomnila na Jagogo, ko je mala en dober nasvet za take tečke: rečeš jim nekaj v tej smeri, da bodo itak zvedeli, ko bo čas za telegram in darila user posted image user posted image .

Ok, držte se, sploh tiste, ki boste čutile kako špikanje doli v lulici user posted image (moj user posted image je to videl, da je ena napisala in od takrat me vsak dan vpraša, če me me že....

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.3.2008 10:12:12   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Zdaj pa ne vem: G me k sebi ni naročil ... kdaj naj grem spet na CTG? Ste ve po 1. CTG bile naročene na 14 dni ali na 1t?

Ampak najbolj  me pa  user posted image , DEJSTVO da če me ne bi bilo, da  pa bi se LAHKO naučil vsega, česar se mu zdaj ni treba, oz. se noče!!!!

Jaz sem imela pregled 26.02. in nasednjega imam 17.03. nič bolj pogosto kot prej, pa sem že odprta in mi je CTG pokazal že popadke. Če se bo porod začel prej pa kar v porodnišnico pojdite mi je rekel, do takrat pa nima kaj gledat.
NČK ne da se noče naučiti ni se mu potrebno, ker ve da se boš prej ali slej vrnila, če te pa ne bo nazaj bo pa takrat se učil, zakaj pa prej. To je tako kot v šoli, mogoče pa zna brez učenja, če bo pa cvek se bo pa potem učil, zakaj bi se prej, če pa je lahko to izguba časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.3.2008 10:15:00   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Še tole:
a mogoče katera ve, kdaj je treba nehat jemat magnezijeve tablete, da se bo začela maternica krčit?

Jaz sem jih prenehala v 36 tednu.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.3.2008 10:30:06   
Katy13

napakca v seznamu, imamo namreč 13 nosečk in 14 dojenčkov, pa ni imela nobena dvojčkovuser posted image . fantkov je namreč samo 5, zaenkratuser posted image

San - seveda imamo dvojčke in to dva user posted image , Bugi ju je rodila, vendar ni kaj čvekala z nami.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.3.2008 11:23:17   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

napakca v seznamu, imamo namreč 13 nosečk in 14 dojenčkov, pa ni imela nobena dvojčkovuser posted image . fantkov je namreč samo 5, zaenkratuser posted image

San - seveda imamo dvojčke in to dva user posted image , Bugi ju je rodila, vendar ni kaj čvekala z nami.

madona, pa res, sej sem že oslepelauser posted image , ekskjuzmiuser posted image
sm samo za miško vedela, da pričakuje dvojčke, za ostale pa ne. sej ona je pa verjetno tudi že rodila, se že dolgo ni javila, pa dvojčki so ponavadi vedno kakšen mesec prej.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.3.2008 11:53:28   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ojla, moje drage user posted image !

Pa smo dogurale do marca. Pri nas bo danes akcija, bomo bojlarje spucali, pa po jogi gremo in bomo najbrž že čist pripravili posteljico. A ste jo ve tudi tak zgodi? Rok mam na koncu in ne vem, če se mi ne bo pol preveč prah gor nabiral. Sam rada bi jo videla čist zrihtano.

mergetka, jaz sem previjalno sestavila pred 14 dnevi (zato, da sem lahko oprane cotke not zložla), posteljico pa pred 3 dnevi... Sem enako razmišljala... da bom morala kar naprej čistit, če bo en mesec prej. Sem kar pozna, sploh, če računaš, da sem imela vse kupljeno že decembra. user posted image  Posteljico bo pa user posted image  oblekel, ko bom jaz v bolnici.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.3.2008 11:59:46   
san
jst mam že sestavljeno posteljico in previjalno, cunjce pa danes perem, pol jih bom pa kar že v omaro zložila. za vsak slučaj. posteljco bo pa dragi oblekel, ko bom v P, al jo bom pa sma ko prdem iz P.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.3.2008 12:08:39   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: marita

no jaz mam dons pdp, pa ne duha ne sluha o kakšnem dogajanju. Sem si pa vzela 3 romane za brat, tako da si čas krajšam z branjem, pa seveda telefon zvoni skoz, če je že, pa če se kaj dogaja....Bomo še mal čakal očitno.

Lep dan.

No evo punce, pa se je začel naš mesec MAREC user posted image user posted image .....Marita, ti in Nasy sta lahko kar v nizkem štartu user posted image ....
jaz sem takoj danes zjutraj mojemu rekla, ko sva se zbudila, da sedaj smo pa dočakali ta naš marec....jaz sem se danes naspala, sem spala do 10h, čeprav sem se velikokrat zbudila vmes, ker je zunaj tolk pihalo celo noč, da groza! No, tudi jaz sem danes začela prati cunjice od našega user posted image ...še ena dva stroja, pa bo vse lepo pripravljeno user posted image ....

Nič, grem kosilo skuhat,
vse vas lepo pozdravljam,
uživajte, pa če bo šla kera rodit, naj gre čim hitreje in z čim manj bolečinami user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.3.2008 13:09:11   
Naša črtica koraka
JAA, zdaj pa se bo začelo! Izginjale boste s čveka in me, tazadnje, bomo pa čakale in čaakale in bile že čisto živčne user posted image , ko bo 1. april, naši user posted image  pa še lepo zadovoljni v bušijih.

Ampak lepo po vrsti: najprej moramo svoje moške user posted image  pripravit, da KONČNO naredijo kar imajo za narest ... pa naši "grehi", npr: "Ali je med vami še katera, ki še ni oprala cotk za user posted image ?"

Svečano najavljam, da danes perem prvo žehto user posted image user posted image . (PDP pa imam 28. 3., da me ne bi slučajno katera kregala user posted image .user posted image )

Pa še o temi, ki je meni ljuuuba, hrani:
Danes sem user posted image  poslala na tržnico (po šparglje) pa stavim, da jih ne bo. Govorim za KR tržnico (ki je napram koseški v lj prava žalost, a bolje ko nič).

UUU, soseda že cvre čebulico in kmalu ji bomo morali vonjave tudi mi vrnitiuser posted image ,

AJA, pa HVALA vsem user posted image za info. o CTGju: bom res šla kar drug teden enkrat v P poslušat user posted image , škodit ne more!

MEJTE SE!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.3.2008 13:33:39   
jagoga
Sem vas želela že nekajkrat vprašat, ali vaša občina nakaže kaj denarja za novega občana? Če se ne motim dobimo pri nas 400€ pred 3 leti pa je bilo 40.000 SIT.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.3.2008 14:02:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Mergetka, tudi jaz imam rok na koncu marca, s pripravami sem pa bolj tako kot NČK....tudi jaz sem danes dala prati 1. rundo oblekic, sem pa prejšnji teden oprala in zlikala plenice, pa posteljnince...stvari sem imela vse kupljene relativno zgodaj, vendar so se samo nabirale na enem kupu. zdej jih pa že začenjam mal sortirati, prati, pol jih bom zložila po številkah,....jaz pravim zakaj pa ne že zdaj, če ti pač tako paše, pa še bolj mirna boš. Posteljica za najinega user posted image  pa stoji že, mislim da od novembra, ampak je jogi še v polivinilu, pa tudi ni še v najini spalnici. Premaknila jo bova par dni pred mojim rokom, če pa ne, jo bo pa moj dragi sam pripravil...

Jagoga, naša občina nam ne nakaže nič denarja za novega člana, žal user posted image ....če pa vi dobite 400 €, je pa to super vsota. Ste slišale včeraj, da bo vrtec za 2. otroka in naprej brezplačen, če imamo enega še v vrtcu? Vsaj nekaj pametnega od naše vlade user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.3.2008 14:07:36   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Sem vas želela že nekajkrat vprašat, ali vaša občina nakaže kaj denarja za novega občana? Če se ne motim dobimo pri nas 400€ pred 3 leti pa je bilo 40.000 SIT.

No, to je pa res lep znesek... user posted image  Naša občina nakaže 100€ user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.3.2008 14:15:29   
san
vsaj neki, lucalu, lj. ne da nič.

no, jaz sem tudi danes uspela vse oprat za dojenčkauser posted image . ko se posuši še polikam, pol pa sem frej in lahko počasi pride na svetuser posted image .

za vrtec je pa super, ja. pri nas bosta ravno eno leto oba skupaj istočasno v vrtcu. za tiste, ki imate manjšo razliko, se mi zdi, da je to super. ker vrtec je za moje pojme res drag.

no, mi smo ravno pokosili, pa še kremšnitke smo imeli na koncu za posladek, zdej grem pa za pol ure počivat po naročilu G na levi bok.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.3.2008 14:20:29   
Dinki
Kot pravi San....vsaj nekaj dobre volje, da pokaže občina, mi v Lj. in okolica pa ne dobimo nič...kako nesramno, pa že tko imamo vse najdražje...
San, ti pa le pojdi počivat vsaj za pol ure, upam, da ti bo ratalo user posted image  user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.3.2008 16:04:07   
Vilma
Zgleda, da je danes dan za pranje. user posted image  Tudi jaz perem prvo žehto, pa po košek smo šli. user posted image  Sicer ne vem, a imamo samo mi toliko cunc, jih je za dva stroja. Kot da bi dvojčke pričakovala. user posted image   Potem pa še pleničke, povjalne, uf to bom prala cel vikend! Sicer pa zdaj že malo lažje diham, ker se te stvari perejo.

Postojna da mislim da za prvega otroka 150 eur, za drugega pa 200. Ljubljana pa vem, da nič ne da. Meni se ne zdi prav.

Drugače pa tudi moj ginekolog ne dela CTGja. V bistvu mi ga pri DOminiku ni nikoli. Pač ko dobiš popadke greš rodit in to je to. Tako da tudi zdaj ne pričakujem, da bo drugače. Imam pa v ponedeljek pregled, komaj čakam, da vidim a smo daleč al nismo. SIcer so te napovedi bolj tako tako, ampak ko mi je pri Dominiku povedal, da bo kmalu sem res čez dva dni rodila. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.3.2008 17:04:04   
perp
Živjo punce,

Kakšen kisel dan je danes, a ne? Jaz sem šla samo za dobre pol urce ven, drugač pa se že cel dan premetavamo iz kavča, za mizo, pa za računalnik, pa spet na kavč user posted image user posted image user posted image

Zdele si pa kuham mlečni riž z jabolki in banano. Pa ne bom si nardila ful sladko, samo malo.

Uglavnem danes sva nalimala bordurco, pa like iz Medvedka Puja, v kopalnico pa like iz Nemota. Ful je dobr izpadl. Sem prov vesela, da sva uspela tako majhno stanovanje, tako fino pripraviti za dojenčka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Oprano imam že vse, sedaj samo čakam, da se previjalna malo "razsmradi" in vanji zložim cunjce in to je to. Še malo počitka in čez teden dni grem lahko že rodit. Res bi rada rodila tam enkrat od 10-18 marca (PDP je 24)

Jaz sem na začetku postavla zibko z posteljnino, potem sem jo pa oprala in sedaj je nimam gor, da se ne nabira prah. Bo jo pa moj pripravil, ko bom v porodnišnici.

Uživajte v tej lenobni soboti

< Sporočilo je popravil perp -- 1.3.2008 17:15:29 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.3.2008 17:39:22   
florc
evo še podatki za urši: zara je rojena ob 20:46 uri 22.2.2008. full je pridna in samo je in spančka, jaz pa trpim zaradi šivov. LP punce, lep preostanek nosečnosti

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.3.2008 18:24:13   
lucalu
florc user posted image user posted image user posted image  čestitke za pridno punčko!!!
Mimogrede punce, a se je Nasy danes kaj javila?

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.3.2008 18:27:17   
*medica*
luclu mislim da se ni...pomojem je prišel tudi njen čas in je šla danes v rim ...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.3.2008 18:35:24   
Nasy
Nasy tukajuser posted image še 2 v 1, samo ni se mi dalo biti nič za računalnikom, sem že mislila, da bo štart danes, pa še nič ne kaže. No, moj je šel v nočno in če bo kaj, so vsi obveščeni, da lahko uleti brez problemauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.3.2008 19:07:36   
tina50
Pozdravljene!

Jaz imam tudi marca rok (8. marec), pa sem se šele zdaj registrirala!

pozdravljene vse marčevke in vse druge

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.3.2008 19:08:03   
Joži79
Živjo souser posted image !

No poročam o našem pospravljalnem dnevu. user posted image je bil kar priden, je posesal in pomil kopalnico (sicer je začel s čistilom za steklo čistit kad in ploščice user posted image ), ampak OK, napredek je. Ampak potem, ko sem rekla da bom jaz še po tleh pomila je protestiral, da to sploh ni potrebno počet, da je to čisto brez veze itd. A ni to cool. Če se ti neki ne da, pač rečeš, da je brez veze user posted image .

Za user posted image pa tud jaz še kar neki perem, ker skos po malem dobivam cunjce. Tako da upam da je to zdej pred odhodom v P zadnja žehta. Še sreča da je bolj polovična.

Glede pomoči občine, pa naša daje 125 EUR. Ljubljana daje samo tistim, ki imajo najnižje dohodke. Znesek je 380 EUR. Sej po eni strani je prav da dobijo tisti k res nujno rabjo. Sam po drugi strani pa tisti rabjo že več... Sploh npr. če mami ne bi mogla dojit. Če katera občina da vsakmu po 400 EUR, je to res carsko.

No lep večer vsem, če gre katera v P, pa čimmanj matranja. Če pa še ne, je pa danes na A kanalu Narnija (jaz sem nora na take domišljijske filme) - če ste slučajn gledale risano nadaljevanko.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.3.2008 19:08:47   
Joži79
Dobrodošla tina50!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.3.2008 19:17:06   
tina50
V naši občini tudi dobimo 125 eur!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.