|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
29.2.2008 23:38:21   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

No kaj je pa zdej to user posted image user posted image user posted image

Upam, da se boste znajdle - ne znam pridit ven iz okvirčka user posted image user posted image user posted image

Tejka, iz okvirčka prideš, če pišeš pod zadnji   [ /quote

< Sporočilo je popravil mergetka -- 29.2.2008 23:45:15 >

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.2.2008 23:47:20   
Lona76
Živjo čveke!
Viklma super da se je sin pozdravil
Dinki in ostale user posted image user posted image user posted image za pregled, ja kilogrami bojo pa že potem šli dol z dojenjem.
Florc user posted image user posted image user posted image za Zaro, čimveč prespanih noči in lepo se crkljajte.
No jaz imam še vedno 11,5 kg + trebuh pa si moram zmerit in seveda sedajle ne najdem metra. Bom  jutri sporočila. Se pa tudi jaz nisem od zadnjega pregleda zredila. Sem se tudi jaz čudila glede na to, da ravno ne pazim kaj jem, je pa res, da manj pojem, ker mi user posted image očitno na želodec tudi pritiska in nimam več toliko prostora. Pojem veliko manj kot sem pred nosečnostjo.
Glede pospravljanja pa je tudi moja tašča morala naučiti desce pospravljati, ker bi se tudi njej drugače zmešala. Tudi ona ima dva sinova. Sicer je moj veliko bolj pripraven in priden kakor njegov brat. Tašče pa niti enkrat še nisem videla oken pomivati jih vedno tast. Moj pa je tudi kar priden. Odvisno od dneva. Kuha zelo rad, odkar smo se preselili samo on sesa, mislim da sem v enem letu jaz posesala dvakrat, ostalo pa mu ne gre. O je pa tudi likal, ker jaz zanalašč nisem hotla in mu je šel kup na živce. Mene namreč jezi če mi reče a boš kaj zlikala. Matr sej veš kje je likalnik in si zlikaj in ker je to skos spraševal iz principa nisem likala. In potem je mogel sam. Da bi ga spravila WC in pa kopalnico pospravit pa mislim da ne bom dosegla. Mi pa pomaga tudi pri malemu. Sicer je treba vse rečt, ne vem, zakaj moški nikoli ne vidijo kaj je za narediti. Da je treba dati otroku za jest, da ga je treba umiti,... Vse ej treba rečt. No vsaj naredi tako da se ne smem preveč pritoževati.
Očitno na današnji dan ni rodila nobena marčevka, vsaj novic še ni. Mogoče jutri kaj izvemo.
Ursi pa očitno res že carta pa se ne javi. Upam, da se bo kmalu.
Sedaj se grem pa stuširati in v posteljo brati. Spet nisem nič zaspana. Popoldne ob petih ratam zaspana k user posted image zvečer pa oživim in do enih ne zaspim. Zjutraj pa potegnem.
Lahko in mirno noč vsem želim!

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.2.2008 23:49:45   
Lona76
Margaretka nič se čudne stvari ne sprašuješ. Tudi jaz sem se že spraševala kaj če mi voda odteče ravno med lulanjem. Kako bom vedela???

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
1.3.2008 0:33:17   
gaya24
Dober večer!

Sem vas že dopoldne mal brala ampak nisem utegnila kaj napisat.

Florc: ČESTITKEuser posted image user posted image

Za mano je prvi CTG. Popadkov še ni user posted image . Danes je bil prav lep dan, sem bla cel popoldan zunaj, mal sem kofetkala s kolegicami-zdaj mam še čas!
Drugač sem pa spet fasala eno neugodno stvar in sicer alergijo na cvetni prah. Vsako leto jo dobim, takoj ko začne mal cvetet in je mal bolj toplo. Groza. Nos mam čist zadelan, vsak 20min je poln. Sinusi so pa tud čist zadelani. Letos pa še tablet proti alergiji ne morem vzet, čeprav menda Flunidan ni kontraindiciran med nosečnostjo ampak vseen rajši ne bom. Sem ziheraš. Upam, da ne bom šla takšna rodit, ker pol bom rabla svojo sobo, da ne bom drugih ponoči budila, ko bom smrčala, ker skoz nos ni šans da dihamuser posted image user posted image

Lepo spite. Nočko

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
1.3.2008 5:21:39   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Evo, pa je prišel naš mesec!!! Zdaj pa kar lepo po vrsti... user posted image  
Kako ste kaj danes? Mi smo solidno spali, z dvemi obiski WC-ja. Drugače je vse pod kontrolo in razen običajnega, me nič na novo ne boli. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

kaj če bi mi med kopanjem odtekla voda user posted image A pol bi se user posted image umiril, al kaj? Bi lahko kako vedela?

A se to še katera sprašuje? A se sploh še kopate in do kdaj, ker pol, če si kaj odprt, tud ni najbrž fajn. Al pa npr., da ti odteče voda, ko greš na malo potrebo? Ma sej ti lahko najbrž odteče tudi med tuširanje, sam takrat vseeno lažje opaziš?

Se sprašujem ful čudne stvari?

Jaz sem se ravno zadnjič spraševala isto. Se namreč full rada kopam in si to še vedno privoščim vsaj 1x na teden. Je pa res, da se v banji ne namakam, ampak se hitro skopam in grem ven... No ja, upam, da mi res ne bo ravno tam odtekla voda... user posted image
gaya24 user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!! Upam pa, da te alergija kmalu mine! user posted image
Tejka.387 žal mi je za tvoj ND. user posted image user posted image user posted image  Vem kako neprijetno zna to bit.
Upam, da nisem katere spustila.
Zdaj pa po protokolu... kavica in nato sprehod!
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.3.2008 5:38:34   
Naša črtica koraka
user posted image Že 1h sem pokonci, spet bedim ... upam, da mi ne bo prišlo v navado.

Verjetno pa ne morem spati zaradi včerajšnega pregleda.
Sicer je g rekel, da je vse ok, na CTG smo poslušali srček in lepo bije ... zrejena sem za 1kg, torej +14kg do sedaj, pritisk ok, skratka vse ok!
Dobila sem napotnice: rešilec, za porod in pa za preglede CTG v porodnišnici KR.

Zdaj pa ne vem: G me k sebi ni naročil ... kdaj naj grem spet na CTG? Ste ve po 1. CTG bile naročene na 14 dni ali na 1t?

Uf, KAKŠNE skrbi, user posted image !

Sicer pa hvala za informacije o špargljih ... grem danes na tržnico na izvidnico user posted image .
Ko pa bo otročiček jih bom tudi jedla (kuhane) v juhici ... pa malo bom opazovala, kako bo user posted image  reagiral ... ne mislim komplicirat glede hrane po porodu (ok, ne bom jedla svežih jagod in pomaranč), bom jedla tudi surovo zelenjavo (ki jo imam 1000000x raje kot bljak kuhano ali napol kuhano).

REKLAMACIJO na privzgojeno redoljubnost to bi tudi jaz rade volje vložila pri tašči, pa je žal pokojna. Tako, da tudi meni ne preostane drugega, kot da sem user posted image  in naganjam k sodelovanju.
Do zdaj sem ga uspela naučiti, da opazi nepometena tla (in jih prostovoljno pomete), nepomito posodo (to pa on pomiva, ker jaz kuham).
IMA pa strašen odpor, da bi NOGAVICE vrgel v koš za perilo. Raje jih vrže ZRAVEN košauser posted image user posted image  ali pač kjer koli. Potem pa jamra, da nimajo para, ko jih operem  ...
Ampak najbolj  me pa  user posted image , DEJSTVO da če me ne bi bilo, da  pa bi se LAHKO naučil vsega, česar se mu zdaj ni treba, oz. se noče!!!!

No, toliko čveka za dobro jutro,  user posted image user posted image  upam da ni preveč,
čau bau,

NČK

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.3.2008 7:10:58   
Katiandi
Dobro jutro!
Da še jaz poročam z včerišnjega pregleda. Zjutraj sem dala vodo in sem komaj nalulala 5 kapljic, izvidi so bili pa porazni. Je rekla zdravnica, da so notr beljakovine in da naj grem dat še enkrat in sem spet čakala na izvide. V drugo je bilo BP in me zdravnica sploh ni sprejela. me je kr sestra odslovila. Sem bila kr mal razočarana, sem mislila, dabom zvedela kako user posted image  napreduje in koliko tehta, glede na to, da mi vsakič naredi UZ. Je samo rekla, ko je gledala CTG, da je aktiven. Mam pa pregled spet čez 1 teden, tako da naslednjič zvem več.
NČK: jaz sem imela zdaj drugič CTG, tega sem imela po 14. dnevih, zdaj bom pa imela na en teden.
Spem OK, danes celo brez obiska WC-ja. Sem pa kar zmatrana in se bol kislo držim čez dan, so me skoz spraševali, kaj mi je. Mi gre ful na živce, da me kr sprašujejo, pa da še mal postokat nebi smela, brez da kdo kaj vpraša!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
1.3.2008 7:14:46   
Katiandi
Še tole:
a mogoče katera ve, kdaj je treba nehat jemat magnezijeve tablete, da se bo začela maternica krčit?

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
1.3.2008 7:30:33   
*medica*
dobro jutro tudi z moje strani...

spanje tko tko..danes je bolj švoh pomoje zarad tega čudnga vremenauser posted image

NČK sem šla prav pogledat kdaj maš rok..si za mano mal več k dva tedna..se pravi si zj v 37t no boš čez kak dan..jest sem mela CTG na vsak teden...prvega sem mela v 36t pol v 37t in še prejšni teden v 38t..pomoje je odvisno vse od g..in porodnišnice..vendar ko je moja G dala napotnico za CTG v P se nisem nič naročvala sem šla samo čez en teden gor in so me vzel brez vprašanj in zj so me tam naročil dalje..
no upam da nisem preveč zakomplicirala..user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
1.3.2008 7:44:29   
*medica*
aja glede namakanja v banji...mmmmm..to je pa relaksacija..user posted image zelo rada to počnem že pred nosečnostjo sem se rada namakala pa tud zj se rada..no na začetku nosečnosti se nisem ker sem se bala zj se pa kr mo malem...no zj ne pretiravam uležem se za kakih 15min...včasih sem se po 1h namakala..user posted image moj je večkat pršel vprašat če mislim jet venuser posted image user posted image no strah v tistem času da bi mi voda otekla obstaja..vendar se nekako prepričam da bom vedla a je kej a ni ..po moje se tud kej krvi tud pokaže.user posted image ne vem no ..vem samo da komaj čakam da se delimuser posted image user posted image

aja sej res ...marčevke drage danes pa lahko kar začnemo lepo po vrsti ..naš mesec je na vrstiuser posted image user posted image ..no in lahko kr začnemo nasy..ursy (če ni že), katj pa luclu..čakajoča pa smo že me na 11. na vrstuser posted image user posted image pol pa max pa san pa dinki...
no vmes je še kr nekaj punc amak ve ste tiste najbolj aktivne tukajuser posted image user posted image no a ste za da začnemo..nizki štartuser posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
1.3.2008 7:46:33   
*medica*
upam da ne zamerijo tiste ki jih v prejšnem postu nisem omenila mal sem se pohecala..se mi zdi da mam jest danes monolog...user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
1.3.2008 7:46:37   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Evo je vikend in sem mogla vstati, drugače grem zjutraj ko moje dva spokam v vrtec in službo še nazaj drnjohat. No čez vikend bom očitno mogla vstajati saj dragi še veselo spi. Seveda ko pa revež v službo hodi.user posted image Noč je bila drugače kar ok. sam prekratka. Zvečer namreč full težko zaspim. Mislim pa, da sem šla samo enkrat na WC. No 6:45 pa je že sinko prišel k nama in seveda ni dal miru, pa še user posted image je začela migati. Saj nimam nič proti da miga, sam zdej me je pa že mal strah da bo tut user posted image tako zgodnja.  Sicer je sedaj spet mir. Me prav zanima kakšen ritem bo imela. Učeraj je ob polnoči bila zelo živahna. Upam, da potem ne bo tako.
Lep dan želim vsem. Mi dobimo še eno družino na kosilo. Se bosta fanta malo igrala (upam da se ne bosta kregala) t stari pa bomo malo počvekali predno grem jaz v Rim. 

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
1.3.2008 7:53:07   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

aja sej res ...marčevke drage danes pa lahko kar začnemo lepo po vrsti ..naš mesec je na vrstiuser posted image user posted image ..no in lahko kr začnemo nasy..ursy (če ni že), katj pa luclu..čakajoča pa smo že me na 11. na vrstuser posted image user posted image pol pa max pa san pa dinki...
no vmes je še kr nekaj punc amak ve ste tiste najbolj aktivne tukajuser posted image user posted image no a ste za da začnemo..nizki štartuser posted image user posted image

medica jaz sem tudi za to, da počasi začnemo!!! user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
1.3.2008 7:57:52   
san
dobro jutro še z moje strani. mene pa čez vikend hči zbudi. obvezno vstane ob 6-ih. ne vem od kod ji to in pol jst ne morm spat, ker ona okol kolovrat in kar vstanem. pa vem da ne bi rabila, ampak ko me enkrat zbudi je konec.

nčk, katiandi, gaya čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

ctg imam jaz tudi sedaj na en teden.

gaya, upam, da bo alergija bolj blaga, ker vem, da minila ne bo, zdej ko se je sezona cvetnega prahu začela.

no, me še ni nikoli odtekla plodovnica, tko da pojma nimam kako to zgleda. vem pa da topla tekočina ven priteče, ko ti jo oni predrejo. kopam se pa ne, zarad vnetij, ne zarad drugega. pa tudi, če bi bila že odprta kaj, ne vem a je to ok, al ne. ko sem bila prvič noseča se spomnim, da mi je nekdo rekel, da se v nosečnosti ni fajn kopat na koncu. ne vem pa koliko je resnice v tem, ker itak vsak drugače rečeuser posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
1.3.2008 7:59:59   
san
magnezijeve tabletke je dobro nehat jemat zadnji mesec, je zofy enkrat točno napisla kdaj, pa ne vem zdej, je napisla od 36 tedna, se mi zdi.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
1.3.2008 8:01:34   
san
jst sm tudi za to, da počasi začnemo. zdej se je uradno začela naša sezona, yeahuser posted image user posted image user posted image user posted image ! jst bi šla mogoče že tam konc naslednjega tedna v rimuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
1.3.2008 8:02:07   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

upam da ne zamerijo tiste ki jih v prejšnem postu nisem omenila mal sem se pohecala..se mi zdi da mam jest danes monolog...user posted image user posted image

zdej mam pa monologe jstuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
1.3.2008 8:19:21   
max81
dobro jutro punce, vidim, da ste že kr pridno pokonci...tudi naša pikica je danes vstala že mal do sedmih, še preh pa treščila dol s postle..pa že cel teden spi not..upam, da ji ne pride v navadouser posted image , sem mislila da je naredila luknjo v parketuser posted image
zdejle smo pofruštkali, jest popila kavico, pa sem še kr vsa zadeta..pri meni ima kofe uspavalne učinkeuser posted image ..zdejle bomo šibal počas v trgovino, pol pa tamalo dat nazaj spat, ker je že neki tečka..pojedla je ful malo oziroma skoraj nič, zdej pa ne vem al bodo spet zobki na pohodu
nč želim vam lep vikend, pri nas je ful čudno vreme in piha, sej se mi je zdelo da bo tako, ko je pa moj frejuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
1.3.2008 9:05:32   
Joži79
Dobro jutro še iz moje strani. Spali smo dobro kot vedno (odkar imam blazino za dojenje).

Sem brala še poste od včeraj in sem se ful narežala vicem o naših ljubljenih taščah. Upam da se jim vsaj mal kolca in da niso mogle spat user posted image .

A pol bomo res počasi začele? Tudi jaz sem že 11. madonca. Včeraj sem dala še user posted image ultimat, da mora stvari do konca poštimat preden grem. Ima namreč seznam obveznosti, ki jih mora izpolniti - so ostale še od takrat ko sva se vselila (4 mesce nazaj), pa se nič ne premakne... Danes sem mu zabičala da mora pospravljat (sem dobila včeraj navdih user posted image ). Bom zvečer poročala kako mi je uspelo.

Vreme je pa prav grozno user posted image . Upam da bo vsaj popoldne za kak sprehod.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
1.3.2008 9:28:58   
Katy13
Dobro jutro!

Da vas na hitro pozdravim. Jaz sem spala odlično.

Čestitke vsem za uspešen preglede, ne bom naštevala, ker bom sigurno katero izpustila. user posted image user posted image user posted image

Ja, sedaj je pa res naš mesec. Se popolnoma strinjam, da lahko začnete rojevat, jaz bom še malo počakala, še vsaj 14 dni. Danes sem namreč dopolnila 36. teden. user posted image

Danes sem začela tudi s porodniško. user posted image  Kot da je sedaj kaj drugače? user posted image

Glede kopanja so nam v MŠ rekli, da ni priporočljivo, ker se lahko otrok pregreje, če je voda pretopla. Sama se sedaj tuširam, sem se samo enkrat kopala med user posted image . Bom pa po porodu nadoknadila. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
1.3.2008 9:32:18   
Katy13
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image ; (OT: ? cm, +9 kg)
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 9 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +13 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

13.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image , (OT: ? cm, +15 kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image štručka , 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 104 cm, +11 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 104 cm, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 107 cm, +14 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 14 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +14 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +14 kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:101 cm, +9 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)

82 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai

29.1.2008

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

1.2.2008

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

2.2.2008

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

20.2.2008

user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)
21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja
24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

25.2.2008

user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob ?? uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)
27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image : 6
user posted image : 8

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
1.3.2008 9:34:13   
Katy13
Gaya24 - upam, da se ti ne bo slabšala alergija, glede na to, da bo sedaj vse začelo cveteti.  user posted image

CTG - jaz sem imela prvega v četrtek (35t5d), naslednjega imam čez 14 dni (37t5d), zopet pri svojem ginekologu.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
1.3.2008 9:36:52   
marita
no jaz mam dons pdp, pa ne duha ne sluha o kakšnem dogajanju. Sem si pa vzela 3 romane za brat, tako da si čas krajšam z branjem, pa seveda telefon zvoni skoz, če je že, pa če se kaj dogaja....Bomo še mal čakal očitno.

Lep dan.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
1.3.2008 9:41:47   
san
joj, marita, men gre to tolk na jetrauser posted image . mene že ene tri tedne morijo, če sem že, matr sm jeznauser posted image . pa vsak dan v vrtcu mame, joj, a še nisi šla rodit... ja, pa sej mam še tri tedne pišuka. pa vsak dan sms, če sem še v enem al že v dveh kosih. sej vem, da je to en krasen dogodek, ampak mene to začne pol morit, sploh pa če bom šla čez rok, me pol to prav psihično ubija.

no, zdej je prec lažji, k sm se skašljalauser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
1.3.2008 9:52:47   
san
napakca v seznamu, imamo namreč 13 nosečk in 14 dojenčkov, pa ni imela nobena dvojčkovuser posted image . fantkov je namreč samo 5, zaenkratuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.