suzy85
|
hej hej! lep pozdravček ! sem mislila, da mi bo uspelo že prej kaj komentirat, pa mi zaradi gužve na faksu ni uspelo - sem pa pridno brala! **** držim pesti, da bo s tabo in malo vse ok! Aurea lepa previjalna podloga! tud midva mama modro, ker je tud cela previjalna modra! glede flaške se še odločujema, sam boma verjetno kr plastične vzela! eno že mama, ko jo je -jeva sestrca na srečelovu zadela! špelin@ tvoj buši je ful lep. me prav zanima kakšne akrobacije si morala izvajati, da se je mali piki tako smejalo! valentina2006 upam, da bo pritisk ok in da so vrtoglavice le posledica čudnega vremena! estrella joooj, same lušte mi delaš! lahk še ti kak recept za štrudel pripopaš, tako kot je aurora za gratinirane testenine? bi mi kar prišel prav, glede na to, kako lahko kuharske knjige tako enostavno jed ful zakomplicirajo! aja , tvoj buši je prav šikan! pa tud mere še niso prevelike za fotoaparat (mal heca!)! barbaw jst bi na tvojem mestu mal bolj počivala! sj vem, da je težko, ko pomisliš, da bi bilo treba narediti to in ono. sam verjemi, da tud radi nardijo kaj namesto nas, če vidijo, da smo boge. jana81 da so bolečine ponehale! aurora28 hvala za recept! mi bo kar prav prišel! pa tud vsi podatki o cenah in urejanju papirjev so koristni! vsem novim majčicam: dobrodošle! Anitka no, vidiš, pa si dočakala svojega! tud jst bom naslednji vikend sama doma, ko gre v vojsko! mi smo tud včeraj dopolnili 29 tednov in se približujemo trojki! glede finiširanja: cotke mam večidel že oprane in zlikane, ker sem skoraj vse dobila. neki mi jih je mami oprala in sestra zlikala - so ble ful pridne! pol mi je kdaj še ostalo kaj prostora v pralnem stroju, pa sem dala kr zraven prat! tak da neki stvari je že opravljenih. me pa zdle že par dni ful prehlad matra! iz nosa mi teče, kašljam, grlo in ušesa me bolijo..., sam zdravnik pa pravi, da ni nič za videt! tak da sem samo na čajčeku z limono in upam, da se čimprej pozdravim.