Katina
|
Valentina2006, ja z Estrello sva res nesramni. Bistvo vsega tega kokodakanja je, da se meniva, da bi šli skupaj v Celovec v šoping. Aurora28, če znam pomagat poskušam, če pa nisem ziher se pa rajš ne vtikam. Me veseli, da ti je moja knjigica malo pomagala. Estrella*, a maš še kej odveč energije, da bi zbirala še podatke o cenah? Aurora28 jih eje že nekaj natrosila, lahko bi naredile eno tabelco za primerjavo, kaj pravite. Al pa Anitka, ti si bla tud pridna in spretna pri tem delu. ja Martina25, kaj pa ti počneš na forumu. A nisi v šopingu špelin@, na sosednjem forumu (aprilčice) punce prisegajo na kislo smetano, ki omili zgago - poskusi še ti. Luštkan buši - brez kakršnekoli podlage. Proti tebi sem jaz kot helijev balon. jana81, super, da krčev ni več . naty*, super si se spomnila. Jaz mislim, da **** ne bo nič jezna, če jo bomo vprašale kako se počuti. Sama je verjetno zaposlena z drugimi mislimi kot mislijo na RR. špelin@: Naty* , najlepša hvala Ne, klicati res ni pametno - reci hvala tudi TamariJ, ker je poslala **** sms Pa poročajta, ko bo kaj novega!!! Se strinjam . Naty, ti pa le počivaj. Aurea, ful luštna previjalna podloga. Estrella, tvoj buši je pa že bolj podoben nosečniškemu v teh tednih. Suzy85, čim prej se pozdravi. kasso, vsak ima kdaj slab dan. Tegale je skoraj že konec in jutri bo boljše kodrana, zgleda da je nekaj v zraku in se jih več slabo počuti. Tudi ti si malo odpočij, pa bo boljše.
|