|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
29.2.2008 21:06:18   
mala pikica
Jaz tudi vsako minuto mislim na Matica. Tolikokrat sem že sem prišla prebrat vsa sporočila in samo jokam zraven user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
29.2.2008 21:18:54   
klepetka
Tudi moje misli so že cel dan pri user posted image Maticu in njegovih starših.In tuid jaz imam danes solzne oči.

Bo pa zdaj user posted image Matic skrbno čuval Nejčka.

piškamiška in atiuser posted image user posted image za vaju

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
29.2.2008 21:24:36   
baby_08
piškmiška iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.2.2008 21:29:22   
mateya24
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dekleta, oprostite, ker se mešam v vašo temo.

piškamiška, spremljala sem borbo malega Matica in me je tale novica popolnoma strla user posted image user posted image user posted image

Iz vsega srca vama izrekam globoko, iskreno sožalje user posted image  Vaš mali user posted image  ne bo nikoli pozabljen.

se pridružujem tem besedam

iskreno sožalje in naj user posted image  pazijo na vašega malčka

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.2.2008 21:57:03   
obrigit
Zdajle sem izvedela čudovito novico in sicer da najin ati pride v petek domov, vendar v meni ni resničnega veselja saj vseskozi mislim na Matica in ob tej misli vzamem na roke svojo Špelco in solze mi spolzijo po licu.
Sprašujem se zakaj morajo umirati tudi ta mala sladka bitja?
Piškamiška še enkrat bodi močna za tvojega sinka Nejca in Angelček Matic naj vas čuva in bedi nad vami.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.2.2008 22:02:10   
katee
Tudi meni polzijo solze po licih, ko pomislim na Matica. In takrat stisnem svojega Žan Luko še močneje k sebi in ga celega polubčkam, ker nočem izgubiti niti enega trenutka z njim.

Piškamiška, bodi močna, drži se. Sedaj te Nejc potrebuje, angelček user posted image  Matic bo pa čuval celo družino!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.2.2008 22:34:55   
mama06
piškamiška iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.2.2008 22:42:01   
nana35
obrigit,me ceseli,da ne  bosta več s Špelco sami.

Tudi meni ne gre iz glave ubogi mali otroček,kaj šele mami in ati!
Piškamiška bodi močna!Mislimo nate in na tvojo družino...user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.2.2008 23:07:36   
valči
Piškamiška,iskreno sožalje za hudo izgubouser posted image user posted image user posted image Zelo mi je hudo,ker morate kaj tako nedopustnega dožvljatuser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.3.2008 7:47:39   
Lunca1
Jutro. Luka še spi, tamala se je pa ponoči prikradla v najino posteljo, bila enkrat izseljena, pa se je potem spet vrnila. no zjutraj smo bili potem vsi štirje v postelji.user posted image  No Luka je seveda hitro romal nazaj v svojo posteljo. Danes gremo pa mal okrog firbcat za ploščice in parket.
Obrigit super. user posted image  

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.3.2008 8:34:54   
mala pikica
lunca vi pa ste zgodnji.
Sicer pa je tudi Gašper že od sedmih pokonci. Danes je spal od pol desetih pa do treh, potem pa do sedmih user posted image

obrigit sem zelo vesela, da vam bodo atija poslali predčasno 'z zamudo' domov user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.3.2008 9:13:49   
Lunca1
Mala pikica to je za nas že pozna ura.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.3.2008 10:15:30   
nana35
Dobro jutro,dober dan!

Skoraj vse smo postorili po stanovanju-razen sesanja,prahu,likanja...user posted image to še pride,Klemen pa spančka,ga mučijo prdeci.Upam,da bo.Zjutraj je tudi on pristal pri naju v postelji,no,potem je bil kopan in negovan,pa nahranjen.

Lunca,pa najdite kaj pametnega po trgovinah!!
mala pikica,super da Gašper spi tako dolgo,jaz zaenkrat o tem le še sanjam. Klemen spi prvo rundo res mogoče 4-5 ur,naslednja pa je 3 ure ali 3 in pol. Saj bo,verjamem,da kmalu,ker je ponoči vedno zelo priden in spančka,nič ne joka,pa tudi ko se prebuja,ne joka,samo mrcka in nekaj jamra.Ah,če bi ga predolgo pustila,bi tudi on verjetno jokal,ampak je mami hitrejša.user posted image

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.3.2008 10:47:26   
vaney
dan.

midva sva tudi imela super noč...Anže je spal od 20-4h. To je 8h, rekordno, kaj takega še nismo doživeli. No, potem je pojedel in zaspal še do 8h. Če bi bilo skoz tako...user posted image user posted image user posted image

Naš ati danes dela 12ur in sva cel dan sama, imela sem cel plan, kam vse bova šla, pa ne bo nič, ker zunak piha, da bi nama še avto odneslo, povrhu vsega je pa Anže še prehlajen, ima zamašen nosek in malo kašlja - kako to rešujete, razen s čiščenjem noska in veliko tekočine?
Včeraj sem naročila baby vac...a pri vas (tiste, ki imate) to deluje? Meni je sicer grozno slišat, da mu s pomočjo sesalca čistim nos, ampak če bo pomagalo... s pumpico jaz namreč ne naredim kaj dosti, bolj mu pomaga kihanje.
Še nekaj; a jim po "zalivanju" s fiziološko tekočino dajete pit? Anže je po vsakem čiščenju noska ratal tečen za znoret, razdražljiv in na videz lačen (kljub temu, da je jedel). Potem pa sem mu dala čaj oz. mleko in je zaspal brez jamranja. Danes sem po čiščenju mu spet dala čaj in je bilo takoj dobro. Zgleda, da ga sol draži in rabi tekočino, da spere.

Glede krsta, mi ga bomo imeli predvidoma 6. 4., takrat bo star pribl. 2,5 meseca. Nekateri pravijo, da je prezgodaj, ampak midva bi pa to rada dala čimprej čez.

A bo naslednji teden res sneg?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.3.2008 11:02:20   
mala pikica
Danes je tako težko z Gašperjem, že celo jutro samo joka, sploh ne vem, kaj mu je. Vročine nima, previt je, sit je, zdaj mi je malo zaspal na rokah, je že bil prav utrujen od tega joka.

krst... mi ga bomo imeli enkrat maja ali junija, da lahko še potem kakšen piknik naredimo user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.3.2008 11:37:01   
mml
Dan

ena toritca za vas, ker imam danes RD

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.3.2008 12:13:37   
mala pikica
mml

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.3.2008 12:51:13   
vaney
mml, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image  tale tortica pa prav nesramno dobro zgledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
   Sončki januarčic 2oo8
1.3.2008 12:54:21   
urssyy
Mml vse najboljšeuser posted image , tale tortica pa zgleda tako mična, da sem skoraj pojedla monitor user posted image user posted image user posted image . Lepo praznujte in se močno stiskajte, da vas veter ne odnese user posted image .
Vaney žal ti ne znam odgovoriti glede fiziološke, ima pa moja Vivien tudi skozi zamašen nosek, ampak jaz ji samo nalijem v nosek fiziološko in nič druga. Te pumpice so res zadnje, na kar bom pomislila, če bom res res primorana.Poročaj, če boš najdla kakšno rešitev.

Obrigit vesela sem zate, da boste končno skupaj s tvojim dragim. Izkoristita vsako sekundo, ko bosta skupaj, da si povesta v oči, kako se imata rada in ob tem stiskajta svojega sončka.user posted image .

Mala pikica naši dojenči včasih kr jokajo, pa nikakor ne moremo vedeti zakaj. Jaz včasih mojo previjem, nahranim, zmasiram, uspavam...pa še kr joka....pol celo pretipam če jo kaj boli, črviči, cotike tiščijo...pa še kr joka....in potem od utrujenosti zaspi. Ko pa se naspi in ko očke odpre mi pokloni tako lep nasmešek, da pozabim na vse skrbi od prej.......upam da bo tudi pri vama tako in da bo čimprej minilo. Poljubček Gašperju.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.3.2008 13:04:20   
limma

mml - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image
ob tvojih torticah mi vedno slina teče po tipkovnici user posted image ali po neži.. cele dneve, in tudi tokrat, je na rokah... krčki so še kar tu, nana, tako, da klemen ni edini revček user posted image

berem, kako vam otročki spijo in se samo čudim. neža zadnje čase ne spi niti 2,5 ur v kosu, pa to še ne bi bil problem. večji problem je, ker ne zaspi nazaj in joka, pol ure podre kupčka, pa joka, duda not, ven, not, ven, spet jok in se nosimo... in že spet jemo....

nana - čestitke za izpit! user posted image

lunca - upam, da ste uspešno nakupovali.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.3.2008 13:08:49   
limma
obright - vesela sem zate, da boste končno skupaj kot družinica in da vaju bo ati končno objel.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.3.2008 13:28:47   
majra
mml vse najboljše

user posted image

obright super da prihaja tvoj user posted image  predčasno domov. Joj, kako boste uživali! Vam bo to kot novi prihod iz porodnišnice, za očka pa kot ponovno rojstvo vaše princeske user posted image
Lepo se cartajte

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.3.2008 13:41:08   
aurora6
Včeraj sem naročila baby vac...a pri vas (tiste, ki imate) to deluje? Meni je sicer grozno slišat, da mu s pomočjo sesalca čistim nos, ampak če bo pomagalo... s pumpico jaz namreč ne naredim kaj dosti, bolj mu pomaga kihanje.
Nč bat ta pumpica sama regulira jakost...mene je tudi skrbelo, da ni premočno pa sm najprej probala na svoji roki in je to tako nežno, da ne moreš verjet. Pomaga pa ful res tko lepo vn vse izsesa. Jst uporabljam fiziološko tekočino v spreju, otročki jo dosti bolje prenašajo, kupiš pa jo v lekarni, fajn zadevca. user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.3.2008 14:05:25   
vaney
obright, tudi jaz sem veela, da boste končno uživali v družinskem življenju. samo pazi, da ati ne bo pojedel vajine princeske...je ni še videl v živo in ko bo videl, kako je sladka...user posted image user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.3.2008 14:06:40   
mala pikica
Mi še kar naprej jokamo user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?